-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz
sulu1701 #51896 üzenetére
Még felmerülhetnek benned kérdések, itt is böngészhetsz:
https://help.revolut.com/en-HU/help/profile-and-plan/joint-accounts/52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
A következő felhasználásra megfelelő megoldást keresek:
Párommal egy közös számlát amire mindketten minden hónapban befizetünk "X" összeget. Ezt az összeget szeretnénk felhasználni a közös költésekhez. Fizetni mindenki a saját telefonjával (Google Wallet) szeretne külön- külön.Erre jó megoldás a Revolute közös számla? Beállítható az a számla alapértelmezettnek?
Köszönöm!
-
zsamiatt
őstag
Lehet valahogy idozitett feltoltest csinalni?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
nokia3650365
aktív tag
Van már olyan gyűrű amivel lehet fizetni magyarországon revoluttal?
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, cibes ceges szamlan mikor jelenik meg az utalas? A kuldonel jott ma uzenet hogy elment de a szamlan meg nincs rajta.
-
válasz
Tarisznyarák #51883 üzenetére
Magyarországi ügyfeleknek nincs. Van olyan ország, ahol van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tarisznyarák
tag
A Revolutnak van hitelkártyája?
-
pictigjis
senior tag
válasz
Moleman #51879 üzenetére
ez csak azonnali konverzióval érvényes, azaz ha a forintszámláról váltasz pénzt az eurószámlára. én most reggel el is lőttem a teljes 650 ezres keretet 404,4-en. azonnal ott volt az eurószámlán, ahonnan kártyával fel is töltöttem a revolutra (és azóta már a bunq-os látra szóló kamatos számlámon van)
-
Moleman
addikt
válasz
Moleman #51877 üzenetére
Még egy kérdés: ez a kedvezményes árfolyam csak a devizaszámlán történő váltásra érvényes, vagy a forintos kártyával történő vásárlásokra is?
Tehát ha most a forintos Gránit kártyával töltenék Revolutra 10 eurót, akkor 4044.7 forintot vonna, vagy kedvezmény nélkül jóval többet? (Nem tudom kipróbálni, mert most 0 ft van a számlán.)
-
Moleman
addikt
válasz
pictigjis #51870 üzenetére
& #51871 Cs.Tibor
Valóban, megnéztem újra munkaidőben:
Gránit 404.47
Revolut 1EUR 407.12
Revolut 1000EUR 406.38
IB 404.18Gondolom nem tud egyidejűleg EUR és USD is lenni, úgyhogy ha nekem mindkettő kéne, akkor 2 devizaszámlát kell nyitnom, 2 külön kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. A díjmentes kp felvétet bármilyen ATM-nél elkövethetem?
-
pictigjis
senior tag
ki ne találjuk már, hogy ez csak az otp-vel történhet meg... akkor van ilyen, ha a revolut által használt közvetítők nem teljesítik azonnal az utalást. bármelyik bank esetén megtörténhet, hogy egy revolutos utalás 2-3 nap alatt teljesül. semmi köze a jelenségnek ahhoz, hogy a címzett melyik banknál van. természetesen az otp-nek van a legnagyobb ügyfélköre, emiatt tűnhet úgy, hogy több otp-s panaszkodik erre, de ez legfeljebb csak a bank nagyobb piaci részesedésének következménye
[ Szerkesztve ]
-
Jaja otp...
Azért az elég vicces ha ez normális jelenség a mai világban
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Egy pici segítséget szeretnék kérni. ( próbáltam visszaolvasni nem találtam meg a választ)
Tegnap este 18:00 körül utaltam a Revolut számlámról a hazai bankom számlájára, de még mindig nem érkezett meg az összeg. Ez normális jelenség?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Plero
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni: Hol tudom kikapcsolni az "automatikus feltöltés" funkciót?
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
-
junkhead
aktív tag
01.31-én pénteken 11 óra körül OTP árfolyam + próba
hirdetmény szerint 408.5 volt a közép árfolyam, revon 10 eurót utaltam Revolutra, ma hajnalban megkaptam:
OTP 4082 ft.-ért váltotta a 10 eurót -
Moleman
addikt
válasz
freelancer68 #51852 üzenetére
Oh valóban. A minimumdíj nélkül már tényleg megéri.
(Ez alapján 1.36m váltás fölött már a minimumdíjas USD utalás is biztosan megéri, jó tudni.) -
vacs
veterán
válasz
Revolut mai nap nekem is 412 Ft-ért váltotta az Eurot.
(^)(>.<)(^)
-
válasz
Rossz a matek. A helyes ráta (408,31) / (1-0.035) = 423,12
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Net számlacsomag, van hozzá egy frankos deviza számla, van rajta chf. Svajcba kellene biztosítónak utalni, akkor nyilván erről közvetlenül a frankot, igaz? Tehát nem a fő HUF számláról, hiába van árfolyam+ bellatva?
Gondolom így lenne a legolcsobb, közvetlenül az alszamlarol utalni?Bocsi, nem ide akartam , töröljétek légyszi, ha zavaró!
[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
válasz
Moleman #51848 üzenetére
A Gránitnál valóban van kártyadíj, viszont ha nem kell az egész összegének állandóan rendelkezésre állnia, pl. 6 hónapig tudod nélkülözni, akkor 1000 EUR 2x 6 hónapra lekötve már behozza a kártyadíj árát. Nyilván ,ha 12 hónapra vagy nagyobb összeg ,akkor még jobb. Az első évben meg eleve díjmentes.
-
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
válasz
freelancer68 #51837 üzenetére
Smart csomagban a sepa átutalás díja 0.35%, minimum 4775 forint.
Sehogy nem jön ki, hogy megérje az OTP.
#51838 jalos
És miért váltanál free csomagban 1 milliót? Erre való a prémium, úgy a lemondási kötbérrel együtt is olcsóbb.
Amúgy meg ha van 1 milliód, nyugodtan nyithatsz mellé IB-t, egy forintodba nem kerül.Nem sztárolom a Revolutot, szerintem is egyre rosszabb, de a magyar bankok még mindig sokkal rosszabbak. A Gránit talán nem olyan rossz, én még csak forint alapon használtam, a 0.19%-os EUR utalás egy fokkal jobban hangzik, mint 0 0.35%, de a 0-tól még mindig messze van.
-
válasz
freelancer68 #51837 üzenetére
SEPA utalásnak mennyi a díja OTP-nél?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
zsamiatt
őstag
szerintem ezt kicsi kisarkítod. Inkább arról van szó, hogy korábban a revo szinte mindenre IS jó volt, most meg erősen bekorlátozott, hogy mire is alkalmas vagy hogyan érdemes használni. Mindenki pénzt akar keresni de nem mindegy a "te" felhasználásodnál, hogy hol akar keresni.
-
Noxy
veterán
Most rögtön fel mondom a Rev.. számlát oszt megyek az OTP-hez vagy a Gránithoz.
Az OTP meg nonprofit jótékonysági intézmény mert nem érdekli a nyereség.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
jalos
csendes tag
válasz
Moleman #51834 üzenetére
Revolutot már nem kellene sztarolni, mar nyeresegre hajtanak. 1millio eseten most 30€-val kevesebbet kapsz mint a kozeparfopyam ,
Free csomagban+15€ koltseg. Ebbol kijon granit/otp kartyadij es szamlavezezes is.
Megvan a Rev helye, de nem a nagyobbosszegu valtasokra.
PS: T120 meg ibie-nel is jobban valt!
-
freelancer68
tag
-
junkhead
aktív tag
válasz
Moleman #51834 üzenetére
Erstenél olyan számlát ajánlottak 2 évig ingyenes a számlavezetés, idén a kártya+hitelkártya is, jövőre kártyadíj 50%, az Otpnél prémiumként vaskosabb a 2 kártyadíja, ráadásul Erste 3%-t ad vissza.
Viszont OTP ügyfeles része profi, telós elérhetőségük is, netes csalások intézése stb, appja is szuper,
Erstéhez bementem senki nem köszönt vissza, mikor mondtam új számlát akarok nyitni, a fiatal hülye picsa azt mondta jöjjek másnap visszavégül egy idősebb, de felkészületlen nő karmai közé keveredtem, sok kérdésem maradt ezután is.
-
Moleman
addikt
válasz
bigdady #51831 üzenetére
Az Ersténél +4.2% a spread, nem? Valamelyik hirdetményben olvastam.
#51832 junkhead
Amúgy igen, az Erstének nagyon durva költségei vannak, még akkor is, ha valami kedvezmény miatt ingyenes a számlavezetésed, az irdatlan éves kártyadíj miatt akkor is drágább lesz, mint bármi más. Én nem ajánlanám senkinek semmilyen felhasználásra.A Gránit tényleg ár-érték arány bajnok, de devizaszámlának én akkor is inkább a Revolutot tartom, mint bármelyik magyar bankot. Váltani meg az Interactive Brokers a legjobb, de az nyilván nincs mindenkinek.
#51833 kw3v865
Az Árfolyam+ csak nemzetközi utalásra és külföldön fizikai kártyás vásárlásra érvényes, magadnak váltani nem tudsz vele.#51830 Heraldry
Jó erre a Revolut, havonta 350 ezer forintnyi váltásig abszolút semmi költsége nincs, az árfolyamba épített nyereségüktől eltekintve. Elég megbízhatóak is, nekem 8-10 millió körül kezdene el izzadni a homlokom, hogy inkább nem kéne annyi pénzt náluk tartani.A váltási árfolyamuk tényleg nem a legjobb, de 1 millió forintnál legfeljebb 1-2.000 forint különbségről beszélünk, annál még a legolcsóbb Gránit éves kártyadíja is több.
Ha lekötni is szeretnéd, az adóköteles, magadnak kell majd beírnod az adóbevallásba.
Alternatív lehetőség az eurós állampapír, az adómentes, cserébe ha fel akarod törni, csak 99%-os árfolyamon vásárolják vissza, és 1 másodperc helyett pár nap, mire hozzájutsz a pénzedhez. -
bigdady
nagyúr
válasz
Heraldry #51830 üzenetére
Inkább gránit ott 600e ft havonta egyedi árfolyamon. Kb 2 ft-al jobban vált mint Revolut munkaidőben. És van ingyenes pl sztár csomagja. És kb az egyetlen bank amelyik ad EUR betéti kamatot.
vagy Erste is van még. Revolut Árfolyamok már a múlté sajnos és nem is tartanék rajta tartósan milliós összeget[ Szerkesztve ]
-
Heraldry
tag
Sziasztok! Totál új vagyok a témában. Nincs jövedelmem devizában, stb. Egyszerűen a diverzifikálás jegyében szeretnék kb. 1 mFt-ot EUR-ban tartani, amit esetleg leköthetek vagy amiről kártyával nyaralás alkalmával fizethetek esetenként. Ajánlanátok erre a Revolutot? Ha igen melyik csomagját? Szemmel látható költsége van?
Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."
-
vacs
veterán
Ollie moderátorunk annyira szabály követő, hogy még soha nem adta oda a saját bank/hitel kártyáját a párjának?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
teptep
senior tag
válasz
kerepesig #51823 üzenetére
Anno a családtagjaimnak készítettem egy lámer [oktatóábrát] a közös számláról.
-
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Megoldható valahogyan, hogy egy családtag Revolut számláját becsatoljam a saját számlám/fiókomba és az app-on belül elérjem mindkettőt? -
Grande Ale
őstag
Köszönöm, akkor a legtisztább, ha kipróbálja, vásárol ezzel is azzal is, akkor össze lehet hasonlítani.Nyilvan akkor először kevés pénzt kell feltölteni.
-
Noxy
veterán
válasz
jilian #51809 üzenetére
Először a bankod kártyáját add hozzá, és ez legyen az alapértelmezett a tárcában.
Amúgy meg simán hozzá lehet adni az új telefonon is, sőt fel is ajánlja a tárca a mentetett b..kártyákat.
2 iPhone-n meg egy AW-n is tudom használni a menetet b..kártyákat.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Grande Ale #51810 üzenetére
Nekem nèmet bankkártyám van, nèmet Revoluttal.
A nèmet bankkártyámmal pont úgy fizetek- úgy vált mint a Revoluttal fizetnèk, viszont minden egyes fizetèsnèl 1,5 eurót extrát felszámol.
Tehát, ha veszek egy tank benzint, 1,5 euró nem èrdekel.
De 2 kiflinèl, az 1,5 euró plusz már sok.
Természetesen nem is használtam ilyenre.Szóval ezèrt is csináltattam Revolutot, hogy ne legyen semmi extra költség.
Meg a nèmet kártyával itthon nem tudtam èrintve fizetni, mindig be kellett dugni a kartyát a terminálba.
Ja, ès telefonnal sem tudtam fizetni vele itthon., mióta Revolut kártyám van, simán fizetek telefonnal is.Tehát, ez nem osztrák kártya, hanem nèmet, de simán jobb a Revolut itthon.
Ha a barátodnak nincsenek extra költsegei ha itthon vásárol, akkor igazából nem annyira fontos szerintem a Revolut kártya.
Nèzze meg, hogy számol az osztrák bank.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Moleman
addikt
válasz
Ha magyar adóalany és Ausztriában devizakülföldinek számít, akkor biztosan sokkal drágább az Erste, már csak a számlavezetés is. Én is beszoptam vele, szerencsére 7 hónap után rájöttem, hogy lehúznak, azóta Revolutra kérem a fizetésem.
-
zsola400
aktív tag
válasz
Meg kell nezni, hogy az osztrák bank mennyiért váltja a forintot és a Revo váltással összehasonlítani. Az utóbbi időben sokat romlott a Revo előnye a többi bankhoz képest, nem biztos, hogy megéri.
Vannak már magyar bankok is amik már 1-2ft-al jobban váltanak mint a Revo.[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Barátomnak osztrák erste kártyája van, arra jön a kinti fizetése.
Azzal a kártyával szokott itthon is vásárolni.
Arra gondoltam, hogyha azt ugye csak kint használja, itthon meg csinál egy revolutot, feltölt róla, és az itthoni fizetéseket, vásárlásokat ezzel csinálja, akkor mindenképp jobban jár igaz? Vagy teljesen mindegy? -
jilian
addikt
Hello
Holnap cserélek ismét telefont.
És emlékszem anno 1 éve volt valami gondom a bankommal/Revoluttal.... Hogy nem tudtam az új telon pénzt hozzá adni az Apple Pay-jel....ha jól rémlik nem léptem ki valahonnan és úgy csináltam a telefonon vissza állítást.Ezt a ceremóniát szeretném holnap el kerülni.
Mik a pontos lépések hogy az új telefonon minden újra tutin működjön?
-
TrollBalint
addikt
Esetleg még olyan opciót tudok elképzelni, hogy nyítsz itt egy ingyenes bankszámlát. Tudtommal, ha EU-s lakcímed van, erre van lehetőséged, bár a bank nem köteles elfogadni az igényed. De ha ez az opció játszik, akkor itt kérdezz körbe: Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
8
senior tag
válasz
Tamás1966 #51803 üzenetére
"De elvileg a Revolut virtuális kártyája MasterCard"
mikor mit adnak. Lehet Visa vagy Mastercard is.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- Új és Használt 120mm - 360mm Vízhűtések Hatalmas választékban!
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest