Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Pedig vannak ilyen mókamesterek!
Nekem az tetszett a legjobban, amikor a Call of Duty: Ghosts Xbox One verziójában valaki az "Xbox Sign Out" nick-et adta magának. És már kezdődött is a trollkodás!
[ Szerkesztve ]
-
-
chris0000
őstag
én se tudom elérni a piacot.
tegnap a support állította vissza a fiókom,mert feltörték.be se tudtam lépni a kliensbe.jelszó megváltozott...
a "nortpol noir" kártyákat akartam eladni,de ha az eladás gombra megyek megjelenik 1 üzenet,h veszélybe került a fiókom és ezért január 9-től érhető el a piac nekem.persze akkor ha nem történik a hozzáférésed korlátozó egyéb esemény.jó mert a kártyákat január 4ig lehet variálni aztán törlik.
lehet jobb is,h nem érem el a piacot,mert szerintem onnan másztak bele a fiókomba. -
őstag
-
Arkennys
addikt
szerintem lesz ezzel még valami művelve. olvastam épp CS:GO topikban, hogy valaki AWP skijét adta el másfélszeres áron, és most visszavágták invbe a skint, 1 hét trade bannal, ergo vevő is biztos visszakapta a pénzét. Az más kérdés, mi van ha pl nyitottak már a vett kulcsokkal, stb
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
nagyúr
Csak akkor van gáz, ha mondjuk hirtelen a rupia 1:1-ben váltódik az euróba és a 60 eurós vétel valójában csak 60 rupia...
Nem tudom ez vagy ilyesmi történt e, de nagyon nem mindegy.
Az kapásból közel 60 ezer eurós bukta a valve-nak (mivel ő lekönyveli az eladónak a 60 eurot, de az indiai oldalon csak 60 rupiát fizettek ki neki).[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Csapoati
nagyúr
Nekem már 10-es! Csak a bundlimaradék meg ingyenes kártyás cuccokat regeltem rá, kiraktam egy-két kitűzőt, meg a közösségit és voilá. (tudom, dögöljek meg, de amúgy már nem egy felajánlásom volt BG-re, és lesz még egy-két köröm biztosan) Ennyit megért, a boosterek, emg a szavazós cuccok legalább visszahoznak valamit a nem annyira jó bundlik árából.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Ryder62
őstag
Persze, jó ez. De most aki meglepődik azon hogy ez csak egy pénznyelő, az szvsz barlangban élt eddig.
Ez kb olyan mint a csokis, kólás, chipses nyereményjátékok, ami másról nem szól csak hogy vedd, vedd, vedd és ha találsz kódot akkor küld el és talán nyerhetsz valamit. Vásárlásra buzdít és ösztönöz mivel ott lebeg a kedves fogyasztó előtt a nyeremény.
-
Plebi
senior tag
Wifin nekem nagyon jól működött. Asztali gép kábelen routerbe kötve, barátnőm laptopja n-es wifin és nekem észrevehetetlen laggal voltak játszhatóak a játékok. Giana Sisterst, F12013, Dirt 2-őt próbáltam, teljesen jó. Giana Sistersben a testvér váltás szinte teljesen egy időben történt, kb annyi késés van benne, mint amikor a gépre a monitor DVI-al van kötve és a TV meg rá van kötve VGA kábelen, de ha nem közvetlen az asztali monitor mellett volt a laptop akkor észrevehetlen.
Játszhatsz Windowsos játékaiddal más operációs rendszert futtató eszközökön.
Jelenleg Mac OSX-hez, Linuxhoz és SteamOS-hez, hamarosan további rendszerek támogatásával.A félkövér, dőlt rész elég érdekes és izgalmas, kíváncsi leszek pl egy ipaden, igaz hiába nagy felbontás, a 4:3 felbontás megöli ilyen célból, meg az irányítás kérdéses. TV-re pl jó lenne DLNA-n keresztül
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Jó kérdés. Emlékeim szerint a Dead Space 1 nem ad kódot Steamen, de telepítés után ki lehet bányászni a kulcsot a registryből, és be lehet gond nélkül regisztrálni Originen. A 2. résszel nem tudom mi a helyzet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BigBlue69
őstag
Steamgiften azt olvastam, nem tudom mennyire igaz, hogy az uj Dota2 ládákhoz nem fog kelleni kulcs.. és azért esett be.. Nem tudom mennyire igaz.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
warcat
veterán
Nem értek hozzá, itt volt linkelve egy lehetséges válasz.Mindenesetre ha nem végleges bezuhanásról van szó,elég szép megtakarítás lehetséges később,főleg ha játékokra cseréled és nem újra eladod.Persze ha meg ennyi marad akkor bukta,de ez egy all time lownak tűnik.
EA: It's in the crate!
-
hoffman_
nagyúr
á, ez még anno amikor csak tervezés fázisban volt a gép bő egy éve, akkor siklott át az agyamon, hogy hú de jó lesz, de azóta se, meg se néztem viszont nem is az én gépemmel volt probléma, egy b75m dgs lap van ebben, mvp nyomokban sincs
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Heavyrain
őstag
Amit most csinálnak,hogy jelszóemlékeztetőt küldenek,az ártalmatlan....Azt viszont megtehetik,hogy pl. a 3. jelszóemlékeztető után küldenek mégegyet,ugyanazzal a szöveggel,egy 1 betű eltéréses email címmel,és benne egy linkkel,hogy pl.: XY IP címről érzékeltük,hogy próbálnak belépni,kérjük változtassa meg a jelszavát....te továbbmész a linken,ami átírányít egy kamu oldalra,megváltoztatod,és már ugrott is a fiókod.
Ettől függetlenül,ha próbálkoznak,nyilván okkal teszik,mert rááltak a fiókodra. Ha máshol is használod a Steames jelszavadat,akkor érdemes megváltoztatni.
cunnir: Goat Simulator Alpha Gameplay
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
zárás előtt volt két hsz amit már nem láttam, addig semmi... fix. hogy újra felteszi más néven egyébként...
gondolkodtam amúgy rajta, annyira végül is nem is támadható a dolog, végül is ez majdnem azzal analóg, mintha nyersz valamit valami nyereményjátékon, és azt eladod később... szóval a fene tudja, első reakció nyilván az, hogy rohadjon meg, de jobban belegondolva... áh... nem tudom.
attól most tekintsünk el, hogy nem szabályos meg hogy multiacc.
-
DeFranco
nagyúr
Veled nem cserélok mert beszótá a l4dás hirdetésben is, meg egyébként is mindig csak nyomod a statikát, a búgiftben mint egy rissz-rossz adóellenőr, nemcserélek!!!4!!!4 m ert nem vagy korrekt biszniszmen
köszi
10-es elkelt, 2-esből dupla van, 3-4-7-8 hiányzik
[ Szerkesztve ]
-
-
VGYke
addikt
Köszi! Megnéztem volna, de expoler10-est használok, nekem jó az, arra meg nincs.
Más: Böngészőből bejelentkezve, majd kilépésnél illik kijelentkezni (pl. banki rendszereknél kifejezetten kérik), vagy tenni rá, bezár a böngésző és kész? Van ennek itt jelentősége?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
-
warcat
veterán
EA: It's in the crate!
-
DJGABI
addikt
Papers, please, Game dev tycoon, Rouge Legacy, Giana sisters, Bleed, Anodyne, Flyn, DLC quest
ezekre érdemes ránézni szerintem, de az utolsót kivéve egyik se valami nagy deal. az is csak azért mert kártyázással majdnem visszahozza az árát ja meg hát ugye ez mind-mind bundle alapanyag is lehet...
szerk: ár/játékidőben az Organ trail kb verhetetlen
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
-
-
-
SQX_Barto
addikt
Steam-en ki tudod próbálni, még 2 napig ben van a játékaid között (ha van Steamed)
Mint mindig, most is megelőztek[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Mardel
őstag
Noha nekem csak L4D2-höz volt szerencsém, de az már rontott a játék megítélésén, hogy pár helyen nem tolerálják a full kezdőket és elég hamar kiszavazásos kirúgásban részesítenek.
Csak a kártyák miatt tettem fel és gondoltam kipróbálom, egy-két ilyen jófej ember miatt már a kedvem is elment tőle. De az is tetszett hogy a match making nem veszi figyelembe, hogy mennyire ismered a játékot és összerak olyanokkal akik ezzel kelnek, fekszenek.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
csaba951
veterán
KF teljest is ki tudod próbálni július 11-ig!
Telepítés innen.MP:
1) L4D2
2) KF
3) DISP:
1) DI
2) A másik kettő nagyon nem!L4D2
Akkor jó, ha van még 2-3 barátod akikkel össze tudtok jönni esténként játszani. Nagyon szórakozás így! Egyébként az egyes kampányoknak van története, bár mély részletekre ne számíts. Ez a játék nem erről szól. Rengeteg játékmód van benne gyárilag, amik nagyon jól meg tudják variálni a játékmenetet! Ezen felül rengeteg kampányt/kiegészítőt lehet hozzá letölteni a http://www.l4dmaps.com/-ról.KF
Ebben még csak pár órát játszottam. Nagyon nagyon a csapatmunkán van a hangsúly! Tehát szintén barátokkal érdemes játszani. Neten csak ritkán jön össze egy jó csapat. Történet egyáltalán nincs benne. Egy 10+1 körből álló zombihullámot kell túlélnie a csapatnak. Ezek egyre nehezülnek. Évente kétszer (Steam Summer/Winter Sale+Halloween) különleges időszak van. Ilyenkor kapunk egy új plusz pályát, valamint a szörnyeket is lecserélik. Én például nem bánnám, ha a mostani szörnyek véglegesen maradnának, mert különösen jól sikerültek (bár ez a téli kollekcióra is igaz)! Ebben van karakterosztály, specializációval. A karaktert viszed tovább az egyes játékok között. A menetekben pénzt kapsz az ölések után, amiért felszerelést tudsz vásárolni. Ezek nem maradnak majd meg, csak az adott menetre (10+1 kör) érvényesek. Ha megölnek, akkor a körben már nem születsz meg újra. A következő körben meg az alapfelszereléssel kezded.DI
Ez erősen történet központú! Pont ezért nehéz barátokkal játszani, mert rendszresen mindenkinek kell jönnie (vagy lemarad a történet egy részéről). Talán a Skyrimhez tudnám hasonlítani, csak itt közösen is végig tudjátok játszani a történetet. Plusz ebben szinte csak kézifegyverek vannak, a másik kettő játékban viszont jóval hangsúlyosabbak a lőfegyverek.[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
A KF szerintem egy förtelem, persze ez erősen szubjektív megítélés kérdése, de én egy óra után kukáztam, mert unalmas, repetitív, ötlettelen és a kivitelezése is gyenge... A Left 4 Dead-ért sokan nagyon odavannak, engem nem kötött le, habár az tényleg nem rossz, de azt kifejezetten arra találták ki, hogy 4 haverral coop-ban nyomjátok, semmi egyéb esetben nem tud szórakoztató lenni. A Dead Island-ot én imádtam utolsó percig, pedig azt is sok kritika érte, de nekem iszonyatosan bejött a környezet és a hangulata. Nálam toronymagasan DI, utána valahol hátul kullog a L4D2 és minden téren lecsúszva a palettáról valahol a béka feneke alatt a KF.
A WD-t én nem venném ide, az konkrétan egy zseniálisan felépített karakterközpontú drámai történet kiváló dramaturgiával és fordulatokkal mesterien megkomponálva, de KALAND játék. Sőt, inkább interaktív mozi némi kaland elemmel, amiben a zombik csak kisegítő szerepet játszanak, de nem azért jó.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Arkennys
addikt
hát ha sztori kell...
KF: elszúrt katonai klónozás, amúgy pályák sora, de multiban én beletoltam 170 órát, nagyon szeretem, kell a csapatmunka, főleg normalon és afölött egyre inkább, de ha az megvan, állati szórakoztató. Túlélitek a hullámokat, egymást védeni nem árt, na meg rohangászni szépen meg nem állva. Hullám vége, rohanás boltolni, utána ismét, míg végül nem jön a patriarch, megnézni mit is műveltél a kis cimboráival.
L4D2: 174 órám van benne steam szerint, multiban pár baráttal szintén nagyon csípem, kicsit kevesebb csapatmunkával is túlélhető, HA legalább ketten vagytok egymáshoz látótávon belül, mert ha elkap valami,de nincs aki megmentse a hátsód, megszívtad, és várhatod, míg kiszabadítanak. Ez biztonságos szobákba mászkálásokról szól, a végső "megmenekülés" előtt, igazából szokásos zombiapokalipszis pár túlélővel az alapja, történetet közben nemigen kapsz, csak élj túl. Szereplők nekem kevéssé voltak karakteresek, mint az első részben, de átlagban Coach-al vagyok, még ő volt nekem a legszimpatikusabb ebben.
DI: ha jól sejtem a dead islandra gondolsz. Na az megvan, de még nem jutottam a kipróbálásáig, így arról tapasztalatból nem tudok nyilatkozni, de részemről azért is vettem meg, mert szeretem a stílust, és elég jónak tűnt. Sztori kevesebb biztosan nincs neki, mint a másik kettőnek, mert azoknál nem nagyon kapsz az arcodba. L4D-nél kb egyáltalán, KF ben meg pályáknak van egy pár soros leírása hogy mi történt ott etc, és ennyi. Szórakozás tehát akad bővivel, sztori kevéssé
Hogy melyiket ajánlanám leginkább, az attól függ, mennyire szeretsz és tudsz másokkal együttműködni. Ha nagy cooperatívos ember vagy KF, ha csak pár baráttal hentelgetnél és szórakoznál, L4D. Talán páran nem értetek egyet velem, de ezek csak az én gondolataim voltak az adott játékokról
részemről a sorrend (DI-t a végére rakom mert még nem tudtam kipróbálni, hogy alaposan nyilatkozhassak):
KF
L4D2
DI[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
albert8
veterán
Gondolom kulcsot vettél, na azt nem lehet, olyan nekem is volt, de azt sehogy sem lehetett.
A dobozosat lehet. Egyébként pedig hol próbáltad a kulcsokat?
Mert itt is lehet próbálni és ami a kliensben nem megy, azok közül itt lehet párat:[link]Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest