Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz -secret- #79598 üzenetére
Hát szerintem azt kéne agyonütni, aki kitalálta az achievement rendszert. Az egész az ő hibája. (Bármennyire is nem jelent semmit, hogy lvl 400 vagy 300k, csak ott van az a pici kép és nyugodtabb az ember, ha megvan. Vagy mi. )
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #65313280 #79593 üzenetére
Egy ilyen wormhole-os csapatba hogyan lehet csatlakozni? Vagy az új játék indulásakor kell nagyon résen lenni? Szívesen megnéznék egy ilyen kört, hogy hogyan néz ki.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
törölt tag
válasz Dawe966 #79588 üzenetére
Elvileg mától már lehet régebbi játékhoz is csatlakozni, legalábbis ezen görgettem át reggel. Most így hirtelen nem találom.
(#79590) regener : Kikapcsolt effektekkel is 600 megát eszik a FF, 800at a chrome. CPU használat viszont max 3-4% mindkettőnél. De ma este kifagyott a firefox úgyhogy adok egy újabb esélyt a chrome-nak.
Update: Állítólag a szörnyek 1hitelnek mindenkit... GG
A wormhole#1-es csoport 1 óra alatt érte el a 301k-t. [link]
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok! Nem tudja valaki. hogyha megveszem a Sleeping Dogs Definitive Edition-t akkor a régit írja át erre vagy külön játékként lesz meg?
-
Zamery
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Mobilos Firefoxba nem tudjatok hol lehet gorgetni lefele az oldalsavot monstergame-nel?
Dolgozom aztan....
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Dawe966
csendes tag
válasz #65313280 #79580 üzenetére
Na én itt valamit nagyon nem vágok, úgy néz ki. Nyitottam egy új tabot, elkezdtem egy új játékot, lefuttattam a script-et, az műkszik is rendesen, viszont joinolni nem tudok. syntaxError: missing ; before statement -et ír, pedig kimásoltam a room nevét úgy, ahogy ott van a reddit post-ba.
Steam: http://steamcommunity.com/id/DaweDaCunci
-
Sirpi
senior tag
válasz lkristóf #79581 üzenetére
Ja, csak rosszul van kiírva, 8. szint kell, ahogy már a tavaly téli sale-nél is. CS:GO kártyákból 20 centből meg is vagy.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
lkristóf
senior tag
válasz Danny365 #79575 üzenetére
Az is teljesül, 7. szinten vagyok
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok hogy elérjük-e a 188k szintet, eddig jól megy. Eddig 16 kártyát dobott de tegnap meg tegnap előtt csak 1-2 órákat ment a gép, most bent hagyom egész éjszakára.
Szerk: miközben ezt bemásoltam ide eljutottunk 18k-ra.
[ Szerkesztve ]
-
mntn
tag
Szerintetek az Assassin's Creed sorozat kap nagyobb leárazást?
-
tomsolo
addikt
Helló, tomsolo!
A Steam megkapta a visszatérítési kérelmedet!
Áttekintjük a visszatérítési kérelmedet és értesíteni fogunk, amilyen gyorsan csak tudunk.Ziggurat
Megvásárolva: jún. 12. PDT
Visszatérítési kérelem: 4,49€ a Steam PénztárcádbaEgész gyorsak. Kiváncsi vagyok a nem tetszik opcióra is megadják-e
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
gmx9
aktív tag
válasz -secret- #79571 üzenetére
Előbb néztem én is. Én maximum az első nap néztem rá arra a játékra, akkor kaptam kettőt, úgyhogy azt hittem csak felgyülemlett és így is odaadta, de akkor úgy tűnik most így dobálja valamiért.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Arcképgyáros
-
Dawe966
csendes tag
2130-as level 1 óra alatt, mindezt úgy, hogy kitudja, hol tartana ha frissíteném. Ez kezd átmenni a beteg kategóriába
Steam: http://steamcommunity.com/id/DaweDaCunci
-
Csapoati
nagyúr
A Microsoft Flight Simulator az imént -130%-kal -11,11 euróra volt leárazva. (vásárolni biztos nem lehetett persze).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Danny365
őstag
Nektek nem kezdett el növekedni a Highest Level tök érthetetlen módon? Nekem eddig 1090 volt a max lvl, erre most már 1530-at ír és a kitűzőt is megkaptam érte.
-
Micsurin
nagyúr
Mi annak az oka , hogy a steam heti egyszer elfelejti , hogy telepítve vannak a játékaim ? És általában vásárlást követően , most is tegnap vettem CS:GO-t (tetszik 5,5-et megért) megint ma semmi nincs telepítve Ilyenkor lehet neki elérési utat adni , vagy megint letölt ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Csapoati
nagyúr
Valamit csinálhattak a kártyákkal, mert amikor elindítottam a Monster Game-et, a fő accomon 5 kártya esett azonnal, a második fiókon meg 4. Lehet gyorsan megadták azokat, amik nem estek eddig ki?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
regener
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
ÉN tegnap váltottam csapatot merthogy túl lassúak voltak. Jobban jártam mit ne mondjak 480
We are only Stardust...
-
Socket A
aktív tag
lvl 1140
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Assimilator #79550 üzenetére
Volt, ahol nem volt elég és játszani kellett. Ami nem túl mókás, mert ilyenkor maxon pörög a videókártya/proci, míg farmol az ember.
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Uh, most nézem hogy a driver sanfrancisco fog leárazást kapni. Ezaaaz!
We are only Stardust...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz -secret- #79432 üzenetére
Csak még 1 kérdés ezzel kapcsolatban, aztán ígérem elengedem a témát: Dota2, TF, CS:GO-nál az itemek véletlenszerűen esnek, vagy adott tényleges játékóra után? Pl: nekem volt már olyan, hogy egy steames játékomat hagytam a főmenüben és mire visszajöttem a kajálásból kidobott 1 lapot, pedig csak AFK voltam a főmenüben. Így is dobhatnak a fenti játékok, vagy ezekben ténylegesen játszani kell?
-
nagyúr
-
mark!
őstag
OTP Junior kártyával tudok PayPal-ra pénzt feltölteni?
Szerk.: Valaki játszik a Realm Of The Mad God-al? Mert amióta ismerem csak hébe-hóba ismertem meg magyarokat. Ha valaki esetleg játszana akkor dobjon meg egy pü-vel
[ Szerkesztve ]
>
-
Arcképgyáros
válasz EmptyParadox #79537 üzenetére
Komoly.. első néz ki a legjobban.
-
Arcképgyáros
válasz EmptyParadox #79535 üzenetére
19.000.. pfff.. kapnak valamit a top kattintgatók?
-
S1M0N
senior tag
Dragon Age 2 Steam-en? Bár ha rákattintok, akkor a főoldalra tesz vissza.
-
djculture
félisten
Eddig nekem a legjobb vétel a left4dead 2 játék volt mivel eleve ingyen volt és most nézem beleraktam 936 órát...
-
bul07
nagyúr
válasz Assimilator #79527 üzenetére
Neked is dobot egy játékot a raktáradba, ami kapott piros felkiáltójelet?(SG ezt nyertem én is)
Crash Drive 2
Ez korlátozott hozzáférésű ajándék, mely csak bizonyos országokban váltható be.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Assimilator
őstag
Elertem a 300. aktivalt jatekot.
Micsoda merfoldko.
Egy Crash Drive 2 szemelyeben amit Steamgiften nyertem.
Szamomra a legjobb jatek a Steam, a tobbi elkopott. -
djculture
félisten
válasz Assimilator #79525 üzenetére
Nem volt ez rossz de ennyi elég volt belőle, már unalmas
-
Assimilator
őstag
válasz djculture #79523 üzenetére
Ugyanigy vagyok en is. De ahogy elnezem, nagyon sok embernel szinten ma ert el arra a szintre, hogy s*arik ra. Ilyen tajban 2 milllio jatekos korul volt, most mar csak 700k van ma.
Max 200xp a kituzo, kb. csak a szine valtozik, kartya meg ugy is esik.
A kraftolos jobb volt, ment legalabb a piac is.
Bar en arra most sem panaszkodom, eladtam vagy 200 db kartyat. Ez is mutatja mennyire hasit a sale. -
addikt
válasz eszement24 #79518 üzenetére
Ugyan a felsorolt kettőnél több fegyvert ad, de semmiben sem térnek el az alap kardtól, csak kinézetben. Plusz játékidőt- vagy élményt adó tartalom nincs, felesleges a Spec.Ed szvsz.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
törölt tag
-
djculture
félisten
válasz eszement24 #79518 üzenetére
Spencnek nem sok értelme van ad egy kardot egy komoly samu kalapácsot meg a játék zenéit és koncepció rajzokat. Elég felejthető cuccok mondjuk 1 euro nem egy vészes összeg, de el is lehet azt másra is költeni
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
megnéztem már mi folyik egy ilyen klikkelgetős játékban mostanában (nekem egyből dobja a kártyát ha joinolok egy játékba).
2600. szint körül van a csapat, és be se töltenek a szörnyek, 1 másodperc sincs egy level. ennek ha tudnám mi értelme
-
eszement24
aktív tag
Shadow Warriorból a sima is elég vagy a spec edition ajánlott?
-
phenomHUN
senior tag
Dishonored (WW) -re aktiválható angol régióban vásárolt Brightmore Witches dlc? Ha jól néztem elvileg igen, viszont itthonról csak RHCP-set tudnám venni, amit nem enged ugye (passzoló alapjáték hiányában).
Ha WW alapjátékhoz működne a dlc, esetleg valaki tudna segíteni szerezni egy ROW vagy WW verziót?
Előre is köszi! -
djculture
félisten
Már megint minuszba áraztak egy két játékot persze nem lehet megvenni
-
djculture
félisten
válasz [Prolixus] #79510 üzenetére
Szintén a hülye azért nem vagyokba volt ()de most nézem már elfogyott cdgalaxisba van még 990/ft-ért de már csak az egyik..
[link]
Na ilyen 2dlc kód van egy csomagba..[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
Monster Game, 7 óra után beléptem egy új csoportba. Sztem vmi hackerek lehetnek bent, mert még 2 óra sem telt el, de már 1550. szinten vagyunk... a játék nem bírja lekövetni mi történik... megjelennek a szörnyek és már pukkanak is... a szint kiírása 2-3-at is ugrik... a bossokba alig bírok párat beleütni, már meghaltak... ha ez így megy tovább, reggelre meglesz a 10.000 szint :-) eszméletlen
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Gyerekeknek akarok a steamen venni játékot az én accountommal ajándékba. Nem szeretném beírni náluk a kártyaadatokat...
Eddig ez így ment.
Most ajándékozni lehet a Steamen és cserélni nem (30nap), vagy egyiket sem?
Köszönöm!(#79508) Hunbeast87
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz lufiember #79498 üzenetére
PayPallal érdemesebb hiszen akkor steamen csak a mail címeddel fizetsz. PayPal főállásban a bankkártyádat és a pénzed védi. Steam meg egy bolt. PayPalt nem emlékszem mikor törték fel utoljára (lehet sose?) Steamet nincs 3 éve és vitték a kártya adatokat is.
Amire figyelni kell hogy alap beállításnál a PayPal vált amir drága, de két klikkel át lehet állítani hogy a bankod váltson.
-
válasz Danny365 #79501 üzenetére
10.19 euró szokott lenni a Legendary Steam-en (gondolom Te is a csomagról beszélsz), és borítékolható, hogy most is megkapja.
Megvan az 1600.-ik szint
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
törölt tag
válasz Jinxb1rd #79492 üzenetére
Én azonnal próbáltam belépni a játékba (amint vége volt a karbantartásnak), de az elsőbe már nem engedett be, a második meg kb. olyan tempót megy, mint az előző csapat. Meg vicces volt, hogy az első pár körben alig haltak a szörnyek, mert mindenki éppen a 900 pontját költötte kincsesládákra
-
-
Danny365
őstag
Akik a sale alatt szeretnének vásárolni, csak egy tipp: előtte nézzétek meg, ebay-en mennyibe kerül a steam kód. Én tegnap vettem meg a Skyrim-et, Steam-en 40%-kal olcsóbban 5600, ebay-en én 4400-ért vettem. És ez nem az első eset, hogy csomót spóroltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest