Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
-
-
AsheN1
csendes tag
Sziasztok!
Revoluton szeretnék átváltani egy nagyobb összeget euróra, ezért az ingyenes Standard csomagról átváltanék Prémium csomagra. A Prémium csomag keretében extra díj nélkül átváltanám az összeget euróra, utána pedig visszaváltanám a csomagot Standardre. Mindezt 14 napon belül, így nem számolnának fel kötbért az előfizetés lemondása miatt.
Megvalósítható ez az ügyeskedés vagy a Revolut bele fog kötni a dologba?
A szabályzatokat elolvastam, értelmezésem szerint erre lehetőségem van.
Köszönöm a segítséget. -
vacs
veterán
391 Ft-ért váltotta nekem az Eurót az OTP (kártyás fizetéssel) július 26-án, bekapcsolt Árfolyam+ - al!
Sokkal jobb mint a Revolut...[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
xy.zsolt
őstag
válasz Oliverda #49780 üzenetére
Köszi.
"Van egy nagy fekete lyuk. Ha csak megnyitjuk az átváltást, nem írunk be átváltandó összeget, akkor látunk egy árfolyamot. Viszont ahogy beírunk egy összeget amit átváltanánk, sok esetben egy kedvezőtlenebb árfolyam jelenik meg felül, az árfolyamjelzőnél. Ennek pontos okára sajnos egyelőre nincs magyarázat és megtévesztő."
Nos, ez nem "fekete lyuk" ....nevezzük inkább nevén, ez a gyanútlanok tudatos ordas lehúzása!!! és ahogy nézem nem csak "sok esetben" hanem mindig.[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Solymi81
aktív tag
válasz Oliverda #49780 üzenetére
Ez a lenyeg, semmi sincs ingyen es meg igy is jobban megeri mint a bankok valtasat hasznalni.
meg azert varhato volt h valahol elkezdik behozni a mukodesi koltsegeket.
Az a vicc h nagyobb tetelnel siman megeri csomagot valtani es kifizetni egyszeri 30k-t, minthogy ilyen 50-100k es nagyobb osszegeket fizetnel a valtasert.
-
senior tag
válasz sopruk #49778 üzenetére
Én is ezt csinálom, mindegyik előfizetésemhez illetve olyan alkalmazáshoz ahol el van mentve a kártya, van egy külön virtuális kártya: Disney, HBO, Netflix, Playstation, Telekom, BudapestGO, MVM, stb.
Ad egy plusz biztonságérzetet nekem.
Mindegyik ilyen virtuális kártyára úgy van beállítva a havi limit hogy az előfizetés díja + pár száz Ft. -
sopruk
senior tag
válasz Mela Kehes #49767 üzenetére
Ha például kompromittálódnak a kártya adatok amelyikkel itt-ott fizet az ember, akkor csak a kártyát töröljük és másikat kérünk helyette. De ha ugyan ez van beállítva mindenhol ahol rendszeresen fizet az ember (számlák), akkor mindenhol újra be kellene állítani az új kártya adatokat...
Legalábbis én ezért (is) használok több virtuális kártyát
Illetve az itt-ott fizetős fagyasztva is van, csak a fizetés idejére oldom fel... -
xy.zsolt
őstag
válasz xy.zsolt #49773 üzenetére
Ugyanakkor eléggé megvezetheti az embert a revo mert ha belépek pl az EUR eladása felületre akkor az ott most szereplő 1€=396,58 Ft egyből kb 1 Ft-tal csökken ahogy akár 1€ összeget is elkezdek beírni......szemét egy átverős trükk a részükről
398at adtam meg.....nem teljesül pedig a tőzsdei ár e fölött volt eddig
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz Moleman #49771 üzenetére
Most teszteltem.....HA mázlid van és felugrik a tőzsdei ár annyira, hogy a revo amúgy szar konverziós ára eléri a limitet amit megadtál akkor teljesül....nincs itt semmilyen trükk Előnye csak annyi, hogy nem kell nonstop követni az ármozgást....a rendszer elvégzi a konverziót HA a feltétel teljesül.
Bár azt még el tudom képzelni hogy ha valaki pl eur-t venne forintért akkor előbb veszi meg ezt tőlem a rendszer ha olcsóbb minimálisan mint a tőzsdés beszerzése[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Van tippetek esetleg arra, hogy ha Ersténél forintszámla alá/mellé nyitott devizaszámláról töltök fel eurót Google Pay-en keresztül, az díjmentes? Az utalás tuti fizetős lenne, úgy látom.
-
xy.zsolt
őstag
válasz bigdady #49769 üzenetére
Akkor 6év után először nyitott leszek más megoldásra.....ha itt levágják a tehenet ahelyett hogy továbbra is fejnék. A limitáras is csak akkor teljesül gondolom ha a tőzsdei ár 2ft-tal feljebb csúszik a limit értékénél....de ezt is tesztelem akkor
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Mióta konvertál ilyen mocsok rossz áron a revo.......eur->huf esetén 2ft-tal a tőzsdei ár alatt van. Csekkolni fogom az online vásárlásnál is a konverziót...ha az is ennyit romlott akkor az gáz
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Revolut esetén van cégeknek tranzakciós illeték? Normál véges banki számla kiváltható ott vajon? Wise-nál mi a heklyzet?
-
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok, hogyan lehet revolutról BTC-t küldeni egy wallet addres-re?
Ezt megtaláltam:
... de nálam nincs ilyen opció, "küldés" alatt csak partnereket ajánl fel, illetve új partnert tudok hozzáadni, bitcoin wallet address-t még véletlenül sem. Én vagyok béna, vagy félreértettem és nem lehet közvetlenül így küldeni?
-
veterán
A trip cancellation szerintem arra vonatkozhat, ha nem tudsz elmenni, azaz részt venni az úton.
Azért gondoltam a másikra(travel delay-os rész), mert mi már a trip végén voltunk, már csak a hazaút volt hátra.
De az is jó, mert az én részem belefér az 500-as limitbe is.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
Köszi, ebben már van értelmezhető, de nem az 5000-es. Az 5000 inkább pl. a már nem lemondható kifizetett szállások, vagy autóbérlésre vonatkozhat.
Korábban mintha én is találtam volna a xcover oldalán, de most meg nem találtam meg.TRAVEL DELAY
Benefit
Reimbursement of additional expenses incurred as a result of a transportation delay or missed departure during trip. Minimum required delay length is 4 hours.If you have receipts - € 500 per beneficiary (€ 100 limit for the first complete 4 hours and € 100 limit for each
complete hour after this)[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
Igen, sajnos tudom. A Revo csak ott jön képbe, hogy a Premium csomagom tartalmaz biztosítást, az érdekel, hogy ha nem fizet a légitársaság, mert túl drágának vélik az általunk megvett alternatív jegyeket, akkor esetleg a Revotól számíthatok-e némi apróra?
Én most nem a 250-600€ kártérítésről van szó, hanem a nekünk keletkezett extra költségekről, amit a járat törlése okozott.
-
Skillet
addikt
Meghívót küldtem muternak. Jutalomra hajtunk. Regisztrált, oké.
Most kellene rá pénzt tolni, viszont neki még nincsen bankkártyája. A saját bankkártyámmal is tölthetek rá pénzt, vagy inkább utaljak rá valahogy? Vagy kb tökmindegy?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
veterán
Ez péntek este(éjjel) volt, még amit kértünk szállást, az ügyben sem jöttek értünk a gyülekezőpontra, ahová a pulttól küldtek. H-Sze-P repülik Keflavikot. A hétfői járat már tele volt, talán szerdára lett volna náluk hely, vagy ilyen olyan átszállásos móka később lehet, hogy lett volna olcsóbban is, mint amennyiért mi végül hazajöttünk. Inkább megvettük a drága jegyet, minthogy nekiálljunk xarakodni, hogy lesz szállás, nem lesz szállás, csak azért, hogy esetleg olcsóbb jeggyel tudjunk hazajönni.
-
veterán
Szállás nem kellett végül, mert a reptéren vártunk.
Visszaadták az eredeti jegy árát + 400€-t, de a különbözet így is 850€, mert az újonnan vett jegyek aznap éjjel extra drágák voltak onnan.
Sajnos, ha otthagynak a faxomba, akkor jön ki, hogy xarnak rád, hogy hogy tudsz hazajönni.
Oldd meg magadnak, aztán meg nem akarják kifizetni az extra költséget.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
Sziasztok!
Revo Premiumom van.
19-én este Izlandon ragadtunk, úgy még 230+ emberrel együtt.
A Crowdlófax miatt törölték a hazajövő gépünket. Viccer, mi más!
A szállást is baxták elintézni, így egy reggeli járatra vettünk jegyeket átszállással hazajöttünk, de jó drágán.
A jegyár visszautalása mellett a Vicc 400€-t hajlandó fizetni. Ezzel kb. 800-850€ veszteségünk lenne. Még egy kört megyek, a békéltető, stb. belengetésével, hátha hajlandóak emelni a fizetendő összegen.
Ha nem, akkor a törlésből adódó plusz jegy költséget meg lehet próbálni Xcoverrel, mint késés, vagy akármi?THX
-
viharhozo
addikt
válasz MasterMark #49738 üzenetére
Végül meglett, csak nem értem, hogy az ország megadása után miért nem továbbít automatikusan arra a lapra, ahol a számot be kell ütni, miért kell nekem a ceruzaikonra bökni, hogy odajussak.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Peace
nagyúr
Tapasztaltatok már olyat, hogy jött telón értesítés arról, hogy utaltak Nektek (olyan, aki még nem ismerősöd Revo-n), rákattintasz és engedélyezed ujjlenyomattal, majd nem történik semmi. Nem jelent meg az összeg és nem mutatott az app sem jóváhagyási lehetőséget vagy bármi beérkezésre váró tranzakciót. A küldő félnél meg pendingben mutatta. Az ügyfélszolgálat feltette a kezét és semmi értelmeset nem tudott mondani 1,5 órás chatelés alatt sem.
-
viktorhu
veterán
válasz Oliverda #49728 üzenetére
Biztosan nagyon ügyes voltál, nem tudom. Ez a vita így arra emlékeztet, hogy ilyen állat nincs, mert én még nem láttam. Kb. 2013 óta fizetek mobillal, és főleg eleinte nem egyszer zajlott le a párbeszéd:
(Tartom oda a telefont)
- Ez milyen kártya?
(Azt hittem, a telefon miatt értetlenkedik / csodálkozik. Főleg külföldön elég sok bizalmatlanság övezte, mert sok helyen még úgy 2018 körül se láttak ilyet, és meg voltak győződve arról, hogy ez nem fog működni)
- Teljesen rendes bankkártya, csak a mobilon keresztül.
- Azt én értem, de nekem be kell ide írnom (mutatja a képernyőt), hogy Visa vagy Mastercard.
-
Noxy
veterán
-
zsamiatt
őstag
Most jöttem haza szombaton és több helyen is kérdezték. Szóval elég friss. Előtte 2019-ben voltam utoljára ott nem emlékszem, hogy kérdezték volna igaz más helyen horvátban. Bár gyanítom ez nem terület függő. Mindenhol telefonnal fizettem. (Már ahol lehetett mert nagyon sok helyen sajnos csak kp játszott)
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
jalos
csendes tag
válasz joefasalasso #49678 üzenetére
+1Wise kártya! jó, ez nem az a topik, de ez a megoldás.
-
-
viharhozo
addikt
Hónapok óta küldözgette a Revolut, hogy adjam meg az adószámom, mert különben dádá lesz. Most elvileg korlátozták a számlát. A problémám az, hogy csak az adóilletőséget lehet megadni azon a helyen, ahol szerintük az adószámot kéne.
Elég azt megadni vagy magyarázhatom a teszkós csetdzsípítnek, hogy mi a magyar adószám?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
pictigjis
senior tag
válasz viktorhu #49725 üzenetére
egyebkent ez tenyleg baromi erdekes, mert en mar akkor kartyaval fizettem, amikor rengeteg magyar meg azt se tudta, mi az, a telefonos fizetesre is eleg gyorsan atalltam, de soha eletemben nem talalkoztam ilyen kerdessel en sem. amibol nem kovetkezik semmi, horvatorszagba is ritkan jarok, de ez igy eleg lokalis (fillertoszogato) jelensegnek tunik
-
viktorhu
veterán
válasz Oliverda #49723 üzenetére
Használtál 10 éve telefonos fizetést? Nem volt gond, amikor látták a kártyát a kezemben, de telefonnál nem látja a logót. Nem a Lidl-ben volt ilyen, hanem kisebb üzletekben, szállodákban stb. Kérdezte, hogy milyen kártya, mondtam, hogy Mastercard, ő meg kiválasztotta a képernyőn a fizetés módjaként.
-
válasz joefasalasso #49721 üzenetére
Ha van magyar számla a te neveden, arra ingyen tudsz utalni (ha USD számla, akkor nem is lesz váltás). Ha forint számlára akarsz utalni, akkor meg hétköznap váltsd át a Revoluton a pénzt forintra, utána utalj. Ha nem saját számlára utalsz, az nem lesz ingyen. PayPal-t meg felejtsd el, nagyon drága.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
joefasalasso
aktív tag
válasz joefasalasso #49721 üzenetére
Van még Paypal, amihez jelenleg hozzá van rendelve a forint OTP kártyám.
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, már totál elvesztem.
Egy évre az usaba költözöm, hivatalosan fogok dolgozni. Helyi bankszámlára fog érkezni a fizetés. Azonkívül van Revolut, Wise usa dollár és forint fiók, midegyikhez VISA és egy otp forint számla VISA kártyával. Ezekkel az eszközökkel szeretném megoldani havi kb 1000 USD-t úgy hazaküldeni, hogy minél több maradjon nálam.Köszönettel fogadnám a jótanácsokat.
-
kopeter1982
csendes tag
válasz zsamiatt #49713 üzenetére
Ó, Horváto.ban több üzletben (nem élelmiszer, jellemzően ruhaboltokban) láttam, hogy több POS terminál sorakozott egymás mellett a pénztárnál. Majd amikor elővettem a kártyámat a fizetéshez, nagyon fürkészte az eladó, hogy milyen kártyám van, először nem is értettem miért. A rekord amit láttam, az 7 db POS terminál volt egymás mellett, és abból választott egyet. (Rajtuk pl. Erste, Raiffeisen stb. logók.)
-
zsamiatt
őstag
Amugy Horvatba tobb fizetesnel is kerdeztek hogy mastercard vagy visa. Nem tudom miert.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
laca96
csendes tag
-
Noxy
veterán
válasz laca96 #49704 üzenetére
Azért írtam, hogy vigyázzon a telefonjára!
Amúgy meg nem postás üzenetben kellene ilyen problémát fórumom közölni, hanem személyesen.
Úgy halkan kérdezem, te használsz Revolutot, vagy csak a postás vagy?
Ja és nyugodtan diskurálhatunk erről, de amíg nem tiltja le a b..kártyát, addig nyitva van a kassza.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz laca96 #49702 üzenetére
Letiltja, megszünteti a kérdéses b..kártyát, és utánna igényel egy újat. Ja és később jobban vigyázzon a telefonjára, + a b..kártya adatokra.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
laca96
csendes tag
Sziasztok !
Barátom panaszkodott, hogy a Revolut bankszámlájáról valaki utalt többször szerencsejéték oldalra a tudta nélkül.
Hogyan tudja ezt az a valaki megtenni ?
Mit tud Ő ez ellen tenni , hogy kizárja ezt a lehetőséget?
( standard bankszámla fizikai kártya nélkül )
Köszönöm a tanácsokat és szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest