-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Sziasztok,
lehet valahogyan nullázni a játékidőt és a már megkapott achivmenteket egy játéknál?
Legálisan persze.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz ollie #110715 üzenetére
Nos nem tudom a többi banknál, hogy van ez, de pl. cibnél a váltás hétvégén és zárás után sokkal magasabb (kb.- 10-15 forint plusz euronként)
És mivel a legtöbben 8-17 dolgoznak, így a magasabb áron tudnak csak váltani.
Tudom van az a réteg, akinek pont mind egy, vagy lehet ügyeskedni , de én pl. kinöttem az ügyeskedésből.
Ha lehetne hufban fizetni, nem kéne senkinek ügyeskednie.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Átdolgozta a Valve a Steam demóit, és ennek csak örülhetünk
Ez jó, de én már azt várom, mikor vezeti be a Ft fizetést.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
A steam hardverfelismerést - vagy mi a pontos neve - el lehet ionditani bármikor, vagy csak amikor ő felajánlja?
-
alratar
addikt
válasz oriic #110000 üzenetére
Igen, sajnos az előbbi.
"A Spec Ops: The Line a továbbiakban nem lesz elérhető az online boltokban, mivel számos, a játékhoz kapcsolódó partneri licenc lejár. Akik megvették, továbbra is letölthetik és játszhatják minden probléma nélkül. A 2K szeretné megköszönni a játékosoknak, akik támogatták, és alig várjuk, hogy még több újdonságot kínáljunk az év folyamán és a jövőben."
-
alratar
addikt
Pár éve próbáltam vásárolni appon keresztül, ami nem igazán sikerült. (penzt zárolták, játékot nem kaptam meg)
Kijavították azóta a hibát és lehet már az appon keresztül vásárolni?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz Anonymusxx #109814 üzenetére
Vagy - magambol kiindulva - yt-ot bamulnak, netflix-et bámulnak.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Olyan játékról lehet steam-re értékelést írni, mait nem ott játszottam végig, hanem pl PS-en?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz l.skywalker #108695 üzenetére
Mert húzni akarja a szentjét steamen.
Később eladja drágábban.
Elcseréli.
Pimpeli a profilját.
Összeszedi a összeset a kollekcióból, majd kirakja mind, és az így esett cuccokat eladja.
stb.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Átlagosan hány nap, míg a visszatérítés elkölthetővé válik?
Pénztárcára kértem.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz DrTechnoid #108020 üzenetére
Én már ré leszoktam, annyira nem megérő szerintem.
3 cent6kártya ? Iga van amelyiket 6 centért is eladhatod, de inkább kifizetem azt a 30 eurot és nem szarakodok.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Még van aki kártyázik?
Azt hittem, az már lecsengett.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Egy játékhoz csak úgy lehet új workshop itemet fel rakni, ha elindítom a klienst?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Jól tudom, hogy a steam rendelkezik magyar supportal?
Tehát tudok írni nekik anyanyelvünkön.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz Shadowguard #106715 üzenetére
Akkor picit megnyugodtam.
Úgy látszik mindenki meg kell járja egyszer ezt. Egyébként vicces, hogy annyit frissitik, mégis megbízhatatlan a cucc.Remélem a cib gyorsabb
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Pár perccel ezelőtt próbáltam vásárolni a steamen egy játékot a mobilalkalmazáson keresztül.
A bankom annak rendje és módja szerint zárolta az összeget, viszont a steam szerint nem történt meg a vásárlás.
Nem tudom megesett e valakivel hasonló dolog, de szerintetek tényleg nem történt meg a vásárlás és visszakapom a zárolt összeget vagy írjak a supportnak?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz Imilenni #105810 üzenetére
Nos, ha tényleg készül a 2. rész, akkor logikus lenne.
De szerintem az ki fog maradni, hiszen nagyon réteg játék és a Pc-t uralja a Dark Souls.
Akkor már inkább amit Solaire ír, a Damon Souls. Bár az meg túl új.[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Tudok valahogy nem steames jázékról készült képernyőképet feltölteni?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy be tudunk jelentkezni egy fiókba két gépről egyazon időben?
Lehet e játszani két különböző játékkal egyszerre?[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Ha veszek egy csomagot, amiből 1-2 elem már meg van nekem, akkor azokat megkapom újra a könyvtáramba?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz Serpiko #102686 üzenetére
Ez így van.
De ugye bárhol vesszed meg, az ő rendszerén aktiválod, az ő kliensében inditod el a gamet ami így a pofádba tolja az akciót.
Plusz az amcsi kölyköknek meg szerintem rohadtul mindegy, hogy 10 dolcsi vagy máshol (pl. epic store) 8 dolcsi.
S amíg ez nem változik, a valveot soha senki nem fogja tudni megszorongatni.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
-
alratar
addikt
Sziasztok
Az mitől van, hogy a játékban szerzett achivmentek nem látszanak az aktivitásomban?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Siasztok,
A kérdésem leginkább azokhoz szól, akkik a BETA klienst használják.
Nálatok megjelent az új steam könyvtár ami elvileg mátol lépett BETA állapotba?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz DrTechnoid #100633 üzenetére
Nem is nagyon értem hogy mit fognak még ehhez hozzátenni.Vagy elvenni.Vagy módosítani.
Beleteszik azt, hogy még inkább P2W legyen az egész.
-
alratar
addikt
válasz DrTechnoid #100609 üzenetére
Szerintem annyi esélyed van játékot nyerni, mint lottó ötöst.
Persze, ha mohinden nap beszel vagy három játékot, egy hangya f@sznynit több.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz Vadernagyúr #98078 üzenetére
Kitalálom. G2A.
Ha szürke piacol vásárolsz, ne csodálkozz.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz jozefgucci1 #94600 üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos, nem.
Ha egy játékot aktiválsz, az a fiókhoz van kötve.
De szerintem a te esetedben a Family Share tökéletes megoldás.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Hó reggelt urak!
Szeretném megkéredzni, hogy van-e arra valamii billentyűkombináció, hogy a kliensben a libraryban a keresőre ugorjak?
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Szerintetek van rá esély, hogy a Stardew Valley a téli leárazás alatt 8EUR alá megy?
Ugyanis PS4re meg tudnám venni kb. annyiért.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Mondja már el nekem valaki, hogy is van ez.
Elvileg a steam már támogatja a DS4-et. Rádugom pc-re (sajnos nincs Bluetooth adapterem).
Big picture módban működik is f@szán. Viszont ahogy belépek egy játékba (full ccontroller support - mert hülye azért nem vagyok ), de ott meg semmi.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Azt lehet tudni, hogy idén lesznek-e flash akciók a Winter salen, vagy mint tavaly egy leárazás végig?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz [Prolixus] #89991 üzenetére
Én a játékosokról és nem a kiadókról beszéltem.
By thhe way , valóban nem lennének ilyen esemény, de én csak hülyültem.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz [Prolixus] #89986 üzenetére
By the way, nem lenne rossz a játékosoknak.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Azt meg lehet valahogy/valahol nézni, hogy egy adott képernyőmentés mikor került feltöltésre?
-
alratar
addikt
válasz energy4ever #89367 üzenetére
Nem lehet, hogy elindul az, csak ellenőrzi a frissítéseket és azért tűnik lassabbnak az indulás?
-
alratar
addikt
válasz energy4ever #89360 üzenetére
Kliensben Settingsbe bemész és ott Inteface --> Run Steam when my computer start
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #89355 üzenetére
Nem ismertem, de úgy tudom az is szürke zóna.
G2A, Kinguin és társairól:
Internetes piacterek, leginkább a Vaterához hasonlítanak, mert a legtöbb esetben maga az oldal nem saját maga árul, csak közvetítőként szolgál. Ebből adódóan egy terméket több eladótol is beszerezhetünk. Szinte bárki lehet eladó ezekben a boltokban és amikor vásárolunk sokszor nem is tudjuk kitől veszünk.
Ezekből eredően és a tapasztalatok is alátámasztják, hogy megvannak a kockázatai ilyen helyen vásárolni pl.: nem kapunk semmit a pénzünkért vagy rosszabb, lásd Bluerainbow esete, kinek nem egyszer tiltottak le játékokat. Ugyanakkor lehet jó üzleteket is csinálni ezeken a piactereken (érdemes figyelni az eladott példányszámot), azonban a kockázatuk miatt nem lesznek ajánlott helyek, mindenki kizárólag csak saját felelősségre használja őket.
G2A Shield egy feláras szolgáltatás, melyért cserébe a G2A biztosítja, hogy sikeresen aktiválni tudjuk a vásárolt játékot, letiltás ellen ez sem véd: lásd Watch Dogs esetében, amikor csupán a kiadó jófejségének köszönhető volt, hogy visszaadták a lopott kulcsokkal aktivált játékokat.
G2A áfa: mindenki saját belátása szerint választhat, de aki nem a valoságnak megfelelöen választ az törvényt sért.
- idézve a Best Buy topic téma összefoglalójából10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz energy4ever #89351 üzenetére
A G2A-val vigyázz, mert szürke piac. értsd: megveszed és vagy működik vagy nem, vagy lopott, és egy idő után letiltják vagy nem
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.