Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapi
csendes tag
válasz
Hokunda #20052 üzenetére
Köszönöm, hogy kiálltál mellettem, bár szükségtelen volt. Nem éreztem a fórumtársat alkalmasnak további eszmecsére az elvakultsága és személyeskedése miatt, ezért nem válaszoltam.
Nem vagyok Yen fan, sem Triss gyűlölő. A kérdező részéről felmerült, hogy miért nevezhetik máshol Trisst árulónak. Erre válaszoltam. Nem győzködtem senkit, nem mocskoltam senkit, nem magasztaltam senkit. Vannak, akik nem játszottak az első két résszel, illetve nem olvasták a köteteket. Ebből fakadóan lehetnek hiányzó ismereteik. Részemről lezártam az egészet, egyébként is a hideg kiráz a megmondóemberektől és trolloktól. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Hokunda #20052 üzenetére
"Másrészről egy karakter gyűlölete/szeretete nevetséges egy játékban, amit úgy alakítasz, ahogy akarsz, ahogy ugyanezt más is megteheti!"
Igyv an, szóval tudod bagoly mondja verébnek, szóval ilyen brutál elvakult Yen fant akinek a feje 100% a seggében van nyilván nem fogok tudni normalis vitát folytatni, miutan köztudott rólad milyen durván elvakult vagy minden másban is .
Szóval mivel tényleg nevetséges, akkor ideje is lenne abbahagynod ezt az elvakultságot
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest