Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz pictigjis #50395 üzenetére
Kivéve, ha az Erste megfogja, mert nálam letiltották a kártyámat, amikor az asszony Revolut-ját akartam feltölteni, és azóta sem működik... Pedig beszéltem az ÜFSZ-al, kérdezgetett igazából olyat, amihez semmi köze, de én erősködtem hogy a tranzakciót én kezdeményeztem. Ennek ellenére továbbra is tiltott.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
pictigjis
senior tag
dehogy lesz ellenorzes. amiota van 3ds, senkit nem erdekel, milyen nev van egy kartyara irva, egy csomo fizetesi feluleten ezt a mezot mar le is vettek. a revolutnal is. teljesen logikus alapfelvetes, hogy aki a 3ds-t teljesiteni tudja, a "sajat" kartyajat hasznalja. toltogessel nyugodtan, semmi problema nem lesz
-
prsq
aktív tag
Megvolt az újabb ellenőrzés, ugyanúgy hagyták, "Szabó Rovancsovszkyné".
Namost a magyar bankkártyán - mivel nem fér rá - lehetett nevet választani, azon Szabó Anasztázia van, a lánykori név.
De ebbe így minden alkalommal bele fog kötni a Revolut, hogy nem saját a kártya?! Vagy minden feltöltésnél ellenőrzés, személyivel? (Annak a hátoldalán ugye ott van, hogy lánykori név Szabó Anasztázia.) -
-
arkades
senior tag
Sziasztok. Hogy lehet törölni a magyar bankkártyát, amivel eddig töltöttem fel a revo egyenleget? Egyszerűen nem találom
Каждый дрочит как он хочет.
-
prsq
aktív tag
Járt-e már más is úgy, hogy túl hosszú a neve, pl. Rovancsovszkyné Szabó Anasztázia, a személyin ez van, nyilván nem lehet mást megadni regisztrációkor (az üdvözlő emailben még "Kedves Anasztázia" van), majd az ellenőrzést követően Rovancsovszkyné Szabó-ra módosul az egész ("Kedves Szabó" van az értesítésben), mindenhol eltűnt a keresztnév és a két vezetéknév van csak (feltételezem a bankkártyán is a két vezetéknév lesz csak).
Mintha két keresztnévből lehagynák a másodikat, pedig nem az.
Lehet-e ebből később gond? Kértek a személyiről fotót ugye, tehát látják, mi a helyzet.
Bevált szokás ez, vagy csak a MI volt hülye? -
gg07
tag
Tudjátok,hogy hová tüntek a részvényeknèl a kedvencek?
A befektetés fül alatt volt ha lejebb görgetettve. Oda pickingeltem ki egy csomó részvényt.[ Szerkesztve ]
-
kis.zsolt
aktív tag
Mindig kérdés, hogy melyik automatánál lehet plusz költség nélkül KP-t felvenni.
Nos, ma jártam Borsod megye (nem, nem vármegye) Mályi nevű községében, és ott a Coop melletti OTP-s automatából (ott ez az egyetlen automata) sikerült felvennem úgy pénzt, hogy nem számolt rá pluszt a Revolut. Érintéses kp felvétel volt.
Ha ez evidens bárkinek, akkor elnézést az időrablásért, engem minden esetre meglepett.Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!
-
Lmh
őstag
válasz István89 #50376 üzenetére
Igen, egyedi lesz ,de nem tudom mi lehet a baja. Beszéltem chaten az ügyfélszolival, de csak annyit javasoltak hogy próbáljam meg később újra.
meglátjuk...Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
-
BloodV22
csendes tag
Revoluton van egy igen jelentős összegem. Ezt hogy tudom díjmentesen áthelyezni egy magyar bankszámlára?
-
Lmh
őstag
válasz zsola400 #50369 üzenetére
De, úgy néz ki a Wise tiltja. Valami security issue-nak tűnik. Eddig működött, évek ota így csinálom és onnan töltöm a revolutomat. Kb 2-3 hete töltöttem fel utoljára sikeresen. most 2-3 napja nem megy.
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Krethx
aktív tag
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
8
senior tag
nemrég volt szerencsém élőben látni, a marketinganyagban jobban néz ki
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Lmh
őstag
válasz István89 #50355 üzenetére
Most igen.
Ezt azonnal elutasítja. Revolut azt irja, hogy egyeztessek a bankommal, ami ugye a Wise.
Wise appban azt irja, hogy nem volt elég biztonságos, ezért elutasítja. Tehát a wise lesz itt a ludas.[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
wareth
újonc
Előfordul ez is, nekem is van több ismerősöm akitől semmit nem kértek még be. Robotok ellenőrzik a tranzakciókat. Engem sem ellenőriztek 3 évig.
Azt hogy 2 év után ellenőriznek ezt egy olyan személytől tudom akit elég jól ismerek és nagyon magas pozícióban dolgozott a Revolutnál. -
8
senior tag
válasz wareth #50358 üzenetére
Ja, ez a saját elméleted (szíved joga), akkor világos, csak mert tényként közölted, hogy 2 év után "szinte mindenkitől", ezért érdeklődtem a hátteréről, hátha elemeztetted 5 év reddit posztjait a chatgptvel és kijött egy minta, vagy valami hasonló...
Bárkitől, bármikor, bámilyen összegről kérhetnek forrásigazolást, szóval ehhez nem szükséges külön összeesküvés-elméleteket gyártani. Még durvább is van, kapaszkodj meg, bármikor bárki számláját bezárhatják, akár indoklás nélkül is.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
wareth
újonc
Hivatalos dokumentum vagy publikáció nincs erről, mert ez nem publikus a revolut részéről, sőőt... De az információ az fix, ha 2 évig nem ellenőriznek akkor utána bármikor számíthatsz rá és a legdurvább hogy nincs meghatározva egy konkrét összeg, amely felett igazolnod kell a pénz forrását akár 30.000 Forintot is "megállíthatnak" és visszemnőleg is kérhetik hogy igazold...
Többet nem tudok erről itt mondani, de higgy nekem.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz wareth #50356 üzenetére
de általában 2 év aktív használat után szinte mindenkitől kérnek igazolásokat.
ezt mi támasztja alá?
-
wareth
újonc
válasz Tutyimutyi #50328 üzenetére
Szia!
Egy ismerősöm nemrég vásárolt lakást Magyarországon, Ausztriában dolgozik, és a fizetését revolutra kapja (euróban)
Ő 45 millió forintért vette egy lakást itthon és előre összekészítette a szükséges dokumentumokat, amelyeket a revolut kért volna, hogy igazolja az összeg forrását. Ez azért fontos, mert így, amikor a revo bekéri az adatokat, már azonnal be tudta nyújtani, és az utalás nem függ napokig a rendszerben, hanem 1-2 napon belül elintézik. A Revolutnak jelentési kötelezettsége van a magyar hatóságok felé.
Nálam egy 8000 eurós utalás esetén nem kértek be semmilyen igazolást, pedig később is utaltam különböző cégeknek és magánszemélyeknek is illetve rengeteg bolti vásárlásom volt. Viszont egy 300 eurós utalást megállítottak, és bekérték a papírokat. Ez teljesen véletlenszerű, de általában 2 év aktív használat után szinte mindenkitől kérnek igazolásokat. -
Lmh
őstag
Sajnos ez sem segített....nincs ötletem. :-(
-
Lmh
őstag
azokat igen. most próbálok egy samsung rendszerfrissítést, mert valszeg 3ds probléma van..hátha valami elavult android miatt.
-
8
senior tag
repülőgép mód be-ki, illetve telefon újraindítást próbáltál?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Napok óta nem tudok pénzt feltölteni. Ellenőrzés felirat és fekete képernyőnél megáll a tudomány. (Wise kártyáról próbálom. próbáltam fizikai adataival és virtuálissal is.)
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
válasz alex devil #50348 üzenetére
Mármint hogy ott van a végösszeg, hogy mondjuk 10 ezer forint, ráböksz a fizetésre, és 20 ezret vonnak le?
Ha ennyire nem bízol meg egy weboldalban, akkor ne vásárolj ott. Vagy olyan helyen vásárolj, ahol van Paypal és/vagy Google Pay fizetési lehetőség, ott nem lehet ilyet trükközni.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz alex devil #50346 üzenetére
Nem, de mi értelme van, ha úgyis csak egyszer használod, aztán már nem él?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Az egyszer használatos virtuális kártyához lehet limitet beállítani?
Nem használtam még és appban nem találtam ilyen lehetőséget.S23
-
gyuri860213
tag
Sziasztok.
Fura dolog történt, tegnap kaptam bejövő utalást egy partnertől aki már korában is utalt, ma megnéztem és a bejövő tételek köztt nem szerepel, de ha rákeresek a partner nevére akkor látom, de csak az összeget, nincs ott hgy bejövő utalás mint a korábbi eseteknél. Ez mit jelent? nem könyvelték még le?
Köszönöm. -
F34R
nagyúr
Koszonom sracok
-
zsola400
aktív tag
A Revolut alapvetően mobil app, van webes felülete de az korlátozott funkciókkal. A ref link is a mobil appot nyitja meg, tehát kell a teló a telepítéshez. A Revolut>NFC fizetés közvetlenül nem működik a Revo kártyát be kell rakni pl. Google Wallet, hogy telefonnal tudjál fizetni. Regisztráló során lehet fizikai b. kártyát rendelni, azzal ugyanúgy tudsz bárhol fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Sziasztok, ez a referral link mukodik mashonnan is vagy csak telefonrol? illetve a Redmim-ben nincs NFC akkor sok hasznat nem nagyon tudom venni ugye netes vasarlason kivul?
-
MasterMark
titán
Apámnak iPhone-on is 8 ezer lett a minimum, szerintem attól függ mennyire használta eddig valaki.
Switch Tax
-
adika4444
addikt
A minimum összegek margójára. A Revolut-ra feltölthető összeg nálam minimum 4000 forint iPhone-on, viszont ma sikerült belefutni, hogy lenulláztam az egyenlegem, a pénzem ugyanis a zsebben volt és elfelejtettem kivenni a fizetés előtt.
Barion-os, jóváhagyandó tranzakció volt és jelezte a Revolut, hogy nincs elég egyenlegem, de tölthetek fel. A zsebből itt nem engedte kivenni, ha pedig visszalépek / elutasítom, megsemmisül a tranzakció. Így rányomtam a pénzfeltöltésre, ahol nem is kérdezte mennyit szeretnék, hiányzó 300 forintot engedte Apple Pay-jel az OTP-s kártyámról, így végül is a revo-ra ment +300, hogy aztán a teljes összeget sikerüljön kifizetni.A kézi minimum összegek feltöltése mellett érdekes kérdés, ezeket mennyire jegyzik meg, mennyire kerülhetek a problémás ügyfél kategóriába emiatt, bár nem áll szándékomban ebbe újra belefutni, viszont a zseb ad egy biztonságérzetet, így a számlán az aktuális költőpénz és azon felül még egy kisebb összeg van.
üdv, adika4444
-
válasz BullHurley #50337 üzenetére
Mitől ne lenne? Nem fog változni a Revolut accountod csak azért, mert más országban vagy.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BullHurley
lelkes újonc
Ha a szlovákoknál akarok felvenni készpénzt egy atm-ből arra van limit vagy kezelési költség?
-
kis.zsolt
aktív tag
Egy friss hírecske: [link]
Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!
-
pictigjis
senior tag
válasz Tutyimutyi #50332 üzenetére
16 milliós nemzetközi utalást nagyon nem neveznék jó megoldásnak
-
Oliverda
félisten
válasz Tutyimutyi #50332 üzenetére
A Wise miért nem jó?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
junior tag
-
Oliverda
félisten
Az nem lesz olcsó menet annak aki utalja.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
junior tag
válasz UberMutant #50329 üzenetére
Az nem baj, ha ez a procedúra nem tart napokig.
-
UberMutant
őstag
nem problémázik, megkérdezi honnan van.
-
junior tag
Sziasztok!
A Revolut mennyire problémázik ha egy friss számlára egy nagyobb összeg (16.000.000) érkezik meg egy magyar bankszámláról utalva?
-
teptep
senior tag
válasz viktorhu #50323 üzenetére
Wallet, Beállítások, Védelem, Ellenőrzés, Tömegközlekedés
-
Oliverda
félisten
Akkor lehet, csak az alapcsomagban emelték meg, a fizetősökben nem, mert nekem iOS-en prémiummal továbbra is 4000. Mondjuk szerintem még az is csoda, hogy az alapcsomagban egyáltalán ingyenes a feltöltés...
-
MODERÁTOR
Változott a minimálisan feltölthető összeg 4000 forintról 8000 forintra?
20 éve a Prohardveren
-
senior tag
válasz adika4444 #50298 üzenetére
Ugyanaz a metódus a konkurens OS-en is, csak FW/eszköz függő.
Pl: Samsung Flagshipen készülékfeloldás után egyből megy a fizetés.
Honor Flagshipen feloldás módszer szerinti biztonsági szűrés van esetleges + hitelesítéssel.
Ugyanaz a technológia és pont.Az hogy az NFC-s kommunikációból mennyivel lehet többet kihozni a "konkurens OS-en", abba ne menjünk bele.
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Friczy
senior tag
válasz Major Lion #50292 üzenetére
A telefon aktuális állapota nem számít. Bekapcsológombot duplán megnyomod, faceID, és tarthatod a terminálhoz. Az, hogy előtte fel volt-e oldva vagy sem, nem számít.
-
mAtThEw0319
senior tag
Ott van minden a hozzászólásában, de akkor mégegyszer, hátha megérted: hiába van feloldva a készülék, hiába érinted oda egy terminálhoz, nem fog történni SEMMI, mert ha fizetni akarsz, akkor vagy dupla érintés a Touch ID-re vagy duplán megnyomod a jobb oldali lezáró gombot [Face ID-s készüléknél] (és mindegy, hogy fel van oldva vagy le van zárva a készülék) és akkor itt azonosítod Magad a Walletban és tudsz fizetni.
Ha nem érted, hogy ez miért biztonságosabb, mint, hogy egy feloldott androidos készülékkel épp sétálsz a kezedben, akkor nincs miről beszélni Szerintem!..
Nem kell hadonászni se semmi, előveszed a mobilod, akár lent, a derekad mellett is lehet, dupla klikk, le nézel a telefonodra és utána érintesz, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Másnál is rosszalkodnak a költségkeret értesítések?
Full hülyeségekről ír értesítéseket, rossz számokkal.
Már mindenhol átnéztem a dátumokat, jol van elvileg beállítva.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Noxy
veterán
Na ez sikerült is a barátunknak s buszon . Azt hitte tud bliccelni egy qr kód fotóval közben meg szèpen kifizette a jegyek árát. Na ilyen kellene BKK-nak is.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
emcee825
csendes tag
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
válasz pictigjis #50302 üzenetére
Nyilván ez attól függ ki mit szokott meg. Egyébként Androidon is lehet a dupla nyomásos bekapcsológombra app-ot párosítani (Google Wallet), és onnantól pont ugyanúgy fog működni, mint az Apple féle.
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
de ezt most tényleg tök látatlanban mondjátok. baromi egyszerűen működik, a világon semmi idegesítő nincs benne, és abszolút biztonságos (a fizetés előtti kényelmes kártyaválasztásról nem is beszélve). de eléggé elkanyarodtunk a témától, mert onnan indultunk, hogy iphone-nal soha nem történhetett volna meg az, amibe az eredeti kérdező beleszaladt
-
ACE-
addikt
Biztonságosabban érzi, mert fizetésnél újra kell azonosítani magad. Engem meg a magam részéről idegesítene ez... Nm tudom elképzelni, hogy feloldott telefonnal úgy hadonásszak, hogy eszközöljek közben egy fizetést... Nekem sem volt eddig soha semmi bajom a telefonos Apple Pay-en kívüli fizetésekkel, pedig még a Gránit Pay megjelenése óta használom a mobilos fizetést...
Ha visszaolvasol, volt egy fórumtárs, aki érintgetgette a telefonját mindenhova (mert nem olvasta el a leírást) és közösségi közlekedési jegyeket vontak le így tőle...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest