Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Szoke1982 #554 üzenetére
Nekem ugye már az első rész is hatalmas kedvenc volt 2018-ban! Konkrétan középkori emberszimulátor tele RPG elemmel és kegyetlen jó hangulattal. Ráadásul cseh fejlesztők, így megkapta azt a kellemes plusz fűszerezést, amit a nyugati vagy keleti játékoktól nem kaphatunk meg. Érződik minden elemén, hogy szívvel-lélekkel és teljes odaadással készült. És végre volt erőforrásuk, hogy mindazt megvalósítsák a folytatásban, ami az első részben még nem jött össze. 67 órám van benne, de IMÁDOM!
-
Szoke1982
senior tag
A KCDll - t én is megnéztem mi ez a nagy hype most, hogy ez ennyire jó? És tény, tényleg van benne valami a táj elképesztően fest! Meg elég jókat írtak róla, mondom is magamban ment is whistlistre jó lesz majd akciósan! ( Bár én inkább tps rajongó vagyok!)
Jah a Space Marine 2-t pont most húztam be ps + prémiumot, és láttam abba benne a trial! Na majd meglesem, de az inkább a multi része a jó nem? (Mert én inkább egyedül játszom, azaz single player része érdekel inkább mindennek! ) Egyedül a Remnant 2 ami bejött a multis része és működött is! -
PTM
aktív tag
válasz
Szoke1982 #551 üzenetére
Látszik azért, hogy első játék igen. Főleg hogy most elkezdtem a Forbidden West kiegészítőt, azért az technológiailag jópár polccal magasabban van. A játékmenet persze egészen más. De nekem a havas pályák épp a gyengéim, a Wukongban is sokmindent elnéztem neki, sőt, az volt a kedvencem.
-
Peace
nagyúr
válasz
Szoke1982 #551 üzenetére
Azért az, hogy 821k+ szavazattal 96%-on van a játékuk, az nem semmi!!!
Nem sok ilyen élményben van részünk, hogy nem egy félkész optimalizálatlan bughalmazt akarnak a nyakunkba sózni 70 euróért.
Ha tavaly nem lett volna a Space Marine 2, akkor nálam simán nyerte volna az év játéka címet. Most a Kingdom Come: Deliverance II-vel vagyok ugyanígy! Képesek voltak egy befejezett játékot kiadni elképesztő mennyiségű tartalommal és gyönyörűen optimalizálva. Egyszerűen imádom és nálam már most GOTY! <3
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Engem néha az zavart , hogy egyes pályának szerintem talán chapter3? Néztem körbe és mondom ez mi? Ilyen félkész volt az egész pálya! A textúrák stb, meg steril az egész , jah meg a láthatatlan falak, úgy mond nem is az hanem ide le lehetne menni , ugrani, esni de nem lehetett!
Máshol meg le estél mert akarták! (pók gumós híd) vagy 10x le estem!
Vannak hibái a játéknak, de ennek ellenére is nagyon jó játék lett és szórakoztató, főleg ha azt nézzük ez az első játékuk! Szerintem majd a Wukong 2 már jóval kifinomultabb lesz és hiba mentes lesz ez 100%! Főleg a jó sok profitot termelt a játék eladásai végett is! Lesz miből fejlődni majd! Állítólag még lett volna még pálya azaz chapter, csak nem lettek készen vele azt olvastam anno valahol..[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
válasz
Szoke1982 #549 üzenetére
Idővel lehet megnyitni.
Chapter 3 után, ha a relicben azt választod. Ill. a Ring of Fire-ben tölthetsz négyig, ha feloldod hozzá a talentet.
A charged heavy egy jó nyitás, csak nem mindig jön össze.Én többnyire a hármasokkal operáltam, az egyszerűbb és jól oda lehet sózni vele ha sikerül bevinni az ütést.
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Amúgy mostanában jöttem rá azaz használtam, és mondta Baka András is
(youtube-er) , hogy van baszki 4-es charge-olt heavy (ha jól írom!?)
Na mondom.. ha ez tudtam volna az elején..vagy az elején nincs is? 🤔
Na a lényeg.. a bottal szépen felpörgetem, azaz feltöltöm negyedik szintig, és aztán jön a nagyobb hp bumm.Néztem is mindig neki miért hajlik ennyire meg a botxD (gondoltam pc-n jobb az effekt stb..
Úgyhogy nagyon brutálisan jó a gameplay!
Engem anno csak a Lies of P -nél akadtam ki ,mikor a második nyulas boss volt, na ott agyfa**t kaptam kb.. figyelj több felé.. pluszban kijött a koporsós nyúl végem is lett (ott a sziklánál bujkáltam úgy lett meg! XD
#546 Peace : szintén, odáig vagyok értük!A The First Berserker: Khazan-t már alig várom!
Kegyetlen jó lesz![ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
-
PTM
aktív tag
válasz
Szoke1982 #545 üzenetére
Én is a ráérősebb 40 fölöttiekhez tartozom, de nem verseny ez. Csak élvezze az ember.
Parry nincs ebben a játékban tudtommal, vagy akkor nagyon kimaradt valami. Staff Spin (amikor a botot pörgeted) és a Rock Solid varázslat van helyette, ezeket én gyakorlatilag nem használtam. Rock Solidot a Scorpion Lordnál próbáltam, de azzal még gyorsabban inasba rakott. Végül a szokott módon győztem le.
Nekem a medicine-ek is kimaradtak. A legvégén már gondoltam hogy kéne, mert többféléből szó szerint százszámra tudtam volna kraftolni. Meg a secret főbossnak jó, ha az első alkalmakkal a fél életét tudtam leütni, 3-4 kísérlet után aznapra el is engedtem. Csak mégis, mondom lefekvés előtt nézzünk rá megint, aztán egy paraszthajszálon múlt, de nem letrédelt?
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
Szoke1982 #545 üzenetére
Én 40 vagyok, most vittem végig ugye decemberben. Amikor 10-15 alkalommal meghaltam egy boss-nál és egyik taktikám se vált be, akkor én megnéztem egy YT videót, hogy mit is kéne. Rengeteg idegeskedéstől kímélt meg és lehet agyvérzéstől is.
90%-ban piszkosul éltem a játékot, de a maradék 10 az agyfa** konkrétan. Nem feltétlenül nekem való ez a soulslike stílus, de túlságosan imádom őket. Nioh sori, Dark Souls, Elden Ring....odáig vagyok értük, úgyhogy inkább szopatom magam velük.
-
Szoke1982
senior tag
Gratulálok!
Gondolom neked jobban megy, meg tudod mikor kell időben dodge-olni , és vagy jobbak a reflexeid! 😊Én már a " vén 💩 gémerek közé tartozom" (40+) mindent is körbe járni, felfedezni , megélni, avagy angol fordítózni ha kell! (Sajnos)
Bezzeg a c64- es korszak (és a sárga kazettás piaci) , örültünk ha bejött valami játék xD (magnó fejállítás percekig xD) Itt meg mindenre is figyelni kell, ez már más világ!
Már nem az van mint régen, de hála istennek még átélhettem ezeket a szép dolgokat , és a már lassan a mostani filmszerű játékok miatt ,már néha csak pislogok ,hogy hűha!!(pl Demon's Souls)
Nekem már elég a 30fps is eskü , meg a jó gameplay és játék élmény, vagy a játék atmoszférája, és művészeti dizájna egyben! (De persze tényleg jobb a szemnek a 60fps!)Na de vissza a Wukong-hoz!
Na ha jól tudom van valami parry is?
Nem mint ha a háromszöggel talán kivédtem volna párszor a boss támadásait? (A pókos pályánál a titkos boss)De a sok idő amúgy az volt, a sok bossnál kisérleteztem teszt végett, a ruha szett variációk stb.. italok vagy azok ki vagy be cserélgetése vagy ivása, a hp növelő vagy stamina boostok stb.. (Amúgy nem tudom ezt a kollega használta e? Mert sokszor az segített!) Mert kb a 🐯 tigrisnél az mentett meg!
Az a kis stamina vagy hp boost elnyomása.
Jah és észrevettem, nálam mindig az volt a sok bossnál, hogy kb 2mm-es hp-m maradt de szintén a bossnak is, mindig két vagy 3 ütés kellett volna nekik kb!😃
De rájöttem inkább a türelem kell , és a végén nem el kapkodni, de sokszor direkt a boss nem hagy élni sem az a baj!
Jah meg az első menetekben, a boss mozgása szett megfigyelése is időt igényelt nekem! (Ha nem ment elsőre!)Meg rengeteg fotót is csináltam, azzal is nagyon sok időt el lehetett cseszni. (Ha van fotómód egyáltalán)
Meg nem csak virtuálisan ,de a valóságban is hobbim a fotózás! 🙂Amúgy anno még a psc-n (Playstation commmuniy hu-n még a megújulás előtt) a Gran Turismo fotós versenyeket mi csináltuk anno Binder-rel ha netán ismered az anno psc-t és ha netán tag voltál )
Úgy, hogy itt örültem van jó fotómód is legalább!
Sajnos a sok Souls - Like játéknál nincsenek fotómódjaik (Elden Ring ,Dark Souls-ok stb.. (viszont a d.s remake -ben volt!) ott is brutál jó képek készültek![ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
válasz
Szoke1982 #541 üzenetére
Nincs mit, a lore-ból sokminden a helyére kerül, nekem érdekes volt. De cirkalmas a megfogalmazás, nehezen érthető. Egy angol nem úgy ír (mintha lett volna egy Synthwave a stábban
), gyanús nekem, hogy helyenként nyelvileg hibás is. Azt nem tudom, hogy a kínai eredeti milyen, vagy a Journey to the West (angolul) milyen. Mindegy, azt azért javaslom, hogy a portrékat nyomd be egy fordítóba, szinesíti és ad egy mélységet a történetnek.
Szerintem a két bot amit írtál jó, én odáig ezekkel mentem, amíg nem lett nyilvánvalóan erősebb (azt látni fogod). Ha érdekelnek a trófeák, akkor úgyis mindent ki kell kraftolni majd, és nem mindent tudsz egy végigjátszás során. Ill. van olyan cucc, amit a gauntlet módban lehet megnyitni, ezekhez trófea nincs.
A missable dolgokhoz én a PSNprofiles oldalon a stage 3 alatti táblázatot néztem. Ezekben bennvan, miket lehet végleg otthagyni az egyes fejezetekben. A többiért visszamehetsz a játék vége előtt, de fejezeteken átívelő küldetésből talán kettő van, és azok szerintem neked meglesznek. Elég hozzájuk fölfedezni a pályákat. Ha valami kimaradt, akkor NG+ alatt pótolható. Egy material trükkös, amiből négyet érdemes összeszedni. Ez a
.Bull King's Iron Horn a chapter 5 titkos területen Egy érdekesség van a chapter 5 secret boss arénájában, erre véletlenül akadtam rá.
A nagy jégfalat át lehet töretni vele, és egy jeges arénában folytathatod a harcot. Ott van egy világító hordó is. Innét még tovább lehet menni egy harmadik, újra tüzes arénába, de ott már semmi loot nincs. Hányas szintú vagy amúgy ennyi idő után?
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Megnéztem nincs meg még! Most jelenleg a
Visionary centipede staffal tolom vagy a spider celestial staff variálok a több critical miatt, viszont ott meg picit kevesebb az attack 85 /critical 12% a Golden loong staffon agyalok az erősebb attack végett, de ott nincs semmi critical. De az még nem nyílt meg! Vagy a Visionary után még jön valami látom, de az sem látható még! Majd kiderül melyik lesz a jó választás majd. Most vissza mentem fel is állt már és kaptam tőle egy materialt chubai spearhead-et látom crafting, akkor ebből lesz az új staff köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
-
PTM
aktív tag
válasz
Szoke1982 #537 üzenetére
A pagodában a cellában? Ha végeztél már a chapter 3-ban, és visszamentél hozzá, akkor elvileg teljesítetted a küldetését. A küldetés:
A négy kapitányt kell megölni, cserébe ad egy pengét amivel a Chu Bai Speart tudod kraftolni.
Amúgy nem részeg. Háttértörténet:Ő a Third Rat Prince (vagyis harmadik patkányherceg, a család többi tagját a chapter 2-ben gyaktad le ), aki nyugatra menekült. A pagodában végezte, ahol megőrült a kántálástól és megvakította ill. megsüketítette magát.
A cellájában még lehet valami.Egy kétfejű patkány hullája, amiből az Ashen Slumber transformationt lehet kinyerni. [ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Most kapcsolok miért lett ennyi plusz órám még! Na a lényeg volt az a börtönös pályán egy részeg npc, oda vissza mentem vagy 6x, de mindig csak azt mondta amit..
Nem tudom ott mit kellene csinálni, vagy annak a quest-nek is annyi?
Vagy később kell vissza menni? -
Szoke1982
senior tag
válasz
Szilágyi84 #533 üzenetére
Viszont le szedtem épp a d4 miatt a path of exile 1 - et és meglepő, de az legalább nehéz és van benne kihívás! (csak nincs dodge?) Épp ezért jobban tetszik. Gondolom akkor a poe2 még jobb lesz, majd ha kész lesz!
A d4 meg experten tolom mert így nagyon könnyű, igyis hirtelen 50 es szintre kerültem, és kaptam legendary teljes felszerelést a ládánál volt ilyen választási opció ott választottam lighting ra épüljön vagy mire..
Így most a fejlődés miatt így elég zavaró lett nem a nulláról indult a karakterem!
Viszont a dlc hiányzik kicsit vártam volna akkor folytatni tudtam volna a dlc-s kasztom az sokkal jobban tetszett mint varázslónő. Néha ez a dara.. azt se látom mi van képen, de mégis el megy az idő és már este van!
________________SoulReaver: Csak ps5-m van az nincs csak pc-n? A ps store keresőben nem találom..
[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Szoke1982 #532 üzenetére
Én is pont a Diablo 4 amivel folytattam a Wukong után, de nekem nem jött be ez volt az első Diablom a másik nagy kedvencem a Darksiders Genesis ami elvileg hasonló mint a Diablo az nagyon tetszett volt benne ügyességi és logiksi részek is de nekem a Diablo nem ezek hiánya vagyis csak az intenzív akciós akció miatt nem jött be. A demo Khazan se. Igaz nem szeretem a dögnehéz játékokat és eza Wukong meg a Sekiro volt eddig csak kivétel amit végig is szenvedtem.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Szilágyi84 #531 üzenetére
Sőt még több is.. (ciki vagy nem?!)
A kimaradt cetlit keresgéltem, és újra végig mentem a pókos pályán!
Meg jött ott egy secret boss is, ami kimaradt. Plusz a szekér boss utána, de az másodjára meglett viszont! (most a két "golyós" bossnál tartok.)
De most a diablo 4- re tapadtam rá, addig jó míg a Khazan meg nem jelenik! ( a demót vagy 5x végig vittem 36 óra xD)
Nekem mindig több szokott lenni, lehet mert mindig körbe járok mindent is, vagy volt egy boss ami egész délutánig eltartott! Vagy 2-4 óra kb..A sivatagos boss, de ott is csak botot váltottam, és elsőre ment is utána!
Általában élvezem ha jó a játék gameplay része, vagy az angol hiánya végett akaodok el lehet.A Stellar Blade is ilyen kb160 óra volt, az Elden Ring meg 560 de ott az utolsó boss még, mindig nincs meg! (De már lehet lovagolni így már majdnem megvolt..)
Gondolom nem vagyok profi játékos, de itt a jó példa nem adom fel, és a sikerélmény amit adnak ezek a játékok, akkor behúz magával és nem ereszt el!
Mostanában csak ezek a souls-like vagy hasonló játékok kötnek csak le! 🙂
A Demon's Souls - al kezdőtt minden!
Az is elsőre nehezen ment, mára már könnyed kikapcsolódás az egész, na az nálam a kedvenc eddigi élményeim alapján!
A Sekiro is nagyon bejön, de az nagyon nehéz pedig jó lenne végig vinni azt is!
Nekem inkább a dodge megy és a parry nem mindig!
De itt a Khazan-nál elég jól betanultam a demóban már, alig várom a megjelenést! 🙂 -
Szoke1982
senior tag
Akkor pedig kb profi vagy (azaz very hardon nyomod kb) mert fejleszteni kell a flaskákat , hogy könnyebb legyen, és cserélgetni benne a cuccokat is!
Például aki tűzzel támad burn tálkát raksz bele stb.. (van amiben már 4 tálkát is tudsz rakni)
Amúgy a részeg majomnál (gondolom az) tudod fejleszteni!
Rakd vissza a játékot, utána könnyebb lesz, ha e nélkül toltad! (kb fele olyan nehéz lesz gondolom)
Figyeld én már 260 óránál tartok, de nem vittem még végig (+fotózom is de láttad a képeket raktam párat idd is) én is magam jöttem rá mindenre + teló angol fordítózom (mert annyira nem tudok angolul)
Ez egy nagyon jó játék egy két hibája ellenére is! -
polonic
félisten
-
S e t h
nagyúr
First berserker Khazan valaki? Milyen lett, lesz?
Ma akarom elkezdeni a demót, kb 10 percet láttam eddig belőle. -
-
Peace
nagyúr
Amikor már csak színtiszta szenvedés a játék, akkor nincs értelme erőltetni. Kisebb idegösszeroppanásaim nekem is voltak, de mindig vitt tovább a lendület. Nem sok ilyen játékot vittem végig. Nioh 1-2, Dark Souls 3, Demon's Souls, Elden Ring meg ez. Sekiro-t meg Wo Long: Fallen Dynasty-t feladtam az elején. Nagyon tetszett a koncepció, de nem bírtam idegekkel sajnos. Phantom Blade Zero-tól is nagyon félek. Az is baromira tetszik, de a játékmenet alapján ez is lehet túl gyors és nehéz lesz nekem.
-
PTM
aktív tag
Lehet alap kérdés, de a végigjátszás után olvasgatva láttam olyat, hogy valaki elfelejtette a gourdot és a drinket fejleszteni. Ezeket megtetted? A játéknak ezen a részén még főleg fontos szerintem, hogy ilyen upgrade-ek megvannak-e vagy nem.
Chapter 2 után nekem személy szerint már könnyebb volt, legalábbis nagy falba nem ütköztem. Pedig az opcionális bossokkal is direkt még az adott fejezetben megküzdöttem, hogy ne túl erősen menjek oda.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Meg lett a black loong és a főboss is.
Black loonggal többet szenvedtem. Ott csak szerencsém volt, hogy maradt szikla, eddig nem volt ilyen. Ha ez nem lett volna, akkor hagyom a francba.Főbossnál segített, amit írtál. Ott figyelmetlen voltam és ahhoz volt segítség, ahogy írtad, nem a black után. Azt benéztem.
Ez most adott egy kis lendületet. De nem akkorát, mint első ilyen után.
-
PTM
aktív tag
válasz
Szoke1982 #519 üzenetére
Az a küldetés missable. Ha a végén nem a negyedik oltárhoz mész, hanem a boss arénába, akkor vége. Ez olyan, hogy vagy guide, vagy ráérzés/szerencse, vagy NG+ kell hozzá.
A gurulós szerintem nem nehéz, de hogy rohadtul idegesítő, az biztos. Nekem még NG+-ban is az volt.
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Én meg mindig keresem a hiányzó cetlit ,már bejártam a pókos pályát újra, de találtam egy ládát ami kimaradt, de ott sem volt a cetli vagy vak vagyok!
A titkos boss meglett nagy nehezen, aztán vissza mentem még a befagyott kapuhoz, na ott most várt egy boss azt másodszorra sikerült is az elég könnyű volt többihez képest kb!
Na és utána most értem a két új bosshoz tudjátok a két gurulós szemétláda , szerintem meglesz hamarabb ez de alig lehet őket ütni mert kb rohanni kell utánuk!
De a cetlit hol hagyhattam el? Nem tudom. 🤔
Én meg a youtube segítséget nem nézem még ! Mert igy is meglepi volt a két új boss, a meg aszekér . Engem néha a kamera rendszer idegesít néha, hogy nem látok semmit kb és ez miatt haltam meg sokszor!szöges labdás két fószer [ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
Volt olyan is, amelyiknél nem jött össze, és több alkalommal is éppen én húztam a rövidebbet.
De az új update után ha végigjátszotta az ember, akkor lehet megint próbálni, gyakorolni őket külön vagy gauntletben is. Még lehet, hogy megnézegetem ezeket a módokat, de most végigcsinálni nem terveztem őket, mert sok lenne.
[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
Érdekes, hogy kinek melyik a legnehezebb. Nekem pl. a főboss előtti, általában könnyűnek tartott (
) elég soká lett meg, aztán pár napot pihentettem is a játékot, mert durvákat írtak a maradékról és a chapter 6 lefárasztott őszintén szólva. Végül a főboss harmadikra lement, a secret pedig talán ötödikre, csak odamentem hogy mondom egy kísérlet belefér még lefekvés előtt.Stone Monkey Egy paraszthajszálon múlott, de a végén valahogy kikerültem minden támadását, és én vittem be a végső csapást. Lehet, hogy szerencsém is volt vele és ha ez nem sikerül akkor utána még 20-szor neki kell mennem, nem tudom. De szerencse is kell néha.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Én nagyon tartottam a játéktól és a kezdeti lelkesedés után voltak olyan boss-ok, ahol totál kiborultam, hogy ez nem fog menni. De csak leküzdöttem minden akadályt és végigvittem. Az utolsó boss úgyis a leggusztustalanabb szerintem, csak hogy meghozza ma kedvedet.
Ott már megvan az elérhető legjobb páncél és fegyver, nem tudsz már igazán hova fejlődni. Szóval ott már csak saját magadra számíthatsz.
-
PTM
aktív tag
Black Loong
Nekem is nehézkes volt, mert a sziklákat nem találtam meg időben, vagy már össze is törte őket. Nekem az ugrás és dodge segített, talán annyi, hogy ne hullámtól kifelé, hanem befelé könnyebb. A chapter 2 főbosshoz ez nem ad semmit, ide bármikor visszajöhetsz. Chapter 2 főboss
Ehhez egy másik tágy segít. A vaddisznós küldetés ill. Fuban után kapsz egy vesselt, ami kiszedi a homokviharos fázisból. Ha még jó állapotban vagy, akkor utána kb. bucira lehet verni, de mindenképp rengetget segít. Mindkettőben könnyít a szobros küldetés.
Hat Buddha szemgolyót kell összegyűjteni, legyőzni a titkos bosst, és kraftolhatsz a végén egy erősebb botot. Most én is a Ragnarökkel folytatom, hát... annak idején abbahagytam, és tegnap derült ki, hogy csak a végső összecsapás maradt a sztoriból. Szuperül fut a Pro gépen, iszonyú profi az egész, de hogy milyen patikamérlegen kiszámolt, steril egy játék. Ráadásul pikk-pakk levertek benne, de majd visszaszokom az irányításba.
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
[link]
Én is szívtam kicsit, de ha kívárod a sziklán a 3-vagy negyedik ütemet, (csapás) aztán mész neki addig szépen háromszög nyomod míg 3 chargeolt heavy fel nem tölt (amúgy van 4 is!) aztán csak heavy-vel csapatod neki, de az ütem kombójára figyelj! Hallod én még a végére sem értem, és vagy 260 óránál járok! Volt boss ami 10x vagy 20x- ra sikerült, de csak meglett! Engem ez nem idegesít fel annyira inkább most a resi4-ben (az öregasszonyok) de azon is túl vagyok na de a resi sokkal jobban agyfaszt kaptam mint itt.. Amúgy néha másnap kezdem tiszta fejjel pihenten kb elsőre ment is!
-
polonic
félisten
Én tenyleg nem tudom, hogy győzted le a black loongot és a főbosst a charter 2-ben.
Vagy 3 órája szenvedek, de nem megy. A tigris a kútban meg lett. De ez a kettő....
Most már megnéztem egy segítséget.Ahol írják, hogy a főboss legyőzéséhez black loong után járó dolog nagyon megkönnyíti a főbosst. Na mondom, köszi... Most az van, mint az elején, hogy ez nem az én játékom. A kezdeti nehézségek után nagyon is tetszett és élveztem is. De ez már elmúlik és amikor már szenvedést érzek, akkor semmi élmény nincs már a játékban.
Azért egy gow-ot és stellar bladet élménnyel patináztam, de ez.[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
válasz
Szilágyi84 #510 üzenetére
115, de a linken is leírtam. Ebben NG komplett és NG+ van a hatodik fejezet elejéig, ill. sok olvasgatás, nézegetés, legalább farmolnom alig kellett.
De bossok miatt pl. nem akadtam el, pedig az első két fejezetben még nem láttam, hogyan fogom én ezt egyáltalán befejezni. Ott volt egy-egy harc, mindegyiknek a közepén, ami szerintem egy óránál tovább húzódott, lehet bőven tovább is, nem mértem és nem is számoltam, hogy hányszor mentem nekik. Sokszor.
A többivel nem volt gondom, kivéve a hatodik fejezetben a
, amivel szerintem két-három órát is eltöltöttem, mire leesett a húszfillér, hogy mit kell csinálni. A játék is mutatta, ott villogott középen, de a történések miatt mégsem azt csináltam (kurva tücsökkel ).elengedtem a gombot [ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
Én közben végigjátszottam, a platinához majdnem kétszer is, a PS5 topikban írtam róla pár bekezdést.
-
polonic
félisten
Közben megtaláltam csomó dolgot, jo bár boss legyőzve még.
Amit említettél, az is meg van.
De ez a black loong nem megy. Egyszerűen nem. Aztán meg ami ugyanúgy szivat, az akútban lévő tigris. Pedig az előző ilyen az könnyen lement.
Red loong is meg van. Bár ez véletlenül sikerült, mármint megtalálni.
Főboss-t még azóta nem próbáltam. -
PTM
aktív tag
Nekem is ugyanez volt, amit spoilerben írtál. De ha ráérzel akkor nem lesz gond.
A tárggyal kapcsolatban még akkor derítsd fel kicsit a sivatagot. Nincs nagyon elrejtve, és ide vissza kell tudnod menni. Van a chapterben egy szobrokkal kapcsolatos gyűjtögetős quest is. Ehhez is vissza lehet menni, és érdemes ha nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Igen, az a támadás.
Megpróbálom a másik módszert.Sziklára felugrással próbálkoznék, csak mindig úgy jön össze, hogy a mocsok szétcsapja a sziklákat. Elvileg jártam mindenhol a térkép alapján. De az említettel még nem találkoztam.
Lehet, hogy itt is számít az, hogy milyen sorrendben merre megyek? -
PTM
aktív tag
Black Loong:
Sejtem, hogy melyik támadásával van gond, az engem is rengetegszer elkapott. Öszönösen átugrani akartam, de ami működik az a dodge, akár ugrással kombinálva. Lehet használni a környzetet is ( ), de nekem az előbbi "felismerés" segített.felugrani a sziklákra Chapter 2 főboss:
Ha jártál mindenhol ( ), akkor kaptál egy tárgyat, ami a főbosst nagyban megkönnyíti.találkoztál a részeg vaddisznóval is és végigmentél a questjén Én Smash stance és Wandering Wright kombóval mentem végig, még medicine-t se használtam. Vagyis egyszer a chapter 2 közepén, de éppúgy összecsomagolt a boss (szerintem lehet sejteni, melyik
) és mondom erről ennyit. A Foundation, Stance és Survival részeket fejlesztettem. De ezer build van ami működik, az enyém a "lusta" build.
Hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Sziasztok
Most csatlakozom én is.
Az elején nem indult jól az ismerkedésünk a játékkal. Nehezen ment és nem volt sikerélmény. De aztán csak megjött az aztarohadt érzés.
Első fejezetben szerintem mindent legyaktam, a nagyfejű kéket is.
Most második fejezet van és ott is elvileg mindenhol jártam? Viszont itt most szenvedés van. A titkos helyen még hátra van a black loong és a főboss is.
Valami tippke esetleg? Milyen munícióval készüljek?Meg úgy általánosságban tudtok tippet adni, hogy miket fejlesszek, mire menjek rá?
Nem akarok semmi guide-ot megnézni, nehogy belefussak valamibe, amit nem akarnék látni. Meg szeretem saját felfedezésben végig vinni a játékokat. Csak ilyen kisebb szintű segítségek kellenének.
[ Szerkesztve ]
-
Cipas
tag
válasz
Szilágyi84 #500 üzenetére
A 3. Chapter tűz a havas pályán megcsináltad?
-
Peace
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #500 üzenetére