-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz SenorGrande #36295 üzenetére
Én annyit tudok hogy egyik ismerősöm volt a modellező Magyar játék amúgy.
-
DJGABI
addikt
Scribblenauts baromi aranyos kis játék a khmm fekete változatot tolom egy ideje, amikor nincs kedvem AAA-t indítani általában ez megy. A 14 ajró azért picit sok érte.
Arkham várost már kipörgettem, de jó lenne eredetiben is, viszont friss még az emlék, úgyse venném elő egy darabig, feleslegesen porosodna csak a sok sor között...
Hotline Miami-ról jókat írnak, kapott egy -25%ot: [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
sagem
addikt
válasz BomiBoogie #36296 üzenetére
szerinted CD Galaxis
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
alratar
addikt
válasz BomiBoogie #36293 üzenetére
Szerencsére én megvetem a CDG-nél, mikuláskor!
(Dishonored)10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Dishonored és Mark of the Ninja is csak 25%-on áll, vagyis 50%-nál nagyobb akció nem valószínű. Brühühü.
-
zseko
veterán
Tudom, ezért nem ugrottam még neki, viszont elég "friss áru" a steamen ahhoz hogy nagyobb árazást kapjon, nem? Bár most is már megkapta az 50%-ot és még alig egy hónapja van kint. A 66%-al már kb. elégedett is lennék. Vagy várok jövő karácsonyig és akkor a 75%-ban megveszem
Most hogy nézem, még a Crysis pack és az Alan Wake pack ami érdekelhet a közeljövőben talán.HR24.hu
-
zseko
veterán
Hát, nem egy nagy eresztés ez az akció. A Tomb Raider pakkon gondolkodom, de csak az első 6 kellene belőle az utolsó három már megvan. Csomagban az összes ára ugyanannyi mint az első 6 összeadva. Viszont gondolom ha csomagban venném akkor ami megvan az elveszett, nem kapom meg elajándékozhatóként. Vajon elképzelhető majd rajta 66%-os akció? Úgy nagyon jó lenne mert akkor nem kellene pluszban ráfizetnem, ugyanis van feltöltve 20€-m, így "ingyen" lenne Gyakorlatilag már nincs sok ötletem milyen játékot is lehetne megvenni, igaz hogy a whislisten van 54 felsorolva, de ezek jó része olyan hogy vagy sose fog még 50%-ot se kapni (pl. cod) vagy soká fog akár 50%-ot is kapni
HR24.hu
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TazLeacher
nagyúr
válasz TazLeacher #36274 üzenetére
És meg is van az ember.
-
scorpy02
aktív tag
steam fórumról:
"All hope is lost. Going to listen to Justin Bieber and masturbate furiously until the Mayans take us out."
-
sagem
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
Ha lesz Torchlight 2 -75%-ba, akkor vennénk egy 4-es pack-ot. 3,6€-ra jönne ki/db. Úgy néz ki, hogy lenne egy szabad hely, ha valakit érdekel, szóljon. Inkább most szólok, mint aznap kapkodok.
-
sagem
addikt
válasz DeFranco #36261 üzenetére
Mint mondtam nem fogok itt belemenni, egyébként is rettentő szemellenzős vagy a témában, gyakorlatilag eldöntötted, hogy csak az az igaz ahogy te látod, és innentől kezdve csak karakterpocséklás az egész beszélgetés,így utolsó válaszom a témában Ha szerinted ebben a kétszereplős történetben csak az egyik fél a hibás, akkor nincs miről beszélni. De hogy megnyugtassalak, én nem használok VPN-t, de Amazonról vagy bárhonnan ahonnét lehet VPN nélkül
vásároloklopok, tojásokat, de ettől függetlenül eddig elég jól tudtam aludni S ha a kiadók "árpolitikájába" (vámról meg ne beszéljünk, amikor digitális világban élünk, sőt, régen a szállítási költség is tetemes volt, most meg sokszor a dobozos, lokalizált kiadvány olcsóbb, mint közvetlenül a kiadótól megvásárolni a bithalmazt - szegény kiadók, ugye) belefér, hogy hümpörgetisztánban x forintért árulják a cuccot, annak ellenére, hogy tudnak a lehetőségről, nem fogom őket sajnálni. Megvan rá a lehetőségük, hogy lezárják a kiskapukat, többféle módon is.[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
törölt tag
Remek, elkezdődtek az ünnepi nagy leárazások megint
-
cashback
őstag
Én most ahogy végig lapoztam a játék listát - csak játékok, ár szerint növekvő... 74oldal. Ebből az első 50oldal le van árazva... illetve még tovább is csak hézagos.
(az utolsó 3-4oldal meg free game-ek)Szóval azért annyira nem aprózták el. Az hogy nem a nagy nevű játékok kapták első nap az akciót... hát ez így jött össze.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
alratar
addikt
Szerrintetek a Portal Bundle megkapja 75-őt?
Most 50, és azt írja: Ajánlat vége: Január 510 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
atomeec
senior tag
Ennyi volt nekem egy darabig
-
Agyzuzo
addikt
válasz DeFranco #36259 üzenetére
Igazad van, szerintem amúgy a Steam teljesen jól csinálja amit csinál (a gagyi supportjukat leszámítva). Ma azért nem vásárolok, mert amit megvettem volna, az már megvan. Na jó, nem egészen, a Hitman Absolution-ből meg az AC3-ból várom a -75%-ot.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
chatran
őstag
Még nem váltottam be a -90%-os kuponom a Death Rally-ra. Jelenleg 25%-kal van leárazva. Be fog zavarni ez? Melyik kedvezményt fogja figyelembe venni?
-
sagem
addikt
válasz DeFranco #36259 üzenetére
Szerintem meg ne kacsints ki, mert akkor visszakacsintanék, hogy miből is lesz mi? Jaaa, hogy a régióként (sőt, országonként) eltérő árazásból, és a dollár = euro hozzáállásból ered a..de mielőtt folytatnám, ennek nem itt a helye.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Agyzuzo #36257 üzenetére
Én nem vagyok meglepve. A Steamnek most (kb. egy éve) nem érdeke, hogy masszívan akciózzon egy ilyen alkalomkor, több okból:
- amikor még nem volt ekkora ász a piacon, akkor pontosan a piacszerzés miatt, jól felismerve, hogy előbb-utóbb az emberek ragaszkodni fognak a kliensükhöz betolt pár igazán jó akciócsokrot, de erre most már nincs szükség. Aduász, máshol is az az első kérdés vásárlás előtt, hogy steames-e?
- több már az évközbeni akció is, szépen szét van kenve most már a kedvezmény, hogy az emberek ne anticipálják ezeket a karácsonyi-húsvéti alkalmakat. Az nekik nem biznisz, hogy 9 hónap uborkaszezon, és 10 héten vásárolnak az emberek doszt. Így több pénz kijön a pénztárcákból.
- mi is el vagyunk kényeztetve. Két éve még a seggünket a földhöz vertük volna egy ilyen akciós nyitásnál, csak hozzá vagyunk szoktatva a jóhoz.
- krumpli- és széngyűjtögetés meg azért nincs, mert az ügyes-okos farmerek kőkeményen exploitolták ezt is, hát most meg lett szüntetve. Ezt nektek parasztok, fogunk még nektek játékot is csinálni, mit nem... Innen kacsintanék ki a szomszéd topic "hátezhallatlanképmutatás" Paprika Jánosainak, hogy a nagy VPN/proxy fétisből is ez lesz, nem kéne tán a sarokba sz*rni.
Mindenesetre én üdvözlöm az akciót, még ma vásárolok is. Erre a karácsonyra készültem, most bespájzolok, egész évben sóher voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Ez biztos csak a bemelegítő ajánlat...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Agyzuzo
addikt
Jaaaj de jó lett a mai sale. Végre egy nap amikor _NEM_ vásárolok.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
sagem
addikt
válasz kovsol #36254 üzenetére
Meglehet, de mindent összevetve szerintem a Steamnek is MEGÉRTE, mert többek között az ilyen dolgok miatt nőtt ki a szürkeségből, s lett sokak kedvence Igen, persze, tavaly sokan kihasználták a rendszert, de megadott darabszám volt az egyes játékokra (a kuponok meg nem sokat értek), szóval nem a Steamtől "loptak" hanem a többiek elől vették el a lehetőséget, a felkínált darabszámot így is úgyis szétosztották volna, s minden hibája ellenére az emberek imádták a széngyűjtést
Agyzuzo: szerintem még sok ilyen boldog nap elébe nézel!
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Ez az első nap konkrétan jó nagy sz@r. A Batman értékelhető, de 1 hónapja ugyan ennyiért volt, aki akarta, már megvette. (Haver pont nem, erre számítottunk...de ez most lényegtelen.) Gyenge eresztés, napi feladatok nélkül...erről ennyit.
-
sagem
addikt
A steam fórumokon is megy a "sírás", hogy valami játékban reménykedtek a népek
-
Źşë'
addikt
Top Seller első 3 oldal €ár, következő $ aztán meg az utolsó Rubel picit megint meg va nzakkanva a steamem
évi acsi:
Shopping Trip
Log in to Steam using the Mobile clientez nekem fail
most se lesz tele a zsákunk, akarom mondani a zoknink szénnel kitalálhattak volna valami eredetit azért, ez a sima vásár ez amolyan űber szokványos, kattingass a nyomi acsivmentért
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
kovsol
titán
Batman AC Goty ami jó vételnek tűnik
May the Force be with you!
-
Vertigo18
addikt
Viszont Batmanból most megéri bevásárolni...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
sagem
addikt
válasz albert8 #36244 üzenetére
Nyilván nem barmok, pont ezért tudtak volna kitalálni valami kevésbé kijátszhatót ám mégis szórakoztatót és kismértékben jutalmazót.. Most lecserélték a summer sale grafikáját (a design egyébként mint mindig, most is kifogástalan) és ennyi.
-
-
sagem
addikt
egen..én is (meg kb. mindenki) azt remélte, hogy valami olyasmi lesz, mint tavaly karácsonykor, oszt' sehol semmi. Sajnos ez így semmivel sem több mint akármelyik másik site akciózása, pedig eddig pont az volt a pláne, hogy mindig volt valami plusz (a szavazgatás / badge nem valami eget rengető dolog..)
No mindegy, remélhetőleg legalább az akciók jók lesznek, majd meglátjuk
-
headhunter86
senior tag
Prince Of Persia Complete pack el van árazva Egyenként olcsóbb mint csomagban.
-
ayo
veterán
na megint bena jelvenyert megy a harc. ez megszarabb sztem mint nyaron
http://jateknaplo.blog.hu
-
Amantius
senior tag
-
sagem
addikt
válasz Kareszovics #36235 üzenetére
something epic..szóval lehet something epic FAIL is
-
Serpiko
addikt
válasz Kareszovics #36235 üzenetére
Akkor megyek és ott fogok sírni ahol senki nem látja.
És itt van a szél 2012
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
ViharVadász
őstag
Végre észhez tértek, és a Scribblenauts Unlimited is elérhető nálunk [link]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
scorpy02
aktív tag
Steam Support twitter:
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csaba951 #36227 üzenetére
Nekem a magyar és most a Steames is megy, szintén Win7 64bit.
A 4GB-os patchet érdemes megetetni vele, az sokat segít (ha tényleg van is annyi memóriád): NTCore's Homepage
Textúrapakkokat viszont nem nagyon szereti, azzal nekem gyakran fagyott.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
SityiSXT
őstag
válasz morvaigaben #36228 üzenetére
Nyisd meg a fallout.ini fájlt (My Documents\My Games\Fallout3)
Keresd meg ezt a sort:
bUseThreadedAI=0
Cseréld ki a 0-t 1-re:
bUseThreadedAI=1
Ezután szúrd be a következő sort:
iNumHWThreads=2
Így 2 magra lesz limitálva a játék, és nem fagy le, illetve okoz problémát többet. -
csaba951
veterán
válasz morvaigaben #36225 üzenetére
Nekem a magyar dobozos változat gond nélkül megy Windows 7 x64-en.
Fallout.ini-ben: iNumHavokThreads=1
Alapban ez az érték 5. Na, azzal 10 percen belül nálam garantáltan fagy a játék. Ha elindul, akkor ezt nagyon tudom ajánlani a beállításokhoz: Fallout 3 Tweak Guide! -
minek?:S
őstag
Üsv. Van külön Half-Life-os topic vagy ide is feltehet azt a kérdésem, hogy tudtok e valamit a Half-Life 3-ról?
Üdv.:M.
-
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
sagem
addikt
-
-
Con Troll
senior tag
válasz SenorGrande #36212 üzenetére
Ha idén is ilyen játékokhoz kötött acsik lesznek, akkor kimaradok a nagy részükből.
Játékot meg nyilván nem fogok azért venni, hogy 1 feladatot megcsináljak, utána pedig az életben nem játszom vele többször. Kicsit fura ez a rendszer. Vagy félreértem? -
Vertigo18
addikt
-
SenorGrande
senior tag
Úgy legyen!
Jut eszembe, tavaly készült is a könnyebb, együttműködő acsivadászathoz Steam csoport. Akit érdekel, csatlakozhat. Aztán segítjük egymást, ahogy tudjuk.
Prohardver! 'Karácsonyi Achievementeket Csinálunk' Csoport– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Lewzke
őstag
válasz SenorGrande #36137 üzenetére
Fel is raktam Ubuntura, az egyik kedvenc játékom pont elérhető Linuxon is. Remélem így több ember lesz a Red Orchestra: Ostfront szervereken.
Este pedig téli leárazások.[ Szerkesztve ]
-
olly
aktív tag
Remélem este megint lesznek achis gyújtős játékokat/kuponokat dobáló feladatok! A nyáriból nagyon hiányzott!
-
morvaigaben
tag
válasz atomeec #36205 üzenetére
19:00 után JJÓÓ nagy betűkkel ki lesz írva hogy SZÉL, és ha lesz valami móka, mindenképp megtalálod, fel lesz rá hívva a figyelmed
Szerk: Nálam sem updatel semmi, az a tf2 tartalom meg szokás szerint jó néz ki
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
BigBlue69
őstag
Neked ennyi minden fel van rakva? Nekem semmi nem updatelt.. Tf2-t updatelhatná már..
Hirekben pedig egyenlőre csak Virus Named Tom van írva..
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
atomeec
senior tag
válasz morvaigaben #36202 üzenetére
Látható helyen lesz "meghirdetve" ez a gyűjtögetős móka? Nem sokat értettem az egészből, bár valamit azért sikerült kideríteni
-
danih
veterán
válasz BigBlue69 #36200 üzenetére
Nincs lista, hogy is lenne amikor csak azok frissülnek amik konkrétan megvannak. Csomó játék, szokás szerint egy rakat valve és indie játék, plusz pár elterjedtebb A-listás.
Remek, széjjel is swappelte a rendszert a steam kliens, maga alá fosott ennyi update-től.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- Onkyo TX-NR509 5.1 házimozierősítő DSP hibával
- Sodastream CO2 CQC Quick Connect-es patron (Bontatlan) (Veszprém)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB titánszürke garanciával
- Eladó 3 db sztereó Artcoustic PDA 1000 kiváló állapotban, 2 évesen.
- Eladó 3 db sztereó Artcoustic PDA 1000 kiváló állapotban, 2 évesen.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest