Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapi
csendes tag
válasz Hokunda #20052 üzenetére
Köszönöm, hogy kiálltál mellettem, bár szükségtelen volt. Nem éreztem a fórumtársat alkalmasnak további eszmecsére az elvakultsága és személyeskedése miatt, ezért nem válaszoltam.
Nem vagyok Yen fan, sem Triss gyűlölő. A kérdező részéről felmerült, hogy miért nevezhetik máshol Trisst árulónak. Erre válaszoltam. Nem győzködtem senkit, nem mocskoltam senkit, nem magasztaltam senkit. Vannak, akik nem játszottak az első két résszel, illetve nem olvasták a köteteket. Ebből fakadóan lehetnek hiányzó ismereteik. Részemről lezártam az egészet, egyébként is a hideg kiráz a megmondóemberektől és trolloktól."A szenvedélyek alkotnak és rombolnak mindent. Ha az ész uralkodna a földön, semmi sem történne rajta."
-
TheNewDawn
addikt
válasz Hokunda #20052 üzenetére
"Másrészről egy karakter gyűlölete/szeretete nevetséges egy játékban, amit úgy alakítasz, ahogy akarsz, ahogy ugyanezt más is megteheti!"
Igyv an, szóval tudod bagoly mondja verébnek, szóval ilyen brutál elvakult Yen fant akinek a feje 100% a seggében van nyilván nem fogok tudni normalis vitát folytatni, miutan köztudott rólad milyen durván elvakult vagy minden másban is .
Szóval mivel tényleg nevetséges, akkor ideje is lenne abbahagynod ezt az elvakultságot[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest