Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Amúgy elégé kitolás ez a 2óra utáni kártya hullás
Mert nekem a legtöbb játékom nem a steam-en van vásárolva és arra is ugyan úgy vonatkozik a 2óra pedig azokra aztán nem lehet refundot kérni
Simán megtudták volna oldani hogy csak azoknál legyen 2órás várakozás amelyiknél lehetőség van a refund-raBár amilyen instabil mostanában a steam lehet annak is örültek nagyobb gond nélkül be tudták tenni a 2órás várakozást
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SenorGrande
senior tag
válasz sixpak #80282 üzenetére
Kell hozzá egy másik, majdnem mindegy milyen teljesítményű számítógép, amit rá tudsz kötni a tv-re, és a Steam In-Home Streaming-gel helyi hálózaton átlövöd rá a képet, hangot. Pontosan ennyit csinál a Steam Link is, gondolom azon SteamOs lesz. Érdekes, hogy nem lehet kideríteni a Steam Link hardverfelépítését. Mi lehet benne, Raspberry Pi, vagy mi?! Úgy gondolom az Xi3 csinálhatja őket, mert anno ugye a Piston elterjedt mint Steam Box, és tudvalevő hogy tárgyaltak a Valve-vel. Lehet ők kalapálnak össze valami egyszerű hardvert bagóért.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Diopapa
addikt
-
Lackki
őstag
gondolkozom én is, hogy megvegyem, de mindig arra jutok hogy mi a fenét játszanék vele?
FPS kizárt, autószimre ott a kormány (főleg hogy most bejelentették a G29et, lehet le is cserélem a 27et, mert én nem vagyok elájulva tőle), így marad a platform kb. amit nem nagyon szoktam játszani.
Ezért szerintem én linkkel együtt veszem majd és befekszem a nappaliba a kontrollerrel FEZ-t játszani, vagy abe-t, de azokat is csak nosztalgiábólPrivátot hamarabb észreveszem
-
bul07
nagyúr
válasz Assimilator #80287 üzenetére
Hát nem magért a játékért az első az biztos
Kell a sok másod harmad negyed fiókra hogy farmolják a cuccokat( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
eami
Topikgazda
válasz Lackki #80286 üzenetére
én pont ma rendeltem elő a steam controllert. 71.7 euró a vége itthonra(ár + áfa + szállítás) . Link nem érdekelt mert szobán belül már össze van kötve a gép a tv-vel.
szerk: akit érdekel az siessen mert már erősen fogy a készlet. csupán 5% szabad az elorendelheto mennyiségből.
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz sixpak #80284 üzenetére
steamen már látható az ár, de angliában van egy helye ahol packot lehet venni steam gift card-val együtt és úgy jobban megéri.
egyébként 34ezer ft körül van a kettő együtt (controller + link), de ehhez még hozzájön a szállítás.
[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
sixpak
nagyúr
válasz Lackki #80283 üzenetére
Köszi.
Kábel nem játszik, szerintem a feleségem nem örülne a kígyózó kábelnek a nappaliban.
Viszont ez a Steam link jól hangzik.
Tehát kell vennem egy kontrollert (az durva lesz, egyszer próbáltam konzolon játszani, de nem volt felhőtlen a hangulatom utána ) és ezt a kis dobozt?
Mi ez és mennyibe kerül?Szerk.. megnéztem az NZXT-t is...a 30fps nem hangzik túl jól.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Hi.
Ki szeretném próbálni a Trine 2-őt 3D-ben, viszont a TV egy másik helyiségben van, mint a PC.
Lehet, hogy hülyeség, de mintha olvastam volna olyasmiről, hogy a Steamen valahogy más képernyőre is rá lehet küldeni a képet.
Ha van rá lehetőség, akkor valaki megoszthatná a menetét a dolognak...ha baromság, akkor meg.....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
csaba951
veterán
válasz unrealnoise #80268 üzenetére
-
csaba951
veterán
Nincs semmi gond, ha átmásolod a régi gép Steam mappáját az új gépre. Már csak lustaságból is könnyebb így, mint újra letölteni a játékokat.
>Miért nem szólt a rendszer, hogy ha új géppel próbálkozok satöbbi,
>akkor ezt vagy azt tegyem meg?Hát hogyne! Naponta küldjön százmillió üzenetet az ÖSSZES felhasználónak, hátha valamelyik egy új gépről akar belépni.
Egyébként amikor megvetted a játékot, a vásárlási folyamatban kipipáltad, hogy elfogadod az SSA-t. Az már a te bajod, hogy nem olvastad el, hogy mit hagytál jóvá!
>Nem értem miért kell mindent ennyire túlbonyolítani, konzolon ilyenekkel
>sosem volt problémám, ott nem küldözget kódokat orrba szájba emailbe,
>és még így is mindig élek...Kérlek sorold már fel, hogy konzolon mik azok a javak, amik a Store vásárlás után nem kötődnek végleg a fiókodhoz, hanem tovább el lehet raktározni, és később el lehet adni és/vagy ajándékozni valaki másnak!
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy ha megpróbálom elindítani steamen a Thief- et, akkor kiírja, hogy:
(Steam-es ablak preparing, to lunch game Thief...
majd windows-os ablak: Failed to initialize Steam3 napja még simán el tudtam indítani... Mi ilyenkor a teendő?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
válasz unrealnoise #80275 üzenetére
Látom senki nem mondta el, miért van ez, így megpróbálom én elmondani.
Nagyon pörgős üzlet lett a Steam accountok ellopása, ami ellen a Valve valahogy védekezni próbál.Ha belépsz egy olyan gépről, ahonnan eddig még nem tetted meg (legyen az kliens, mobil vagy webes felület), az alapértelmezetten bekapcsolt Steam Guard a beállított e-mail címre egy kódot küld, amit a bejelentkezésre használt felület kér is (illetve itt el is kell nevezni az eszközt, ahonnan belépsz, például "Chrome" vagy "Asztali gép").
Teszem azt, ellopják az accountod adatait, amin épp akad 300 eurónyi wallet pénz, egy hozzácsatolt bankkártya, amivel nemrég vásároltál, vagy Paypal fiók, amihez ugyanazt a jelszót használtad, a raktáradban pihen pár gift és jópár értékesebb item, amit csere esetére gyűjtöttél.
Ha nem lenne semmi korlátozás, a lenyúlt adataiddal belépve bárhonnan, bárki könnyedén kiürítené a raktárad, lenullázná a számlád (főleg, ha még értesítést sem kapsz a kártyás vásárlásról) anélkül, hogy észrevennéd. És a cuccaid illetve a pénzed már más accountján csücsülnek itemek vagy giftek formájában,a mit kis veszteséggel könnyű újra pénzé tenni.
Te csak annyit vennél észre, hogy nem oké a jelszavad, mert nem tudsz belépni. Így viszont van lehetőséged ez esetben arra, hogy írj a supportnak, akik zárolni tudják a fiókot, amíg azonosítod magad, és visszakapod a hozzáférést.
A fent leírt példák csak elméletiek, de gondolj bele, ha aktív gyanútlan felhasználó lennél.
Csak azt nem értem én sem, ha két évig rá sem néztél a fiókodra, amin egyébként is egy játék van, most miért vagy így kiakadva? A Te védelmed érdekében van az egész, még ha ez idegesítőnek is tűnik.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
unrealnoise
senior tag
Mi a probémám? játszani tudok, azzal az egy játékkal, amit mobilról vettem meg, amikor még nem volt PC-m.
Mert amikor átálltam konzolokra, eladtam a PC-m, két évig nem volt semmi ilyesmi a kezemben otthon, max egy iPad....Szóval igen, játszani tudok azzal az egy játékkal amely megvan, vásárolni semmit nem tudok, plusz egyebeket sem nagyon, ez szerintetek így oké?
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
eami
Topikgazda
válasz unrealnoise #80272 üzenetére
szóval nem nagyon vagy steam user, akkor mi is a problémád? Játszani tudsz, nem?
-
Assimilator
őstag
válasz unrealnoise #80272 üzenetére
A rendszer soha nem szol. Bizonyos fajlokat kellett volna atmasolni a regi gepedrol az ujra.
Vagy sutiket a bongeszohoz.
De egyebkent ha soha nem voltal igazan Steam user akkor miert zavar, hogy a marketen kaptal 7 nap korlatozast? -
unrealnoise
senior tag
válasz Assimilator #80271 üzenetére
Oké, de sosem voltam igazán steam user, főleg konzolon játszottam, és ez így akkor is baromság.
Kivédhető lett volna? Miért nem szólt a rendszer, hogy ha új géppel próbálkozok satöbbi, akkor ezt vagy azt tegyem meg?így egy valakit idegesítenek fel, a potenciális új vásárlót...
Egyébként viszont köszi az infókat, akkor nem parázom túl.
-
Assimilator
őstag
A szabalyok nem ismerete nem mentesit azok betartasa alol.
Ez evezredek ota igy van.
Egyebkent kivedheto lett volna. -
Vertigo18
addikt
Dehát ez mindig is így volt...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
regener
veterán
Ha most raktad össze a gépet akkor 7 napos tiltásod van valószinűleg, amint lejár utána minden rózsaszín, kék és üres pénztárcaszínű lesz.
-
unrealnoise
senior tag
Nah, ma jöttek meg a PC-s alkatrészeim, gyorsba összeraktam a PC-t, steam-et egyből feltelepítettem. Éss... Bejelentkezek, kaptam a kdot emailben, beírom belépek, majd kapok egy korlátozást. WTF!
Most egy hete vettem meg egy 50 EUR-es Raceroom pakkot, semmit nem csináltam csak beléptem a steambe.
Rohadt mérges vagyok, írtam nekik valamit, remélem reagálnak, mert így meg használhatatlan a steam. :/Nem értem miért kell mindent ennyire túlbonyolítani, konzolon ilyenekkel sosem volt problémám, ott nem küldözget kódokat orrba szájba emailbe, és még így is mindig élek...
Ha valaki tudna valami tippet adni: Mert se játékot nem tudok venni, a közösségi dolgok is erősen meg lettek vágva... :/ Szóval előre is köszönöm.
-
csaba951
veterán
válasz @matthew@ #80255 üzenetére
Egész biztosan nem regelhető a dobozos Steam-re. Csak akkor lesz Steam-es, ha ott veszed meg. DLC-k szintén. Ez nagyjából az összes Steam-en kapható játékra érvényes (kivéve a dobozos verziók, amiket egyébként is Steam-en kell aktiválni, meg néhány játék, de ezekből nem túl sok van). Kb. 1 hete volt -80%-os akcióban az alapjáték, tehát pont lemaradtál róla. De semmi gond! Év vége előtt biztosan lesz még ennyiért.
#80264 jozsi252
OK, semmi gond! Viszont jó ha tudod, hogyha a te PayPal-odal vásároltak ezeken a fiókokon, akkor jogilag ezek a te fiókjaid, nem a haveroké!Úgy kellett volna csinálni, hogy haverok nyitnak külön-külön PayPal fiókot. Te oda küldesz nekik pénzt a saját PayPal számládról. Ők meg a saját PayPal fiókjaikkal kifizetik a játékot. Haverok meg átutalják (bank) neked a pénz vagy odaadják kp-ban.
Mások korábban arról számoltak be, hogy ugyanazt a fizetési módot 2 Steam fiókról tudták használni. A harmadiknál viszont már tiltott a Steam, és lehetett menni az Ügyfélszolgálathoz adategyeztetésre.
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Szoktam segíteni még 2 ismerősnek vásárlásnál, és ugyebár én PayPal fiókom használjuk. Akkor valószínű hogy ez lesz a gond.
Köszi!(#80253) csaba951
VPN miatt biztos nincs, mert ezzel soha nem ügyeskedtem én sem, meg akinek segítek ők sem. Elég sok játék van az accomon, nagy értékbe, úgyhogy én nem kockáztatok azért hogy pár ezerrel olcsóbban megkapjak egy játékot.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
viharhozo
addikt
Masnal sincs benne a haromnapos free-to-playben a Napoleon TW, vagy csak en vagyok bena? Az osszes tobbi jatszhato, viszont pont ez erdekelne.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
addikt
válasz SenorGrande #80248 üzenetére
Hm. Ez új infó, eszembe nem jutott volna hogy Steames játék is létezhet legalább a saját DRM-jük nélkül.
De ezekben biztos nincs achi, és TUTI nem kártyások!!4!@matthew@: ez igen ritka eset. Van egy lista ezekről a játékokról [link], de ez elég régi, ki tudja mikor frissítették. Megpróbálhatod nyugodtan, de inkább az a jellemző hogy ami rögtön első telepítéskor nem kéri a Steamre regisztrálását, az utólag sem lesz Steames.
Flight Simulator pl. nincs a listában, meg amúgy is Microsoft cucc, ők meg a Live! kliensükbe szerették regisztráltatni a játékokat (amíg meg nem szüntették).[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Hallottam olyan lehetőségről, hogy ha van egy megvásárolt lemezes játékom (esetemben Microsoft Flight Simulator X) akkor annak a termékkódját be tudom írni a Steam kliensben és akkor a Steam-en hozzáadják a fiókomhoz a Steam-es verziót, ez igaz? Ha igen, akkor hogyan működik/kivitelezhető a dolog?Matthew 24:42
-
-
bul07
nagyúr
válasz jozsi252 #80249 üzenetére
Nálam ez akkor írta ki mikkor ugyan azt a paypal-t akartam használni másik fiókomnál
Tehát sok fióknál használni ugyan az a paypal fiókot nem engedi és ezzel a hiba üzenettel gátolja
Próbáld meg bánkártyáról feltölteni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
F_Zolee
veterán
Hello
Másnál megy a steam kliens? Nálam most csak állandóan "infót frissítő" sáv van de meg se mozdul.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Tudtok esetleg megoldást rá hogy miért írja ki a Steam a Wallet feltöltésnél hogy.
"Váratlan hiba lépett fel. A vásárlás nem fejeződött be. Fordulj a Steam Támogatáshoz."
Persze értem írni fogok nekik. De jó lenne feltölteni x összeget a Walletre, és nem értem hogy miért nem megy. Múltkor is már eljátszotta ezt ismerősnél.
iPhone 16 Pro Max
-
addikt
válasz tomsolo #80244 üzenetére
A Steamworks nyilván ugyanúgy benne van az exe-jében, és a legtöbb Steames játékhoz hasonlóan nem a telepítő fájlokat kapod meg, hanem a véglegeset szedi le a gépedre. Tehát ha leszedik az accodról refund miatt akkor kenheted a hajadra, mert indításnál Steamet ellenőriz, de nincs már rá joga, nem indul.
(aztán lehet hogy ez éppen kivétel, még csak GOGra van meg, de csodálkoznék ha hiányozna az exe-jéből az ami az összes többi játékéban benne van)karak_22: az hogy a telepítőt is megkapod a játékkal együtt nekem új. Oké, akkor működhet a dolog, de akkor ilyen esetben lásd az előző hsz-em második felét, mert akkor már nem mindegy hogy honnan van meg a telepítő?
-
-
addikt
válasz #58000384 #80240 üzenetére
Steamen nincs DRM-mentes játék, úgyhogy ezt ott biztosan nem tudod megcsinálni.
Meg ha a játékból létezik DRM-mentes változat akkor a torrentoldalakra úgyis azt teszik föl.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elgondolkoztam, hogy mi van azokkal a játékokkal, amik DRM-mentesek, és a telepítőjük ott van a játék könyvtárában? Megveszed, visszakéred az árát (automatikusan nem törlődik a gépről), kimásolod, majd feltelepíted/futtatod. Persze ilyenkor nem lesz meg a játék, de mégis tudsz játszani vele.
Úgy értem, hogy ez is visszaélésre adhat lehetőséget.
Ha már a kártyák is 2 óra után esnek csak az agyatlan refundok miatt, így egy-egy éppen ingyenes csodát kénytelen vagyok 4-5 órán át is futtatni a kártyákértcyberwarfare: Hát igen... a németeknél ez még be is válhat.
[ Szerkesztve ]
-
kaszaking
tag
Köszönöm a válaszokat
-
sixpak
nagyúr
OFF: ez a The Vanishing of Ethan Carter valami elképesztően jó játék!
A sale legjobb vétele volt számomra...
Gondolom itt sokaknak megvan, de akinek nincs, annak csak ajánlani tudom.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Lackki
őstag
-
Zolás
addikt
válasz wjbhbdux #80234 üzenetére
Gondolhatod mennyi volt a refund ha ezt meglépték. Pláne nem is egy olcsó bundliszökevény early access szutyok.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
wjbhbdux
veterán
ilyet se láttam még, felfüggesztették a batman game eladását a Steamen amíg nem javítják a PC problémákat
/s
-
kaszaking
tag
Szerintetek van értelme a steam-es kártyákat gyűjteni? Ti gyűjtitek?
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #80223 üzenetére
WTF? Amúgy erre gondoltam.
-
válasz Hunbeast87 #80223 üzenetére
369, dread knight, 182h
szerk: de ami még jobb: Adventure Capitalist
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
htc07
addikt
-
-
törölt tag
Véletlen nem ez volt az ötletadó a summer game-hez? [link]
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
Sziasztok ...
Gépet cseréltem , és a játékok ismételt telepítése után azt tapasztaltam , hogy több játéknál elvesztek a mentések . Van erre valamilyen megoldás , vagy keresztet vethetek az elveszett mentésekre ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Arcképgyáros
-
Agyzuzo
addikt
Éééés igen - nem a sale-nek, hanem egy filléres bundlinak köszönhetően ez is meglett:
3k+Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Danny365
őstag
válasz Assimilator #80211 üzenetére
Miért? Ennyivel is előrébb lett volna. A maradék 16 eurót meg másból szedte volna össze.
-
Csapoati
nagyúr
válasz realmdrude #80208 üzenetére
Nem oda kéne neki menni, hanem ahonnan a játékot vette. Fura is ez nekem, hogy PP helyett Walletre ment.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Danny365
őstag
válasz Riccsiz_h #80205 üzenetére
Amúgy mondanám, hogy vegyél nekem belőle 32 Skyrim kártyát, de nagyon nem lennél előrébb, mert ahogy számolom, az ezer forint se. De ha mégis érdekelne így, írj privit.
Szerk: Bár ahogy látom, 5 euróval is mar fel tudom tölteni a walletem, úgy meg egy fokkal egyszerűbb azért beszereznem őket.
[ Szerkesztve ]
-
okipoki
aktív tag
Megváltoztattam az emailem. Kaptam most 5 napos trade bant. Ki lehet valahogy játszani az 5 napos bant vagy várjak?
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Mit tudok tenni ha vettem egy játékot Steamen (PayPal-al fizettem) majd refundoltam és 7 nap után visszakaptam az összeget, de csak a Steam Walletbe. Hogyan kerülhet ez az összeg vissza PayPal-ra ? Mert nem szándékozom Steamen elkölteni (20€ nagyságrend). Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
eami
Topikgazda
válasz FollowTheORI #80203 üzenetére
vagy innen kevesebben reklamáltak, jó lesz ezért drágábban is
-
nagyúr
-
wjbhbdux
veterán
batman ára megugrott 5 euroval eu2-ben, eu1 maradt 50
/s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Sony Playstation 3 Slim 250GB, CECH-2004B, 4 kontroller, Sony Eye Camera, sok kiegészítővel eladó!
- Alan Wake 2 Deluxe Edition, Alan Wake Remastered - Ps5
- Xiaomi Fimi Palm 2 Pro
- ASUS ROG Strix G531GT gamer laptop minden tartozékával
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB GDDR6 128bit (11310-04-20G) Lite Edition Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest