Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Érdekes bugba botlattam.
Steam kliensbe a fiók részleteinél valami Spanyol srác adatait és vásárlási előzményeit látom az enyém helyett.
Már próbáltam a ki- és bejelentkezést, de nem javult meg.
A boltban néha dollárban néha euroban látom az árakat és a nyelv is német vagy orosz.
A kosárba rakott termékek nem jelennek meg.
És mindezt steam kliensen keresztűl csinálja.
Reggel még minden jó volt, vásároltam is.(#84302) laceszgamer: Én is az ő fiókját látom a fiók részleteinél.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
válasz Anonymus X #66355 üzenetére
Erdekes, hogy a szavazasban benne van a Lego Movie -75%, mikor az napi akcio.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
A fene, lecsusztam a joaras Hitman Contractsrol.
(Ez az L2 sok idot elvesz. )
-
Mardel
őstag
válasz csaba951 #60378 üzenetére
Köszi, le is csaptam az emberemnél 5 TF2 kulcsért a Deluxe verzióra (gondolom azért adta ilyen olcsón mert nem volt biztos benne hogy működik).
Hozzá tudtam adni a könyvtárhoz és elvileg telepíteni is tudom.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Üdv!
A járatosabbaktól kérdem, hogy a Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition RU steam storeból véve a gift használható Magyarországról, vagy régiózáras?
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz Joe Swanson #59755 üzenetére
Ismerem a programot. De 3rd party program nelkul nem kivitelezheto a steam kliensben.
-
Mardel
őstag
válasz Bjørgersson #59747 üzenetére
Vagy uj profil es family sharinggel az uj accon CS:GO-zol. De egy gepnel csak egy accounttal lehetsz online. Viszont sajat profilon nem jelenik meg, csak annyi, hogy rendelkezel a jatekkal.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mardel
őstag
Youtuberól úgy tűnik, de a kis háromszöget irányítod és nem szabad beleérni az alakzatokba tehát mindig egy üres részre kell vezetni. Nem kicsit nehéz. Kedvencem, hogy hard fokozatról indul aztán van még harder, hardest, hardester, hardestest és még egy legnehezebb. (Félálmosan még saját rekordomat is megdöntöttem 57mp.)
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Gömbökből vettem 0,59€-ért. Nagyon addiktív. Bár nem 40 órát játszottam vele max 3-at,de csak 45 mp-ig sikerül eljutnom [link]
-
Mardel
őstag
Amelyik jobbról jött.
Egyébként másnál sem működika steamcommunity rész? Profilomra ha rámegyek azt írja privát profil és nem vagyok bejelentkezve, pedig most léptem be.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz Vertigo18 #59082 üzenetére
Ha korlatoznak a vasarlasok kozotti idot pl. nem mehet 5 mp ala kulonben 1 oras tiltas marketrol, akkor botok se nagyon lennenek.
(#59086) ayo: Mert sok olcsi aru 5 mpig sincs a piacon. Igy nagyobb az eselye, hogy nem egy haracs bot viszi.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz Assimilator #59047 üzenetére
Nincs bejelentve a hl3 "IMMA CHARGIN MAH LAZER" (Anonymus csoport elso par tamadasainal hasznalt LOIC-ban (Low Orbit Ion Cannon) ilyen feliratu gombra kellett kattintani a tamadashoz.)
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Ehhe kapott egy -80%-ot a rise of the triad.
Szerencsére 2 TF2 kulcsért vettem, de még az is drágább.
GOG-os max 66% után nem számítottam, hogy kap komolyabb akciót is.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Hát ha GOLD tartalmazza, akkor külön árulják az ARMA-t is, de akkor ezért nincs benne az Anniversary X-ben.
De ha 1 perccel előbb írod, akkor nem veszem meg.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
Nem. Az Arma Cold War Assault az a 2001-es Operation Flashpoint lesz más néven (az OFP nevet a Codemasters birtokolja), az ARMA Combat Operations meg a 2007-es folytatása (kvázi ARMA 1).
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz csaba951 #57609 üzenetére
Tomb Raiderez a DLC-k. [link]
És elvileg ez az 5 DLC játék közben is megszerezhető:
-Animal Instinct
-Agility Skill
-Headshot Reticule
-Pistol Burst
-Pistol Silencer(Én csak a single részt vettem meg a skillek nélkül.)
(#57611) Arkennys: 5 kulcs is csak ~7,7€, 13.99€ helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
7db TF2 (kb. 10,85€, ha 1,55€/kulccsal számolunk) kulcsért Aarklash Legacy + Rise of the Triad megvéve.
Final Fantasy VII még +2 db TF2 kulcs lett volna de emiatt nem akartam kockáztatni [link], meg kb. fél euro különbség volt köztük.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz FollowTheORI #57468 üzenetére
-
Mardel
őstag
válasz FollowTheORI #57465 üzenetére
A Disney már nem tulaj, mert év elején bezárta a LucasArtsot. [link]
A jogok meg az EA-hez kerültek, ezért nincs agyon akciózva. [link]Én még májusban vettem meg a star wars collectiont [link], akkor pár óráig el volt árazva -66%-ra és 30,59€ volt.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
A mai napi akciók se villanyoztak fel.
-
Mardel
őstag
válasz FollowTheORI #57305 üzenetére
Mondjuk az picit durva, hogy egy 5 eves jatek (DLC-vel egyutt) annyi -75%-ra learazva mint egy Dishonored GOTY -66%-on.
Persze originre biztos feleennyi.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz Pedro78 #57302 üzenetére
Nalam most van 2, de opera miniben nemtudok piacozni (eladas gombra csak frissiti a targytarolot) symbianra meg nincs steam kliens es nem is lesz. Mire hazaerek meg lemegy az aruk.
-
Mardel
őstag
válasz Vertigo18 #57298 üzenetére
En azt latom, hogy az elso -75%-nal 7.5$ volt, ami nalunk 7.5€, most mobilon meg azt, hogy villam akcioban van -75% 14.98€. De lehet, hogy csak a szokasos elarazas volt.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Hat ezt a Spore-t sem fogom megvenni steamre. 2010-ben volt a legolcsobb. [link]
(#57297) djculture: Minden bizonnyal, de en steamre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Nah vettem egy Dishonored GOTY-t, Bioshock Inf. Season Pass-ról lecsúsztam, de legalább a bejgli finom volt.
Még egy Aarklash: Legacy-t fogok venni valamelyik russian comrade-tól aztán ebben az évben többet nem költök (© dadawa).Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
válasz wwenigma #57228 üzenetére
Teljesen mindegy, mivel mire kiteszi a tiédet már aprópénzért fognak menni.
Csak azok jártak jól, akik sale előtt összegyűjtötték és kirakták 1€ vagy többért.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
válasz FollowTheORI #57211 üzenetére
Ha jól látom már nem.
De ha lesz akkor majd egy amazon price match várós lesz.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
válasz djculture #57102 üzenetére
Witcherből gondolom szokás szerint elfogadja majd a steames cd kulcsot. Nekem is így lett gog-ra az első 2 rész. (Dobozos cd kulcs is jó neki) [link]
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Ehh amit par perce irt az 5. oldalon az egyik allitolagos fejlszto (TiRSO!) azon jot nevettem. Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Addig olvasd el a FAQ-t. [link]
A torrent mennyivel hatékonyabb lenne, már rég telepítés végén járnék ha úgy került volna ki.
(#56938) mate3553: Várható volt. Míg AMD mantrázott (mantle), addig Nvidia a Valve-el tortátt hegesztett.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mardel
őstag
Napi Deal:
The Bureau: XCOM Declassified -75% [link] + DLC-k is kaptak -75-76%-ot.
Amazonon várható price match, és nem régiózáras?
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz samugalaxys #56881 üzenetére
Amit 4 jatekossal egyutt tudsz megcsinalni, offline meg botokkal, mar ha meg mukodik a sb_all_bot_game 1 konzolparancs.
-
Mardel
őstag
De a L4D reszek tudtommal multis jatekok. Offline nincs sok ertelme, kb. mint Counter Strikeozni offline.
Ha valaki meg annak sem jar utana, hogy mit vasarol az tenyleg magara vessen.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz DeFranco #56829 üzenetére
Nem arra gondoltam.
Kártya nyílás elé egy ugyanolyan leolvasó amivel lementika kártya adatait klón kártyához és vagy rejtett kamera az atm fölé, hogy a pin kódokat lehessen megtudni, vagy egy ugyanolyan számgomb panel az eredeti fölé, ami lementi a pin kódokat is.Viszont ez nem légből kapott infó, hanem megtörtént eset.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz Csapoati #56777 üzenetére
Én COD World at War-t keresnék max 8$-ért. Kár hogy amonos BO2-nél későn kapcsoltam és nem a deluxe verzót vettem -50%+-15% amihez 1-2 dlc mellé még az is jart.
-
Mardel
őstag
Ha ugyanazon aron rakja ki, mint te, akkor moged kerul, tehat a tied lesz legfelul.
Amikor nem igy van, az a penznem kulonbsegbol adothat pl rubel euro konverzional.(#56558) mate3553: Nekem megfelel a mostani is. De az azonos aron a legfrisebb felulnel azon menne a verseny, hogy allandoan felulre pakolgatnak magukat. Emiatt a felesleges oldallekeresek es "arvaltoztatasok" miatt 10x lasabb lenne a market mint most.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Más sem tud belépni? (Firefox) [link]
-
Mardel
őstag
válasz djculture #56496 üzenetére
Igen, mert regen nem volt digitalis bolt.
A kiadok meg nem igazan karoltak fel garazs projekteket.
Mondjuk a metacritc PC felhasznaloi ertekelese szerint jobbak az indie jatekok, mint az AAA cimek. [link]
Bar ezt arnyalja az, hogy van amelyikre kevesen szavaztak (10-11).Alapbol meg azert dragak, mert ok is tudjak, hogy ezeket akcio kereteben veszik meg, ha 2$ lenne, akkor egy -75% utan nemsok penzt latna.
Ha meg nem lenne akcios soha es olcso lenne, nem vennek sokan.
Ugyanis minden akcionak vasarlo csalogato hatasa van, nem kell reklamra kolteni, az akcio ideje alatt fooldalon van, stb.[ Szerkesztve ]
-
-
Mardel
őstag
-
Mardel
őstag
válasz #73540608 #56437 üzenetére
Nem lesz belole semmi bajod.
A legviccesebb, hogy a Superman Red Son sarlo kalapacsos ruhaja miatt regiozaras nalunk...
Ilyen alapon par jatek is lehetne regiozaras, amiben horogkereszt van.„nem büntethető az (1)
bekezdésben meghatározott
cselekmény miatt, aki azt
ismeretterjesztő, oktatási,
tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor
eseményeiről szóló tájékoztatás
céljából követi el.”Szerintem egy jatek/kepregenyben levo karakter ruhaja eleg muveszeti.
"Az Alkotmánybíróság 2013. április 30-i
hatállyal megsemmisítette az
önkényuralmi jelképek tilalmára vonatkozó rendelkezést.[8] Az Országgyűlés a kérdést a 2013. évi
XLVIII. törvénnyel szabályozta újra,
amiben a korábbinál szűkebb körre
vonatkozó tilalmat állított fel. Már
nem elég az önkényuralmi jelképek
puszta használata a bűncselekmény elkövetéséhez, annak a köznyugalom
megzavarására alkalmas - különösen
az önkényuralmi rendszerek
áldozatainak emberi méltóságát vagy
kegyeleti jogát sértő - módon kell megtörténnie.[9]”Ezutan meg erthetetlen a regiozar.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz bladegery #56412 üzenetére
Szerintem amit linkeltem neki az nem ennyire körülményes, de működik.
(#56413) danih: A lényeg, hogy közbe ne futtass VAC védett játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz Ryder62 #56397 üzenetére
Igen azt levették.
Én 1-2 hónapja vettem gamefly-os akció keretében steamre, de megvettem gog-os verzióban is. (Riddick fan vagyok kb. 2003 óta )Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
Outlast 3 TF2 kulcs, Dead Island Riptide+DLC, FC3 Deluxe, Metro Collection, FEZ, Shadow warrior special ed., civ III. Elson kivul mindet magyar steam storebol. Mobilrol nem volt kedvem kulcsokkal trukkozni, amazonon meg fc3 deluxe nem volt leakciozva, a last lightrol meg nemtudom, hogy regiozaras-e, de kb. 13,5 € olcsobb, mint 17,8 $.
(ma jott vissza a penzem a visszamondott vasarlasbol)
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz FLATRONW #56222 üzenetére
Nem kell hozzá másik uplay account.
Eleve ha csak uplayt indítod, akkor a steames verziót nem is tudod kilistázni, máshova kerül az accon belül mint az uplayes verzió.
Driver SF megvan nekem uplayen is meg steam-es uplay drm-en is, ha uplayt indítom, akkor a steames verziót nem látom, csak ha steamről indítom, akkor egy olyan uplay felület jön elő, amiben csak a drivert látom a játékaim között, miközben uplayen van még 2 másik is.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
En meg megtakaritottam 18000 Ft-ot, mert rendeltem valamit, kartyaval fizettem, de visszamondtam. A penzt majd csak jovoheten kapom meg, igy nem csabulok el a -%-okra.
-
-
Mardel
őstag
Profilra feltöltött screenshotok.
A kép linkje mögé kell írni ?jpg tagot.
Pl itt egy screenshot.
http://cloud.steampowered.com/ugc/595809294162063343/E8C510A9FC2B1516CE66902BC682795AD90851CA/
Beillesztve:
[IMG:http://cloud.steampowered.com/ugc/595809294162063343/E8C510A9FC2B1516CE66902BC682795AD90851CA/?jpg][/IMG][ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Valve VR sisak link
-
Mardel
őstag
válasz Pedro78 #55506 üzenetére
Haverom vonat skineket csinal hozza, hozza tartozo hanggal, vezeto fulke mukodesenek modellezesevel.
Szerinte csak egy sima patch, amiben nemsok javitas van. Inkabb marketing, hogy x eves jatekot is minden evben vegyek.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz KaiotEch #55074 üzenetére
Ha nem is 5 Mbit csak 4, de ott az 512 KB/s is a listában.
De mégse tudtad, ha Megabyte (MB) és megabit (Mb) között nemtudtál különbséget tenni.
Mondjuk szerintem az lenne a legjobb, ha lenne még egy opció egyéni sebesség megadására és legördulőből KB,Mbit,MB-ot lehetne választani.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Nemhinném. Mert a Steamen kiegészítőt nemtudsz csak alapjátékhoz rendelni, ha meg nincs meg steamen az alapjáték, akkor nincs mihez rendelni és lesz egy elajándékozható példányod a DLC-ből.
-
Mardel
őstag
válasz KaiotEch #55062 üzenetére
Mi a problema? Korlatoztad 5 MB/s-re ami 40 Mbit/s. link
A legmagasabb sebesseged, meg 1,4 MB/s volt ami 11,2 Mbit/s.Ha 5 Mbitre szeretted volna korlatozni, akkor nem sikerult.
-
Mardel
őstag
Én őt fogtam meg pár napja. [link]
Titlben mindegyiknél valamenyni % volt, steam profilján megnéztem raktárjában az ezekhez tartozó kuponok voltak pl Enclave -90%.
Steamgiftsen jelentettem is a profilját rá pár percre tiltották is és töröltéka felajánlásait.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
válasz Hunbeast87 #54933 üzenetére
A pulcsimat ha elajandekozom egyszerre ketten tudjak felvenni. Te is ajandekozd sziami ikreknek.
-
Mardel
őstag
válasz 1 among many #54710 üzenetére
Tőlem a moneybookers (Skrill) kért személyi igazolványról scannelt képet, mert letiltották a kártyámat. Mivel gamersgate UK oldaláról blue coint szerettem volna venni fontért. Persze még aznap vagy talán másnap már tudtam vásárolni.
A getgames ennél durvább védelmet használ. Ott első vásárlásnál szerettem volna fontban fizetni euro helyett, de az ő bankjuk blokkolta a kártyám (fraud protection), mivel a kártyához tartozó cím és amit megadtma nem egyezett.
Most új banknál vagyok kártyám is más, de ugynaúgy fennakadtam a szűrőn, mert a név és az IP egyezik, viszont emiatt nem fogok szolgáltatót váltani (bankot se emiatt váltottam).Ők nemtudják megoldni, mert ezt a bankjuk csinálja, és a védelmükben meg benne, van hogy nem engedik át azt a tranzakciót, amit a bankjuk megfog.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
-
Mardel
őstag
válasz TazLeacher #54585 üzenetére
Másképp nem lehet tiltani, csak ha már beszéltél vele privátban.
Ott jelenik meg a töröl/tilt rész.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz szami777 #54306 üzenetére
Engednie kene.
Steamen uplay DRM-es jatekok el vannak szeparalva az uplayen belul. Ha kulon inditod az uplayt akkor nem listazza ki a steam shopbol vasaroltakat.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz #57919488 #54129 üzenetére
Igen. [link]
Itt most eltek a szerzoi jogukkal es megkertek a valvet, hogy vegye le. Aki meg korabban megvette annak meg lejart a licence ”szerzodese”.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Ha jól nézteam, az EULA-ban nincs semmi ilyen.
A 7-es pont A,B, C-t is érdemes elolvasni. [link]Ahol nem vállal a Valve és vele kapcsoaltban lévő cégek, stb. sem garanciát sem felelősséget.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mardel
őstag
válasz #42308056 #52803 üzenetére
Csak nehogy karácsonykor ne legyen, max. -50%-osan.
Capcom annyira nem szokott akciózni, ha meg van egy -75% akkor általában az a plafon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest