Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, a 3000 ft-ot mikor írják jóvá? Vásároltam a virtuális kártyával Alin még tegnap, de eddig nem látom sehol. -
sambenez
addikt
Én arra gondolok, hogy feltöltöttél Ft-ot erstéről revolutra, és ott átváltottad Ft -> EU-ra. Így a bankodtól érkező sms-ben lévő összegnek nincs köze az EU árfolyamhoz.
Vagy közvetlen EU-t töltöttél a Revolutra és akkor a bankod vált, így meg tök mindegy milyen árfolyam van a revolut alkalmazásban.A 3. képen a számlán van HUF, ezt viszont az étteremtől kellene megkérdezned miért nem euroban van a számla.
-
sambenez
addikt
válasz instantwater #10553 üzenetére
Én már többször töltöttem fel hitelkártyával, de eddig semmi probléma nem volt vele.
-
sambenez
addikt
válasz LeslieKiraly #10716 üzenetére
Biztos dollárban terhel az ebay? Ha igen akkor a paypalnál nézd meg a beállítást, a bankod váltson ne a pp.
-
sambenez
addikt
Egyébként néha nem árt ellenőrizni ezt a beállítást mert a pp előszeretettel állítgatja vissza.
-
sambenez
addikt
Ha telefont cserélek van valami amire figyelnem kell az átköltözés során? Vagy csak simán telepítem az appot és megy minden magától?
-
-
sambenez
addikt
Valamiért nem sikerült a neten fizetnem a virtuális kártyával. Az összeget viszont levonták a számláról. Ilyen esetben kell írnom nekik vagy rövid időn belül automatikusan visszakerül a számlámra a pénz?
-
sambenez
addikt
Nekem is két okt. 4-i Auchan-os vásárlást sztornózott a Curve. Érdekes hogy mind a két szolgáltató aznapi vásárlásokat sztornóz.
-
sambenez
addikt
válasz UberMutant #14563 üzenetére
Én tegnap használtam pp-n keresztül, semmi gondja nem volt.
-
sambenez
addikt
válasz g.viktor93 #19095 üzenetére
Nem mindegy a váltás menüpontnál, hogy alul vagy felül van a dollár. Alul legyen és ha oda beírsz egy egyest akkor azt látod +1. Na amit ekkor látsz felül annyi forintért vált. Ha fordítva van akkor azt látod mennyit ad a dollárodért forintban.
-
sambenez
addikt
Raiffeisen hitelkártyáról feltöltésről tudunk valamit? Múlt hónapban még vásárlás volt.
-
sambenez
addikt
válasz Somatom #19304 üzenetére
A Rafi ad kártyát, legalábbis ez van az oldalukon.
-
sambenez
addikt
Azt mennyire tolerálja a Revolut ha oda-vissza váltom a pénzt euro és forint között?
Arra gondolok, ha használom rendszeresen vásárlásra, de közben váltogatok nagyobb összeget azért zárolnak vagy nincs vele gond? -
sambenez
addikt
válasz Tuomas #20349 üzenetére
Néhány hete átváltottam a nyaralásra szánt összeget eurora. Mivel nagy eséllyel nem lesz belőle semmi gondoltam vissza váltom, de a jelenlegi helyzetben elég jól keresnék rajta. Így gondolhatják azt is, spekulációs céllal váltogatok.
Tehát nem heti rendszerességgel csinálnám. -
sambenez
addikt
Felmerült egy kérdés. A Revolut Juniort csak saját gyereknek vagy rokon gyereknek is lehet kérni? Mert a használati feltétel nekem nem egyértelmű.
Erre gondolok:
"Csak akkor adhatsz a számlához hozzáférést egy személynek mint Gyermeknek, ha az adott személy 7–17 éves, te vagy a gondviselője, vagy pedig más módon vállalsz érte jogi felelősséget."
Tehát mondjuk az unokaöcsémnek kérhetek én? -
sambenez
addikt
Nem tudjátok az ügyfélszolgálat tud magyarul? Vagy csak angolul lehet kommunikálni velük?
-
sambenez
addikt
Szeretnék létrehozni egy fizetési hivatkozást. De ezt az üzenetet kapom.
"Sorry, for security reasons this feature is blocked."
Ilyenkor nem tudok semmit tenni? Rendszeresen használom a revolutot, tartok rajta egy nagyobb összeget is, miért nem engedi hogy fizessenek nekem? -
sambenez
addikt
válasz <Adamsky> #25302 üzenetére
Ez így elég vicces. Kényelmetlen nekem a kártyát használni. Állandóan feltölteni mielőtt fizetek egy boltban. Erre a Curve sokkal hatékonyabb.
Mondjuk neked a hibaüzeneted pont a kártya használatra vonatkozott, de itt gyakorlatilag semmi utalás nincs arra miért nem engedi. -
-
sambenez
addikt
válasz zsamiatt #28289 üzenetére
Itt nem vonható le.
Ezért is írják:
"Ha a költségelszámolásra vonatkozó részletszabályokat is figyelembe vesszük, elmondható, hogy a kriptopénz befektetések adókezelése kifejezetten hátrányos a magánszemélyek számára."
ITT konkrétan írják.
"dr. Magyar Csaba, aki azt is hozzátette, hogy ennél a jövedelemnél csak a szerzési értéket lehet szembe állítani az értékesítési bevétellel, vagyis nincs lehetőség költségek elszámolására, továbbá a korábbi évek esetleges veszteségének figyelembevételére sem." -
sambenez
addikt
Az összefoglaló szerint a pin csere egy ATM-nél chip&pin műveletnek minősül, nekem mégsem veszi annak. Akkor mégsem az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest