Aktív témák

 • Tuomas

  addikt

  2020. augusztus 24-től életbe lépő fontosabb változások

  Szeretnénk, hogy minden ügyfelünk biztonságban tudhassa a pénzét, ezért még részletesebben leírjuk, hogy hogyan védjük a nálunk elhelyezett összegeket.

  Ismered azt a szörnyű érzést, amikor útnak indítasz egy kifizetést, és pár másodperccel később rájössz, hogy rossz számlaadatokat adtál meg? Mostantól nem kell aggódnod: ügyfélszolgálati csapatunk ezentúl vissza tudja vonni a Revolut-számlákra érkező téves kifizetések egy részét.

  Bizonyára tudod, hogy ha a havi ingyenes átváltási limitnél több pénzt váltasz át, díjat kell fizetned. Most 350,000 HUF-re csökkentjük a limitet (amelyet kutatásaink szerint a legtöbben biztosan nem fogtok elérni). A limit felett felszámított díj változatlanul 0,5% marad, és mindig jelezni fogjuk, ha az adott devizaváltási művelet díjköteles. A Premium és a Metal csomag továbbra is korlátlan díjmentes átváltást kínál.

  A hétköznapokon változatlanul élvezheted a bankközi átváltási árfolyamot. A hétvégéken indított átváltások esetében azonban a legnépszerűbb pénznemeknél 0,5%-ról 1%-ra növeljük az árrést. Ennek célja, hogy fedezzük a mostanában egyre gyakoribb piaci mozgásokból eredő veszteségeinket. A többi pénznemnél változatlan marad a felár. Itt megnézheted a teljes listát. (Ne feledd, ha hétköznap indítod el az átváltást, elkerülheted a díjat.)

  A legnépszerűbb fizetési módok, például a Revolut-felhasználóknak indított kifizetések, a belföldi átutalások és az egységes eurofizetési térség (SEPA) területén belüli eurós átutalások ingyenesek maradnak. A külföldi számlákra indított más típusú kifizetések közül havonta az első ingyenes marad, ezt követően azonban minden fizetésért 150 HUF díjat számítunk fel.

  Ha egy országba nem az adott ország pénznemében indítasz átutalást, az USD-átutalások (például USD átutalása Brazíliába) esetében 1000 HUF-t, a nem USD-átutalások (például GBP átutalása Brazíliába) esetében pedig 2000 HUF-t számítunk fel. Minden esetben előre szólni fogunk, ha az általad beállított átutalás díjat von maga után.

  További részletek itt.

  [ Szerkesztve ]

  We were here

Aktív témák

Hirdetés