Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pn4hvq

senior tag

válasz 4Grider #52492 üzenetére

Erre a kérdésre ne nekem kelljen megoldást keresni, ez a Revolut problémája, nem érint a kérdés (vagyis a jelenlegi helyzetben közvetve igen), de bizonyára vannak olyanok, akik piszkálnák az appot, működését. Értem és elfogadom, hogy a Revolutnak (és a többi appnak) az az érdeke, hogy ezt megoldja helyettük a megfelelően biztonságos android rendszer.

#52493 Kasya Nyitva hagytad, tehat a te "hulyeseged"
    Mivel nyáron lesz 5 éve, hogy megvettem a Poco F2 Pro-mat, és mivel odafigyelek rá, kvázi újnak néz ki, problémám nincsen vele semmilyen szinten, másik készülék, aminek nem lyukas a kijelzője (igen, ez engem zavar) nem nagyon van, így magamtól nem szándékoznék váltani. A romcsere a vásárláskor történt, azóta nem problémázott semmilyen általam használt applikáció.

#52494 8 Látom, nem egy hajóban evezünk...

Mégegyszer:
    erőteljesen aggályosnak tartom, hogy mindenféle előzetes jelzés nélkül "laikus" felhasználóként annyit tapasztalok, hogy nem férek hozzá a számlámhoz és a rajta lévő pénzekhez, a fiókomhoz kapcsolt junior számlához szintén, hisz ahhoz az én fiókomnak van csak hozzáférése.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés