Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola400
aktív tag
válasz
SafE84 #52523 üzenetére
Magyar regisztrációval alapból forintos számlát adnak, mellé annyi fajta devizaszámlát nyithatsz amennyit szeretnél. Ha forintot akarsz a Revolut számlára rakni azt kártyás feltöltéssel csináld, mert az utalás drága lesz. Az árfolyamokat össze kell hasonlítani az OTP-sel, mostanában a Revolut sokat rontott a váltáson kb. +3ft a középárfolyamhoz képest, ingyenes csomagban 350e.ft-ig. Hétvégén erre még jön + felár.
-
Friczy
senior tag
válasz
SafE84 #52523 üzenetére
Revolutra utalni sokba kerül, mert nemzetközi utalásnak számít. Ha a Revoluthoz pénzt akarsz hozzáadni, a legjobb megoldás a bankkártyás feltöltés. Ha a bankkártyád forint alapú, akkor HUF feltöltés lesz, amit aztán a Revolutban olyan pénznemre válthatsz, amilyenre akarod (és amilyen létezik a Revolutban).
-
SafE84
tag
Sziasztok!
Abszolút új vagyok még Revolut témában, ezért a tanácsotokat kérném:
Szeretnék €-s Revolut számlát nyitni. OTP-s folyószámlám van és marad is, a R amolyan mellékszámla lesz. A kérdésem az lenne, hogy egyből €-s számlát nyissak és a HUF folyószámlámról utálják rá majd €-t vagy nyissak egy HUF Revolut számlát is és arra utaljak HUF-t, majd onnan rakjam át €-ba? Tehát a kérdésem gyakorlatilag az lenne, hogy melyikkel járok jobban, hogyan "szokás" ezt csinálni?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Revoluton azt be lehet állítani hogy egy adott napon rakjon pénzt a számlámra?
-
namenlos
tag
válasz
bkiky01 #52520 üzenetére
Már leírták, hogy nem tudnak intézkedni idegen kártyával szemben... ha egy másik bank gépe nyelte volna el, a másik bank is lerázott volna. Ha nem a saját bankod hálózatán belül történik az incidens, csak a kártyatársaságokon (Visa/MC) keresztül lehet vitatni ezen tranzakciókat, ezt pedig csak a Revolut tudja kezdeményezni.
-
válasz
pècsimunkás #52513 üzenetére
Nem a Revolut korlátoz, hanem a google.
-
Szerintem tévedésben vagytok azzal, hogy a felhasználót védi a root/open BL tiltással. Sokkal inkább magát a rendszert, az appot védi a beavatkozástól. Egy rootolt rendszeren tudsz mókolni az app fájljaival, bele tudsz kavarni a kommunikációba, és ez veszélyes a rendszerre nézve.
-
Janou
őstag
válasz
pn4hvq #52514 üzenetére
Nemrég én is ugyanúgy jártam mint te. Redmi Note 9S cistom rommal. Egyik nap ment, másik nap nem. Én azért tettem rá másik romot mert a MIUI-t nem tudtam megszokni.
A megoldás (ami jelenleg is még működik) hogy egy másik custom romot tettem rá. Magiskra meg a többi huncutságra egyenlőre nem volt szükség. -
zsola400
aktív tag
válasz
pècsimunkás #52513 üzenetére
Pont a régió/ár korlátozás miatt nem tudtál vele vásárolni, ahogy török Netflixet sem tudnák venni magyar BIN-es kártyával.
-
pn4hvq
senior tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást a Revo vs nyitott bootloader témában.
Nem vitaindítónak szántam, egyszerűen beleütköztem egy olyan problémába, aminek kapcsán továbbra is fenntartom, hogy nem így kellett volna kezelnie a cégnek. Következtetés levonva. Eddig 100%-ig elégedett voltam mindabban, amire használtam a szolgáltatást. Ez most jelentősen változott (ok: az egyik napról a másikra, előrejelzés nélkül történt kizárásnak) és újratervezem ezirányú dolgaimat.
Információként, hogy valami haszna is legyen a mondandómnak: zártam a bootloadert, így megoldódott a kérdés, ez volt jelenleg a probléma.Hogy meddig, mert mikor kerül pl. az előtérbe, hogy x dátum utáni security frissítéssel lesz csak használható, az a jövő zenéje. Itt viszont megrekedek, mert az enyém már nem frissül.
#52507 axioma Pontosan ezt a metódust követtem
. Csak rengeteg, számomra elpazarolt idő a belépegetés minden applikációba és minden korábbi dolog beállítása.
-
pècsimunkás
addikt
-
Kasya
nagyúr
válasz
pn4hvq #52495 üzenetére
Esetleg ez lehet még megoldás, ha nem volt máshol.
-
weiss
addikt
Emberek száma, akinek custom ROM, nyitott BL, root, etc. miatt lopták el a pénzét: 0.
Emberek száma, akinek szocial engineering miatt lopták el: sok.Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Mindenki sír, hogy jaj nem kaptam meg a legfrissebb biztonsági patchet, mintha a Pegasusnak és a profinak nem volna mindegy. Windows ugyanez, mindenki fosik, mert úristen lejár a Win7/10 támogatása, mintha nem az lenne a legnagyobb probléma, hogy az emberek vakon kattingatnak mindenre.
-
Noxy
veterán
válasz
pècsimunkás #52509 üzenetére
Nem mind1, mert az Apple csak a régióhoz tartozó BIN-s kártyát fogad el. A Rev..-nak ehhez semmi köze.
-
vmarci21
tag
válasz
pn4hvq #52491 üzenetére
Legyen opcionális a kérdés: "mókolt a készüléked, ha így használod az appot, semmilyen anyagi kárért nem vállal felelősséget a Revolut. Folytatod saját felelősségre? Igen/nem"
Több mint 40 országban van jelen a Revolut, és ezek közül a egész sok "szereti" a Revolut-ot vizsgálni / kritizálni, hogy rosszak a biztonsági, csalás megelőzési módszerei, és hogy nem tesz meg mindent a felhasználók biztonsága érdekében.
Így valahogy nem látom magam előtt, hogy ha egy ilyen kérdés lenne az appan, akkor azt mindegyik ország szó nélkül elfogadná, hogy oké, akkor innentől a felhasználó a felelős, mert az igen-re kattintott. - sőt, inkább valószínűnek látom, hogy ebből az országok többségében inkább probléma lenne, hogy ilyet nem csinálhat egy pénzintézet. -
axioma
veterán
válasz
pn4hvq #52495 üzenetére
Csak hogy konstruktiv oldal is legyen: factory resetbol felepites helyett megprobalkoznek azzal, hogy egy masik telefonra koltozol, zarod, es visszakoltozeskent inditod az ujrarakast. Nyilvan igy is egy csomo minden hianyozni fog (elukon a bankos app-ok ujra belepese), de az utobbi evekben nagyon sokat fejlodott a droid koltozes szempontjabol. Probald friss verzioju droid telon keresztul csinalni a jobb varhato erdemenyert.
-
Noxy
veterán
válasz
pècsimunkás #52503 üzenetére
Magyar appstore = Magyar bankkártya.
Nem fog mást elfogadni, vagy csinálj német fiókot. -
Noxy
veterán
válasz
pècsimunkás #52501 üzenetére
Hova akarod írni a bankszámlaszámod?
Amúgy nekem simán elfogadta a Rev.. bankkártyaszámot.
Van pénz a Ft számládon az ellenőrzéshez? -
8
senior tag
válasz
pècsimunkás #52501 üzenetére
az app store-ra gondolsz?
ugyanazon országbeli, ahol a kártyát kibocsájtották? -
pècsimunkás
addikt
Van valakinek ötlete esetleg, hogy miért nem tudok fizetni Revolut Visa kártyával az Apple store-ban?
Egyszerűen fogadja el a bankszámlaszámom.
Próbáltam a fizikai kártyát is, virtuálisat is, és nem megy egyik sem. -
Helios
tag
Szerintem teljesen jogos pn4hvq felháborodása. Ha eddig megengedték és most minden előzetes értesítés nélkül tiltják, az nem túl felhasználóbarát lépés. Egy Revolut szintű cégnek illene erről előzetesen tájékoztatni és adni felkészülési időt. (Emlékeim alapján valamelyik magyar bank ezt rendesen le tudta kommunikálni anno és adott átmeneti időt is.)
#52496 gangstagergo: A hasonlatod nem jó. Úgy lenne a helyes, hogy eddig zöld volt a lámpa (hiszen szó nélkül engedték), de aztán minden átmenet nélkül, a sárgát kihagyva piros lett.
Mint ahogy pn4hvq, úgy én is nagyjából látom és értem, hogy mi megy a háttérben. Kénytelen vagyok igazodni is hozzá, bár sok szempontból nem értek vele egyet.
A bootloaderes korlátozásnak van haszna is, de már nagyon marketingfogás is lett. A laikusoknak könnyű eladni, hogy ezzel milyen sokat tettünk a védelemért, és ők még nagy boldogan tapsolnak is hozzá, majd bizonygatják ők is, hogy ezt így kell! (Majd még meg is veregetik egymás vállát, hogy milyen jók és mennyire igazuk van, holott valójában fogalmuk sincs az egészről.)
Lehetne arról is beszélgetni, hogy miért tekintünk biztonságosabbnak egy sok éve nem frissülő bloatware alkalmazásokkal telepakolt zártnak mondott (de csak mondott!) telefont, mint egy naprakész, tiszta AOSP rendszert. Távolabbra tekintve megnézhetnénk a korlátozás mentes PC-s világot is, ahol ugyan a Revolut nem, de más bankok rendszerei teljes(ebb) módon elérhetők. De ezek nem ebbe a fórumba tartoznak. -
zsola400
aktív tag
Ok, hogy androidon ilyen keményen fellépnek a nyitott bl., root miatt a banki appok, de pl. egy elavult, tört, random helyről letöltött, win7-en böngészőből szó nélkül beenged bármelyik bank webes felületen. Akkor itt miért nincs keménykedés ugyanúgy itt is érzékeny adatok vannak a "gonosz hekkerek" itt is bármit csinláhatnak.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
4Grider #52492 üzenetére
Erre a kérdésre ne nekem kelljen megoldást keresni, ez a Revolut problémája, nem érint a kérdés (vagyis a jelenlegi helyzetben közvetve igen), de bizonyára vannak olyanok, akik piszkálnák az appot, működését. Értem és elfogadom, hogy a Revolutnak (és a többi appnak) az az érdeke, hogy ezt megoldja helyettük a megfelelően biztonságos android rendszer.
#52493 Kasya Nyitva hagytad, tehat a te "hulyeseged"
Mivel nyáron lesz 5 éve, hogy megvettem a Poco F2 Pro-mat, és mivel odafigyelek rá, kvázi újnak néz ki, problémám nincsen vele semmilyen szinten, másik készülék, aminek nem lyukas a kijelzője (igen, ez engem zavar) nem nagyon van, így magamtól nem szándékoznék váltani. A romcsere a vásárláskor történt, azóta nem problémázott semmilyen általam használt applikáció.#52494 8 Látom, nem egy hajóban evezünk...
Mégegyszer:
erőteljesen aggályosnak tartom, hogy mindenféle előzetes jelzés nélkül "laikus" felhasználóként annyit tapasztalok, hogy nem férek hozzá a számlámhoz és a rajta lévő pénzekhez, a fiókomhoz kapcsolt junior számlához szintén, hisz ahhoz az én fiókomnak van csak hozzáférése. -
8
senior tag
válasz
pn4hvq #52491 üzenetére
véleményem szerint annak örülj, hogy nem abban a pillanatban szüntették meg a számlád (határozottan nem "minden előzetes jelzés nélkül", hiszen elfogadtad a felhasználási feltételeket), amikor először megnyitottad az appot a nyitott rommal
illetve annak, ha a jövőben nem szüntetik meg a számlád hirtelen "minden előzetes jelzés nélkül", amennyiben a későbbiekben fennakadsz egy esetleges vizsgálaton abból kifolyólag, hogy x ideig (órákig, napokig, hetekig, hónapokig) nyitott bootloaderrel használtad az appot
akkor majd aztán mehet a sírás-rívás fórumokon meg a felfalbaveregetés hogy miért dobtak ki örökre ok nélkül -
Kasya
nagyúr
válasz
pn4hvq #52491 üzenetére
Nyitva hagytad, tehat a te "hulyeseged". Evek ota ismert, hogy nyitott bl alatt banki app mukodese rizikoval jar es barmikor leallhat.
A Revolut inkabb kapjon egy nyakast, hogy ilyen lassan kovette a biztonsagi trendeket.
Ha Magisk vagy mas, itt linkelt megoldas nem mukodik, szand ra azt az egy napot az ujratelepitesre. Egy nap alatt biztos mindent ujra be tudsz allitani. Kellemetlenseg, de ne a Revot hibaztasd. -
pn4hvq
senior tag
A telefon vásárlásakor másik régiós hivatalos romot tettem fel és nyitva hagytam, hátha mégsem válik be, ne kelljen újra várni a feloldásra. De mivel bevált, értelemszerűen nem is foglalkoztam a dologgal. A gondom az, hogy van egy belakott telefonom, millió beállítással. Namost ha zárom a loadert, akkor factory reset is jár vele és újra be kellene állítgatnom mindent (na ehhez nincs ingerenciám), hogy ugyanolyan legyen minden, mint a mostani beállítások.
Másik készüléken beléptem, hozzáférek mindenhez, de erőteljesen aggályosnak tartom, hogy mindenféle előzetes jelzés nélkül "laikus" felhasználóként annyit tapasztalok, hogy nem férek hozzá a számlámhoz és a rajta lévő pénzekhez, a fiókomhoz kapcsolt junior számlához szintén, hisz ahhoz az én fiókomnak van csak hozzáférése.
Gyakorlatilag meg tudom oldani a dolgot, mert minden adott hozzá, de ezzel hatalmas rossz pontot szerzett a szememben a Revolut. Holnap, holnapután, stb lehet, hogy más biztonsági okra hivatkozva nem tudok majd belépni, ezt így problémásnak találom.
Legyen opcionális a kérdés: "mókolt a készüléked, ha így használod az appot, semmilyen anyagi kárért nem vállal felelősséget a Revolut. Folytatod saját felelősségre? Igen/nem" -
pn4hvq
senior tag
válasz
pn4hvq #52485 üzenetére
Gondolkozom:
-költeni tudok a számlámról kártyaadatokat ismerve online - ez tény, nem kérdés
-jelenleg nem tudok rátölteni, hisz nem tudok belépni
-belépés híján a váltást sem tudom megoldani, a pénznemekben lévő összegeket sem látom, így azt sem tudom, milyen pénznemben fizetek (és fizetem a váltás díját)
-hogyan férek hozzá JELENLEG a zsebekben (széfekben) lévő összegekhez?Webes felület eléggé korlátozott volt, mikor utoljára néztem, de nem is ez az érdekes igazán, hanem a kialakult korlátozott helyzett egyik napról a másikra.
Elég érdekes szituációnak tartom, ha elutazom valahová hosszabb időre, csak a Revora hagyatkozom fizetés tekintetében (mert eddig bevált), majd mindenféle előzetes jelzés nélkül egyszercsak nem tudok belépni az appba, ergo nem férek hozzá a saját pénzemhez (széfek).
Webes belépés:
-
pn4hvq
senior tag
válasz
zsola400 #52486 üzenetére
Köszönöm a választ, a linken olvasom, hogy más is belefutott. Nagyon nem őszinte a mosolyom. Ha annyin múlna, hogy egy perc alatt visszazárom és minden más megmaradna a telefonon, egy szavam sem lenne. De úgy, hogy tegyek fel mindent, állítsam be mindegyiket, na ahhoz nagyon nem érzek ingerenciát.
-
zsola400
aktív tag
válasz
pn4hvq #52485 üzenetére
Igen sajnos mostanában Revo ugrik a nyitott bl., root, custom romokra. Ha záród a bl - t ugyanúgy gyári visszaállítássak jár mint a nyitás.
Van rá megoldás de az is elég macerás itt [link] olvas vissza pár oldalt erről megy a diszkurzus ott is.
Nekem xiaomi.eu rom-on egyelőre még működik. -
pn4hvq
senior tag
Eddig probléma nélkül használtam, tegnap be is léptem az appba. Most ez fogadott:
Nyitott bootloaderrel rendelkező, egyéb mókolástól mentes hivatalos MIUI rom a Xiaomi telefonon.
Hát *!%@!+!+! meg, akit gondolok.
Tudtommal, ha zárom a bootloadert, akkor kapom is vissza a gyári állapotot programok és minden egyéb nélkül. -
SzGee
aktív tag
válasz
bkiky01 #52479 üzenetére
Ez kártyaperes eljárás, az OTP-nek 45 napja van ellentmondani (VISA esetén 30 nap), a határidő jogvesztő, ha addig nem mondanak ellen, akkor bukták
A kivizsgálás idejére általában a kibocsájtó bank előre jóvá szokta írni az összeget, pont a hosszú határidő miatt, nem tudom a revolutnál ezek hogy mennek, de hát ugye olcsó húsnak híg a leve -
8
senior tag
Nem ismerem a konkrét részleteket, de a mérföld pontok minden légitársaságnál csak egy marketingnév, szimbolikus.
Párezer mérföldért általában max egy kulcstartót kapsz a webshopjukból (+postaköltség).
De nézd meg a british a oldalát, meg a revon hogy be lehet-e váltani oda a pontokat. -
Laox
aktív tag
Sziasztok, most látom, hogy a revpontokat légi mérföldekre lehet váltani és hogy 1 pont 1 mérföld. Nem nagyon használom a Revolutot, amíg nem lesz magyar számlaszám, de így is van 8000 pontom, szóval elvileg 8000 mérföldet utazhatnék? Gondolom nem ennyire szép a helyzet, a British Airways-el szeretnék utazni, csak az utazás egy részébe lehet ezt beszámolni? Vagy mi a buktató?
-
axioma
veterán
válasz
Thunderzolee #52464 üzenetére
a csaladban 5 kartya tobb eve, atm-ben sztem egy se jart, itthoni fizikai kartyas vasarlas se nagyon
es ez szerintem nem ritka hasznalat
nem beszelve a rengeteg csak ajanloert nyitott szamlarol... -
namenlos
tag
válasz
Thunderzolee #52464 üzenetére
Ennek az lesz a vége, hogy - az Erste példájára - a többi bank is ATM használati díjat fog kivetni a Revolutra. Szóval vége lesz a díjmentes euró felvételének.
-
xrvman
őstag
Revoluton eddig a baráthívásnál max összeg ha jól emlékszem 21eFt volt? Mostanság 15e szórja?
-
8
senior tag
Hogy ne a bankod váltsa az eurót?
Erre jó a revolut, kérdés, hogy jobb-e az átváltási ráta, mint a bankodnál. Nyilván az egyéb szolgáltatások kényelme is megérheti az esetlegesen rosszabb árfolyamot.Azt nem értem pontosan, hogy "egy kártyával tudj fizetni".
Arra gondolsz, hogy különféle pénznemű számlák egy kártyához tartozzanak?
Igen erre is jó a revolut, kényelmes. -
pdr755
aktív tag
A R minden további díj nélkül (havi vagy esetenkénti díj) 350.000 Ft havi összegig (vagy ennek ellenértékéig ha más országban vagy regisztrálva) biztosítja az ingyenes váltást amibe a más valutában (mint amit a számlán/kon tartasz) történő vásárlás is beletartozik.
A HUF/EUR váltás esetén úgy kb. 3 Forint különbség van (a te károdra nyilván) a mindenkori piaci árfolyam és a R árfolyama között (nagy összegeknél egy kicsit jobb árfolyamot használ, de nem sokkal).
Ha a meglévő, magyar vagy külföldi számláid ennél rosszabb árfolyamon váltják a Ft-t €-ra vagy vissza akkor jó lehet neked.
Egy másik lehetőség nyitni egy Gránit HUF és EUR számlát és a kettő között havi 650 ezerig ingyenesen lehet átváltani és akkor az átváltott €-t a € számláról költeni vagy viszont. Ez utóbbi hátránya h a € átutalás jóval drágább, míg a R-on a SEPA rendszeren belül ingyenes. Valamint a Ft és € számlához külön kártya kell.
(Nem írtad h Ft vagy € lenne a kiinduló valuta főleg azért írtam mindkettőt) -
No.01
addikt
Sziasztok,
Meg uj vagyok itt es lehet nem is ez a topic a nekem valo (ha igy van kerlek mutassatok iranyt
)
Eddig lelkes Wise felhasznalo voltam, de mar tulsagosan megdragult az utalas nagyobb osszegeknel (nyaralas, ceges kulfoldi utak...) Igy elgondolkodtam, h keresnek valamit amivel nem is feltetlenul a penz mozgatasa lenne a fo cel hanem, h egy kartyaval tudjak fizetni es ne a bankom valtsa az EUR-t vagy barmely egyeb kulfoldi valutat (vagy vissza)
Erre jo lejetne a Revolute?
Van kulon EUR es Ft szamlam is, sot kulfoldi bankszamlaval is rendelkezem, de az utobbi idoben ahogy irtam effektive a penz mozgatasra mar egyre kevesbbe van szuksegem.Segitsegeteket elore is koszonom!
-
Üdv!
Kétmillió Revolutos kártya van már forgalomban. Nem gondoltam volna, ez szép.
Mennyire lehet jellemző, h Revolutos kártyával valaki készpénzt vesz fel egy ATM-ből?
Vagyis mennyi lehet összesen, amit Revolutos ügyfelek (magyarországi) ATM híján idegen automatából felvesznek kábét? Hogy lehetne ezt kideríteni? -
bkiky01
senior tag
Hibás Otp atm, csak levonta a pénzt, de nem adta ki.. Indítottam vitát.. Kb mennyi idő, amíg jóváírják?
-
pdr755
aktív tag
Növelés? Egy jó ideig kockázati tőkések pénzét égette az egész R-birodalom, addig voltak a különböző beetető célú promóciós dolgok, aztán egy idő után nyereséget kell termelnie
Ez minden hasonló startupnál így működik, csak akik nem tudnak egy idő után nyereségesek lenni azok előbb utóbb felfordulnak.
Plusz, eredetileg az elégethető kockázati tőke ára közel 0 volt annak aki adta, ez 2022 óta nincs így - nem véletlen h sokkal kevesebb új fintech van mostanában mind a 2017-21 időszakban.
Amúgy valahol azt olvastam h a kriptóra kivetett, igencsak sommás díjak jelentik a fő bevételi forrást nekik.
És akkor nem beszélünk arról, h a ......... által kivetett adókat ha befizeti tényleg a R (ahogy állítja) azt valahová be kell építenie mert egyelőre nem hárítja át mint a Wise.
Ettől függetlenül van bőven kedvezőbb árú váltási lehetőség (kis összegnél -650ig- Gránit, nagyobb összegnél IBrokers vagy Trading212) -
mrots
junior tag
válasz
Tarisznyarák #52450 üzenetére
Most neztem mindkettovel, revolut premium eseten jobb arat ad, mint a wise, mindig is jobb volt.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Megérkezett az ukrán-zászló színű külön rendelt revolut kártyám.
Ha jól olvastam ennek már külön kártyahasználati díja lesz(az alapszámlához járónak nincs)
Meg tudom azt csinálni, hogy a régi kártyát törlöm/letiltom és akkor az új lép a helyébe, vagy így jártam, most már (a régi kártya érvényességi idejéig?) marad ez a havi kártyadíj? -
8
senior tag
válasz
Tarisznyarák #52450 üzenetére
"Mi történt "
profitnövelés
-
Tarisznyarák
tag
Mi történt a Revolutnál, hogy rosszabbul vált eurót forintra mint a Wise, régen fordítva volt.
-
Gabás
addikt
A tegnaptól custom ROM-on nem enged bejelentkezni, azzal, hogy rootolt az eszköz (pedig nem is).
-
Orgi
addikt
Akkor azt hiszem ott volt a válasz, Revolut Pro kell hozzá.
"A Revolut Pro esetében engedélyezheted a Tap to Pay funkciót az iPhone készülékeden, amely lehetővé teszi, hogy személyesen fogadj pénzt az iPhone-odon hardverek vagy fizetőterminálok használata nélkül.
Az iPhone-okon a Tap to Pay jelenleg a következő országokban érhető el: Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Hollandia, Ausztria, Írország."Tap to Pay on iPhone
1,7% minden kártyatípus esetében (belföldi személyes, üzleti és nemzetközi) -
teptep
senior tag
Amikor a SAJÁT kártyádról fel akarod tölteni az egyenleged, akkor a kártyaszámot beírhatod kézzel, vagy beolvashatod kamerával vagy NFC-vel. De ezt csak a saját kártyádra használhatod. Tehát általános terminálként (amikor sorban egymás után több kártyáról veszel le pénzt) nem használhatod, mert azt a pénzmosást figyelő algoritmus meg fogja akasztani.
-
atala
addikt
Nem rég az Apple lehetővé tette, hogy a telefont bankkártya terminálként lehessen használni. Elvileg a Revolut ezt tudja is, de én nem találok ilyen lehetőséget.
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Olyan automata létezik, amelyik angol fontot ad ki?
Eurósat sokat írtatok, hátha van ilyen is.
Köszönöm előre is. -
zsola400
aktív tag
válasz
szita.erno #52418 üzenetére
Nem lépted át a havi váltási keretet és azért számolt +díjat?
-
zerodot
aktív tag
Ezt honnan veszed?
Magyar idő szerint péntek 22:00 és vasárnap 23:00 között van hétvégi felár:
Weekend mark up fees
All customers, regardless of their plan, will be charged a 1% fee on all exchanges made on the weekend between 5pm Eastern Standard Time (EST) Friday and 6pm EST Sunday. -
válasz
szita.erno #52418 üzenetére
Nem. Péntek 17:00-tól, vasárnap 17:00-ig van.
-
szita.erno
aktív tag
Pénteken 17:00.kor akartam Forintot váltani Euróra, de a hétvégi árfolyamon akarta váltani!! 😡 Én úgy tudtam az szombat 00:00.tól van.
Vagy még sem? -
mzso
veterán
A revolutnak lehet visszajelzést küldeni, hibákról, problémákról?
-
-
Orgi
addikt
válasz
zoltannagy #52408 üzenetére
Nálam pl nem lett, elhajtott a support is, ugyanilyen esetben. Én kaptam a meghívót, azzal regisztráltam életemben először, mégsem jelentem meg a küldőnél és hiába teljesítettem minden feltételt, a support elhajtott.
-
8
senior tag
válasz
zoltannagy #52406 üzenetére
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Az lehet, hogy valamiért nem látom akit meghívtam, de 100%, hogy regisztrált a linkemmel?
Biztos azon regizett már csak a vásárlás maradt neki csak így lehet hogy a meghívásést sem kapom meg a 20.000 Ft-ot vagy ez elő szokott fordulni?
Az első meghívottamat láttam és azt is, hogy hol jár a folyamatban, de most semmit sem -
mzso
veterán
Megint próbáltam rendelni a DM-en. De megint szanaszét szopatott.
Először a revolut hadoválta, hogy "elutasíva, mert csak egyszer lehet használni az egyszer használatost", hiába generáltam újat. Is majd a DM-en jött üzenet, hogy ezzel most nem tudom befejezni a rendelést, de ezzel már a sima webkártyára is... (Kifogytam az egyszer használatosokból) -
Kasya
nagyúr
válasz
TrollBalint #52402 üzenetére
Március 14-én vasaroltam legutoljara, előtte '24 novemberében, gond nelkul ment. Most visszaneztem az elozmenyeket, mindegyiket egyszerhasznalatossal fizettem.
Szerintem arányaiban többet vasarlok Amazon.de-rol, mint Alirol. PP-vel meg csak az F&F fizeteseket intezem, amire pont semmi vedelmet nem ad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Milyen TV-t vegyek?
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Honor X6B 128gb bontatlan
- MOTOROLA ONE ZOOM 4G független Cosmic Purple
- INGYEN POSTA///ÚJ GAMER PC V910//INTEL i5-12400F//16GB RAM//RTX 4060Ti//DLSS3//1TB SSD//2 ÉV GAR
- INGYEN POSTA//DDR5/ÚJ GAMER PC V907//INTEL i5-12400F//16GB RAM//RTX 4060Ti//DLSS3//1TB SSD//2 ÉV GAR
- INGYEN POSTA//ÚJ GAMER PC V906//RYZEN 7 5700//16GB RAM//RTX 4060Ti//DLSS3//1TB SSD//2 ÉV GAR
- iking.hu - Motorola Razr 40 Ultra - Infinitie Black - Használt, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest