-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
http://store.steampowered.com/app/901242 ez kell neked a deluxe - most az is le van arazva
http://jateknaplo.blog.hu
-
pecze
aktív tag
Van ez a Mass Effect 2 most akcióban, ebben benne van az a rahedli kiadott DLC is, vagy ez csak az alapjáték?
-
őstag
Ha valakinek kell Dota 2, dobjon egy privit, vagy vegyen fel Steam-en: siraigab
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
csaba951
veterán
válasz genndy #37792 üzenetére
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut
Steamen is ott vannak hozzá az extra cuccok. Ezek nemcsak a GOG-on elérhetőek!In your download you'll also get: Multilingual game disc, D'jinni Adventure Editor, Two new adventures offering 5+ hours of gameplay, Official Soundtrack, Music Inspired by The Witcher album, Making-of videos, Official game guide, Map of The Witcher's world
-
addikt
akartam írni, hogy tényleg f*szkalap vagy, ahelyett, hogy segítenél (ha másban nem, a helyes ragozásban, vagy csöndben maradnál), b*szogatod, mert nem tud angolul.
viszont korábban a kolléga már kétszer is helyesen választott ragot, szal lehet, hogy poénkodott és Te csak folytatni akartad. mindenesetre megértem, hogy az alkalmi olvasónak miért tűnik úgy, hogy csak kötekedsz.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
válasz csigacska #37789 üzenetére
A Steames Witcherhez nem kell kulcs, mivel nincs pl. multi. Ha nem kéri, nem kell beírni, nyugi szólna ha kellene.
GOG-on viszont beregisztrálhatod, és akkor ott is lesz egy biztonsági másolatod, illetve onnan letöltheted az EE extrákat.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
csigacska
tag
Sziasztok!
Ma megvettem a Witcher: Enhanced Edition-t, amihez elvileg járt egy CD kulcs is, amit ki is ír, hogy ha a program kéri írjam be.
Játszottam kb 15 percet, de eddig sehol sem kérte ezt a kódot, ez csak dísz, vagy valahol azért majd be kellene írni?
(Több Steamos játékomnál már volt ami kérte a Cd kulcsot, általában az indítás után rögtön, itt azért is furcsálom, hogy eddig nem kérte.)[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Ez igy is ugyis elúszott.De azért a régi steam accontommal megkerestem a trógert és érdeklődtem mi mennyi.
A BO2őt adta volna 14 dolcsiért (nekem tegnap 18ért kínálta)
Az álltalam tegnap behuzott Arma IIőt ide adta volna 12 dolcsiért.
Na mondom van arc.
Aztán felajánlottam neki szépen és kulturáltan hogy inkább adja vissza ingyen mert tegnap behúzott vele.
Természetesen a reakció az volt hogy semmi és lelépett.
De azért elötte megnyugtattam hogy feljelentem és búcsúzzon az accontjától.
A régi bejelentést dobom a kukába,úgyse lesz belöle semmi.
Az a baj hogy nem pay palal vettem a gamet így vissza se tudom vonni a tranzakciót.Ennyit erről.
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
félisten
-
phenomHUN
senior tag
Orosz Far Cry 3 és AC 3 gift tökéletesen megy nálunk is, ugye?
-
Kashim
őstag
Nálatok sem tölt be Steam store, vagy a netemmel van valami?
-
cashback
őstag
Kupon valakinek?
50%-KAL OLCSÓBB Painkiller Hell and Damnation bonus discount[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
addikt
válasz hodostamas #37760 üzenetére
GTAIV comlete edition-öd van és el is indul úgy az add-on a választóképernyőről?
@ (#37772) hodostamas
nah, de nekem is az van, nekem is van választóképernyőn, de a dlc-k nem indulnak onnan, hanem felajánlja, hogy live-on is vegyem meg őket.
sztem a complete edition-nél onnan indulnak is a dlc-k, nem csak a választó menü van ott.[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Źşë'
addikt
mondjuk ez igaz, gondolom a bf3-ból vehették ezt, minél több fraged van egy fegyverrel annál több kieget oldasz fel, ez elég nagy gyökérség, így kitolni a játékidőt, szánalmas
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
zseko
veterán
Azt mondták, nem elég az ha a karakter felfejlődik 55-ös szintre, a fegyvereket is fel kell fejleszteni külön-külön. Ha már a legmagasabb szinten vagy tudod nullázni a statokat, és lehet kezdeni előről, így fejlődik fegyver. És ezt rengetegszer, egy nullázás egy szintlépés. Vagy ilyesmi. Van benne (mármint a cod-okban) párszáz órájuk, biztos tudják mit beszélnek, én sem tudom Rengeteg időt bele kell ölni hogy egyáltalán egy percnél tovább tudjon játszani halál nélkül, ebbe untak bele, ezért tértek vissza inkább egy régebbire.
Single-t még nem próbáltam, majd egyszer.HR24.hu
-
csaba951
veterán
Flash saleben a második sor csak 6 nap múlva jár le. Viszont a teljes Winter Sale 5 már nap múlva befejeződik!
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #37759 üzenetére
Sajna nekem mindig feldobja. Írtam tegnap este a support-nak, remélem, hamar válaszolnak.
Igen, a crack nekem is eszembe jutott, de nem azért vettem meg, hogy utána úgy játszak vele, mint a "virágboltival".
-
lostprophet
aktív tag
Nincs GMG-hez 35%-osnál nagyobb értékű kupon most? Az a Spec Ops nagyon kacsintgat, de 35%-ossal csak 3,50 euróra tudtam lenyomni az árat, de csak 840 forintom van
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Źşë'
addikt
mondjuk multi téren, cod/cod, szóval én nem tudok különbséget tenni közöttük - perkek, killstreakek, fegyverek szinte uolyanok kis különbséggel (sokat nem is játszottam mondjuk az újabbak multijával, nekem örök kedvenc marad a bc2, ott legalább kell is gondolkozni, nem csak a killstreakekre hajtani, meg kempelni.. az 5. rész multija eléggé feelingesre sikeredett, ahogy szakadtak a végtagok stb. az se volt rossz, na meg a fegyverfelhozatal). Amiért nekem tetszik a bo2 az a zombi mod, a singli is eszméletlen jó lett (ill. hogy modern cuccokat tettek bele, tetszik ez a téma), enginre sincs panaszom.
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Blaise
veterán
-
addikt
válasz hodostamas #37750 üzenetére
amúgy GTAIV complete nem egészen ugyanaz, mint külön-külön a GTAIV és a GTA EFLC.
előbbi talán eleve csak egy sor lesz steam-ben, de az biztos, hogy utóbbinál a GTAIV-ból nem lesz indítható, a két add-on, hanem azt írja, hogy vedd meg azokat, GTA IV Complete-nál elvileg integrálve vannak a IV-be a DLC-k.(Tartalmilag persze nem nagy különbség, de pl. mentések között nem tudsz ugrálni, mindent még egyszer be kell állítani a DLC-knél is, ha külön vannak meg. Talán ez nincs így, ha egybe veszed meg.)
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Olyankor mi van, ha a steam ezzel az üzenettel fogad játék indításakor? A DMC4-et próbáltam indítani, közvetlen a gép újraindítása után (tehát nem futhatott még sehol).
Az oldalon, ahová irányított, semmi sincs.Valaki találkozott már ezzel az üzenettel?
-
zseko
veterán
Akkor marad ez a beállítás, jól van ez így nekem
Érdekes, én pont fordítva látom, számomra a Treyarch verziói a rosszabbak. Ha most itt a single-ről beszélünk, mert haverjaim multiznak és ők úgy látják az új multi rosszabb mint a régi.
De majd elmegyek hozzájuk és meglesem, ugyanis én még nem találkoztam a bo2-vel.HR24.hu
-
csaba951
veterán
válasz hodostamas #37750 üzenetére
Hát igen! Ez az anyagi rész az egyik fele. A másik meg az, hogy akkor ki kellene rakni a főoldalra is. Viszont mivel nem lehet kapni USA-ban, ezért "We sorry. This game is not available in your region." lenne csak belőle. USA-ban meg rögtön azt hinnék, hogy tényleg eljött a világvége!
A közép-európaiakkal viszont nyugodtan ki lehet cseszni, úgyse tudnak ellene mit tenni!
Devil May Cryban az a nagy szám, hogy most van olcsó Devil May Cry 3 and 4 Bundle is, míg korábban csak drága Pre-Purchase DmC Complete Pack volt belőle!
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Itt örülök... FlashSales Ajánlatok végéig: 6 nap 07:23:11
Mondom az zsír... Trine pack-ot akkor még megveszem... De most látom, hogy csak valami bug lehet, mert a játéknál már csak 11óra van hátra.
(Devil May Cry 4 akciós január 5.-ig... és azt tette ki)
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
hodostamas
addikt
GTA pack 7.49euro
Azért nagy francok, főoldalon csak külön külön rakják ki, és pl a GTA4 pack drágább mint a teljes pack[ Szerkesztve ]
-
-
warcat
veterán
Ez a trémark leárazás is nevetséges,főleg,hogy 3 helyből foglal el egyet.A hitman meg van 20 dollárért is,ejnye ejnye.
EA: It's in the crate!
-
Lenry
félisten
négy napra elszakadok a netről, erre pont akkor kezdik az érdekes dolgokat akciózni...
de a Morrowindet azért még pont elkaptam.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
csaba951
veterán
válasz maross #37744 üzenetére
Olcsón sehol! Elmúlt Karácsony, most mindenhol visszatették a régi árát.
Steamben reménykedj, hogy vagy visszakerül flash saleben, vagy az utolsó napon be teszik ezt is.Azért tényleg furcsa látni azt, hogy van kiadó amelyik a termékét a saját (vagy akár mások) boltjában 50%-75%-al adja, Steamen viszont 0%-al. Nem tudom miért csinálják ezt. Vagy a Steam bevételét (hasznát) akarják minimalizálni, vagy itt akarnak extra profithoz jutni, mintegy exclusive mintaboltnak tekintve a Steam Store-t, ahol a vásárlók majd prémium áron is megvesznek mindent. Nem tudom, melyik változat a rosszabb nekünk...
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
LOL. Flash Sale-ben megint sikerült olyat akciózniuk, ami amúgy is jan. 5-ig akciós... De csak most, 12 órán át a Devil May Cry széria -66% helyett kivételes -66%-os akcióval kapható!!!!!!!!4444NÉGY
Azért legalább az ilyen bakikat elkerülhetnék. De a Sonic Franchise pack is vicces volt, először benne volt minden 30 euróért, utána kivettek vagy 10 SEGA-s SONIC játékot de az ár maradt...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Van most valahol batman 1+2 olcson?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Źşë'
addikt
akkor meg is van az oka... ha privát eleve nem tudnak profilodra írni, sőt azt is engedélyezned kell hogy írhassanak ^^
sztem egyáltalán nem lett kuka az új black ops, és szvsz Treyarch jobban végzi a dolgát mint az Infinity Ward (jobban tetszenek nekem Treyarch játékai)
-
zseko
veterán
érdekes, hogy engem még nem keresett meg soha senki, bár minden privátra van állítva lehet azért.
A CODBO2-ről meg annyit, haverjaim nagy rajongók, megvették dobozosan, de most megvetették velem az MW2-t maguknak és inkább azzal játszanak, merthogy a BO2 annyira szar.HR24.hu
-
Źşë'
addikt
válasz lacus83 #37729 üzenetére
Sajnos ezt tényleg nagyon megetted, am kezdetben lehetett használni orosz bo2t akárhol, csak megjelenés után rakták rá x héttel a régiókorlátot (mert nagyon elszabadult pár orosz trader)...
Egy olyan emberben valóban nem szabad megbízni aki cd kulccsal bizniszel, én tegnap egy olyan srác invitjét utasítottam el aki profilomra írt ilyet h nagyon jó cserecucca van a bo2-mért, én meg elolvastam, egy jót röhögtem és aztán meg töröltem. Nem szabad jóhiszeműnek lenni mert akkor tuti átqrnak. Fel lehet ismerni azt aki hátsó szándékkal jelentkezik valamidért, megbízni meg egy vadidegenben nem szabad, egy mondás van amit előnyben részesítek: minél több embert ismerek meg annál jobban szeretem az állatokat!ui.: azzal kell tisztában lenned hogy ilyenkor felhívod magadra a figyelmet ezzel hogy orosz dolgokat akartál vásárolni, ami valóban tilos! Lehet jobb lenne ha hagynád a dolgot mert még te húzod a rövidebbet, a srác valószínűleg ezért hót nyugodt, mert nem jött létre semmi, max keresztbe tudnál tenni neki annyival hogy árul dolgokat, ilyenkor ránéznek a tranzakcióira és talán banolják is, az ilyenre ráfér!
[ Szerkesztve ]
-
AMD_ok
őstag
-
Crytek
nagyúr
Amúgy az a csere se 100% tutibiztos amikor mindketten berakják a trade ablakba amit cserélni akarnak és látják is örülsz is hogy de jó cserét csináltam.Aztán pár pillanat múlva a paraszt visszavonja a paypalos vásárlását te bukod a gamet ,de a tiedét kiélvezi!
Szóval semmi nem biztos.Next PC Upgrade: 2022
-
Wolverine
félisten
válasz lacus83 #37716 üzenetére
"Szégyen ez az egész Steam mert délután óta 12xer irtam nekik de választ még mindig nem kaptam."
Na de minek írtál nekik 12-szer? A hasonló rendszereket úgy szokták megoldani, hogy beküldési sorrendben dolgozzák fel a ticketeket. Az gyakorlatilag kizárt, hogy mindenkivel azonnal tudjanak foglalkozni, mert ahhoz több tízezer supportos kéne. Mihelyt eljutnak a feldolgozásban a te bejelentésedig, akkor lépni fognak. Értem én, hogy neked ez nagyon sürgős, de mindenkinek az a saját ügye...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
csaba951
veterán
Hitman még -50%-on sem biztos, hogy jó vétel. Az év első felében hagyományosan nagyon kevés játékot értékesítenek. Szerintem ezért kénytelenek lesznek hamarosan -50%-alá menni. 2-3 hónap és itt lesz a -66% - -75%-os akció! Persze nem Steamen!
Azért vicces, hogy a farmerek versus vasutasok csatáját végül az A-10 nyerte meg, ami egy nagyon-nagyon szűk rétegnek szóló játékprogram!
-
MrTwister
őstag
válasz csaba951 #37735 üzenetére
Köszi ez még így is jól hangzik, akkor 10%-os jutalékkal számolva ez még így sem több mint kb. 3000 forint. Ennyiért nekem megérné. Ez 10 euró. Ennyiért nem látom most sehol akciózva.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
csaba951
veterán
válasz MrTwister #37734 üzenetére
Banki utalást én hanyagolnám, mert tutira sokba kerül, de legalább sokáig is tart!
Simán áttolod neki a pénzt PayPalon keresztül, giftként. Ez a leggyorsabb és legolcsóbb. Országon belül ingyenes is lenne. Mivel országhatáron túli tranzakcióról van szó kb. $2.5+jutalék költséged lesz vele. A PayPal fórumban biztos lesz olyan aki pontosan kimatekozza neked! De így is megéri. Mármint a magyar boltihoz képest. Ha online shopban találsz -50%-os akcióban, akkor kb. ugyanott vagy árban.
A japán és az orosz cdkulcs kivételével bármelyik (cdkulcs) jó! Gifteknél teljesen mindegy, mert mindegyiket tudod majd használni!
PayPal jutalék függ attól is, hogy a bankkártyádról vagy a PayPal számládon lévő pénzt küldöd neki. Utóbbi olcsóbb, csak ugye annak is van költsége, hogy a bankszámládról átutald a PayPal számlára a pénzt...
-
MrTwister
őstag
válasz csaba951 #37733 üzenetére
Köszi akkor happy vagyok!
Dühítő... Mi ugye sokkal jobban kereső nép vagyunk mint az oroszok... Most alszik rokon, de holnap megzaklatom, már csak azt kell kitalálnom, hogy fogom neki elutalni pénzt. Külföldi bankba utalásnál nagy a tranzakciós felár?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
csaba951
veterán
válasz MrTwister #37732 üzenetére
Persze gond nélkül menni fog! Csak a vásárlás helye (ország) van korlátozva, de tartalmilag mindenki ugyanazt kapja, ugyanahhoz az alapjátékhoz. Egyébként orosz Steamen már 213 RUB-ért (~5,29 EUR) elvihető! Ennyiért már tuti 2-t vennél!
Pont ezért vicces a magyar dobozos ára, ami 5990 Ft. És ugyanaz a forgalmazó mint Moszkvában...
-
MrTwister
őstag
válasz AMD_ok #37700 üzenetére
10 dolcsiért steamről már vinném is:[link] Bár gondolom ez nálunk 10 euró lenne, de még úgy is megérné! Van kanadai ismerősöm, vajon ő meg tudná nekem venni 10 dolcsiért steam giftben?
-
csaba951
veterán
Gyanús még:
* ha pár napon belüli az összes +rep a profiljában
* ha a +rep-ek a saját ismerőseitől származnak (ilyenkor a többi fiók is az ővé, szóval saját magát fényezi)
* steamrep.com-on vagy steamtrades.com-on scammerként van megjelölve (lehet, hogy tévesen, de velem akkor se szórakozzon!) -
csaba951
veterán
válasz lacus83 #37727 üzenetére
Orosz COD BO2-vel továbbra sem tudsz mit kezdeni Magyarországról. Mindegy hogy cdkulcs vagy Steam gift. Az orosz változat tartalmazza az angol nyelvet. Ez igaz. Csak éppen nem tudod elindítani Oroszországon kívül. Ha meg ez neked nem akadály, akkor nem értem miért nem vásárolsz saját magad, minek ide a kereskedő?
Tehát szerintem ezzel akkor sem jártál volna jól, ha éppen összejön az üzlet.
Engem eddig csak 2 alkalommal próbáltak lehúzni. Az elsőnél az inventoryban lévő játékokat kellett volna áttradelnem egy cdkulcsért. Persze úgy, hogy én lépek először. Ja, persze. Trade historyban ez úgy néz ki, hogy egy csomó játékot adtam az illetőnek minden ellenszolgáltatás nélkül. Biztos azért, mert olyan jó fej!
A másik alkalommal meg, még a kereskedés előtt, amikor rutinból megnéztem az adatlapját, látom, hogy egy steamtrades-en jól ismert (közismerten megbízható) arcról van szó. Nofene! Még nem csere-beréltem vele. Na, majd most! Vagy inkább mégsem! A srác aki megkeresett pixelre pontosan lemásolta a megbízható srác Steam profilját! Csak a steamID64 azonosítója tért el, minden más szemre ugyanaz volt! Na, itt le is fagytam, ekkor láttam ilyet először a saját szememmel! Addig csak hallottam róla.
Minden kereskedés megkezdése előtt kell 1 perc türelmet kérni a másiktól. Akinek ez nem tetszik vagy nagyon sürget, az eleve gyanús! Addig meg kell vizsgálni a profilját a http://steamrep.com-on.
Gyanús, ha:
* 1 évesnél újabb a Steam fiók
* kevés fizetős vagy túl sok ingyenes játék van rajta
* nem játszik az illető
* pár pillantást kell vetni az adatlapján lévő megjegyzésekre
* giftem van, a másiknak kulcsa, és nekem kell először lépni
* a másik 2 db külön tradeben akar cserélni, először én neki, majd ő nekem
* túl kevés vagy éppen túl sok barátja van bannolt vagy privát fiókkal
* a fiókon vac ban vagy trade ban van, ezek az emberek eleve hajlamosabbak csalni
* privát a fiókja (csak így, egyszerűen), vajon mit rejteget?
* privát az Inventory-ja, miért nem lehet szabadon megtekinteni az árúját?Soha nem szabad hinni az olyan linkeknek, amit a másik küld, hogy klikkeljek rá és látni fogom, hogy mennyire megbízható! Könnyen lehet, hogy lemásolta valami megbízható ember profilját. Ezt a profilt látod a linken, de közben nem vele csere-berélsz! Ezért kell mindig a steamID64-re figyelni, és nem a másik Steam nevére. Azt bármikor átírhatja. A steamID64 pedig nem módosítható, egyedi azonosító.
Cdkulcsokat kerülni kell messzire, mert lehet hogy:
* lopott
* már aktiválva van
* régiózáras
* ha valami gond van vele, nem tudsz róla bizonyítékot küldeni róla a Steamnek (saját nevedre szóló számla, dobozosnál aktivációs kártya kézzel ráírva a Steam hibajegy száma), hogy jogosan van nálad[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
válasz csaba951 #37728 üzenetére
Tisztelettel kijelentem hogy nem a kereskedőkkel van a gond.Hanem az olyanokkal mint ez is.
Az alku rám eső részét teljesítettem,én megadtam a bizalmat és korrekt voltam.Ha nincs ez nem ütöm én se itt meg máshol sem a billentyűket.
Én a pénzemért nem kaptam semmit,ezen van a hangsúly és nem azon hogy a kereskedés bűn,vagy megvetném azokat.
Használtam én is steamtrade oldalt stb.23 pozitivval hagytam ott 4 honappal ezelött.(ez a szám nem sok,de mivel csak saját célú beszerzés volt a cél,a szám ezért ennyi)MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
csaba951
veterán
válasz lacus83 #37724 üzenetére
>Kamu az egész,meg különben is kereskedik.
Szóval ha összejön az üzlet akkor jó fej, ha meg nem akkor mocskos kereskedő?! Azért lássuk be, hogy pont azért van kínálat, mert van kereslet! Elég furcsa dolog szidni a kereskedőket (mármint pusztán a létezésüket is), miközben te magad is igénybe veszed őket.
Amúgy ha megnyugtat, én már felvettem a fiókját a Steamen a személyes blokkoló listámra. Erről a fiókról már a meghívója, üzenete automatikusan elutasításra kerül nálam (ha jól tudom).
[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Elviszem a sarat.
Volt orosz traderem.és igen lehet hasznot huzni ezen,de én sose tovább kereskedés szempontból választottam ezt az utat,hanem azért hogy a saját game álományom gyarapodjon,természetesen olcsóbban.
Nem tudom mi lesz ebből,de valszeg semmi.
De azért meg kellett probálnom.
Orosz traderre visszatérve az ismerősöm korrekt volt,rengeteg tradet csinált,haszna annyi volt hogy kb 1-2 dolcsit tett a gamekre,de így is átlagban 50-75 százalék volt a sprórolásom.De mivel a srácot irigyek,vagy rossz akarók,konkurensek felnyomták így ezért kerestem meg ezt a gyereket.Sajnos nem voltam körül tekintő,hisz nem volt negativ tapasztalatom.Most már van.
Steamrepes és Steam Suportos belemélyedésem után kijelenthetem: Rengeteg az ilyen bejelentés.
Azt a választ kaptam hogy majd kapok választ,hogy mit meg mikor passz.RE
Kösz az infokat,a véleményeket.
Azért lehet végleg elvetem a BO2ő vásárlást,de ha felidegesítem magam inkább elmegyek és megveszem dobozosban,akárcsak az eddigi szériákat.Az a Biztos.
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
lacus83
senior tag
Értem,felfogtam.
A közösség ahol hirdet a gyerek létezik,tagok vannak és valószínűleg lesznek is.
Nem én szerzek hasznot,nem én hozok létre kamu steam fiokot.
Ha a közösség szellemiségét tekintjük minden féle képpen az a mérvadó hogy másokkal ez ne forduljon elő.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
lacus83
senior tag
Utánna olvastam én is már azóta a szabályzatnak.
De irják ott hogy minden esetben jelentsük a csalókat hogy az üzletpolitikájuk és a közösség ne szenvedjen hátrányt.
Buktam 15 eurot,ez már biztos.
De kis pofátlan user még most is játszik és hirdet.Kamu az egész,meg különben is kereskedik.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
eami
Topikgazda
válasz lacus83 #37721 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de a te csereberéd steam szemszögből kb. úgy néz ki, hogy más régióba szánt olcsóbb példány akartál beszerezni ráadásul nem hivatalos steam partnertől ami amúgy is illegál. Ilyenekért meg account bant is lehet kapni, nem hogy BO2 vagy az ARMAII-t.
-
lacus83
senior tag
Teljes mértékben én voltam a jóhiszemű,ezért így jártam.
Na de ha mindent tudok igazolni,mindenről van bizonyítékom:
Az egyezségről meg van a screen,de a szöveg is itt van még mindig steam ablakban.
A vétel a beszélgetés alatt,erről van visszaigazoló emailem,a tárgyaló előzményemben ott van hogy neki adtam át és nem kaptam semmit,az ő fiokjában még mindig ott az Arma II.A beszélgetésben benne van hogy Arma IIért ad BO2 kulcsot a csere után.
A csere után az ő reakciója a blokkolás és a lelépés volt.
A gyerek még mindig hirdet.
http://steamcommunity.com/groups/353etdsgsdfhdshds/announcements/detail/937012242344637067
Szóval ezért nem értem a steamet.nem kamuzok és nem haszonvadász vagyok.
Ha már nem is kapom vissza az Arma IIőt,de legalább banolják a gyereket és bukja a tárgyalóját is köztük az Arma IIőt.
[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Az történt hogy én voltam a hibás mert hittem egy cd kulcs kereskedőnek.
http://steamcommunity.com/id/Seller_Andrey_Steam17 dollárért adott volna Black Ops 2őt.Orosz a gyerek.Azt mondta Eng verzo a game,nem régió záras.
Mondtam neki pay pal amivel fizetek,de mivel neki csak web money ja van,így maradtunk abban veszek neki egy Arma II őt és cserébe adja a BO2őt.Ami volt is neki a tárgyalóban.Most már csak egy season passa van BO2őhöz.Figyelmetlen voltam,jóhiszemű.Vártam a kódot vagy a giftet de nem kaptam semmit.A tárgy csere meg le lett okézva,mivel mondta küldi a kódot.
-
lacus83
senior tag
válasz lacus83 #37652 üzenetére
Megtettem amit tudtam.
Steamrepen és Steam Supportban is megtettem a bejelentést.
Mellékeltem minden bizonyítékot,mindenről van screen.A beszélgetésben kérte vegyek neki egy Arma IIőt.erről van visszaigazoló emailem,ezt követően tradeltem,a sceamer tárgyalójában még mindig ott van.Azóta is teszi a bejelentéseket a közösségben,azokat amelyekre én is ráharaptam.
Szégyen ez az egész Steam mert délután óta 12xer irtam nekik de választ még mindig nem kaptam.
Steamrepen is csak addig jutottam hogy egy admin átadta egy másik adminnak az ügyet vizsgálatra.A sceamer meg vigan éli életét.
Hol az igazság?
-
csaba951
veterán
válasz Kashim #37710 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon örülnél pl. egy német árnak (-50%, 24,82 €)! Akció nélkül is megkapod kevesebbért a bolti dobozos változatot (6990 F). Azt is ugyanúgy Steamen kell aktiválni.
Vagy tényleg az online bolt a megoldás. Arra figyelni kell, hogy EU-s boltból vedd meg! A cdkulcsot tudod majd aktiválni. És persze online boltoknál kifoghatsz egy jobb akciót is mint a Steamen!
Azért 10 GBP-ért egy ideig sehol nem lesz akciózva. Nagyon viszik a népek. A kiadás óta talán nem is volt olyan, hogy kiesett Steamen a Top Sellers 10-ből. Tehát ezt akció nélkül is viszik folyamatosan, mint a cukrot. Akkor meg minek csökkentsék az árát?!
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz #57919488 #37712 üzenetére
Ja nem láttam pontosan mennyi Steamen sem, csak az update news felugrott, hogy 50-75%, de ahogy nézem steamgamesales-en, csak 50-et vettek el belőle itt is. Azt hittem kevesebb az alapára. 10 fontért ugrottam volna egyből, de majd legközelebb akkor figyelek. Köszi az infót.
-
-
Kashim
őstag
Mekkora szar, hogy Skyrim-et nem lehet nálunk Steamen venni.
Nincs semmi trükk rá mi?maross
Szóval ha valahonnan máshonnan veszek kulcsot, azt elfogadja és be lehet regelni Steamen?[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
Arra van lehetőség, hogy más Steam walletjére küldjek pénzt?
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Vasinger!
nagyúr
Van aki nyert mostanában PlayBlink-ről?
Írták, hogy nyertem egy játékot és 72 órán belül küldik az e-mail címemre. Erre 3 nap múltán sem küldték. Szerintetek várjak még?
-
addikt
válasz ledgeri #37698 üzenetére
Steamből indítsd, vagy Steamből csinálj neki parancsikont, csak akkor lesz overlay. Azt is nézd meg, hogy az overlay engedélyezve van-e egyáltalán.
Képernyőmentés alapértelmezetten F12. Beállításoknál nézd meg, nem állítottad-e át, illetve engedélyezve van-e egyáltalán (van neki külön pipa).
Ha külső játékot adsz hozzá Steamhez, és onnan (vagy a Steamből csinált parancsikonjával) indítod, akkor igen, az is megkapja az overlayt.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest