Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #105271 üzenetére
Hát igazából csak NAGYON kicsit ismerem... Ezért is akartam kipróbálni!
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #105269 üzenetére
-
Golden9
veterán
-
Segal
veterán
válasz TESCO-Zsömle #105051 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
fatal`
titán
válasz TESCO-Zsömle #104950 üzenetére
Ezzel pl. az a baj, hogy nekem az aktivált Half-Life nincs meg. De van dobozos cuccom (sok éves, de nem az első aktivált játékom volt). De akinek nincs?
-
MoVieFaN
aktív tag
Pont erre tartom én is a dobozos Half-Life 2-t a polcon, eredeti vásárlási blokk, számla benne. Azzal regisztráltam a fiókot 2004-ben.
Szerk: Remélem még a Steam történetében ha dobozosan nem is, de legalább a fiókon egyszer odakerül mellé a Half-Life 3. 2004-ben nem gondoltam volna, hogy nem lesz 3. rész.
[ Szerkesztve ]
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Šolaire
veterán
Az de jó game még ma is, néha előveszem az a zene meg a történet az etalon számomra. Nekem Skyrim volt az első amivel aktiváltam a fiókomat és igen mobilos guard nem árt meg privát a profilom kevés baráttal csevegésbe meg semmilyen linkre nem kattintok.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Golden9
veterán
-
Segal
veterán
hol is laksz?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Golden9
veterán
válasz TESCO-Zsömle #102243 üzenetére
Kíváncsiságból elindítottam akkor a TF2-t, játszani nem próbáltam vele, de a menübe be tudtam lépni.
[ Szeretkezve ]
-
default.
őstag
válasz TESCO-Zsömle #96592 üzenetére
Ja igen, bocs, a vicc az, hogy a Steam kliens böngészője is úgy érzékeli, hogy nem vagyok bejelentkezve.
Na, ez az, ami igazán kicseszi a bisztosítékot nálam.[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz TESCO-Zsömle #96398 üzenetére
Gondoltam rá persze....
Csak szerettem volna valós adatokkal regisztrálni.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
wjbhbdux
veterán
-
eami
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #87786 üzenetére
nekem egyre jobban bejön. főleg mióta van rezgés emulálás is. kicsit furcsa elsőre mert máshogy nyekereg mint egy vibra motor, de határozottan érezhető már. nagyon jól konfigutálható. gyakorlatilag bármelyik gomb bármire.
-
John_Deere
tag
válasz TESCO-Zsömle #87789 üzenetére
Hát azt mondanám Gamereknek nem ajánlom, ez inkább a casual kategóriában állja meg a helyét.
Igen, eléggé afféle hibrid kontroller lenne, szerintem akkor lehet a leginkább hasznos, ha az ember kitudja ismerni, hogy hogyan érdemes használni. Teljesítmény-priorra inkább gép elé ülök Én is és egér + mechabill... -
John_Deere
tag
válasz TESCO-Zsömle #87786 üzenetére
A kontroller Nekem bejött. Nagyon sok mindenhez jó, még akár sima egér helyettesítéshez Windowsban (pl. böngészés).
Anyagát szokni kell, de érződik benne az elképzelés, mire tervezték más kontrollerrel ellentétben. Ugye itt a tapipadra gondolok.
Fps-ben is használható, deeeee az egér billentyűzet kombó mindig is jobb lesz multiban.
Még egy mmorpg-ben is jól teljesített(FF XIV).A linket sajnos nem tudom, milyen.
-
SityiSXT
őstag
válasz TESCO-Zsömle #81572 üzenetére
Pontosítsuk: egy azon háztartásban enged több gépről belépni, hiszen az In-Home Streaminghez ez kell - de ilyenkor is csak az egyik gépen tud játékot futtatni, a másik csak veszi a streamet.
-
whitezo88
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #81566 üzenetére
azt nem lehet, hogy egyszerre több gépen játszik, és úgy számolja?
-
micafighter
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #81566 üzenetére
Az embernek 2 keze van.. Lehet úgy gondolta kihasználja és 2 játékkal játszik egyszerre. Napi 22,5 órát
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TESCO-Zsömle #80065 üzenetére
Nem vált át a billentyűzet angolra, amikor belekattintasz a jelszó mezőbe?
Jelszóba egyébként sosem adnék meg ékezetet, még filenévben is ritkán, néha csak a baj van vele (pl: a windowsnál vannak olyan appok, amik nem bírják, ha a felhasználónévben van ékezet, mert hibát dobnak, amikor mentenek a felhasználó könyvtárába).
Danny365: Csak ezt valahogy tudtára kéne adni az embereknek, mert szeretik szétnuke-olni az ilyen bossokat. Nekem ezért nem lesz meg megint a 100 milla (#49 777, 39 milla jelenleg), mert mindig vannak olyan, akik nem tolják a wormhole-t, hanem legyilkolják a bossokat.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
djculture
félisten
válasz TESCO-Zsömle #78609 üzenetére
14 lesz dobozosan és steam-es tehát sok értelme nincs számunkra Amúgy a forint romlása miatt 2-3 ezret emelkedtek a dobozos kiadások is..
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #78502 üzenetére
Igen, igazad van, pongyolán fogalmaztam.
Persze civilizáltabb országokban talán nem lesz annyi visszaélés, de a maradék is el fogja venni a Steam kedvét a dolog ilyen formában való bevezetésétől/folytatásától.Amúgy az elállás jogát a webshopoknál sem tartom jó ötletnel, pont az olyanok miatt, amit említettél....meg kinek van kedve mondjuk olyan tévét bámulni, amire egy egész házibuli tagjai ráverték a f@szukat...már bocsánat...
KubanitoS: meglátjuk...én mindenesetre nem azért vásárlok, hogy utána visszalépjek...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
tomsolo
addikt
válasz TESCO-Zsömle #77789 üzenetére
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Mister_X
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #77389 üzenetére
DeazértaHuman Revolution se csúnya...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
De most pont azt mondom, hogy ez a játék jól néz ki.
Live-Die-Respawn
-
félisten
+1
Az első részt sem a grafika tette klasszikussá, hanem a játékmenet, a világ."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
sixpak
nagyúr
Soha nem játszottam vele, pedig már egy ideje a fiókomon van...kipróbálom, kíváncsivá tettél.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TESCO-Zsömle #77386 üzenetére
Hát nem csúnya. Square most anyázhat, oroszoktól került ki az infó.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
AtHoS
nagyúr
-
Arkennys
addikt
válasz TESCO-Zsömle #77279 üzenetére
lehet ideje lenne felrakni és tenni vele egy próbát? Payday egynél elvették a kedvem kicsit multiban, mikor bele akartam tanulni
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
wjbhbdux
veterán
válasz TESCO-Zsömle #77279 üzenetére
Nem véletlenül jelentették be, hogy még legalább 2 évig fogják gyártani a kiegészítéseket hozzá
/s
-
Hangm4n
tag
válasz TESCO-Zsömle #76959 üzenetére
Nekem se indította el automatikusan, úgyhogy most manuálisan indítottam el. A letöltéssel nem volt gond, viszont nekem is írja ezt a "busy writing to disk" szöveget, úgyhogy nem nálad van a gond.
-
Agyzuzo
addikt
válasz TESCO-Zsömle #76959 üzenetére
Valamit mókoltak rajta, mert a legutóbbi frissítésnél csinált valami unpacking-et is amit korábban nem. Gyanítom ez lelassítja a folyamatot. Egyszer várd ki, sztem utána már nem lesz gond.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
válasz TESCO-Zsömle #76956 üzenetére
A PayDay 2 nagyon nyögvenyelősen frissül, nálam egy 220 megás update-et fél órán keresztül telepített. Ki kell várni sajnos (van pár játék ami ilyen, szerencsére nem ez az általános).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
ricsiii01
tag
válasz TESCO-Zsömle #71672 üzenetére
Köszönöm!
A pre orderes, olcsó (~5k) witcher hármakról, mi a véleményetek? Lehetséges az, hogyha most megveszem és beaktiválom a fiókomra aztán minden jónak tűnik, de amikor kijön a játék akkor kiírja, hogy régiózáras és nem játszhatok vele?
[ Szerkesztve ]
.
-
Gyula84
veterán
válasz TESCO-Zsömle #71561 üzenetére
nem könnyű ez a netes élet
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
tomsolo
addikt
válasz TESCO-Zsömle #71561 üzenetére
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #71531 üzenetére
Egyre fontosabb lesz, hogy mindenki használjon mindenhova random, megjegyezhetetlen jelszavakat, lásd pl. KeePass.
-
Gabás
addikt
válasz TESCO-Zsömle #71543 üzenetére
+ ne használj automatikus kitöltést (legalábbis ne a böngészőjét)
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #71545 üzenetére
Jobb felül lenyit, Account és ott a Security részen a 2-Step verification.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #71543 üzenetére
Gmail vagy Outlook.com
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
válasz TESCO-Zsömle #71537 üzenetére
Most komolyan, már évek óta arról beszélünk ebben a topikban is, hogy a freem@ilt el kell felejteni... A gmailnél meg legalább be tudod állítani, hogy ismeretlen helyről belépve küldjön SMS-ben biztonsági kódot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
Ha valami adatlopó oldalon véletlen belépsz/megadod böngészőn keresztül az ellen semmi nem véd.
Ez sokkal gyakoribb, mint egy vírus vagy keylogger.[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #71537 üzenetére
aztán úgy tűnik mégiscsak megvan az ára... egy rendes két faktoros azonosítással talán nem lett volna gond.
-
eami
Topikgazda
mi az a free? freemail? hotmail? yahhomail? google mail? ezek mind free
(#71534) DeFranco: mivel steamen nem nagyon lehet commentet fűzni a felvétel mellé ezért esetleg miután visszaigazolod meg is kérdezheted hogy miért vett fel?
[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #71526 üzenetére
milyen mail volt?
-
BigBlue69
őstag
válasz TESCO-Zsömle #52444 üzenetére
De és ezt ekkorában kell? Tényleg?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Csapoati
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #52393 üzenetére
A rendes kormanyt is megette, bar vicces volt scrollozni vele a big picture menuben.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ayo
veterán
válasz TESCO-Zsömle #51660 üzenetére
hat en is ebben remenykedem, igazabol a winnek es az osxnek is betenne egy ilyen. en tobbnyire osx felhasznalo vagyok a kemeny 11 evemmel de megis orulnek ha kiszoritana vegre pont a steam a jatekiparbol mert szornyu hogy minden fejleszto csak a gagyi mobiljatekokra megy ra mert ebben van a penz...
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mardel
őstag
válasz TESCO-Zsömle #51400 üzenetére
Ertem, csak poen miatt irtam.
Egy ismerosom szallo igejet ideznem (nem pontosan).
„Meg(r)ugok mindenkit, az se baj, ha nő!"De eleg volt az offbol, meg mielott jonne az onkentes rendorseg.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Vertigo18
addikt
válasz TESCO-Zsömle #51400 üzenetére
Ha meg megérti, az is gyanús!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Mardel
őstag
válasz TESCO-Zsömle #51395 üzenetére
Emigralt travikat kiszurom.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
csaba951
veterán
válasz TESCO-Zsömle #51320 üzenetére
Mármint 4500 Ft-ért???? Na, annyiért tutira nem éri meg!
Jelenleg brazil Steam-en kb. 5000 Ft a "rendes" játék. Ráadásul most éppen semmi akció nincs rá. Egy -50%-os akcióban (Holliday Sale-ben erősen esélyes) simán lesz 2500 Ft-ért. Ennek fényében én nem adnék 1000-1800-nál többet a rizikós sajtópéldányért. Azt is csak akkor, ha nagyon kell a játék és pont most.
-
SityiSXT
őstag
válasz TESCO-Zsömle #51315 üzenetére
A kérdés az volt: Miből szűrte le, hogy nem fog működni?
Ahogy azt az 5139-es hozzászólásomban írtam, sok olyan sajtópéldány van, amely komoly korlátozásokat tartalmaz, erre írtam is két példát. Szóval saját tapasztalat Aztán persze eszembe jutott, hogy Payday 2-ből én is ilyet kaptam tesztelésre, és az speciel pont nem ilyen korlátolt változat, én is tudtam bárkivel játszani és a patchek is jönnek folyamatosan.
Hogy baj mennyire lehet belőle, azt nem tudom megmondani. De ahogy itt említettem, a forgalmazók/kiadók most már kezdik bekérni, hogy az adott Steam/Origin fiókra kerül-e az általuk kiküldött kód regisztrálásra. Én nem mondom, hogy ezzel így akkor tuti bukó lesz a dolog, de úgy tűnik, lassan csak elkezdik ezt is ellenőrizni.
-
ayo
veterán
válasz TESCO-Zsömle #51317 üzenetére
szerintem nem fogjak de teny hogy nem lehet figyelmen kivul hagyni hogy nem normal verziod van. nagyon olcsoert sztem siman jo
http://jateknaplo.blog.hu
-
Pedro78
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #51313 üzenetére
Ráadásul a Payday 2 pont olyan játék, ami egyedül nem jó.
Ezt hogy érted?Kabe ugy, hogy coopban a tuti, arra talaltak ki, botokkal nem elvezetes. Legalabbis az elso nem volt az.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
SityiSXT
őstag
válasz TESCO-Zsömle #51302 üzenetére
Payday 2 sajtópéldány, csak más sajtópéldányokkal együtt működik együtt (a "kommersz" játéknak más a SteamID-ja), és jó eséllyel nem is patchelik. Szerinted hány zsurnaliszta játszik még a saját példányával?
Ráadásul a Payday 2 pont olyan játék, ami egyedül nem jó. -
Arcképgyáros
válasz TESCO-Zsömle #49951 üzenetére
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #49290 üzenetére
sajnos olyan oldalt nem tudok linkelni, ahol a vessző használatát tanítják a magyarban, de azon kívül, hogy a "nem, eladok" szerencsésebb magyar változat lett volna, helyes a fordítás. és arra a helyzetre van, amikor azt kérdezik tőled, hogy vásárolni akarsz-e. pont, mint a feletti lévő mondat is a listában.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz TESCO-Zsömle #48329 üzenetére
Onnantól kezdve problémás hogy felbontják és kiveszik belőle. A termék része, a termeket a gyarba visszakuldve javitas utan velhetoleg egy masik kuponnal ujracsomagoljak.. En orulok neki hogy igy kaphato olcso jatek de semmi nem jogositja fel oket hogy bontogassák.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
cashback
őstag
válasz TESCO-Zsömle #48134 üzenetére
Ha már orosz is és auto is akkor inkább ez: [link]
Egyébként JustCause annyi lett hirtelen hogy csak annak nincs már meg akinek nem is kellett. Spec nekem még 20centet sem ér az a játék, így nincs meg.
A JC2 meg megvan eredeti lemezes változatban, de még kibontva nem volt.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
veterán
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #48103 üzenetére
Elég kevés a 8-at dobó játék, a max. 4-be meg belefér a 3 de értem az érvelésed, akkor legyen átlag 4.
Tőzsde, nem tőzsde, 100€-t nyerni szerintem kb. lehetetlen, hacsak nem áldoztál bele elég sok pénzt és kereskedtél a kártyák százaival.
Mindegy, elfogadom akkor, bár elég nehezen hihető történet.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz TESCO-Zsömle #48097 üzenetére
A kártyák megjelenést követően 1-2óra és az áruk 10centhez közelít. Az első 5játéknál kellett 2nap... a többinél max 12óra volt...
sagem - Legalább elfogynak az olcsó kulcsok.
stevve - ... nem itt
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #48097 üzenetére
Mindegy, én ehhez nem értek, de szerintem a 100€ kicsit túlzó. max. 4 kártyát dobnak a játékok, a többi pénzbe kerül, áruk kb. majdnem azonnal esik a sale alatt és előtte sem volt túl sokáig 1€ egy sem, ahogy néztem.
cashback:
Jah, igaz, ne offoljunk nagyon.sagem:
Igaz, legyen 8 néhány esetben.[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz TESCO-Zsömle #48020 üzenetére
Valószínűleg csak bug, szerintem helyre fog állni. A kártyák kiadása is akadozik most, szerintem hasonló ok miatt szembesülhettél te is a problémával.
-
Kareszovics
addikt
válasz TESCO-Zsömle #45129 üzenetére
Jaja, majdnem. Csak Ő másik Chapter-ben van.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #45000 üzenetére
egy igazán szerencsétlen embernek még ez sem jön össze. (Demitri Martin-nak volt egy olyan szkeccse, ahol ketten versenyeztek azon, hogy ki lett több versenyben második helyezett. Kiderült, hogy egyformán állnak és aki megnyeri a világ legtöbb második helyezettje versenyt, az egyből el is bukja, mert ezzel a másiknak lesz eggyel több második helye és végtelen ciklusba kerülnek.)
szerk: afene, elfelejtettem, hogy a másik tabban is ugyanez a topik van, csak egy 200-as csomaggal arrébb. sorry a dupláért.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
sagem
addikt
válasz TESCO-Zsömle #44990 üzenetére
de az még nem adott sort, ez meg már steam special edition! (értsd: ugyanaz, csak drágábban )
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #44980 üzenetére
De igen, úgy lenne logikus. Viszont nem így van.
Pl.: Beat Hazard : 70% akcióban, mégis a GMG-n: "Capsule Client : This title requires Capsule to play"Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
zseko
veterán
válasz TESCO-Zsömle #44128 üzenetére
Ha működne nem is írtam volna... Mondom, minden szimbólum működik: ¤ ß $ × đ Đ & { } # > < | \ €, stb, bármelyik, egyedül a @ nem
HR24.hu
-
Alien83
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #43945 üzenetére
Multis játékoknál játszani kell asszem.
Single-ben belépsz a játékba, alt+tab és 30percenként kb dobja a kártyákat, a steam ablakban felugrik a zöld boríték real-time. -
morvaigaben
tag
válasz TESCO-Zsömle #43945 üzenetére
Jaja, csak futtatni kell a játékot, akár menüben is lehetsz. Ha invitálva vagy a Bétába, akkor a Badges fülön követheted mennyi drop lehetőséged van még az adott játékból.
Általában 20-30 percenként ad, és egy kis ablak is feljön, hogy új tárgy a tárolódban.
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
csaba951
veterán
válasz TESCO-Zsömle #43937 üzenetére
Steam Trading Cards
vagy magyarul
ayo: Megérkeztek a Steam cserélhető kártyái -
morvaigaben
tag
válasz TESCO-Zsömle #43937 üzenetére
Koptathatnám a billentyűzetet, de ayo kolléga már sokkal szebben megfogalmazta
de nagyon röviden e-pénisz mutogatósdi
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
morvaigaben
tag
válasz TESCO-Zsömle #43930 üzenetére
Bevették a Trading Cards partyba a BL2-t is
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #43930 üzenetére
zsugáznak
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #43868 üzenetére
Próbáltad az "All Steam Items" alatt az inventoryban? Nekem nincs, nem tudom, mikor jár le.
phenomHUN: Jó kezdeményezés, de csak a régieket tették bele.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Tudtommal pedig lejárt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Pedro78
senior tag
Ketlem, nekem megvan es vmikor jovore jar csak le ha jol remlik.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Vertigo18
addikt
válasz TESCO-Zsömle #43368 üzenetére
Nekem már megvannak, első kiadásban, csak neki kéne "ülnöm". Szó szerint!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
lostprophet
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #43009 üzenetére
No, végre megérkezett ide is
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
djculture
félisten
válasz TESCO-Zsömle #43009 üzenetére
Uplayben még ott sincs tehát nem csoda ha nem lehet aktiválni
-
lostprophet
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #43006 üzenetére
Hm, ez nagyon furcsa, hogy egyesek már megkapták, sőt még értesítették is őket, hogy kapni fognak. No, de várok még egy napot, aztán írok az AMD-nek.
finest: Engem csak annyiban érdekel, hogy olasz ismerősömmel elcseréltük már korábban a Blood Dragont, ő cserébe nekem előrendelte a Van Helsinget.
[ Szerkesztve ]
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #42896 üzenetére
Nyugalom, nincs itt semmi látnivaló.
-
DeFranco
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #42891 üzenetére
ugyan mitől? lassulás akkor tapasztalható, ha teleírod, és ezért nem tud dolgozni a wear leveling, mert pakolgatni kell. wear levelinggel, működő trimmel, és a megfelelő szabad terület megtartásával nemigen van lassulás értelmezhető időn belül.
(de ezt itt most már tényleg marhára abba kellene hagyni)
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz TESCO-Zsömle #42668 üzenetére
Hát, nem ilyen kaliberű, de rendes, pl pilótáknál használatosat láttam már. Tényleg nem túl szépek. De nem mondtam, hogy ez a bajom, egyszerűen maga a stílus olyan, amivel nem volnék képes játszani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #42664 üzenetére
Én GTA-zni akarok a valóságban csak nem hinném, hogy annyira sokáig tartana
-
Arkennys
addikt
Igen, erre mondtam, hogy más ízlések. Részemről két forintot soha nem adnék hasonló játékra, de hát pl foci menedzseres dolgokkal is így vagyok, mégis azoknak is nagy rajongótábora van. Csak a farming simulator szerű játékok még lejjebb állnak az értékrendemben. Egyébként csak a kezdőképéből és címéből indultam ki, inkább rá se néztem.
-
sagem
addikt
Az hagyján, de ha felborulsz a ladával, a kórház valódi lesz
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Crytek
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #42608 üzenetére
És itt csak az kap aki FC3at kapott a VGA mellé vagy bármelyik programban szereplő játék mellé adják?
(Tomb Raider és Bioshock Infinite-et szereztem a Never Settle programba)
Next PC Upgrade: 2022
-
Csapoati
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #42620 üzenetére
Utóbbit (én regisztráltam be), ezért is örvendezem.
danih: "By May 1, any customer that has ever redeemed a code for our Never Settle Reloaded promotion is going to receive a FREE GAME KEY for Far Cry 3 Blood Dragon by email."
Én ezt úgy értelmezem, hogy jár az FC3-at aktiválóknak is (ami ha jól látom, a HD7770 tulajokat jelenti).[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
danih
veterán
válasz TESCO-Zsömle #42620 üzenetére
Másik kérdés, hogy az általad linkelt oldalon vajon véletlenül nincs kint a FC3 Never Settle?
Lehet pont ahhoz nem jár, lol -
Csapoati
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #42608 üzenetére
Ez zseniális, főleg hogy BlueGiften nyertem Never Settle-ös Far Cry 3-at.
-
JoolsNOS
veterán
válasz TESCO-Zsömle #42593 üzenetére
És tudtátok-e, hogy Cameron valójában Biehn-t akarta először a terminátor szerepére, és Swarcit a védelmezőnek, csak Swarci kapásból inkább a terminátor akart lenni, úgyhogy Biehn lett a védelmező. Tehát a fickónak nem kevés köze van a terminátorhoz. (Nameg az alienekhez is)
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Agyzuzo
addikt
válasz TESCO-Zsömle #42593 üzenetére
Szerintem pedig Chuck Norris cyborg-változatban.
-
BigBlue69
őstag
válasz TESCO-Zsömle #42230 üzenetére
...És a kislány felnőtt !
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
cskamacska
addikt
válasz TESCO-Zsömle #42163 üzenetére
Pedig az is részben. Az újabb CoD részek pont azért válhattak ilyen röhelyesen népszerűvé, mert megadja azt a könnyű sikerélményt, amit más játékban nem, vagy kevésbé kaphatsz meg. Olyan nincs CoD-ban, hogy nem látványosan béna ellenfelek elleni küzdelemben legalább egy-két halál ne csúszna be, ehhez bújkálás kell, vagy az, hogy az egész csapat téged védjen.
"You don’t want the elite players to destroy the new players so bad that new players can never get into the game and enjoy it.""Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
halisa
tag
válasz TESCO-Zsömle #42163 üzenetére
Vagy én vagyok öreg és berozsdásodtak az ízületeim és csökkent a reakció időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest