-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Szólhattak volna, hogy hosszabbítják egy nappal a monsteres játékot.. egyébként tegnapiban 96 milkát csináltunk.
-
Jinxb1rd
addikt
-
Danny365
őstag
Chrome, FF biztos tud ilyet, többiről nem tudom. (de akár a Greasemonkey add-onhoz is hozzá tudod adni)
Itt a script amúgy. És igen, fél óra van hátra, most már nem érdemes belevágni. Meg ha simán indítasz egy új szobát, nem fogod elérni egymagad. Itt a chaten jelentik majd be, hova érdemes csatlakozni majd.@Assimilator
Igen, van már 100 millás is. -
djculture
félisten
válasz Assimilator #79891 üzenetére
Ja az egyes volt win98-ra akkor ahhoz kellett fix...
[link][ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz maddionmax #79888 üzenetére
Mit, ezt a játékot lehet még scriptelni, hogyan, meg miért?
HR24.hu
-
Mengele
tag
Hi
Miert nem indul el a Stemas May Payne 1 es 2, -resz?
Win 8,1 Pro 64-bites verzio.
A Helpet elore is koszonom
-
htc07
addikt
válasz Assimilator #79884 üzenetére
The Digital Extreme Edition includes the following:
STAR AND CRESCENT - 50 new Muslim themed event pictures, as well as several new events for the Muslim nations
HORSEMEN OF THE CRESCENT UNIT PACK - 12 unique cavalry modes for the Ottoman, Mamluk, and Persian nations. This enhances the visual experience of EUIV.
CONQUEST OF CONSTANTINOPLE MUSIC PACK - 3 tracks containing 10 new minutes of music masterly composed by Andreas Waldetoft -
Assimilator
őstag
EZ miert extrem? Csak az alapjatek van benne.
-
SQX_Barto
addikt
válasz bager13 #79874 üzenetére
Nekem a level 20 tetszett nagyon, de a jatek miatt en is fejlodtem sajna, valahogy feldolgozom a dolgot
Hajnalban talaltam egy jo szobat, most 28 millional jarok
Es meg scriptem sincs, csak neha upgradelem a cuccokat, de semmit ami sebzest ad le, mivel elvileg a wormhole-hoz nem jo.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Jinxb1rd
addikt
Úristen, micsoda problémáitok vannak.
We are only Stardust...
-
SenorGrande
senior tag
Mi a tapasztalat, lehet offline indítva a klienst játszani a családi megosztással megosztott játékokkal?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
bager13
aktív tag
Nem lehet valahogy a steam profill szintjét csökkenteni? A nyári hülyeség miatt feldobott 14-es szintre, de én 13-as szeretnék maradni.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Visszajött!
Húh...megvan minden.
Megmaradt a szoba is, remek.Ez mekkora: Defuse on the Fly, most láttam Twitch-en, ez ment a játék helyett
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
bul07
nagyúr
-
-
bul07
nagyúr
Ez szörnyes szörnyű játék most nálatok rendesen megy?
Mert én nem látom a barátaimat, napi egyszeri belépést csinálnám[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Lackki
őstag
válasz #65313280 #79859 üzenetére
hihetetlen mennyire függővé tud tenni pár embert egy céltalan játék... elején még azt hittem vmi fasza akciókat lehet kinyomkodni, de mostmár milestone sincs és a sok indie játékért görcsölni.
már értem miért sikeres az a f*s clicker heroes is.Privátot hamarabb észreveszem
-
törölt tag
válasz #65537792 #79856 üzenetére
Redditen láttam egy posztot ahol a csávó éveken keresztül félretette az apróit és idén Sale előtt beváltotta egy 100 eurós/dolláros (nemtudom) Steam kártyára. Mostantól én is félreteszem a kávépénzem és félévente beváltom.
A Monster Game játék meg lett hosszabbítva 22-ig, gondolom mindenki örül. #YOWH Room1-el másfél óra alatt elértük a 12 milliót.
-
wjbhbdux
veterán
válasz djculture #79857 üzenetére
Tripwire azért nem az évekig nem frissítésről híres, amikor még pár hónapja is nyomatták az új tartalmat a KF1 eventhez. KF2höz is vannak dev blogok és hónapról hónapra kiegészítik a terv szerint. Már jött egy új pálya, köv frissítésben 2 új kaszt és 2 új pálya pl. + a PC gaming shown bemutatott testekből kiszakadó és röpködő belsőségek
[ Szerkesztve ]
/s
-
-
törölt tag
Még mindig nem akar valaki killing floor 2 six packba benne lenni? 13,33 lenne fejenként.
-
eami
Topikgazda
-
lkristóf
senior tag
válasz csaba951 #79846 üzenetére
Ezt megtaláltam én is, de nekem nem hiszem, hogy ennyire limited accountom lenne, mert nem vagyok 0. szintre lezárva mint ahogy ott írja, hogy: Gaining Steam Profile Levels (Locked to level 0) and Trading Cards
Most azt írja, hogy: If nothing further occurs to restrict your access, you'll be able to use The Community Market on 19/07/2015 17:51:10. szóval ha minden igaz meg fogja adni így is a Market hozzáférést.
(#79843) wjbhbdux Köszi, lapozgattam az olcsóbbnál olcsóbb játékokat, DLC -ket de végül ezt választottam: Polarity talán ezzel még el is játszok/kipróbálom. (valaki azt hiszem linkelte is nemrég)
-
A DragonBall Xenoverse féláron van. Elég hamar leárazták. Az Among the Sleep is elvileg most van a legjobb áron.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Assimilator
őstag
válasz Danny365 #79832 üzenetére
Szerintem a sutiket torlod vagy esetleg valamilyen takaritoprogram torli a sutiket.
Egyebkent nem kapnal allandoan 7 napos tiltast.
Probald meg kliensben, mert nagyon erdekes modon a kliens fuggetlen a bongeszotol.
Ha bongeszoben letiltottak, attol kliensben meg tudsz marketelni. -
wjbhbdux
veterán
-
lkristóf
senior tag
(#79837) Samus + (#79840) eami Köszi mindkettőtöknek, akkor kinézek valami filléres ajánlatot.
-
válasz -secret- #79839 üzenetére
Szerintem ma lesz az utolsó, mert 20.-ig tart a játék. Én bekerültem tegnap az 5.-ik WH szobába, ami ugyan a leggyengébb az első ötből, de még így is lassan karcoljuk a 13,5M.-ik szintet (19.-ik a toplistában).
Várhatóan megint rekordot akarnak döntögetni, szóval ha szemfüles vagy, elcsíphetsz egy jó szobát.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Twitches gyerek továbbra is közli majd ha indul olyan hardcore szoba?
-
-
sixpak
nagyúr
Syberia-ra kértem refundot, létezik, hogy fél óra alatt feldolgozták és jóvá is hagyták?
Már el is tűnt a fiókomból.
Azt hittem, hogy pár napig azért elszöszölnek vele...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
lkristóf
senior tag
Sziasztok, szeretném használni a marketet, de mivel még nem volt vásárlásom ezért nem tudom. You must have a valid Steam purchase that is between 30 days and a year old with no recent chargebacks or payment disputes. To remove this restriction... Szóval valamit vásárolnom kéne az mindegy, hogy milyen értékben?
-
wjbhbdux
veterán
-
Danny365
őstag
Szerintetek engem mi a túróért léptet ki állandóan a Steam? Mármint böngészőből. Hiába mondom neki, hogy maradjak bent ezen a gépen, mégis kirak bizonyos időközönként. Így meg megint le lettem tiltva Marketről 7 napig. Jól rám rohadnak majd a Sale kártyák... no majd keresek valakit, hátha el tudom cserélni Skyrim kártyákra.
ps.: kösz annak, aki bejelölt, ezentúl aktívabb leszek Steamen, ígérem.
-
Lackki
őstag
érdemes megnézni ezt elég jó áron adják!
[link]Ráadásul, ha vkinek van angliában ismerőse, oda ingyenes a szállítás. (kinek ne lenne)
Privátot hamarabb észreveszem
-
wjbhbdux
veterán
válasz kriszpontaz #79827 üzenetére
a kitűzőért másik jár, ez a játékhoz kapcsolódik.
közben palmdesert @ 666
/s
-
csabsz13
aktív tag
válasz CactuS #79821 üzenetére
igen, ott is az a cím szerepelt, ami egyébként pl. egy vásárlás után kapott emailben. szóval valaki csak lehet, hogy rossz emailcímmel vagy azonosítóval kért jelszó emlékeztetőt?
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz csabsz13 #79820 üzenetére
Ha megnézed az email fejlécét, akkor ott is a steam-es email cím szerepel? Az is lehet, hogy valaki próbálkozott és kért egy visszaállítót a fiókodra.
Danny365: nálatok a ensingm2 féle script futott? Az tolja a wormhole-okat automatikusan?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
pár perce kaptam egy emailt a noreply@steampowered.com email címről (ami validnak tűnik), ami képként tartalmaz egy account recovery code-ot.
ez vajon nem valamilyen adathalászós email? ha nem az, akkor miért küld ilyet nekem a steam???
legutóbb tegnap este is bent voltam a rendszerben és játszottam.
előre is köszi!AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
Arcképgyáros
válasz Assimilator #79816 üzenetére
Kíváncsi voltam a 100millás badge-re, mondom akkor már bejelölöm.
Egyébként ronda a badge...
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Én meg rájöttem, hogy máris elb@#&tam több órát, legalább 8-10et egy ilyen értelmetlen, céltalan dologgal és sose hozhatom már vissza ezeket az órákat.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Danny365
őstag
válasz noorbertt #79809 üzenetére
Egyelőre fel sem tudom dolgozni ezt a hihetetlen teljesítményt...
@-secret-
Itt van. Most nézem csak, milyen keveset játszottam mostanában...@CactuS
Igen, eddig csak a 100-as szoba érte el, szerencsére sikerült kifognom eddig minden nap a legjobbat. De még bőven van ideje a többi szobának is. -
-
Danny365
őstag
No reggel arra keltem, hogy megvan a 100,000,000-ós Monster Summer Badge, de ez is csak 200xp-t ér. Nincs nagyobb szint a játékban.
-
törölt tag
válasz csaba951 #79804 üzenetére
Nekem ez a gyöngyszem van meg. Kicsit vigyázni kell vele, mert vannak, akiknél eszméletvesztést okoz a játék. Ez is dob kártyát.
Amúgy szerintem ezek a fejlesztők nagyon okosan megtanulják, hogyan építsék be a Steamworks-öt a játékba, hogy legyenek achik és kártyák, így a vásárlók kevésbé érzik magukat átverve egy 19 centes vásárlás után, mert legalább visszajön az ára (vagy nem, akkor írnak egy vicces értékelést).
-
csaba951
veterán
Itt van egy újabb gyöngyszem a mindennél rosszabb játékok szerelmeseinek/gyűjtőinek!:
Zombie Zoeds -
sixpak
nagyúr
Szia. Köszi...igen, most vettem egy fél órája.
Akkor így jártam, nálam is ez a hiba, mint amit linkeltél.
Ez a refund hogyan működik?
Igaz, csak 1,75 volt, de ha nem működik, akkor azért csak visszakérem...(#79802) Farkas86 : nálam ugyanaz a gond mint amire eami linkjében panaszkodnak.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
csaba951
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest