-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz pictigjis #50395 üzenetére
Kivéve, ha az Erste megfogja, mert nálam letiltották a kártyámat, amikor az asszony Revolut-ját akartam feltölteni, és azóta sem működik... Pedig beszéltem az ÜFSZ-al, kérdezgetett igazából olyat, amihez semmi köze, de én erősködtem hogy a tranzakciót én kezdeményeztem. Ennek ellenére továbbra is tiltott.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
pictigjis
senior tag
dehogy lesz ellenorzes. amiota van 3ds, senkit nem erdekel, milyen nev van egy kartyara irva, egy csomo fizetesi feluleten ezt a mezot mar le is vettek. a revolutnal is. teljesen logikus alapfelvetes, hogy aki a 3ds-t teljesiteni tudja, a "sajat" kartyajat hasznalja. toltogessel nyugodtan, semmi problema nem lesz
-
prsq
aktív tag
Megvolt az újabb ellenőrzés, ugyanúgy hagyták, "Szabó Rovancsovszkyné".
Namost a magyar bankkártyán - mivel nem fér rá - lehetett nevet választani, azon Szabó Anasztázia van, a lánykori név.
De ebbe így minden alkalommal bele fog kötni a Revolut, hogy nem saját a kártya?! Vagy minden feltöltésnél ellenőrzés, személyivel? (Annak a hátoldalán ugye ott van, hogy lánykori név Szabó Anasztázia.) -
-
arkades
senior tag
Sziasztok. Hogy lehet törölni a magyar bankkártyát, amivel eddig töltöttem fel a revo egyenleget? Egyszerűen nem találom
Каждый дрочит как он хочет.
-
prsq
aktív tag
Járt-e már más is úgy, hogy túl hosszú a neve, pl. Rovancsovszkyné Szabó Anasztázia, a személyin ez van, nyilván nem lehet mást megadni regisztrációkor (az üdvözlő emailben még "Kedves Anasztázia" van), majd az ellenőrzést követően Rovancsovszkyné Szabó-ra módosul az egész ("Kedves Szabó" van az értesítésben), mindenhol eltűnt a keresztnév és a két vezetéknév van csak (feltételezem a bankkártyán is a két vezetéknév lesz csak).
Mintha két keresztnévből lehagynák a másodikat, pedig nem az.
Lehet-e ebből később gond? Kértek a személyiről fotót ugye, tehát látják, mi a helyzet.
Bevált szokás ez, vagy csak a MI volt hülye? -
gg07
tag
Tudjátok,hogy hová tüntek a részvényeknèl a kedvencek?
A befektetés fül alatt volt ha lejebb görgetettve. Oda pickingeltem ki egy csomó részvényt.[ Szerkesztve ]
-
kis.zsolt
aktív tag
Mindig kérdés, hogy melyik automatánál lehet plusz költség nélkül KP-t felvenni.
Nos, ma jártam Borsod megye (nem, nem vármegye) Mályi nevű községében, és ott a Coop melletti OTP-s automatából (ott ez az egyetlen automata) sikerült felvennem úgy pénzt, hogy nem számolt rá pluszt a Revolut. Érintéses kp felvétel volt.
Ha ez evidens bárkinek, akkor elnézést az időrablásért, engem minden esetre meglepett.Ne kérdezd: még mindig LEGÁLIS!!!
-
Lmh
őstag
válasz István89 #50376 üzenetére
Igen, egyedi lesz ,de nem tudom mi lehet a baja. Beszéltem chaten az ügyfélszolival, de csak annyit javasoltak hogy próbáljam meg később újra.
meglátjuk...Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
-
BloodV22
csendes tag
Revoluton van egy igen jelentős összegem. Ezt hogy tudom díjmentesen áthelyezni egy magyar bankszámlára?
-
Lmh
őstag
válasz zsola400 #50369 üzenetére
De, úgy néz ki a Wise tiltja. Valami security issue-nak tűnik. Eddig működött, évek ota így csinálom és onnan töltöm a revolutomat. Kb 2-3 hete töltöttem fel utoljára sikeresen. most 2-3 napja nem megy.
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Krethx
aktív tag
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
8
senior tag
nemrég volt szerencsém élőben látni, a marketinganyagban jobban néz ki
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Lmh
őstag
válasz István89 #50355 üzenetére
Most igen.
Ezt azonnal elutasítja. Revolut azt irja, hogy egyeztessek a bankommal, ami ugye a Wise.
Wise appban azt irja, hogy nem volt elég biztonságos, ezért elutasítja. Tehát a wise lesz itt a ludas.[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
8
senior tag
válasz #79654529 #50358 üzenetére
Ja, ez a saját elméleted (szíved joga), akkor világos, csak mert tényként közölted, hogy 2 év után "szinte mindenkitől", ezért érdeklődtem a hátteréről, hátha elemeztetted 5 év reddit posztjait a chatgptvel és kijött egy minta, vagy valami hasonló...
Bárkitől, bármikor, bámilyen összegről kérhetnek forrásigazolást, szóval ehhez nem szükséges külön összeesküvés-elméleteket gyártani. Még durvább is van, kapaszkodj meg, bármikor bárki számláját bezárhatják, akár indoklás nélkül is.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz #79654529 #50356 üzenetére
de általában 2 év aktív használat után szinte mindenkitől kérnek igazolásokat.
ezt mi támasztja alá?
-
Lmh
őstag
Sajnos ez sem segített....nincs ötletem. :-(
-
Lmh
őstag
azokat igen. most próbálok egy samsung rendszerfrissítést, mert valszeg 3ds probléma van..hátha valami elavult android miatt.
-
8
senior tag
repülőgép mód be-ki, illetve telefon újraindítást próbáltál?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Napok óta nem tudok pénzt feltölteni. Ellenőrzés felirat és fekete képernyőnél megáll a tudomány. (Wise kártyáról próbálom. próbáltam fizikai adataival és virtuálissal is.)
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
válasz alex devil #50348 üzenetére
Mármint hogy ott van a végösszeg, hogy mondjuk 10 ezer forint, ráböksz a fizetésre, és 20 ezret vonnak le?
Ha ennyire nem bízol meg egy weboldalban, akkor ne vásárolj ott. Vagy olyan helyen vásárolj, ahol van Paypal és/vagy Google Pay fizetési lehetőség, ott nem lehet ilyet trükközni.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz alex devil #50346 üzenetére
Nem, de mi értelme van, ha úgyis csak egyszer használod, aztán már nem él?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Az egyszer használatos virtuális kártyához lehet limitet beállítani?
Nem használtam még és appban nem találtam ilyen lehetőséget.S23
-
gyuri860213
tag
Sziasztok.
Fura dolog történt, tegnap kaptam bejövő utalást egy partnertől aki már korában is utalt, ma megnéztem és a bejövő tételek köztt nem szerepel, de ha rákeresek a partner nevére akkor látom, de csak az összeget, nincs ott hgy bejövő utalás mint a korábbi eseteknél. Ez mit jelent? nem könyvelték még le?
Köszönöm. -
F34R
nagyúr
Koszonom sracok
-
zsola400
aktív tag
A Revolut alapvetően mobil app, van webes felülete de az korlátozott funkciókkal. A ref link is a mobil appot nyitja meg, tehát kell a teló a telepítéshez. A Revolut>NFC fizetés közvetlenül nem működik a Revo kártyát be kell rakni pl. Google Wallet, hogy telefonnal tudjál fizetni. Regisztráló során lehet fizikai b. kártyát rendelni, azzal ugyanúgy tudsz bárhol fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Sziasztok, ez a referral link mukodik mashonnan is vagy csak telefonrol? illetve a Redmim-ben nincs NFC akkor sok hasznat nem nagyon tudom venni ugye netes vasarlason kivul?
-
MasterMark
titán
Apámnak iPhone-on is 8 ezer lett a minimum, szerintem attól függ mennyire használta eddig valaki.
Switch Tax
-
adika4444
addikt
A minimum összegek margójára. A Revolut-ra feltölthető összeg nálam minimum 4000 forint iPhone-on, viszont ma sikerült belefutni, hogy lenulláztam az egyenlegem, a pénzem ugyanis a zsebben volt és elfelejtettem kivenni a fizetés előtt.
Barion-os, jóváhagyandó tranzakció volt és jelezte a Revolut, hogy nincs elég egyenlegem, de tölthetek fel. A zsebből itt nem engedte kivenni, ha pedig visszalépek / elutasítom, megsemmisül a tranzakció. Így rányomtam a pénzfeltöltésre, ahol nem is kérdezte mennyit szeretnék, hiányzó 300 forintot engedte Apple Pay-jel az OTP-s kártyámról, így végül is a revo-ra ment +300, hogy aztán a teljes összeget sikerüljön kifizetni.A kézi minimum összegek feltöltése mellett érdekes kérdés, ezeket mennyire jegyzik meg, mennyire kerülhetek a problémás ügyfél kategóriába emiatt, bár nem áll szándékomban ebbe újra belefutni, viszont a zseb ad egy biztonságérzetet, így a számlán az aktuális költőpénz és azon felül még egy kisebb összeg van.
üdv, adika4444
-
válasz BullHurley #50337 üzenetére
Mitől ne lenne? Nem fog változni a Revolut accountod csak azért, mert más országban vagy.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BullHurley
lelkes újonc
Ha a szlovákoknál akarok felvenni készpénzt egy atm-ből arra van limit vagy kezelési költség?
-
kis.zsolt
aktív tag
Egy friss hírecske: [link]
Ne kérdezd: még mindig LEGÁLIS!!!
-
pictigjis
senior tag
válasz Tutyimutyi #50332 üzenetére
16 milliós nemzetközi utalást nagyon nem neveznék jó megoldásnak
-
Oliverda
félisten
válasz Tutyimutyi #50332 üzenetére
A Wise miért nem jó?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
junior tag
-
Oliverda
félisten
válasz Tutyimutyi #50328 üzenetére
Az nem lesz olcsó menet annak aki utalja.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
junior tag
válasz UberMutant #50329 üzenetére
Az nem baj, ha ez a procedúra nem tart napokig.
-
UberMutant
őstag
válasz Tutyimutyi #50328 üzenetére
nem problémázik, megkérdezi honnan van.
-
junior tag
Sziasztok!
A Revolut mennyire problémázik ha egy friss számlára egy nagyobb összeg (16.000.000) érkezik meg egy magyar bankszámláról utalva?
-
teptep
senior tag
válasz viktorhu #50323 üzenetére
Wallet, Beállítások, Védelem, Ellenőrzés, Tömegközlekedés
-
Oliverda
félisten
Akkor lehet, csak az alapcsomagban emelték meg, a fizetősökben nem, mert nekem iOS-en prémiummal továbbra is 4000. Mondjuk szerintem még az is csoda, hogy az alapcsomagban egyáltalán ingyenes a feltöltés...
-
MODERÁTOR
Változott a minimálisan feltölthető összeg 4000 forintról 8000 forintra?
20 éve a Prohardveren
-
geryboro
senior tag
válasz adika4444 #50298 üzenetére
Ugyanaz a metódus a konkurens OS-en is, csak FW/eszköz függő.
Pl: Samsung Flagshipen készülékfeloldás után egyből megy a fizetés.
Honor Flagshipen feloldás módszer szerinti biztonsági szűrés van esetleges + hitelesítéssel.
Ugyanaz a technológia és pont.Az hogy az NFC-s kommunikációból mennyivel lehet többet kihozni a "konkurens OS-en", abba ne menjünk bele.
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Friczy
senior tag
válasz Major Lion #50292 üzenetére
A telefon aktuális állapota nem számít. Bekapcsológombot duplán megnyomod, faceID, és tarthatod a terminálhoz. Az, hogy előtte fel volt-e oldva vagy sem, nem számít.
-
mAtThEw0319
senior tag
Ott van minden a hozzászólásában, de akkor mégegyszer, hátha megérted: hiába van feloldva a készülék, hiába érinted oda egy terminálhoz, nem fog történni SEMMI, mert ha fizetni akarsz, akkor vagy dupla érintés a Touch ID-re vagy duplán megnyomod a jobb oldali lezáró gombot [Face ID-s készüléknél] (és mindegy, hogy fel van oldva vagy le van zárva a készülék) és akkor itt azonosítod Magad a Walletban és tudsz fizetni.
Ha nem érted, hogy ez miért biztonságosabb, mint, hogy egy feloldott androidos készülékkel épp sétálsz a kezedben, akkor nincs miről beszélni Szerintem!..
Nem kell hadonászni se semmi, előveszed a mobilod, akár lent, a derekad mellett is lehet, dupla klikk, le nézel a telefonodra és utána érintesz, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Másnál is rosszalkodnak a költségkeret értesítések?
Full hülyeségekről ír értesítéseket, rossz számokkal.
Már mindenhol átnéztem a dátumokat, jol van elvileg beállítva.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Noxy
veterán
Na ez sikerült is a barátunknak s buszon . Azt hitte tud bliccelni egy qr kód fotóval közben meg szèpen kifizette a jegyek árát. Na ilyen kellene BKK-nak is.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
emcee825
csendes tag
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
válasz pictigjis #50302 üzenetére
Nyilván ez attól függ ki mit szokott meg. Egyébként Androidon is lehet a dupla nyomásos bekapcsológombra app-ot párosítani (Google Wallet), és onnantól pont ugyanúgy fog működni, mint az Apple féle.
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
de ezt most tényleg tök látatlanban mondjátok. baromi egyszerűen működik, a világon semmi idegesítő nincs benne, és abszolút biztonságos (a fizetés előtti kényelmes kártyaválasztásról nem is beszélve). de eléggé elkanyarodtunk a témától, mert onnan indultunk, hogy iphone-nal soha nem történhetett volna meg az, amibe az eredeti kérdező beleszaladt
-
ACE-
addikt
Biztonságosabban érzi, mert fizetésnél újra kell azonosítani magad. Engem meg a magam részéről idegesítene ez... Nm tudom elképzelni, hogy feloldott telefonnal úgy hadonásszak, hogy eszközöljek közben egy fizetést... Nekem sem volt eddig soha semmi bajom a telefonos Apple Pay-en kívüli fizetésekkel, pedig még a Gránit Pay megjelenése óta használom a mobilos fizetést...
Ha visszaolvasol, volt egy fórumtárs, aki érintgetgette a telefonját mindenhova (mert nem olvasta el a leírást) és közösségi közlekedési jegyeket vontak le így tőle...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő