Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
kriszpontaz
veterán
Hát ja, elég sovány a GPU, de régebbi játékokat szépen elvisz.
Ezen a YT csatornán van egy pár gameplay vele, lehet látni nagyjából mire képes.
-
törölt tag
Valaki tudnak segíteni a piac botban? Esélytelen, hogy vegyek bármit jó áron, mert mire rámegyek el is kelt.
-
noorbertt
őstag
Filmezesre vettem, arra tökéletes. Köszönöm az értékelést, valami alap játék lesz amit felrakok majd. Ha nagyon játszani akarok akkor lehet konzol lesz, vagy valami annak az árából ; igazából ez a steam szolgáltatás megtetszett nekem.
Ozrych: köszönöm az oldalt
Sorry ha nagyon off vagyok -
Vertigo18
addikt
Wáááh, régi, játéktermi feeling erősen leárazva!
Revolution Ace 96% off!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
válasz noorbertt #78086 üzenetére
Nagyon gyenge a vga, azzal gond lesz: AMD Radeon™ HD 8330
A CPU meg ez: AMD FT3 Kabini A4-5000 Quad-Core
A proci még oké: [link]
De a vga az nagyon gyenge: [link]
Még a HD 6850 (ami már már lowend) is legalább 6x olyan gyors. Tippre minimum grafikával még elmegy pár nem túl régi játék, de ne számíts sok jóra.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
-
noorbertt
őstag
Köszönöm, próbálom érthetően folytatni. Persze nem ígérek semmit.
Van egy asrock qc5000-itx lap és 4giga ramom. Steam kliensen belül szeretnék vásárolni, viszont nem tudom milyen játékokkal tudnék játszani. Nincs konkrétum csupán reméltem van valami megoldás a gépem és a megvásárolni kívánt játék hardver igényének egyeztetésére.
[ Szerkesztve ]
-
válasz noorbertt #78084 üzenetére
Pár probléma akad a kérdéseiddel.
Minek a gépigényére vagy kíváncsi? Mivel ez a Steam topik, így gondolom a Steam program futására lennél kíváncsi. De ennek nem sok köze van a játékokhoz. A Steam csak egy kliens, egy bolt, ahol megveheted a játékaidat, vagy bizonyos esetekben a máshol vásárolt termékeket is aktiválhatod, hogy egy helyen legyenek. Ez a bolt akárhány gépre "elkísér", az addigi játékaiddal egyetemben. Viszont minden játéknak más az igénye.
Az egyszerű grafikával rendelkező programok régi gépeken is jól futnak, egy GTA V pedig azt sem bánja, ha egy kisebb erőmű van alatta (az optimalizációba ne menjünk bele).
Továbbá elfelejtetted leírni miből áll a géped, és hogy konkrétan miért ide írtál. Játékokkal kapcsolatban nagyon soknak van saját topikja, általános kérdés esetén (beleértve valaminek a gépigényét, illetve az "elfutna-e" jellegű kérdéseket is) van Azonnali játékos kérdések órája topik.
Megsérteni senkinek nem fogsz ezzel, de én speciel még mindig nem igazán értem, mit is szeretnél.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Új vagyok erre, lenne egy olyan kérdésem hogy...
Van egy htpc-m, ami filmezesre van leginkább viszont néha idő töltés miatt játszanék is rajta. Hogy lehetne a gépigényt egyeztetni a gépemmel? Igen ott van a minimum config, de ez nekem nem mond semmit. Nem tudom hogy az enyém jobb vagy rosszabb.Remélem senkit nem sertettem meg a hszemmel
-
-
tomsolo
addikt
válasz Dinasti #78080 üzenetére
Puzzle Dimension - 0,29€
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
válasz Dinasti #78080 üzenetére
Ha megvárod a nyári vásárt, akkor például a World of Goo egy euro alatt szokott lenni, a Half-Life 2 1.75 (speciel ez közel 7 giga)
Most így elsőre a Postal 2, amit ajánlanék, 89 cent Humble Store-ban (épp tavaszi vásár van nálunk, már egy ideje megy), ha bejön az FPS stílus, és az elborult, cinikus humor, akkor tetszeni fog.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Tudna valaki pár steames játékot mondani ami az 1-2 eurós kategóriába tartozik,de remek játékélményt nyújt és nem foglal sok helyet. 1-2 giga max. Grafika nem érdekel csak jó legyen. Pl most szedtem le a Tiny Trooperst. Előre is köszönöm!
-
válasz FollowTheORI #78077 üzenetére
A L4D2 megy IGP-vel is, ahogy a Source motoros cuccok, csak ennél a játéknál nincs köszönet benne. Konkrétan egy Intel X3100 (GMA 965 Express) mellett is elindul, csak diavetítés az egész.
Gyorsan rákeresve ez a videó utáni crash sajnos népszerű probléma lett. Itt egy megoldás, ami sokaknak segített: [link]. Sajnos ez sem megoldás, mert volt, akinek utána játék közben fagyott ki, másoknak viszont jól ment. Ez 2013 júniusában volt, de egy próbát megérhet. Esetleg ezt megpróbálni: [link]
Illetve a játék hajlamos összeakadni a Kaspersky Endpoint Security 10 (KES10) programmal is.
Vagy egy kölcsön VGA, hátha mégis az IPG a ludas.
-
SRII
őstag
válasz FollowTheORI #78077 üzenetére
És akkor az inteltől a legújabb drivert raktad fel?
DX volt frissítve (DX9 telepítve)?Inteltől a legújabb driver van fent, a dx is frissítve lett.
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
nagyúr
Az az igp miatt nem megy szerintem... azzal kell valamit csinálnod (beállítások BIOSban esetleg több memória, stb).
És akkor az inteltől a legújabb drivert raktad fel?
DX volt frissítve (DX9 telepítve)?[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SRII
őstag
válasz SenorGrande #78071 üzenetére
friss letöltés volt, többször is megpróbáltam, de most törlöm a mappát és újból ékezet nélküli mappába töltöm le. hátha
-
tomsolo
addikt
jól érzem, hogy a market összszarta magát? 1 órája próbálok feltenni egy elemet
-
SenorGrande
senior tag
válasz csaba951 #78070 üzenetére
Valóban volt egy-két eset nagyon régen, bár akkoriba is inkább az AVG-re volt ez "jellemző".
(#78067) SRII:
Ékezetes könyvtárneveket erősen mellőzni kellene, általában nincsenek rá felkészítve a szoftverek, a Steam sem szereti. Szerintem most is ez lesz nálad a gond. A játékok frissen lettek letöltve, vagy régről maradtak meg egy félreeső partíción?(#78063) tomsolo:
Miért nem ajánlott állandó jelleggel adminként futtatni?[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
csaba951
veterán
válasz SenorGrande #78069 üzenetére
Többször is előfordult, hogy a Steam/Origin klienst vagy éppen ezeknek a játékait vírusosnak találta az Avast. A fene se akar még ezzel is szívni!
-
csaba951
veterán
Avast-ot nem használunk "játékos" gépen, ékezetes mappanevet megy sehol sem! L4D2 szerintem meg IGP-n is, SR4-ben közel sem vagyok ilyen biztos.
Update: SR4-nél csak AMD/Nvidia kártyák vannak hivatalosan támogatva. IGP-n ha elindul is, nem sok köszönet lesz benne...
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
avast vírusirtóm van, igp-t használom, nem telepítettem fel az asus hülyeségét(csak a sonic radart kipróbálásra) játékok mappában van mentve a játék, így ékezetes.
-
Bruce.lee
csendes tag
válasz genndy #78061 üzenetére
Letöltöttem a kellékekből a left 4 dead 2 Dedicated servert,elindítom látom is a steam csoportok közt,de a baj a barátaim miért nem tudnak belépni hozzám?
[ Szerkesztve ]
Megy haza a szőke nő az autóvezetői vizsga után. A férje gúnyosan kérdi: - Na, meghúztak? - Ketten is, de legalább megvan a jogsim!
-
tomsolo
addikt
válasz BomiBoogie #78062 üzenetére
nem, egyébként is csak szir szar portok igénylik nem is ajánlott allwas steamet admin futtatgatni
-
Bruce.lee
csendes tag
Dedicated serverről tud valaki valamit? lehet működtetni?
pl. Left 4 Dead 2-ről lenne szó.
[ Szerkesztve ]
Megy haza a szőke nő az autóvezetői vizsga után. A férje gúnyosan kérdi: - Na, meghúztak? - Ketten is, de legalább megvan a jogsim!
-
Zolás
addikt
-
SityiSXT
őstag
Asus alaplap? Azt említetted, hogy a hozzáadott lemezről telepítettél dolgokat - az Asusos hülyeségeket is, mint amilyen az AI Suite meg a többi marhaság? Csak mert volt már ezekkel gondom, és tapasztalataim szerint ezeket nem lehet nyom nélkül kiirtani. Ha van a közelben egy teszt erejéig egy HDD/SSD, én lehúznám a jelenlegi rendszert és arra telepítenék egy friss Windowst (nem kell aktiválni, így nem akad össze a már belakott rendszereddel), és szigorúan csak az adott chip gyártójának (Intel, Realtek, stb.) oldaláról letöltött friss drivereit tenném fel és megnézném úgy is, hogy akad-e probléma.
Szerk.: Jut eszembe - a Steam a Program Files mappában van? Csak mert az okozhat furcsaságokat (védett, fokozott biztosítású Windows rendszermappának számít), én inkább az X:\Steam mappába telepíteném, ahol X tetszőleges merevlemezes / SSD meghajtó, ami a rendelkezésre áll.
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
Asus Z97 Gamer Pro
Intel I5 4690 /no turbo/
Geil Evo Corsa 8GB XMP 1600Mhz
Samsung 830 64Gb ssd
XFX TS 550 W
Lg 24" full hd ips monitor 3 hetes.
minden alkatrész kb 1 hónapos.
Op rendszer ssd-n, a játékok winyon ülnek, 180Gb szabad helyem van még az 500Gb-ból.Win 8.1 pro március havi frissítéssel.
A left 4 dead és a stains row 4 nem indul el, a left 4 dead játéknál az intro elindul,de mikor vége az
intrónak kilép a játék és semmi!
(valami viszont nem tetszik, mikor a játék elindul váltogatja a kép beállítást, egyszer 1280x720 ba indul, /ezt ugye onnét veszem, mivel a monitor két oldalán feket csík van/egyszer pedig 1080p ben)
A stains row 4 esetében pedig elindítom a játékot kiírja a steam ,hogy játék előkészítés az indításra, eltűnik az ikon és semmi, majd automatikusan 1 perc után önmagától ismét elindítja a fent említett ikon megjelenik, és ismét semmi!Igp-t tudom csak használni, de minden eddigi feltelepített játék működik rendesen, csak a 2 fent említett játék nem, nem raktam fel semmilyen amd vagy nvidia driver, a telepített programok között is megnéztem hátha véletlen valami magával húzta.
Minden egyes driver frissítettem de semmi, direct x- igp intel oldaláról friss 5. havi frissítés leszedve, semmi.Steam fájl ellenőrzést megcsináltam, semmi, letöröltem a játékokat majd újra telepítettem, de semmi, ezt 3x is megtettem, és utána újra steam fájl ellenőrzés.
Azóta feltettem más játékokat is, titafall, crisys, tomb raider, need for speed mw, cs:go, bf3, mind tökéletesen fut.
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
lefrissítettem mindent, directx-től alaplaptól- a videokártya driverig mindent.
A HIBA ugyan az és ugyan úgy fent áll!!!Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
addikt
válasz FollowTheORI #78046 üzenetére
Mit, a háttereket? Az adott játék fejlesztője, teljesen hivatalosan, ahogy a kártyákat is meg a kitűzőket is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nagyúr
Ezeket amugy kik és mikor csinálhatják?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Heavyrain
őstag
-
tomsolo
addikt
-
Arkennys
addikt
steam profilon próbálok képet cserélni, de istennek nem hajlandó rá. PNG és JPEG fájl sem felel meg neki, azt írja ebből fogadna el, és valamiért nem veszi be a gyomra... méretezés is oké, azt is átállítottam. Másnak is csinált iylet? Mi a megoldása?
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
eami
Topikgazda
-
félisten
válasz sixpak #78031 üzenetére
Na igen. A Valve-t sokmindenért érheti kritika, de ezt frankón megoldják.
Anno az FX5900XT-men nem akart elindulni, de ez csak a shader támogatás hiánya miatt volt, erővel bírta volna még a kártya...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Grand Theft Auto Complete pack-et szeretnék venni vagy 4-est kiegészítőkkel együtt. Mikor voltak ezek utoljára leakciózva, kb mikorra számítható megint egy új akció rájuk szerintetek?
We are only Stardust...
-
SRII
őstag
válasz #57919488 #78028 üzenetére
csak egy van, amit a laphoz kaptam, 2014 decemberi ha jól emlékszem, az igpt-t meg netről szedtem le az intel oldaláról.
(ha ennyire az időbeli driverekre gyanakodtok akkor elárulom ,hogy a left 4 dead 2 vel a régi 10 éves gépen játszottam hd4350-es vga-val melynek 2008-as telepítőlemeze volt) ezért sem értem én ezeket a hibákat, ezért gyanakodtam én steam hibára, (meg a többi game fut ahogy kell)de megteszek mindent annak érdekében,hogy a friss driverek felkerüljenek, és amit tanácsoltatok követni fogom, remélem megoldja a problémát.[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
Minden driver eredeti asus lemezről van felcsapva, tehát nem mokoltam semmit, igp-vel játszom (jelenleg)lehet valami nem stimmel valamely programmal, driverral. (csak az az érdekes,hogy ezen anomáliák a fent említett két játékra igazak)
Dolgozom, majd ha hazaérek megpróbálom követni a tanácsaitok, remélem megoldódik a problémám.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
csaba951
veterán
-
Lackki
őstag
Szerintem itt user error van.
Ilyennel nem nagyon találkozni, hacsak nem vmi driver ütközés van.
Amire nézz rá dotnet framework, directx, audio driver. Az hogy telepítő lemezről teszed fel a dolgokat nem tom mennyire jó, mert azokra nem túl friss dolgokat tesznek fel. Érdemes inkább a gyári oldalról leszedni a legfrissebbeket. Az is lehet hogy biosban be van kapcsolva az onboard/CPU GPU és az az elsődleges.Privátot hamarabb észreveszem
-
Vertigo18
addikt
-
SRII
őstag
válasz Csapoati #78015 üzenetére
Raptr!!! Azt sem tudom mi ez, ...........megnéztem de nincs ilyen a gépemben.
ideges vagyok, mert nem elég hogy megveszem a drága gépet és a játékot, akkor még nem is indul el PEDIG eredeti steam!!!!!! biztos nem roható egyikre sem a hiba, gondolom valami program nem tetszik nekik, de nem használok semmilyen egyéb programot, csak az alap dolgok vannak fent, ts3, steam, origin, asus telepítőlemez, egy youtube letöltő, utorrent, chrome, logitech egerem programja, + 4 játék ami mind eredeti!!Van pár amit kipróbáltam még, azok indulnak tökéletesen.
Újratelepítés, fájl ellenőrzés, ctg fájl törlés.....mindent megpróbáltam de semmi! Jobban jártam volna letorrentezni.
left4dead 2 , Saints Row 4, ezen játékokkal van gond! a többi működik megfelelően.[ Szerkesztve ]
-
porto1992
tag
ez komoly hogy ennyire buták az upc emberei ? akadozik az internetem random ,a steam játékok laggolnak elmondom a szerelőnek a problémámat erre csak annyit mond nem tudja megjavítani ?? !! Wtf . és meg kérdi hogy a modemet cserélje e ki .. hát ki cseréltettem semmi nem javult mi folyik az upc-nél mostanság -.-
A Legnagyobb biznisz az lenne , ha megvennék pár embert annyiért , amennyit érnek , és eladnám őket annyiért , amennyit hisznek magukról !!
-
dunc
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek!
-
-
bul07
nagyúr
Elsőnek megpróbálnám ugyanazt az email címet létrehozni
Ha ez nem jön be akkor írni kell a suportnak
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dunc
nagyúr
Sziasztok egy ideje nem használtam a Steam fiókom, és ma szerettem volna bejelentkezni, fióknév megvan, jelszó megvan, de a regisztrált e mail sajnos megszűnt, így nem tudom a kódot ami kéne a bejelétkezéshez! Mi teendő?
-
SRII
őstag
válasz csaba951 #78009 üzenetére
nem segített a fájl törlése sem, elidul a játék lemegy az intro majd loading ezt írja és kész , majd kis idő múlva kilép. a saints row sem indul el...
felraktam a crisys-t, felraktam a tomb raider(új) cs:go, minden tökéletesen működik.
Mi ez??, mit tegyek.....ne hogy már van ami nem indul(ezt kizártnak tartom, hisz decemberben toltam a left4dead2-vel)Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
cskamacska
addikt
http://prohardver.hu/tag/rendo84.html
Ritkán látni itt, de annál inkább szeret felvenni PéHá!sokat Steamen. Bezzeg engem Lorenzo le is tolt, hogy miért nincsenek péhás kapcsolataim."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Rendo84, aki felvett steamen, írjon nekem egy privátot itt, hogy tudjam ki az.
-
SRII
őstag
sziasztok!
A left4dead2 játékkal szeretnék játszani ismét(már régóta megvan gondoltam ismét tolok vele egy két órácskát)
Letöltöm és elindul a játék, elkezdődik az intro és kilép a játékból, 10-15mp után automatikusan újraindul a játék majd elkezdődik az intro majd ismét kilép a játék és semmi(még a feladat kezelőben sincs ilyenkor) majd ismét ugyan ez.....
Töröltem mindent, majd ismét letöltöttem, újra ugyan ez megy, leellenőriztem a fájl épségét steam, semmi hiba, majd töröltem ismét letöltöttem, és ismét ugyan az a gond!
Mi ez? másnak működik.....érdekes....Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
nagyúr
-
csaba951
veterán
válasz BomiBoogie #78002 üzenetére
Nálam az oldotta meg véglegesen a problémát, hogy Luxemburgot állítottam be a letöltési helyeknél. Azóta semmi bajom vele.
Tüneti javítás, ha a játék befejezése után nem töltöd fel azonnal a képeket, hanem először behozod a Steam kliensben az áruház főoldalát. Ha már meg van nyitva, akkor kattints rá bármelyik játék oldalára. A lényeg, hogy valami hálózati forgalom legyen. Ha ez megvan, akkor már töltheted is a képeket, nem lesz semmi gondja.
-
Bruce.lee
csendes tag
válasz BomiBoogie #78002 üzenetére
Unoka öcsémnek is van hibája,nem látja a szervereket ha belép a játékba,bármit csinál akkor sem jó,már 3x rakta újra a rendszert,de nem oldódott meg a probléma
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Van valakinek olyan problémája, hogy a screenshotokat hibaüzenettel nem tölti fel a Steam?
Kerestem a megoldást mindenféle fórumban, a supportnak is írtam, válaszoltak is, de nem gondolom, hogy a router/tűzfal/vírusirtó lenne a ludas, hiszen egyik nap ment, másik nap nem, úgy, hogy a konfig csavarra ugyanaz...
Egyébként ez már hónapok óta fennáll.
[ Szerkesztve ]
-
okipoki
aktív tag
Hogyan lehet gif képet a profilomra tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest