Új hozzászólás Aktív témák
-
Point invent
újonc
Plecsni le vagy elmaradt?
-
joelke HU
senior tag
Külsőt eltalálták. Végre normális, lapos kijelző, minimális kerettel. Az Edge széria egyetlen tagja, amit elfogadnék. De az árazás... Szerencse, hogy a Moto nem igen tartja az árát. Pár hónap és 130 körül egész emészthető lesz. Élőben mindenképp megnézem magamnak.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
gzoll
tag
Én is vártam mint a messiást hogy végre lapos kijelzővel jön egy megfizethető prémium telefon de nekem az akkuval elrontották ezt a bulit. 5000mAh alatt nem veszek telefont, egyszer már megszívtam a Realme GT Masterrel, hogy csúcs telefon de az akku alkalmatlan intenzív használatra olyan vékonyka volt szegény, és nagyon hamar elhasználódott
-
judas13
addikt
Megy ez az ár majd még lejjebb is. Akkor nem lesz ez egy rossz vétel ha 300€ köré beesik..
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
helixP
nagyúr
-
l!nk87
aktív tag
Az edge 40 nálam android 14-en van már, néhány hónapja
-
-
Bandit21
addikt
A 179 ezer az ajánlott ár? Adják ennyiért valahol? Nekem Árukereső 209 alatt nem mutatja.
Érdekes lenne a cikkek vegen nemcsak az ar, de a soc konkurenciat is áttekinteni. 7300 van a Nothing 2a-ban is, es az jóval olcsóbb (nagyobb nehezebb). Jó lenne látni az árért cserébe mivel tud kevesebbet. Ez a kompromisszum megeri e?
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Fred23
nagyúr
Szimpatikus készülék, csak nem ennyiért. Kíváncsi leszek rá élőben, mert a mérete szinte tökéletes. A hardveres AV1 támogatás hiánya mondjuk zavaró, de tán velünk marad még 4-5 évig a HEVC is.
Egyelőre a Xiaomi 14 a leginkább vágyott készülék számomra, csak amennyibe az kerül...
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Bármennyire is különleges ez a szín nekem elég bazári hatású.
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
nightshadow
veterán
Szia Bog, sima Edge 50 teszt várható a közeljövőben? A válaszodat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elég gyengének tűnik a kamera még Samsung A72 után is, pedig az nem mai csirke.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz nightshadow #20 üzenetére
Egyelőre még nem, az nem fókusztermék itthon, kisebb a készlet is, nem is lehet még kapni. Egy ponton el fog jutni hozzánk, de nem a következő hetekben.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Fuxosbömis
tag
Igen gyengus telefon ennyi pénzért. Nem értem a plecsnit.
-
Crafter32
őstag
Legnagyobb bajom, hogy nem tudom követni a Motorola számozasát vagy nevét. Japánok is képesek bármilyen tech kütyünek megjegyezhetetlen nevet adni, de a Motorola sem piskota. Egyszerű halandó aki nem kiséri nyomon a Motorola tevékenységét fogalma sincs mit válaszon egységnyi penzért. Mit fog csinálni? Vagy utánaolvas, vagy vesz egy olyan gyártót amit mindenki jól ismer már.
-
Bandit21
addikt
-
Bibby
addikt
Mi az hogy "ebben a kategóriában" kisebb az akku 15%-kal? Tesztelőnek esetleg feltűnt hogy a telefon is kisebb mint a többi általa felsorolt?
Pont az a lényege hogy kompakt a méret.Ελευθερια η θανατος
-
cs.zs.
veterán
Szerintem a 155-160 mm-es magaság 71-74 mm-es szélességgel egyáltalán nem nevezhető kompaktnak. Sem egyik, sem másik.
15cm alattira mondanám én hogy kompaktabb, de ezek az elmúlt években már nincsenek túl sokan....itt kérem mindenki!
-
Fred23
nagyúr
A mai világban szerintem kompakt egy teló, ha 155x73x10 mm alatt van, és ez a Moto ennek megfelel, de egyértelműen szubjektív, kinél mik a kompaktság feltételei.
Nekem pont ez a szuper méret az egyik fő ok, amiért annyira tetszik. Olyasmik a dimenziói, mint a Xiaomi 14-nek, csak kicsit más kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Tschubi
tag
Bocs, de ha csak a számokat nézzük, akkor a G54 PE kb. 20%-kal nagyobb térfogattal rendelkezik. És ha az akkumulátorok a telefonok felét töltik ki (nem tudom így van-e, csak sacc/kb a részemről), akkor ezt a közel 20%-os többlet térfogatot felhasználva közel 40%-kal nagyobb akksit lehet berakni.
De ez most csak játék a számokkal, az akkumulátor mérete biztosan nem csak a telefon térfogatától függ.[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
Ha most meg nem is eri meg, igy a varhatoan valos es beigert 5 evnyi tamogatas miatt jo valasztas lesz ez fel ev mulva. Vagy kis szerencsevel meg karacsony korul. Igazabol 140 ezerert nagyon jo vetel lenne szerintem.
-
elfelejtette
veterán
S21/22/23/24 is hasonló méretű.
Egy ilyen Edge 50 Neo-ra lehet beruházok, az üzemidő nekem is a legnagyobb félelmem..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
tag
válasz elfelejtette #46 üzenetére
Igen hasonló, csak régebbi típusokat már nem akartam listázni.
No Cat No Life
-
Krugszvele
senior tag
Mennyivel csinálna gyengébb képeket egy olyan kamera, ami nem lóg ki igénytelen periszkóp módjára a hátlapból? Annyival jobb ez a megoldás?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MIUI / HyperOS topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?