-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Az a jó amikor kínai szrládák elkezdenek kereskedni a fiókokon úgy hogy a steam guard rá se bszik.
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
grid-nek az f12013 meg a dirt3-nak lejárt a liszence repültek az áruházból..
-
djculture
félisten
Ha már egy szerencsétlen steam frissítés is lefagyasztja a gépedet ott valami baj van, inkább az okot kellene keresni.
Elve ezek a szoftverekkel van baja a kliensnek:
issue.
Avast!
AVG Anti-virus *
BitDefender
F-Secure
Iobit Advanced System Care *
Kaspersky Anti-virus
McAfee Anti-virus
Nod32 Anti-virus *
Norton/Symantec Anti-virus
Panda Anti-virus
Threatfire
Trend Micro
VIGuard Anti-virus
Anti-Spyware Applications
Ad Aware
CA Pest Patrol
PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus (may need to disable Full-Screen detection in the Advanced settings)
Spybot Search & Destroy
Spycatcher Express
Spyware Doctor
Spyware Terminator
Webroot Spy Sweeper *
Firewall/Security Applications
CA Internet Security Suite
Comodo (With Portal 2 running the firewall in Defense+ in training mode allows the game to run)
CYBERsitter
ESET Smart Security
Netlimiter
McAfee Personal Firewall
Nvidia Network Access Manager/Firewall *
Nvidia ForceWare Intelligent Application Manager
Outpost Firewall (Disabling System Guard under Proactive Protection allows Portal 2 to run)
Panda Internet Security
Peer Guardian
PeerBlock
Tiny Personal Firewall
Verizon Internet Security Suite
Zone Alarm
Constant Guard by Comcast
Online Armor
Other Applications
IOBit Advance System Care
IOBit Start Menu 8
Airfoil
Alcohol 120%
AMD External Event Utility
AOLacsd.exe (AOL connection driver)
ATI Hotkey Poller
ATI Tray Tools
BitTorrent/uTorrent (all clients)
Creative Software (X-Fi MB, Alchemy, MediaSource 5 on Asus G60VX models specifcally)
Catalyst AI
CCleaner
Daemon Tools
Download Accelerators (all clients)
EVGA Precision
Garfield Daily Desktop Comic
GhostSurf 2007
Google Toolbar, Google Updater
GSC
Hamachi
HotSpot Shield
HydraVision
iZ3D DirectX injection
K-Lite Codec Pack
Lightspark
LimeWire, BearShare or other Peer 2 Peer applications
LogMeIn
Microsoft Screen Magnifier in Windows 7 (magnify.exe - may cause in-game cursor issues)
MSI Afterburner
nProtect GameGuard *
PC Time Limit
StarDock KeepSafe
StarDock ObjectDock
SteamWatch
iolo System Mechanic
TeamSpeak (can lead to mic issues)
Total Recorder
Tuneup WinStyler Theme Service
UPEK Protector Suite
Ventrilo (can lead to mic issues)
VirtuaGirl 2
VMware
Western Digital Backup Anywhere
Whitesmoke Translator (may cause the Source engine to crash)
WindowBlinds
Xfire -
djculture
félisten
válasz [Prolixus] #91207 üzenetére
Ott a steam-en főoldalon
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #91026 üzenetére
Úgyis észreveszed ha magyar /uniós árakat mutat nincs baj, de nekem ukránból egyből rubelbe nyomja az árakat hiába jelentkezek be. Viszont innentől már RU játékokat ad amit csak ott lehet elindítani.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #91023 üzenetére
Ha kimész és nem hazai ip-t érzékel úgyis átállítja a régiót automatikusan vásárláskor, ezzel nem tudsz mit csinálni. Legalább is nekem ukránból ez volt...Nem érdemes vele rizikózni mert amúgy jó eséllyel ezzel se fognak foglalkozni de viszont veszed a fiókodra az itthon elindíthatatlan játékokat. Nekem is van vagy 5 ilyen abból 2 év után hirtelen leszedték a régiót 2-nél
Az ilyen mókákat amúgy csak akkor büntetik meg ha az ember nagy üzembe igy vesz játékokat és még az indítási lockot is kijátssza akkor garantáltan lezárják a fiókot úgy hogy minden játék és a fiók is működik de nincs joga az embernek több játékot megvásárolni rá.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #91012 üzenetére
Ha nem veszel semmit így akkor leszarják, nekem is van máshol fiókom
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #90887 üzenetére
Nekem meg két hat terás vinyó van raid0-ban, 664 steam játékom szerintem simán ráfér. ssd-t hagyom rendszernek, de abból is ha sima sata csatis akkor kettő kell raidba, akkor nincs az hogy beterhelődik és várni kell.
Steam meg végre teljesen magához tért minden megy, lehet pénzt költeni
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #90885 üzenetére
Az az ssd amire 10-20 db 50 gigás játékot rátudsz tenni kb egy vagyon igy is meg úgy is Már pedig 10-20 db játék fel telepítve manapság nem egy nagy igény..Nekem is van most fent amivel játszunk hetente 12 db abból 7db 50-nél is többet foglal. GtaV is havonta növekszik a dlc-vel patchekkel 4-5 gigát. Úgyhogy erre a célra jobb a 2hdd raid 0-ban...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz #41133696 #90875 üzenetére
Amúgy ritka fontos dolog egy steam telepitésről fél órás videókat készíteni Open Broadcaster eleve eszi a procit persze hogy 100%-on jár a proci. Nekem a xeonos i7-en is 4 szálat befoglal simán leterhel az open broadcaster. Előtte az i5 4460-at már nem lehetett úgy használni hogy játszom és közbe rögzítem mert meg meg akadt.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz laceszgamer #90781 üzenetére
DDOS támadás állítólag ma már nemfog menni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz wjbhbdux #88818 üzenetére
Eddig se kellett volna tűrni, zsozeatya jópár ilyen live stream-jét megnéztem, tiszta átbaszás nem egy ilyen oldal. Teszik befele a téteket cs-go cuccok stb utána bepörög és szrt se mutat hirtelen eltűnik minden és ennyi. Rabló genyók az üzemeltetők. Utána amit benyeltek eladják és bármilyen kétes üzelmekre költhetik. Valve ezzel a bűnözőket pénzeli.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Megjelenéskor vettem másnap feltelepitettem és rájöttem hogy sokkal rosszabb mint az eredeti és visszatérítést kértem rá. Amúgy kértem én már vissza több hónappal ezelőtti cuccos árát is, mikor bevezették simán lehetet ilyet is. Most már gondolom a sok refund miatt komolyan veszik a szabályokat.
Ja lehet hogy már bele keveredtem én is csak a minimum 2 órás szöveget láttam
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz AlexWolf #88790 üzenetére
"akkor sem, ha kevesebb mint két órát játszottál vele"
Ez jó nagy hülyeség A hard reset reduxal játszottam negyed órát és refundoltam gond nélkül. Eleve minek lenne minimum idő megadva, minek játsszon tovább bárki ha x idő alatt rájön hogy szemétbe való cuccot vett?
Ez a hard reset felújítás is egy legalja átbszás.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz csaba951 #88010 üzenetére
Van ez így én hagyományosan idén is leszrom az egészet. A szenes móka óta nincs normális sale franc se töri magát, az usa hajnali tovább jutásával százszor annyi lét kerestem mint ha bszakodnék napokig a kártyákkal. Legutolsó kettőnél már kitűzőt se csináltam annyira nem érdekel az egész. Mobil hitelesítő szarságot aki kitalálta ás rákényszeríti a felhasználóra az is megérdemelne egy picsánrúgást.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz hackeeeee #87991 üzenetére
metro last light, deus ex human revulution megvan még sok más is aminél a sima verzió eltűnt... Pedig eddig azt tapsztalom a sima verziókba belebarmolnak mindig mindenféle edition néven Ai rosszabb lesz vagy éppen kiszedegetik a világítást, (deus exnél be sárgították) mert a mint a dead Islandba és sokkal rondább lesz.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz AeSDé Team #87864 üzenetére
Egyik se tied csak használati jogot vásárolsz ezen használati jogot meg a steam-es játék esetén a valve tartja nyilván.
-
djculture
félisten
válasz EmptyParadox #87833 üzenetére
Még működik de hogy meddig ki tudja mert amúgy dlc ügyileg így lehet megkerülni a rendszert..
-
djculture
félisten
válasz #41133696 #87703 üzenetére
Csinálsz egy PayPal fiókot ráregeled bármelyik kártyát és szépen megadod a steam-en a PayPal fiókot nem egy bonyolult dolog. 5 évvel ezelőtt megcsináltam és ennyi. Még jobb is igy amúgy, van benne egy plusz védelem. Ha ellopják a steam fiókot addig míg visszaszerzed letudod tiltani a bankhoz való telefonálás nélkül a szrakodást.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz #41133696 #87701 üzenetére
Nem tudom mire jó az a visa mikor 5 éve vásárolok az évi 2500forintba kerülő maestroval az originen a steam-en a gamersgate a gmg-n a google play-en és még sorolhatnám. Akkor vezették be hogy a legcsóróbb bank kártyán is kötelező a cvc kód. A google play-en direkt bevan regelve a többinél PayPalon keresztül megy.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
médiában is volt már az összes régi cod 2000 pénzért/db
-
djculture
félisten
Amúgy az orosz régiókért ne sírjon senki Putyinék nemsokára tiltani fogják a steam és google és sok más használatát is. Leakarják választani az ottani hálózatot ez a legújabb ötlete az orosz diktátornak. Minket annyiba fog érinteni hogy az orosz giftek és az általuk üzelemtetett játék szerverek is lefőnek.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz rumos XIII #86211 üzenetére
Most szerintem így pár nappal a kínai sale után szerintem hamar fog a support is válaszolni
-
djculture
félisten
válasz rumos XIII #86209 üzenetére
Nincs másik gép a környéken hogy arra rádugd? Ha ott is ezt csinálja akkor nem kérdés hogy bedöglött...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz rumos XIII #86205 üzenetére
Nem hiszem hogy csak úgy megszűnik működni. Nem a szokásos Windows betegség lesz? Ha rádugsz valamit egy adott portra onnantól csak is ott működik.
-
djculture
félisten
válasz laceszgamer #86192 üzenetére
Tényleg nagy kibszás hogy minden xboxone-ra megvásárló majd kap egy pc-s kódot is. még a végén nem kell érte 60 euro-t fizetni mint a steam-en lenne mekkora tragédia lesz ez ... Úgy szeretnék még ilyen tragédiákat lécci lécci..
-
djculture
félisten
válasz Assimilator #86157 üzenetére
Miért lenne isten barma, win10-et is azzal reklámozták hogy a pc-t és az xboxone-t közelebb hozza egymáshoz, még olyan játékokról is beszéltek amit megveszel Xboxra és pc-n nyomod tovább ha úgy szeretnéd. Ps4 úgyis tarol most ezzel próbálkoznak a jelek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Assimilator #86152 üzenetére
Valószinű nem lenne értelme miközben xbox-os játékokat jelentenek be pc-re is. Már van olyan elmélkedés is a microsftól hogy xboxos játékok mentéseit pc-re átlehet vinni...
-
djculture
félisten
Olyan ez mint a konzol játék eladás, legtöbb eladás már eleve egy régebben eladott most visszavitt játékok árából származik. Ha nem lenne ez akkor tized ennyi eladott játék nem lenne ott. Steam hasonló listát ad, egy platform ahol egy csomó ember még életében nem fizetett játékért mert a különféle skinek meg fegyver cuccok meg kártyák stb eladásából bármit megvesz. Gyakorlatilag sohanem létező virtuális pénzből vett játékokkal növeli a listát.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Sirandrish #85883 üzenetére
Jókor találtad ki mikor a legdrágább árak vannak a steam-en, év végén még érdekelt volna engem is most nulla akció van horror árakkal.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz SenorGrande #85770 üzenetére
Windows store-ban még drágább (linkeltem a topikjába) és ráadásul az nem is steam-es
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Szuper játék. Azon kívül hogy nekünk nem indul el mert hiányolja a kinai meg japán karaktertáblát mert csak ezen a két nyelven tud.. ja nem mellékesen 83 euro [link]
-
djculture
félisten
válasz DrTechnoid #85492 üzenetére
Bármikor, automatikusan és saját belátásunk szerint felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük a Fiókját és azon képességét, hogy egy vagy több Szolgáltatást vagy a Szolgáltatások részét használni tudja, abban az esetben, ha:
a Fiókja több mint hat hónapja inaktív és nincs hozzáférése a fizető funkciókhoz
Szóval simán beleeshet bárki aki 6 hónaponta legalább nem lép be és nem vett még ott semmit. Bár nem határozza meg mit jelent ez a "nincs hozzá férése a fizető funkcióhoz. Mi van akkor ha én a steam-en veszek egy ubi játékot, jogilag az is fizető funkció.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz NyMRooD #85487 üzenetére
Miért ne lehetne játék, ha veszel a g2.a -ról egy halom kódot azt még simán törölhetik ha nem dobozos kódok hanem digitálisak. Steam-en is van retail kisker kód (dobozos) digitális kiskereskedelmi (cd galaxisba is van, de a legtöbb maszek helyen is sok ilyen van) meg a saját store-ból vásárolt.
Most a maszek helyeknek fognak nekimenni ennyi. Eddig is volt már jó pár példa mikor töröltek (watch dogs crew maszek oldalakról) de eddig lehetett reklamálni...[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz maross #85481 üzenetére
Kezdem így végigolvasni mindenféle pereket is emlegetnek ha a felhasználási feltételeket sérted.
Már arra is van joguk hogy magadról egy képet felteszed ők használhatják, de ha azon bármi jogvédett logó egyéb más van akkor beperelhetnek..NyMRooD: Mondjuk minden ubi játékhoz ami a steam-en van kell egy uplay akount is másként nem játszhatsz vele..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Én kemény rablást várok mert mostanában anyagilag elég szrban van az ubi. Nem hiába vezettek be ubiplayen se szigoritásokat. Azokat a fiókokat törlik pl aminél nincs megadva vásárlási info (bankártya stb) vagy nincs rajta dobozos termék és sokáig nem lép be a tulaja. Úgyhogy nemárt ha van valakinek ilyen akkor lép, nekem is volt amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz maross #85365 üzenetére
Persze mert paypalra kell regisztrálni és a paypal nevet megadni. Ahol paypal-t elfogadják ott simán lehet így. Fszom mastercard éves dija duplája alsó hangon a maestronak (azóta durvult be mióta az ügyfelekkel fizettetik meg a bankadót)úgyhogy nekem igy megfelel. Steam-en se volt sose bajom ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz SpongyaBob #85281 üzenetére
Nem nagyon szoktak giftet adni csak a valve játékok..
-
djculture
félisten
válasz Agyzuzo #85229 üzenetére
Kinézem belőlük hogy most csak dx11-es lesz aztán jön a seasson pass-os vásárlóknak a dx12 frissítés. Mostanában minden kiadó fejőstehénnek nézik a vásárlókat azután meg sírnak hogy nincs meg a vásárlási szám. Én ahogy hallom ez a játék konzolon nem is lett valami népszerű, ezért most már jó lenne a nyavaja pc-s társadalom is pénzszerzésre.
Hitman-el is amit csinálnak egy kabaré, lassan az alaphoz a hitman se fog járni.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Assimilator #85183 üzenetére
Szerencsére cdgalaxis és egyebek is léteznek meg más digitális webshopok is 576-ba ma is jó akciók voltak crew Wild run edition is valami 6 rugóra csökkent, mondjuk az nem steam-es de voltak steam-es játékok is.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz twollah1976 #84338 üzenetére
Más akountjába léptetett be vicc az hogy a játékait is lehetett telepíteni vagy akár vásárolni és egyebek..
Nekem is valami osztrák koma akountja meg játékai jöttek elő.
Nem is tűnt fel csak hogy nézem nincs meg a left4dead 2 a listába, utána nézem német nyelven is voltak a listába játékok.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Fsza a steam felraktam egy bónuszcsomagot a piacra szőrén szálán eltűnt..
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik