-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, home-olni tudsz magaddal, hogy 1 fiókban legyen minden.. Összevonni nem lehet, tudomásom szerint.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Végre leültem játszani kicsit, Sackboy-ozni. Van PS5 és xbox kontorllerem, mindkettő be van állítva.. Bluetooth-al használom mindkettőt. Viszont God of War alatt, szépen, PS5 konfiguráció töltődik be, sackboy alatt viszont érdekes.. Valamiért xbox kontroller profilt tölt be. Valahogy azt be lehet állítani, hogy melyik játékhoz mit használjon? Azt írja, hogy nyomjak X Y B-t, stb.. Ami érdekes.. Xbox kontroller nincs bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Eddig magyarul kaptam az akciós értesítőket, most pedig angolul jönnek. Nem mintha gond lenne, csak nem változott Nálam semmi. Maga a kliens nyelve magyarra van állítva. Más is tapasztalt hasonlót?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sixpak #88601 üzenetére
Hehe.. Menő a füles!
Amúgy igen, Ők ebben Nőnek fel. Viszont ugye ez is az a kategória, hogy "kordában" is kell tartani. Legalábbis arra gondolok, hogy x időt játszon, stb. Unokaöcsém is hasonlóan tolja, xbox-on. Néha kicsit nehéz elszaggatni előle.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz laceszgamer #88522 üzenetére
Jam, Én is kerestem, de sajna nem találtam.
Segáz, melóhelyen jó háttérképnek.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz maross #88516 üzenetére
Jam, csak konzolnál viszont egyben lesz a 3 rész (érthetően).
Kíváncsi leszek, hogy mennyi lesz így a pakk ára. Bár valszeg így is instant get lesz, mert kell az első 2 rész remastred.
És ami nagy előny:
And if you already own BioShock, BioShock 2, and/or Minerva’s Den on Steam, you will be able to upgrade to the remastered version of the respective title(s) for free after release. It’s a circus of values!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most akkor a Bioshock Collection-ben benne van az Infinite, vagy sem? Mert itt a listában szerepel, DLC-vel, mindennel.. Viszont máshol azt olvastam, hogy PC-s változatban elvileg az Infinite nincs benne.
Oké, megválaszoltam a saját kérdésem:
*BioShock Infinite is not being remastered on PC because it already meets current-gen console standards and runs smoothly on high visual settings.
**BioShock: The Collection will not include BioShock 2 multiplayer.[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lafaty80 #88414 üzenetére
Kollégám agyalgat a linken, Én a controller-rel szemezek. Bár ezért kérdeztem így, hogy az Elite-hez viszonyítva milyen lehet. Ha olyan a játék, akkor Én is XO controller-rel tolom, néha az elite-tel. Azért csak néha, mert utána újra kell párosítani a konzolhoz, ha kábellel pc-n használom.
Viszont, kíváncsi vagyok, hogy miként működik ez az érintős dolog, attól függetlenül is, hogy Én is a 2 analóghoz vagyok szokva.
A kérdés, vevő van hozzá, vagy kábellel működik? Csak steam-es játékokkal működik, vagy más játékok alatt is?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Steamlink-et, controllert használ valaki?
Főként a controller minősége, milyen? Főként ez az érintős téma miatt kérdezem. Xbox One elite controller-hez képest milyen?
Steamlink is foglalkoztat, bár úgyis inkább monitoron játszok.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez most úgy ide illik.. Bocsesz.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bepken #88080 üzenetére
Összehasonlításhoz kell videót készíteni. Arra tökéletes. Annyi, hogy a minőséget feltoltam kiválóra, de a felbontást hagytam normálon, így rendben van (2-3 fps-t vesz le max), bár majd kipróbálom úgy is,hogy a felbontás is kiváló legyen.
Egyedül annyi, hogy ablakban kell futtatnom a játékot (Doom), mert különben pár perc után megáll a felvétel. Viszont ablak módban minden gond nélkül működik, és ott megy a számláló is, miközben fullscreen-nél nem. de ez nem gond.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tudok valahogy gameplay-t rögzíteni a steam klienssel?
Ha nem, akkor tudtok esetlegesen jó alternatívát javasolni?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz genndy #87958 üzenetére
Köszi a kiegészítést, kijavítást.
Hát, elvileg ez annyit tesz, hogy át van baszarintva a steam, hogy azt higgye a játékról, hogy RHCP változat.
Lényegében az app ID van "átírva", hogy RHCP legyen.
Bocsi srácok, nem gondoltam, hogy ennyire mélyvíz téma amit kérdezek.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kinsiinoo #87949 üzenetére
Féligmeddig, mert ugye nem lesz teljesen olyan, ezért nem szabad steam alatt nyelvet módosítani.
Hát nem tudom, hogy most így mennyire legális, nem legális. Én nem piszkálom a sajátom. Csak haver is ezért vette meg a GOTY-t, mert ugye a steam alapból írta, hogy tartalmazza a magyar nyelvet, majd a beaktiválás után kiderült, hogy mégsem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Farkas86 #87943 üzenetére
Hm..
Viszont eleve ami már érdekes, h ugye már nincs fent Goty, csak Definitive Edition. Az is lehet, hogy ez a módosítás kavarra meg ezt az egészet.. Vagy, tényleg valami régiós anomália. Viszont, mint mutatja is, módosítható RHCP-re.
csaba951: Igen, haver is belátta, hogy benézte, és az RHCP kellett volna, viszont a lenti módosítás után minden frankó.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FollowTheORI #87936 üzenetére
Oké.
Úgy néz ki, hogy g2a win, cimbora mellényúlt, egy kicsit.
Én ugye steam share-ben látom a játékot.
Köszi!
Vagy nemtom, elvileg Goty-t vett,
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
A Steam-es Dishonored-nál, most, hogy mint van a magyar nyelv?
A leírásban azt írja, hogy: Megjegyzés: This version only contains English, Russian, Hungarian, Czech, and Polish languages
Közben a táblázatban pedig nem szerepel a magyar nyelv. Most, akkor, hogy van ez?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Egyik ismerősöm kért, hogy stream-eljek Neki egy kis Doom gameplay-t. A szándék megvolt, viszont egyszerűen nem akart működni.. Lényegében a menü látszott, és a mozgó kurzor.. Ha valamit állítottam, akkor változott a kép mondjuk betöltőképre, de utána az már nem tűnt el, de az egérkurzor ugyan úgy megvolt..
Havernál működött, úgy, hogy family share-ben Én osztottam meg a játékot.
Mi lehet a gond?
Net Diginet 500. Stream beállítások 720p, 2500kbit bitrate..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi!
@Pedro78: A link azoknak kínál alternatívát, akiknek nincs(/vagy van, csak macerás) lehetőségük a gépüket a tv-re kötni.
Lényegében ez egy PC. Ami a szép benne, hogy már láttam olyan helyet, ahol ez Windows-sal rendelhető elő.[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
A steam controller úgymond meg lehet rendelni itthon steam-en? Ha jól sejtem biztosan, ha már látható, de ki is szállítják majd?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Kérdésem lenne, mégpedig az, hogy eladásnál van egy olyan, hogy "kaptál" és egy olyan, hogy "vevő fizet"
Itt, hogy kell megadni az árakat?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz BomiBoogie #39135 üzenetére
Értem, köszi!
Akkor az FC3-at uplay-en keresztül kell beszerezni?
Gondolok itt arra, hogy uplay fiók kell hozzá, és utána ott intézni..
Jam és a Hitman-nel mi a helyzet, az használható steam-en keresztül?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Az AMD promóciós kuponnal kapott FarCry 3, Sleeping Dogs aktiválható steam-en?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz SenorGrande #38987 üzenetére
Oho', köszönöm!
Simán kimentette a GFWL-t regkulccsal együtt, ez szuper! A többit úgyis elmentem kézzel, szal az nem gond, ez volt a fontos. Király Köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Hun Mallior #38972 üzenetére
Ha már Live-ból leszedi a mentést Nekem az is bőven jó, de köszi!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz genndy #38970 üzenetére
Mentések sokszor a dokumentumok mappában is vannak, ez ugye játékfüggő, hogy melyik hová pakol.
Köszönöm a válaszokat!
Viszont ehhez kapcsolódó kérdés. Online GFWL profillal a Batman-ek tárolják a mentést, vagy külön a dokumentumokban lévő cuccot elég hozzá eltenni? Vagy kell valamit babrálni a GFWL-el is?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Kérdés, újratelepítés után, Ti, hogy szoktátok újrapakolni magát a steam-et? Csak a klienst teszitek újra?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz SenorGrande #37424 üzenetére
Értem.
Azt hittem, hogy meg lehet nézni külön valahol. De akkor tévedtem. Hát jó. Köszi!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz shadow1901 #37309 üzenetére
És, hogyan?
Csak mert a kezelésnél nem történik semmi, annyit ír, hogy csatlakozás, és kész.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Wolverine #37306 üzenetére
Jah, értem, csak elég random volt, volt amikor pár perc után üres lett a kosár, előzőleg meg benne volt minden majdnem 2 napig.
Kérdés, hogyha megvettem egy játékot, abból másnak ajándékpéldányt tudok-e még venni? A másik kérdés pedig, hogy a fiókhoz adott gépeket hol tudom megnézni?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Batman AA-t vett most valaki? Használható, vagy várni kell vele a vásárlás után?
Mellesleg, megint kiürült a kosaram, csak úgy.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz SenorGrande #37183 üzenetére
Csupán azért, mert nem szeretném azt, hogy a 2. gépen bejelentkezve legyen a csevegő, csupán ezért. Nem másért.
És a fél év elteltével automatikusan online lesz a kliens, vagy szólni fog, hogy be kéne jelentkezni?
És akkor, ha offlineba teszem a klienst, akkor attól gondolom a játékok működnek.
@olly: Értem, köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #37166 üzenetére
+ még egy apróság.
Aki vett most akcióban Batman AA-t, kapott hozzá kulcsot?
Ezért kérdezem:
Megjegyzés: We are currently investigating reports of customers experiencing trouble with Arkham Asylum CD keys. This game may not be immediately playable, but will be as soon as the issue is solved.(#37169) int: Szuper.. Akkor annyira nem is fontos.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A karácsonyi "feladatok" teljesítéséjért milyen ajándék jár?
Plusz, kérdeztem korábban, csak, nem érkezett rá válasz, és reménykedem benne, hogy valaki tudja, szóval, egyszerre két gépről be lehet jelentkezni klienssel úgy, hogy az egyikben be van jelentkezve a csevegő, a másikban pedig nincs?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egyszerre két gépen lehet bejelentkezve lenni a klienssel pl. úgy, hogy az egyiken bejelentkezve van a csevegő, a másikon nincs?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, ha most jöttek az új akciók, akkor mikor lesz váltás? A batman pack eléggé bestbuy...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz BomiBoogie #37020 üzenetére
Böngészőből elvileg működik.
Nekem amúgy működik a kliens is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ahogy elnézem bugos a kosár. Bepakoltam pár dolgot, kerestem valamit, és pakk, kiürült.
Más is tapasztalt már hasonlót?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha pakolok a kosárba pár dolgot, az megmarad, vagy egy idő után törlődik a kosár tartalma?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Olyankor mi van, hogyha a fiók részleteinél ír Nekem olyan játékot, ami elvileg nincs is?
Gondolok itt arra, hogy ír Nekem egy Dirt 3-at, dobozos verzióként.
Mondjuk gyanúsan ez a Showdown lesz, csak rosszul írja a rendszer..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nagyon jó ez Big Picture! Nekem tetszik!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amúgy, erre a bétára csak meghívózni lehet? Kliensen belül ha valaki bepipálja béta lehetőséget, az nem ugyan ez lesz?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Kaptam egy 75%-os Portal 2 kupont. Aug. 30-ig érvényes. Kell-e valakinek? Valamire cserélném. Akár valami kisebb játékra is.
Véleményem szubjektív...
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...