Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Megjött a stema link, eddig nagyon tetszik, a Bt fülessel volt baj, sikerült felcstlakoznia, majd eldobta és onnantól se kép se hang.Ami igazából a probléma, hogy minden játék megy szépen, kivétel a witcher3, fekete kép van csak, a gépen elindul, tv-n semmi. Járt valaki hasonlóan?
Steamen vett uplayos játékot sikerült valakinek xbox 360 kontorllerrel működésre bírni?
Se a crew se a blck flag ne mműködik, egérként érzékeli a yoj-t és csak körbe tudok nézni.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #95832 üzenetére
Köszi a választ, annyira nem sürgős, szóval nem para.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Sziasztok,
visszaolvastam, de nem találtam erről infót.Mik a tapasztalatok, mennyi idő, amíg a steam link ideér, tegnap megvettem, ennyiért ajándék volt, még a szállítási költséggel együtt is.
Köszi előre is“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz elithun #94167 üzenetére
Nyilván nem azonnal kerülne bele, pl az ea accessnél ugyanez megy. Az összes AAA játék bekerül 1 éven belül kb. Ott már látják, hogy ez a pénzügyi model működik. Ahogy én látom, nem csinál sem jobb, sem rosszabb játékokat az ea az access óta. Legalabbis nem ezen múlik a minőség szvsz.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #94157 üzenetére
Ezt én steamen nem tudom elképzelni. Egyszerűen nem érné meg nekik. Mivel több100 kiadó van jelen ott, ötletem sincs, hogy lehetne kivitelezni.
Max úgy, hogy minden kiadó külön csinálná.
Pl ubisoft 1200huf/hó
2k 1200huf/hó stb...Esetleg még az, hogy a steam létrehozna különböző csomagokat, pl autós játék csomag, ahová a népszerűbb címek kerülnének bele havidíj formában, lenne fps, open world, logikai, indie csomag is és így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
-
szami777
addikt
válasz s7evcsenko #94062 üzenetére
Amikor egyszerre futtatja az összeset, akkor nem egy játék képét mutatja az idle, hanem egy listát a játékokkal, ha már csak egy játékot mutat, akkor az szerintem már lement akkor, mindig azzal kezdi.
(legalábbbis nálam, én mindig megvároim ,amíg 4-5 kártyás játék összegyűlik, és akkor farmolom)“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz s7evcsenko #94059 üzenetére
Amikor először indítod az iddle mastert, és sok kártyád vár farmolásra, egyszerre futtatja az összes játékot, ha ez lemegy, akkor kell végiglépkedni.
(#94061) malware
Nem nálad van a baj, ezt nálam is csinálja már egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz s7evcsenko #94057 üzenetére
A végtelenségig nem tudod ezt csinálni, legalabbis a lépegetéssel nem adja ki nálam az összes kártyát, de jelentősen felgyorsítja.
-
szami777
addikt
válasz Sirandrish #94037 üzenetére
Van ilyen opció a steamen, hogy ha belépsz játékba, állítsa le a letöltést, csak azért kérdeztem, mert ha idle mastert futsz, akkor is úgy látja steam hogy játszol is kilövi a letöltést. A legegyszerűbb, ha a beállításokban beállítod, hogy menjen a letöltés akkor is, ha belépsz egy játékba, bár nem tudom, hogy emiatt állt-e le neked mindg.
-
szami777
addikt
válasz Sirandrish #94033 üzenetére
Nem futtatsz idle mastert közben?
-
szami777
addikt
válasz s7evcsenko #94014 üzenetére
Ezek a pénzek nem (feltétlenül) kártyákból jönnek. Tf2cs go skinek , illetve emellett a trade-ből keletkezett árrést folyamatosan reinvesztálják.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #54715584 #93923 üzenetére
Ha egy játékhoz több ugyanolyan kártyát dob, akkor a kitűző menüben lesz olyan opció a játéknak, hogy cserefórum meglátogatása. Ott kifejezetten az adott játék kártyáit cserélgetheted másokkal csereajánlat formájában.
Ez akkor a leghasznosabb, ha kettőt kapsz valamelyikből.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #54715584 #93921 üzenetére
Sosem. Illetve sima kártya ötös szintig, foil meg egy szint.
A steam level pont olyan mint az univerzum:nincs vége, folyamatosan bővül, és kur@a sokba kerül eljutni a végébe.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
-
szami777
addikt
Na megkaptam végre én is a kitűzőmet, viszont a 100TP-t nem adta meg.
Nektek hozzászámolta?[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #54715584 #93706 üzenetére
Nem tudom, hogy bug-e elvileg (gondolom én) ki van számolva, hogy utolsó napig pont meglegyen mind, azért is fura, hogy neked megvan mind, lehet bug, örülj neki.
(#93707) GoTReX
Most Wanted sose volt steamen, se a régi, se az új.
Ezek vannak steamen: Shift1-2, undercover, hot pursuit.
Nem csak steames játékokról lehet képeket, videókat feltölteni.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #54715584 #93703 üzenetére
Igen.
Azt nem értem csak, hogy lehet meg neked mind már, mindent megcsináltam és még 15 matrica hiányzik.
15 kép van neked is összesen?
-
szami777
addikt
válasz default. #93693 üzenetére
Nem lehet.
Ha hardverapróról vásárolsz, keresd inkább a régi motorosokat, az ilyen 100 pozitív alattiakat kerüld el messziről.Egyébként nem tudom, hogy az új korlátozások után hogy tud 75%-os áron beszerezni steam giftet nyereség nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz PeeterssoN #93657 üzenetére
Bármelyik lego játék, amelyik világát ledveli+trine sorozat
-
szami777
addikt
válasz morfondőr #93629 üzenetére
"Esetleg az hatással lehet rá, hogy legtöbbször kulcsot aktiválok és nem közvetlenül a steam-ről veszem?"
Na az biztos nem.Fura, hogy nem kapsz, ha csinálgatod a kitűzőket és mész felfele, el kéne kezdenie dobálgatnia.
-
szami777
addikt
válasz [Prolixus] #93599 üzenetére
Én kb 1-1,5 hetente kapok (42. Szint)
Azt tudom, hogy régebben ritkábban adott jóval, bár sajnos a bonuszcsomagok ára is a béka segge alatt van.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Anonymus23 #93529 üzenetére
Hálisten ők még kiadnak játékokat magyar fordítással, és bőven átlag feletti minőséggel. Nagyon kevesen követik a példájukat. Én viszonylag jól tudok angolul (közép+idegenforgalmi szaknyelvvizsga+hobbi fordítás), de egy összetett és hosszú játéknál, ahol tényleg rengeteg kiegészítő infó van, kifejezetten örülök a magyar nyelvnek, pl witcher sorozat erre a legjobb példa, nem biztos, hogy olyan intenzitással játszanám, ha angol lenne.
Rohadtul nem éri meg nekik, kicsi piac a mienk, EA-nél is teljesen megszűnt mára, örülni kell, hogy van aki, még fáradozik vele.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz kemotox #93513 üzenetére
Nem, azt vágom én is, de közben megtaláltam: Soldiers Of Anarchy. 4:02-nél elég kemény, kár, hogy nincs több ilyen manapság.
Fogalmam sincs, mit vitt rá, hogy játszak vele.(#93512) energy4ever
Igazad van, tényleg csak az intro volt.Bocsi az offért, utolsó volt.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz morfondőr #93501 üzenetére
Witcher 1,Crysis warhead, Burnout paradise-on kívül nem játszottam magyar szinkronos játékkal. talán az egyik Stronghold még, de már nem tudom melyik.
Illetve volt valami 10-15 éves shooter, vagy már nem is tudom, ott pl Széles Tamás volt a főszereplő hangja, de kb 20 perc után offoltam a játékot, nem is rémlik a neve.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz shaddy1027 #93503 üzenetére
Hát nem erőltették meg magukat.
-
szami777
addikt
-
szami777
addikt
válasz shaddy1027 #93341 üzenetére
Igen, a háttér sanszos, a baj az, hogy szerintem nem szépek, sőt, kifejezetten ocsmány némelyikük, 10 eurocentért meg olyat veszel a marketen, amilyet csak akarsz.
Badge jo lenne.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz bepken #93338 üzenetére
"Once you've applied all of the stickers that correspond to a specific page, that page will permanently unlock on your account.
For all of your unlocked pages, you'll be able to customize them any way you want with your extra stickers."De hogy a "véglegesen fel lesz oldva a fiókodon" rész mit takar, azt a franc se tudja.
Egyébként nézegettem külföldi fórumokat, oldalakat, sehol sincs még csak tipp se, hogy ez mi a toszra jó.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Hmm
Nekem nem ilyen csomagba adta, hanem tegnap adott simán 3db matricát a 3 feladatért és annyi, majd ezeket betette valamilyen matrica könyvbe és annyi. Ezek szerint te 9 matricát kaptál?Szerk, nem pálya, most valamire kattintottam és adott 6 matricát még. Minden világos, csak az nem, hogy ezek mire jók.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
A 3 csomag mi pontosan?
A 3 matricára gondolnak, amit a 3 feladat teljesítésével megkaptam? Azokkal mit lehet kezdeni egyébként?
Mert ha nem tudom eladni, felnőtt fejjel nem fogok itt matricás könyvet gyűjtögetni.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #93240 üzenetére
Egyébként az elején nekem is 10 kártyát irt a kitűzőknél.
Ne aggódj, azért próbálkoztam serényen itthon, de semmi eredménye nem volt, azért örülök hogy bug volt, mert így nem idegeskedtem rajta többet.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz wjbhbdux #93234 üzenetére
Akkor jól sejtettem.
Mindenesetre azt jó látni, hogy az áruház még most is tele van 0%-os akciókkal így röpke 135 perc heavy load után.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
szami777
addikt
válasz Anonymus23 #93131 üzenetére
Detto, se időm, se energiám a flash saleket nézegetni, 2 játékot fogok venni a sale-n(witcher3 dlc-k, far cry4), első alkalommal megveszem, amint leakciózzzák, nem várok. 50%-ot fog kapni mindkettő, és már az első naptól kezdve, tudtommal holnap kezdődik a sale, szóval 5 perc alatt letudom az egészet.
(Kivéve, ha van kártya dobálás és eladás, akkor pár napig lehet farmolok)
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Anonymus23 #93126 üzenetére
Erre volt kitalálva anno az encore nap a végén, akkor megvettél mindent, ami nem volt flashben.
-
szami777
addikt
válasz warcat #93106 üzenetére
Ez már a legalja...
Tovább nem is tudná korlátozni a steam, de szerintem azért törik a fejüket.Egyébként még ezekkel se lenne akkora baj, ha az utóbbi időben a sale-k alatt ne állt volna meg a legtöbb AAA leárazás -50%nál.
-
szami777
addikt
válasz [Prolixus] #92983 üzenetére
Lehet gigabyte-ra gondolnak, nem pedig a játékidőre.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz cyberkind #92971 üzenetére
Teljesen normális. Nálam ugyanez van.
A time savereken kívül megkapsz mindent.
Játékra jobb klikk->tulajdonságok->dlc
Ott írja ténylegesen az összeset, a steam áruház hibásan írja.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #42308056 #92840 üzenetére
Érdekes, az, amit te a könyvtáradban látsz, nekem is megvolt már, és nekem így aktiválta be: rising storm:retail
Viszont nem lett +sor.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz lkristóf #92749 üzenetére
Érthető a döntés, viszont így vége az ingyen kulcsok korszaka, amikkel amúgy a kutya se játszana.
Viszont, ha jól értelmezem, utólag kidobja neked a kártyákat, ha azelőtt játszottál vele, mielőtt kártyás lett volna, ez így korrekt.
-
szami777
addikt
-
-
szami777
addikt
válasz Vertigo18 #92575 üzenetére
" a régebbi időben is csak bukott vele, hiszen olcsóbb régiókból megvásárolták a traderek a giftet, majd azt árulták."
Na jó, de most az sincs, ehelyett mindenki rohan cédékúcsboltba játékot venni,ahelyett, hogy steamről venné. Nyilván nem volt jó nekik, hogy a meghagyott kiskapukat kijátszottuk, de akkor valami jött nekik ebből, most annyi se .
Arról nem is beszélve, hogy a régebbi sale-k a sokkal nagyobb akciókat hoztak, most egy csomó régi AAA játék van, ami folyamatosan -50%-ot kap csak, de ez már más téma.(#92571) ayo
Na erre nem is gondoltam, így még nagyobb szívás.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Corleone33 #92567 üzenetére
1-1,5 év alatt szépen elkaszálták az egész tradelést...
Érdeklődve várom, mi lesz a következő húzás, mert biztos van még ez-az a tarsolyukban.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #54715584 #92539 üzenetére
Igen.
Az általad említett két játéknak kéne lássad az árát, szóval hiba lehetett. Egyébként bizonyos esetekben, ha lejár a licensz, akkor a játékok eltűnhetnek a steam áruházból. (Pl dirt vagy f1 sorozat bizonyos részei), de nem gyakran van ilyen, az újabb AAA játékoknál ettől nem kell tarts.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz elithun #92452 üzenetére
Ez így igaz, viszont valahol olvastam, hogy az achik elvileg offline is megcsinálhatóak, nekem legalábbis ez rémlik. De majd valaki kijavít.
-
szami777
addikt
válasz morfondőr #92449 üzenetére
Én több emberrel nyomok family share-t a kezdetektől fogva. Már nincs időm játszani, de korábban úgy volt, hogy ha én is játszottam, akkor hagytam, hogy az illető lépjen be előbb a játékba, utána kikapcsolta a netét és szépen játszott a játékkal, miközbe én is toltam, amit épp akartam. Így egy fiókról ment 2 játék, csak a másik offline volt. Ezért semmilyen retorzió nem jár.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz total90 #92383 üzenetére
Nincs olyan opcio, hogy a steames barátlistádról behivjad?
Elvileg az nem probléma, hogy különböző országból nyomnátok.
Én heroes 3 hdt pl toltam már lengyel ismerősömmel, ha jol rémlik nem játékbol, hanem steamen keresztül hivott be.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz khmmmm #92307 üzenetére
Én mostanában elkedztem több foilt kapni, (olyan 20-ból 1 kb az arány), viszont az összes ilyen 0,10 centet ér, kár érte, hogy így elcsúszott a piac.
-
szami777
addikt
válasz AxBattler #92208 üzenetére
Nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg, olyan embert még nem láttam itt a fórumon(se máshol), aki kifejezetten uplayen akar vásárolni steam helyett. Ha szabad tudni, mi a problémád a steammel?
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz AxBattler #92200 üzenetére
Semmit nem tudsz csinálni. Ha steamen vetted meg, kell neki a steam.Valamiért nem frissítette az oldalt, a tiedet hozta be friss hsz-nek.
Általában a fordítottját szokták kérdezni egyébként, uplaytől akarnak az emberek szabadulni.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz SenorGrande #92183 üzenetére
Jah, akkor jó, köszi az infót.
-
szami777
addikt
-
szami777
addikt
Van rá mód pc-n, hogy steamen kikapcsoljam a jobb alsó sarokba pár másodpercre felugró (csoport) értesítéseket?
2-3 percenként, vagy gyakrabban felugrik egy, eléggé zavaró.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
A CCleaner-t nem is értem, miért sorolják ide.
Én egyébként haszáltam már többször is Cheat Engine-t a total war sorozatban, nem kaptam érte semmit. (single részben)“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz Bluerainbow #91992 üzenetére
Köszi, hogy ezt megosztottad, mostantól én is odafigyelek erre, nagyon hasznos infó, szerintem mehetne az összefoglalóba.
-
szami777
addikt
Nem nagyon büntetnek ezért, idle előtt hosszú ideig az steam achi manager-t használtam a kártyák kiszedésére, azért sem járt semmi. Nem is lehet olvasni sehol ban-ról, pedig az idejárók nagy része is évek óta használ ilyeneket. Nyugodtan használd.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Beza, a crysis warhead magyar fejlesztés, így érthető a szinkron megléte, ráadásul jól is sikerült szerintem.
Egyébként én is találkoztam olyan játékkal steamen, ahol irták a magyar nyelvet és semmi.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Írj az eladónak mindenképp. Steam support szerintem el fog hajtani, úgyhogy csak ez az opciód maradt.
Shield be volt kapcsolva? (Bár abban nem vagyok biztos, hogy a shield "szolgáltatás" kiterjed-e az aktiválás utáni esetleges revoke-ra.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz EmptyParadox #91758 üzenetére
Bár azt a részét nem értem, hogy a játékkártyából hogy jutna pénzhez a kiadó.
A játékkal kidobott és eladott kártyák után is kapnak részesedést a kiadók?[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DrTechnoid #91583 üzenetére
Wat?
Jól látom hogy 400.000+ tárgya van a steam raktárában?
Akárhányszor rámennék, lefagy a chrome.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz cucimaciq #91565 üzenetére
Ez nagyon fura. Kivételesen szerintem itt nem a g2a a ludas, a gift az gift, mindegy hol veszed.
Én lehet írnék steam supportnak.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz BomiBoogie #91530 üzenetére
Pontosan, uplay -> savegames mappába teszi a uplay mentéseket, ha steames, ha nem.
Uplay felhőmentéssel meg érdemes vigyázni, van olyan játék, ahol pl kivették az ilyen funkciót, érdemes azért manuálisan lementeni.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz csadi0011 #91397 üzenetére
A mentésekre figyelj egyedül, mert ugye c-re mentenek a játékok, és azokat manuálisan le kell menteni, ha nem felhőbe ment.
#91400) oriic
ebből mennyi vajh a Trade bot?
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz csadi0011 #91393 üzenetére
Ha meg azon, akkor lemented adattárolóra a telepített játékokat, utána majd csak újraellenőrzi és játszhatsz megint.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Valamikor nekik is kell céges karácsonyi bulit tartani.
Gondolon a takarító személyzet húzhatott ki egy konnektort porszívózás közben
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz tomsolo #90747 üzenetére
Hurrá, én meg épp acsiért küzdöttem, nagy nehezen meglett, erre nem kapom meg, ment a shift+tab, látom az egész rendszer meghalt. A macska rúgja meg.
Jó tudom, first world problem.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz kemotox #90460 üzenetére
Nem is írtam ezt.
Csak arra céloztam, hogy ha nagy a para steam felhobe lehet bízni.
Gugliban egyébként meg lehet találni az összes steames játékot, melyik oprendszerbe hova ment pontosan.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Synthwave #90458 üzenetére
Emlékeim szerint van benne manuális hozzádás.
Egyébként a uplay rendszerével ellentétben a steamen tényleg működik a felhő mentés. Sose volt belőle bajom.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
A fene, kipróbáltam, és egyszerre kidobta az összeset.
Hihetetlen, hogy erről eddig nem tudtam/olvastam, így kb 100-szor gyorsabb.
Köszi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest