Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
Nekem volt már olyan kártyás vásárlásom, ahol a Revolut megerősítést kért. Szóval van olyan, hogy kér, van olyan, hogy nem. Ugyanezt a saját bankom is csinálja kártyás fizetéskor, hol kell neki jóváhagyás, hol nem (van, hogy ugyanaz az eladó, és az összeg is hasonló) Az, hogy tőled nem kért, nem cáfolja, hogy esetenként kér.
-
teptep
senior tag
válasz -=RelakS=- #51452 üzenetére
Most teszteltem: Elfelejtett jelkód, Szelfi helyett visszalépés, kijelentkezés, bejelentkezés, telefonszám megadása, jelkód megadása, belépés. A következő belépéskor rákérdezett az ujjlenyomat használatára.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz -=RelakS=- #51449 üzenetére
Be volt kapcsolva az alkalmazás szüneteltetése, ha nem használom. Gondolom az, hogy nem nyitogattam, nem használatnak minősült.
Tudja valaki, hogy ilyenkor hogyan tovább, hogy újra beengedjen?ddsteel
Igen, minden mással működik, ma pl jóváhagytam vele egy vásárlást.
Mondjuk ha az újratelepítés működik, akkor annak is kellene, hogy kitörlöm az alkalmazás adatait droidon kb ugyanaz.[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
ddsteel
aktív tag
válasz -=RelakS=- #51449 üzenetére
Én újratelepíteném az alkalmazást. Már ha egyébként az ujjlenyomatod minden mással működik.
-
nagyúr
Sziasztok!
Ugye jól tudom, hogy Revolutról ingyen tudok EUR-t küldeni EU-n belüli bankszámlára, vagy másik Revolut felhasználónak?
Köszönöm a segítséget.
-
-=RelakS=-
veterán
Olyankor mi van, ha a Revolut alkalmazás nem fogadja el sem az ujjlenyomatomat, sem a jelkódomat?
Weben a jelkódom simán működik.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Noxy
veterán
válasz Friczy #51446 üzenetére
Az összes rezsiszámlámat Rev.. fizetem a szétosztás miatt, de soha nem kér 3DSecure-t.
Régebben az OTP-s kártyával az őrületbe tudott kergetni az ugri bugrival.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
válasz tabletta #51438 üzenetére
Ennek semmi köze a Revoluthoz. A kereskedőnek megvannak az adataid, bármikor indíthat terhelést. A Revolut nem lát rá arra, hogy e mögött mi van.
Egyébként bármelyik bank kártyájával előfordulhat ilyen, amennyiben közvetlenül megadtad a kártya adataid a kereskedőnek.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tabletta
tag
Ma nyolc tranzakcióval leemeltek a számlámról 67.000 forintot. Állapot függőben, ha nem igénylik dec. 29ig, akkor visszatérítik, a kereskedő törölte a tranzakciót, de még mindig függőben, várjak 36 órát, bla, bla.
Hogyan terhelheti meg valaki a számlámat, a jóváhagyásom nélkül? Máskor is volt már ilyen, hogy levontak pár száz forintot, majd azonnal vissza is sztornózták. Eddig jóban voltunk a Revoluttal, de ez változni látszik. -
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Mi a különbség a Move és az Exchange money között? Régen csak exchange volt. Ugyanúgy devizaváltásról van szó, nem?
-
őstag
igen, ez a bajom vele
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz zerodot #51431 üzenetére
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Szeretném kérdezni, hogy ha EUR-t szeretnék kivenni itthon automatából, van fee és mennyi, hol lehet (OTP?) ?
Esetleg ha van Ausztriában és Szlovákiában fel lehet venni fee nélkül?
Illetve ma váltottam éves prémium előfizetésről metal-ra ? Hogy számolja el a különbözetet? Márciusban lett volna az éves lejárata a prémiumnak, remélem nem buktam a hátralévő előfizetés díjat?Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Blackhole13 #51252 üzenetére
Revolut-X : Megelepően jó, nem tpasztaltam bug-ot, lassú és nem felhasználó barát, de akár a premium/metál 1%-os fee-mnél jóval olcsóbb ha itt váltok . Egy dolgot sajnálok, nem jelenik meg a jelölés a normál oldalon ha eladtam vagy vettem az X-en.
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Sziasztok! Ajánláshoz ismerősnek elküldtem a referral linket. Utána app letöltéskor már valahogy linkelődik hozzá, hogy én hívtam meg vagy még van teendő?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
válasz Tarisznyarák #51426 üzenetére
Nincs díj. Minél többet váltasz, annál jobb árfolyamot kapsz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tarisznyarák
tag
Van valami fix díj átváltáskor? 100 Eur-ért 40985 Ft-ot adna, 1000-ért meg 410645-öt azaz nagyobb összeget jobb árfolyamon vált
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A virtuális bankkártya azonnal használatra kész? Vagy van annak is vmi aktiválási módja?
[ Szerkesztve ]
-
-
z0d1AK
nagyúr
Érdekesség a RevPontokat gyűjtőknek! Már itthon is lehet webshop kedvezmény formájában pénzre váltani a pontokat!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
válasz salapp #51420 üzenetére
Egyelőre még nem terhelik a tranzakciós illetéket, de ez valszeg változni fog. Hogy mikor, azt nem tudjuk.
A Revolut is azt nyilatkozta, hogy egyelőre, szóval ez változni fog.[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
Tudtok segíteni, hogy vállalkozói kondíciós listát 2025-re hol lehet elérni? Így lehetne eldönteni, milyen díjcsomagot választ az ember.
Forint-euró átutalások külföld irányába és forint-euró bankon belüli váltás lenne a fontos.
Eddig nem találtuk, hogy a tranzakciós illetéket akkor rá fogják-e terhelni vagy nem.
Köszönöm bátyám nevében.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Moleman
addikt
válasz szabogabor10 #51416 üzenetére
Köszi, akkor valószínűleg az IB német gyűjtőszámlája nem tudja.
-
veterán
-
szita.erno
aktív tag
válasz szita.erno #51414 üzenetére
Közben meg oldódott a probléma! 🙂
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
szita.erno
aktív tag
Most tettem a revolut kártyámra pénzt, de azt írja jováirás függőben!
Idáig azonnal rá ment az ősszeg, most miért nem?'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
z0d1AK
nagyúr
Korábban volt itt is sokszor téma a Recash a Revolut támogatottság miatt. Úgy tűnik, hogy MNB büntetés lett a történet "vége". Akinek még van bent cashback, várják a jelentkezését. Bár elég nehéz lesz megmondania, hogy mennyije van bent, hiszen lelőtték az alkalmazást, amelyben láthatta a felhasználó.
:| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Moleman
addikt
A Revolut mindig is üldögélt a SEPA utalásokon? Régebben úgy rémlik, hogy sokszor azonnal teljesültek, most viszont kb egy órát ülnek rajta, mielőtt egyáltalán elindulna a pénz.
Visszagörgettem az elmúlt fél évet, csak egy utalás teljesült azonnal (olasz IBAN-ra), a többinél volt 20-70 perc csúszás, a késő este indított utalásoknál fél nap is. -
teptep
senior tag
Ha nem váltod át, akkor is limit nélkül vásárolsz. Akár előtte, akár a vásárláskor váltod át automatikusan, a 350e fölötti résznek lesz egy plusz váltási díja. Ha hétvégén vásárolsz, akkor mindenképen előtte kell váltani, mert a hétvégi váltás feláras. Ha nem sürgős, akkor az 500 ezret két külön hónapban, 2 db 350e alatti részletben felár nélkül válthatod -persze munkanapon.
-
mzso
veterán
válasz zerodot #51400 üzenetére
Most meg 50 valahány ezerről átment 39-re... Semmi tranzakció nem történt. Mintha hozzáadták volna a sztornózott összeget majd megint levonták...
Jobban megnézve, visszadátumozva dec 2-re megjelent a sztornó felett egy másik tétel ami a korábban másik topic-ban említett 1998Ft-tal kisebb mint az eredeti összeg. Amit nem tudom miért csinált az Auchan, lehet valami késedelmi díj?
[ Szerkesztve ]
-
-
Janou
őstag
Sziasztok
Lehet láma kérdés lesz de sehol nem találok erre vonatkozólag semmit. Van egy sima ingyenes Revolut Standard-em. Tettem rá egy nagyobb összeget EUR-ba. Kérdés az, hogyha ennél a konstrukciónál mennyi a vásárlási limit? Azt tudom, hogy a váltás havonta 350.000 Ft-ig díjmentes hétköznapokon és a készpénzfelvétel is 75.000-ig. De be tudnék menni mondjuk az IKEA-ba és bevásárolni 500.000-ért? Sehol nem látok ilyen vásárlási limit beállítást.
Előre is köszi
-
mexel
veterán
válasz MasterMark #51398 üzenetére
Tulajdonképpen leginkább ott látom ahol a fizetések voltak, és ott írja hogy barátok a revoluton.
Onnan lenne jó törölni, soha nem fogunk utalni egymásnak, engem zavar kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Gamer PC - i5 10600 KF/ 16 GB RAM / 1 TB M.2 SSD / Radeon RX 6600 XT
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
- Eladó a képeken látható SONY Playstation 2 FAT több ezer játékkal
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest