Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
Amúgy ez nálam minden szerepjátéknál egy nagyon nagy kérdés, nem tudom ki hogy van vele, de csomószor úgymond ellentmondásba kerülük önmagammal . Mármint a Triss-Yen ügy kapcsán is, és még számtalan más döntési helyzetben a Witcherben és más játékoknál is:
Azt tegyem amit valószinűsíthetően Geralt tenne? Ebben az esetben ugyanis Yent kellene választani. Vagy azt amit én magam tennék Geralt helyében? Mert akkor szintén egyértelműen Triss.Ugye régi CRPG rajongók többsége szerint az első verziót kellene követnünk a legtöbb esetben, ugyanakkor a játék ( és persze a saját szívünk is) pedig többször a második verziót sugallja.
-
Deck
titán
válasz TheNewDawn #19094 üzenetére
Köszi az új infókat
Amúgy igen, így is kell, látom ezt ugyanúgy gondoljuk. Mindenkit IS..[ Szerkesztve ]
PS5
-
TheNewDawn
addikt
Na igen, aki anno megjelenés után nem sokkal beszerezte a játékot és végig is tolta iziben, szerintem kb mindenki beleesett ebbe a dologba első végigjátszás alkalmával Bevallom őszintén, engem is hajszál választott el tőle, hogy Triss mellé Yent is behúzzam...
Az unikornis meg is volt persze vele, meg ugye első 2 játékban is kb MINDENKIT IS megdugtam Triss mellett, a másodikba is pl Cynthiát is, aki pokoli fájdalmat okozva figurává változtatta Trisst ( A harmadikra jutottam el odáig, hogy miután még meg is kínoztatta magát értünk meg Ciriért, hogy akkor nem lesz mellette más... De nem sokon múlott tényleg -
TheNewDawn
addikt
Persze, de a könyvek hosszú story, nyilván Trissre is lehetne rengeteg negatív meg pozitiv dolgot is írni, ahogy Yenre is Eléggé összetett karakter mindkettő, ahogy kb majdnem mindenki a witcherben, senki sem fekete vagy fehér, ez a jó benne. Lényeg hogy ne előtörténet alapján dönts, hanem szimpátia alapján, és aztán második végigjátszásnál próbálj meg csomó döntést máshogy alakítani, és nézd meg mi történik
Ha mégis szeretnél némi előzményt kettőjükkel kapcsolatban, és rendelkezel valamennyi angoltudással, akkor ez szerintem egy korrekt és egész objektív összefoglaló kettejükről
P.S: Illetve még egy link, 5 érv hogy miért Trisst, és másik 5 hogy miért Yent válasszuk
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Elég lett volna ha annyit írsz, hogy buksz az unikornisra.
Egyébként én is egyértelműen Yen-t választottam mindig.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Deck
titán
válasz TheNewDawn #19082 üzenetére
Neee.. Ez komoly? Nem is gondoltam volna, elég durva. Akkor Triss-t választom inkább. Meg ugye ott a Dzsin felé kívánság is amit feloldottak a 3. részbe. Ezek a korábbi játékokban vannak vagy a könyvekben? Witcher 1-2 is megvan PC-n de az 1 irányítása igen botrányos azt mondták.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
nagyúr
válasz TheNewDawn #19081 üzenetére
Ez így van, de az én sztorimban Triss egy gaz csábító, aki már egyébként is évek óta epekedett Geralt után - ahogy sok más varászlónő is. Konkrétan egyébként Triss ajánlja fel a lehetőséget Geraltnak az első részben, de persze nem feltétlen kell élni vele.
Az "eredeti" szerelem pedig mindenképpen Yen - bár ez ugye független a játékoktól.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
TheNewDawn
addikt
Azért azt tegyük hozzá, hogy amellett hogy super toxicos volt a kapcsolat végig, Yen ugye évekig csalta Geraltot Istreddel, olyannyira, hogy mindketten hajszálra voltak az öngyilkosságtól, amin Yen igen jól szótrakozott, aztán a legutolsó pillanatba döntött úgy hogy hát jó, akkor legyen Geralt , a 2 papucs közül legyen a nagyobb
-
TheNewDawn
addikt
Hogy miiii ??? Minden a mi választásunk kérdése, ha Geralt AKARJA, akkor történik valami mindhárom Witcherbe, nem magától. Szóval sokkal inkább mi csábítjuk el Trisst, ha akarjuk, nem fordítva, illetve hát nyilván a dologhoz 2 ember kell, na de legalább annyira kellünk hozzá mi is, az a lényeg.
-
.LnB
titán
Ezt az Aard-ot én is azt hiszem csak a legnehezebb szintre csináltam, hogy ne is tudjanak hozzám érni. De eskü nem emlékszem már teljesen rá.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Deck
titán
Én első végigjátszásomkor csak a tüzet használtam meg sima kardozás végig az egész játékba. Nem volt gondom soha sehol. Gondolom ezekbe meg a fózetekbe akkor érdemes elmerülni ha nagyobb nehézségen játszik valaki? Mert, amúgy értelme nincs.
Amúgy mivel csak a Witcher 3 játszottam és most újra neki kezdtem így nem tudom az előzményeket nagyon. Ki Geralt első szerelme? Yen vagy Triss?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
nagyúr
Én az iskolákhoz kötődő skilleket nem igazán szoktam használni, szinte mindig az alchemy viszi a prímet 1-1 nagy zöld mutagénnel, az +600 HP, illetve egy jeles (quen, axii), egy fegyveres csoport (gyors támadások) szokott lenni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
dannyl
addikt
Ez nagyon vagány! Nem is láttam, pedig harmadjára nyomom a játékot Én inkább a quen-t maxoltam ki, amit azért szerettem, mert ha legyaktak életről, akkor quen pajzs, majd amit a pajzson sebeznek, azt visszakapom életerőben. Plusz amikor szétcsapják a pajzsot, akkor még robban és sebez is az ellenen. Az igni-t meg az 1-ben imádtam.
-
.LnB
titán
válasz Anubris #19071 üzenetére
Én pedig mindig is az Aard-ra esküdtem. Kitünő bénítás. [link] Mondjuk ez már egy elég fullos endgame build. Csak így utólag belegondolva, a videóba a build-et is megmutathattam volna, nem csak a használatát.
-
Anubris
őstag
Szerintem a jeleknek nem annyira a közvetlen sebzés a lényege ebben a játékban, hanem hogy - főleg a nehezebb fokozatokon - egyáltalán tudd érdemben sebezni az ellenfeleket.
Pl: pókok ellen ha nem használok aardot alig tudom őket elkapni, mindi elfutnak. Alghoul tüskéit axival visszahúzza stb. Vagy mondjuk a férgek ellen a yrden. Főleg amúgy a dlc-kben érzem úgy hogy jobban odafigyeltek erre a készítők, hogy rá lény kényszerítve egyes jelek használatára ne csak csapkodj a karddal.
Én inkább a főzetekre mennék rá a kard mellett. -
pomk
őstag
Tegnap nyomtam egy build resetet és átálltam a signs build-re és Griff szettre a Feline szettről és 70%-30% signs és kard buildről. Hááát valahogy többet vártam, de lehet hogy csak én gondoltam túl a signs buildet. Azt gondoltam sokkal erősebb / ütősebb lesz, de az előző beállítás után elég szenvedős. Vagy csak én bénázom?
Mostani buildem:
[kép] -
törölt tag
válasz alratar #19066 üzenetére
Hali! A mentést nem viheted át, de lesz egy rész a játékban (nem rögtön az elején, kb 5-6 óránál) ahol az egyik karakter kifaggat a W2-ben történtekről. Itt adhatod meg, hogy milyen döntéseket hoztál a 2. részben, és ez kihatással lesz a játékra.
szerk: De az összefoglalóban ez le van írva részletesebben[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz alratar #19066 üzenetére
"The Witcher 3 on consoles can simulate world states, can't import Witcher 2 saves."
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Én is megvettem ps4-re a játékot
Kérdésem az, hogy a W2 mentést át lehet-e vinni valahogyan?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
.LnB
titán
Sose borotválkozok meg teljesen (csak a nyakamat szoktam), és most még nem is vészes, hozzám képest.
PC-n nekem amúgy is szét volt grafikai moddolva. Szóval nehéz lenne összehasonlítani. Biztos nem olyan szép alapból sem. Ráadásul én valahogy ezen túl tudok lendülni. Tudom, hogy a PS, az nem PC ezért nem is figyelem ezt annyira. Szépnek szép így is. De nem sokáig játszottam vele még, a fogadóba tértem be az elején eddig csak. A pop-in az a draw distance?!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz penge111 #19031 üzenetére
A francért nem írtál rám, elküldtem volna neked. És szerintem tudod is, hogy nekem megvannak.
Ha még nem vetted meg írj privibe.Látod mit tesz veled, hogy AC-vel játszol.....
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Én is megvettem. Most már legalább megvan PS-re is. Neki is álltam, bár nem tudom, hogy lesz e végigjátszás.
Ma meg így nyomom a melót : [kép]
-
-
VTom
veterán
válasz perge666 #19054 üzenetére
Nekem csak emiatt hiányzik a PC, mert moddolva 21:9-en azért nagy élmény volt.
Mondjuk a PS verziót még nem indítottam el, szóval lehet, hogy kellemeset csalódok majdMinden nap elmorzsolok egy imát a nextgen remastered verzióért
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
sipeti2
tag
Sziasztok,
Nekem teljesen kimaradt ez a játék...életem legnagyobb hibája. Behúztam most PS+-os akcióban, és azóta csak erre a játékra tudok gondolni ijesztő, hogy milyen részletgazdag és hangulatos. -
penge111
addikt
Én is alig várom, hogy 4500 legyen Ps4-re megint a GOTY. Most nem vagyok ps+ tag és nem is tervezem egy darabig már, szóval majd ha ps+ nélkül is annyi lesz tuti behúzom. Ezt a játékot nem pótolja semmi, mindig vissza vágyok a világába. Hibá volt azóta Horizon Zero Dawn, Batman Arkham Knight (mondjuk ez nem teljesen op játék), Ac Origins ezek kismiskák a W3-hoz képest. Mondjuk még a polcomon csücsül egy cím amiben nagyon bízom, ezt emlegetik egy lapon a W3-al, igaz azért más a játék, de mégis hozzá méregetik sokan a Divinity Original Sin 2
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
VTom
veterán
Behúztam azért 4500Ft-ért a GOTY-t PS4-re is. Nem tudtam ellenálni.
-
forras2
őstag
Én is az Olgried megmentése mellett döntöttem, bár engem nem fűzött ilyen szál hozzá, csak úgy gondoltam, hogy ez akciódúsabb. És jól is döntöttem pomk
Megéri az a kard. Ehhez nem találsz tervrajzot, viszont az összes többi vipera cucchoz igen, és így teljes lehet a szett.
Nekem meg van az acél és az ezüst kard is a viperából, meg a mellény, csizma, kesztyű, nadrág, és így elég baszó ez a szett még a Blood&Wine-ban is -
pomk
őstag
válasz GypsFulvus2 #19047 üzenetére
Du meglesem. Lehet visszatöltöm a mentést, bár már haladtam azóta...
-
Anubris
őstag
A tükör mester jutalmai elég gagyik, viszont ha a másik oldalt választod akkor 2 jó kardot is szerezhetsz. Bár B&W-nél úgyis kuka lesz mindkettő.
Én úgy emlékszem az ő dinasztiája mindig is egy fosztogató, erőszaktevő népség volt. Azok után amiket tett, véleményem szerint nem kár érte. Kár, hogy nincs olyan opció, hogy mindkettővel végezhetsz.
-
Gery9112
őstag
Ha figyelmesen játszod végig a történetet akkor bármi jobb a Tükörmester ajánlatánál.
A történet szempontjából szerintem mindig is fontos aspektus a tálalás. Ha jól megírod a történetet lehet az akármennyire is klisés, le fogja kötni a játékost.PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
pomk
őstag
A hétvégén a Heart of Stone végére értem.
A sztori elég Most pedig jöhet a Blood & Wineklisés szerintem, mégis megrázó. Egy nagyon szomorú szerelmi történet ami akár egy filmet is megérne. Nagyon élveztem minden percét és ahogy bontakozott ki a sztori egyre jobban beleéltem magam és éreztem a nyomasztó hatását. Nem tudom, ki mit választott a végén (gondolom sokan a Master Mirror-tól kapható jutalomi miatt Őt választották), de én megmentettem Olgierd-et. 100%-ban együttéreztem vele és azt gondolom hasonló szituációban én is hasonlóképpen döntöttem volna. Egyúttal sajnálatot is éreztem vele szemben amiért "rossz" lányba szeretett bele és a szegénysége és családi háttere miatt nem kapta meg a Bilewitz család elismerését. -
penge111
addikt
Köszönöm mindenki segítségét, úgy néz ki meglesz mindkét kötet!
-
nagyúr
válasz penge111 #19031 üzenetére
Ilyen esetben az antikvarium.hu oldalon szoktam leadni az előjegyzést, és ha valahol felbukkan, értesítenek, hogy hol, mennyiért lehet megvenni. Több régebbi, boltokban már nem elérhető könyvet sikerült így megszereznem.
-
penge111
addikt
Abban tudnátok segíteni, hogy a könyvsorozat első, és harmadik részét honnan lehet beszerezni? Sehol sem kapni már, antikváriumokban sincs
-
bobalazs
nagyúr
Dec 17.én lesz a witcher sorozat egy netflixes szivárgás alapján.
-
RazoR
veterán
Nyilván full noob a kérdés, de hogy tudok méhkasbombát csinálni? Egyszerűen nem találom a tervet pedig korábban megvolt és tudtam is csinálni....
-
nagyúr
A párlat szintjétől függ. A superior a teljes életerőt visszaállítja, illetve egy rövid időre sebezhetetlenséget is biztosít, és 3 db lehet belőle nálad.
-
pomk
őstag
37. szinten vagyok jelenleg, a harc közbeni újratöltésre mit ajánlotok? Superior Swallow-nál van valami jobb?
-
-
forras2
őstag
Srácok, 1 küldihez kell nekem bűzdémon vér.
Hol találok legkönnyebben szerintetek bűzdémont? -
Lenry
Topikgazda
válasz Anubris #19010 üzenetére
az első végigjátszás alatt én is a Tükörmestert segítettem, mert az volt egyszerűbb és meg Olgierd nem lopta be magát a szívembe. a többi esetben viszont mindig neki segítettem, mert már inkább a tragikus antihőst láttam benne mint a seggfejet.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
darkrock
aktív tag
Április óta játszom ezzel a mesterművel, tegnap végeztem a Hearts of Stone-nal de már hiányzik a játék.
Szerencsére még van egy kiegészítő, lehet mindjárt neki is kezdek -
VikMorroHun
őstag
válasz Kiss_R #19011 üzenetére
Ha jól sejtem,
ez az az a figura, aki az egyik kocsmai jelenetben pusztán azért végez egy falusival, mert az épp az útjában áll... Nálam ez kimeríti a gonosz fogalmát. Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Kiss_R
tag
válasz Anubris #19010 üzenetére
Szerintem:
Itt két rossz közül kell választani, de Gaunter nagyobb rohadék, mégiscsak az emberekkel játszadozik. Persze Olgierd is távol áll minden jótól, de ha úgy nézzük, Gaunternek nagyobb az impact faktora az emberek világára nézve, sokkal veszélyesebb, mint Olgierd. Az lehet, hogy a játék során azt magyarázza, ő csak a rossz embereket szivatja, de egy olyan lénynél sosem lehet tudni, mikor gondol egyet, és pusztán heccből száll rá azokra, akik nem érdemlik meg a "törődését". -
Anubris
őstag
HOS vége spoiler véleményeteket kérdezném.
Ha nem nézzük a jutalmakat, szerintetek melyik a jobb befejezés?
Sztem Olgierd megérdemelné a sorsát Ha Ciri megtalálása előtt végzünk ezzel a kieggel akkor ráadásul Gaunter elmondja, hogyan tudjuk elérni a legjobb befejezést, hogy Ciri túlélje a fehér fagyot. -
dannyl
addikt
válasz core i7 #19007 üzenetére
Seamből másolva a Witcher 3 expansion-nél picit legörgetve:
"A TARTALOMRÓL
Az Expansion Pass két legendás kalandhoz segít hozzá Ríviai Geralt szörnyvadász színes világában.A Hearts of Stone vadonatúj, 10 órás kalandra szólítja Geraltot a Senkiföldje vadonjaiban és Oxenfurt sikátoraiban, ahol a rejtélyes Tükör úr megbízását igyekszik végrehajtani. Az ármánykodás sűrű hálójába tévedő Geraltnak minden ravaszságára és erejére szüksége lesz, hogy megoldhassa ezt a rejtélyt, és sértetlenül kerüljön ki a csávából.
A 20 órányi Blood and Wine történetben megismerjük Toussaint vadonatúj vidékét, amelyet nem szennyezett be háború, és ahol a gondtalan dőzsölés és lovagi rituálék mögött ősi és véres titkok rejlenek.
A két kiegészítő új tartalmakat, felszerelést és ellenfeleket kínál, illetve új és régóta hiányolt ismerősöket egyaránt – mindezt nagy műgonddal és pompás minőségben elkészítve.
-
core i7
addikt
Sziasztok Steamen az Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass tartlamazza a Blood and Wine és Hearts of Stone DLC-ket is?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mans20 #19004 üzenetére
Nem feltétlen a görgőre van állítva. Billentyűzetkiosztásnál nézd meg, hogy mi van beállítva a "Parancsikonhoz kötött tárgy használata" mellett, az lesz az. Utána TAB-ot nyomva kiválasztod a kívánt tárgyat/jelet - ez esetben a nyílpuskát - és kijelölöd, ahogy VTom mutatja. Ezt követően a beállított billentyű/egérgomb lenyomására lehet használni a nyílpuskát.
-
VTom
veterán
válasz Mans20 #19004 üzenetére
Ha jól emlékszem a TAB-bal jön elő a menü, amiből ki tudod álasztani a jelet amit használsz és a zsebeket, hogy melyik bombát dobja el, vagy épp a fáklyát vegye-e elő. Itt válaszd ki a nyílpuskát. Utána már elő fogja venni a görgő lemonyására.
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
A nyílpuskát még mindig nem tudom elővenni, mit tegyek? a görgőt hiába nyomom.
-
pokers
senior tag
válasz TheNewDawn #18980 üzenetére
ÚÚÚbazz
Egyébként is Triss volt a kedvencem, de őt akár örökbe is (csak az asszony meg ne tudja )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest