Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
Kincstár nem vált semmit. Eurót kell beutalni, vagy a Revolut, or Wise b..kártyával fizetni. Kifizetéshez is, ezeknek számlaszámát kell megadni, vagy magyar bankba vezetett devizaszámlaszámot.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
zerodot
aktív tag
Mondjuk pont a te hsz-od előtt írtam le, hol van (#43798), ahhoz képest elég nehezen találtad meg
#43811 trouble
Volt már ez itt téma korábban is, nincs ott a beállítás minden készüléken/oprendszeren, általában pixeleken vagy gyári androidos telókon érhető el. Amúgy feloldás nélkül csak korlátozott összegű és számú fizetést enged, szóval nem az van, hogy ellopják a telódat és az összes pénzt elköltik a számládról nfc-n keresztül. -
kp78
addikt
Mostanában én is USD-re állítottam alapértelmezetten Alie-t, és az egyszer használatos kártyával fizettem.
Természetesen vált a Revolut mindig, hétvégén viszont felárért.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
nfsu17
veterán
Hétvégén van + díja az tudom, de hétköznap teljesen mindegy?
Ha nincs szándékodban lesni az árfolyamot és akkor váltani (előre), amikor jó, akkor teljesen mindegy.
Én hónapokkal ezelőtt váltottam valamennyit mondjuk 350 körül. Ha most elkezd felmenni és 2 hónap múlva már 390 lesz és akkor nekem pont kellene valami, akkor én még el tudom költeni a 350-ért váltott dodómat, tehát az akkori áron 10 dodós termék Te is ki tudod számolni mennyibe fog kerülni.
Ha nincs előre váltásom, akkor 390 körül majd a revo átváltja. És 3900 Ft-ba fog kerülni a termék.Tehát ha a kérdés az volt, hogy a vásárlás előtt 5 perccel váltsak-e USD-t és akkor onnan fog vonni, vagy hagyjam a fenébe?
Ebben az esetben hagyd, úgysem leszel beljebb, plusz köröket futsz.
Viszont a fentebb vázolt példám esetén lehet fogni valamennyit, ha úgy jön ki. -
Gardaai
senior tag
Csak hogy tiszta legyen.
A kérdés arra irányul, hogy jobban váltja-e a Revolut ha manuálisan váltasz mint automatán vált fizetéskor.
A válasz: nem. Ugyanaz az árfolyam a kettő, nincs plusz költség.Legalábbis én így értelmezem a kérdést, többet láttok bele mint kéne. Hobbi vásárlóként teljesen mindegy mikor vált. 5-10$ cuccnál akkor lenne jelentősége ha 100 Ft-ot menne a dollár. Ha meg nagyobb tételben vásárol, szerintem nem kell bemutatni az árfolyam változást neki.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
K Norbi
addikt
Hát kért az ügyintéző szelfit.
Írd rá a mai dátumot egy papírra és tartsd magad elé.
Aztán még egyet, hogy írd rá a mai dátumot, és az ő nevét is.
Akivel beszélek épp.Aztán ismét felkellet neki mindent tölteni.
Képet személyiről, eleje hátulja.És kérte ismét csináljam meg, revolut appon is.
Aztán tovább engedte.
De most nem tudok rátölteni pénzt sehogy.
OTP bankos, és pénz hozzáadásnál.
Azt írja sikertelen feltöltés, forduljon a bankjához.Mintha valami korlát lenne a kártyán, vagy korlátozva kártyás vásárlás.
Szétnéztem az OTP appban, limit nincs.
Külföldi kártyás vásárlás korlát nincs.Mégis elutasítja.
Szóval nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Épp feljebb írták, hogy a Visa típusú kártyával nehezebb ingyen pénzt felvenni, a Curve viszont csak Mastercard kártyákat ad, így a Revolut+Curve kombóval máris nagyobb az esély arra, hogy nem húz le az ATM. Arról nem beszélve, hogy így az ingyenes keret is jelentősen megnő.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
petymeg
addikt
-
TrollBalint
addikt
Revolut nem von le részletekben, ha nincsen elég pénz abban a zsebben, amiben fizetnél, akkor az első olyan zsebből vonja le, ahol van elég pénz a teljes összegre. Van egy sorrend, hogyan nézi a zsebeket. Deviza után a Forintot nézi, de hogy utána mit, azt már nem tudom.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
JóGéza
aktív tag
Szerintem ez DCC tranzakció lehetett. A terminált szolgáltató bank átváltotta a 26€-t forintra, és azt terhelte a kártyára.
-
TrollBalint
addikt
És mivel a Revolutj váltott forintot Euróra, ezért váltási kereted is csökkent az adott időszakra természetesen. Ha azt szeretted volna látni a tranzakciók között, hogy a Revolut átváltotta a 28€-nyi Ft-ot €-ra, majd utána levonta, nah, azt nem fogod. Csak a forintterhelést. Néhány kivételes esettől eltekintve (hétvégi időszak, kerettúllépes, nagyobb Ft romlás) nem jártál rosszabbul, mintha manuálisan, előtte átváltottad volna.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest