Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
4Grider #52492 üzenetére
Erre a kérdésre ne nekem kelljen megoldást keresni, ez a Revolut problémája, nem érint a kérdés (vagyis a jelenlegi helyzetben közvetve igen), de bizonyára vannak olyanok, akik piszkálnák az appot, működését. Értem és elfogadom, hogy a Revolutnak (és a többi appnak) az az érdeke, hogy ezt megoldja helyettük a megfelelően biztonságos android rendszer.
#52493 Kasya Nyitva hagytad, tehat a te "hulyeseged"
Mivel nyáron lesz 5 éve, hogy megvettem a Poco F2 Pro-mat, és mivel odafigyelek rá, kvázi újnak néz ki, problémám nincsen vele semmilyen szinten, másik készülék, aminek nem lyukas a kijelzője (igen, ez engem zavar) nem nagyon van, így magamtól nem szándékoznék váltani. A romcsere a vásárláskor történt, azóta nem problémázott semmilyen általam használt applikáció.#52494 8 Látom, nem egy hajóban evezünk...
Mégegyszer:
erőteljesen aggályosnak tartom, hogy mindenféle előzetes jelzés nélkül "laikus" felhasználóként annyit tapasztalok, hogy nem férek hozzá a számlámhoz és a rajta lévő pénzekhez, a fiókomhoz kapcsolt junior számlához szintén, hisz ahhoz az én fiókomnak van csak hozzáférése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest