-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
Topikgazda
válasz sixpak #79798 üzenetére
felrakom, megnézem wtf
szerk:
nekem sem megy, meg még sokan másoknak sem.Vetted? én meg már mióta nem tudom elcserélni
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Hi. A Syberia megy valakinek W8.1 alatt?
Megvettem az előbb, de b@szik elindulni....ez ilyen?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
artiny
őstag
Tom Clancy sorzat (Vegas/Ghost Recon) -t játszák még a multi részét, erdmes megvenni most a Steamen?
http://store.steampowered.com/sale/tom-clancy/
Tom Clancy's Rainbow Six® Vegas 2 - gondoltam ,mivel hogy nem Uplayes - azt hallottam hogy az elcseszi a multit.
-
Heavyrain
őstag
Másnál megy a játékok letöltése?
Hiába állítom át más régióra, nem tölt.
Szerk.: Úgytűnik 3 újraindítás után mostmár működik[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Az ARK-nak milyen dúrva leárazása van. Amióta megjelent azóta -17%-os.
-
bul07
nagyúr
válasz Jinxb1rd #79786 üzenetére
Tapasztalat szerint nem fog emelkedni, bár ennél lejjebb se fog nagyon menni , szerintem az utolsó pillanatokban is ilyen 0,06-0,08€ áron fognak menni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Jinxb1rd
addikt
Az lehetséges hogy a kártyák ára megemelkedik az utolsó napokban? Gondolván azt, hogy sokan a végén vissza akarják venni olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
bul07
nagyúr
válasz #58000384 #79782 üzenetére
Csináltam jó néhány kitűzőt is meg van pár al fiókom is , lehet keveset is mondtam a 150-el
Akkor ezek szerint csak engem kerülnek el
Egyedül abban volt szerencsém hogy a nyári vásár előtt egy nappal eladtam a nyári kártyákat mert azon is buktam volna amúgy( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
Azért az jó, hogy a szörnyes játékban feloldott akcióval
ugyanannyiba kerül a játék, mint előtte.Visszavonom, megint nem frissült időben. De tegnap még tovább tartott. Azt hittem megint hibás.
(#79785) bul07: Hát az tuti, a szörnyes kártyák is már csak 7-8 centet érnek, és így is kell egy kis idő, mire elkelnek.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz #58000384 #79780 üzenetére
Pont most akartam kérdezni hogy ez a szörnyű játék dobott e már valakinek foli kártyát , de ezek szerint van olyan akinek dobott
Mert nálam vagy 150kártáyból egy se volt foil
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Hangm4n
tag
Úgy néz ki, hogy a játékok már nem dobnak kártyát az első 2 órában, csak utána. Gondolom a refund miatt vezették ezt be.
-
törölt tag
válasz Danny365 #79772 üzenetére
Biztos a rohadt scripterek ddosolják már a steamet és lopják a kitűzőket is !!44négy!!!!!!
(#79771) karak_22: előnnyel nem jár azon kívül, hogy biztosan mind a 9 játék akciót kap
Ami azok számára is elérhető lesz akik be se léptek a játékba. Mondjuk 99%-ban szar játékok de most nem az a lényeg.
Amúgy ezt amit írtál már legalább háromszor írtam le de még mindig egy lapon veszik egy aimbottal tökmindegy mit mond nekik az ember, felesleges törni magunknak. Gondolom a felének fingja sincs róla hogy mit csinál valójában a scriptQuake Collection -75%-os leárazás szerintetek várható idén? Legutoljára 2 éve volt ennyire leárazva.
-
htc07
addikt
-
Danny365
őstag
Én is órák óta lvl 0 vagyok, se kitűzők, se inventory, se semmi. Gratulálok, Valve.
-
törölt tag
Még ha nem is nagymértékben, de akkor is többször lépnek fel így egyesek, mintha semmi sem lenne (mondjuk akkor 24 óránként egyszer, hogy van-e új akció). Tekintve, hogy 5 és 10 millió között van az online jelenlét, az a 0,8-1,5 millió játékos nem annyira rossz
Igen, ha a szó szigorú értelmében vesszük, ez csalás. Egy olyan csalás, ami más játékát nem befolyásolja, nem akadályozza, másnak nem látható (hiszen igen nehéz ilyen szobába kerülni, konzolból kell direkt belépni, kb. 1 perccel a szoba indulása után meg már nem is lehet), előnnyel nem jár azon kívül, hogy biztosan mind a 9 játék akciót kap, illetve néhány ember profilján a szörnyes kitűzőn magasabb szám lesz (de plusz XP-t nem ad). Ezen felesleges fennakadni.
A WH-s és egyéb csalásokkal pedig azért nem lehet összehasonlítani, mert azok más játékosok eredményeit és játékélményét jelentősen befolyásolja, elrontja, ellehetetleníti.
Viszont ne feledd, hogy itt olyan eredményeket érnek így el, amiket nem lehet másképpen. Ennyi ember nem fog hatékonyan összedolgozni gondolatátvitellel (mert chat az nincs), nem véletlenül haladnak lassan azok a szobák, amikkel nem foglalkozik senki igazából. Ha a Valve csinál 20 milliós kitűzőt, akkor ezt csak azoknak csinálja, akik scriptelnek. Ők sem úgy fogják ezt fel, mint csalás, nem mossák össze más dolgokkal, nem büntetnek érte, hanem direkt nem jutalmazzák mással, mint egy kitűzővel.
Sajnos már nem tudom, hogy melyik játék nem jött össze, de talán az volt, hogy 250.000 boss-t kellett legyőzni hozzá, és ez nem lett meg még így sem. Jelenleg 200.000 a határ.
-
sagem
addikt
válasz wjbhbdux #79769 üzenetére
Ha unod a "siránkozást" akkor nyugodtan dobj be egy-egy troll mondatot (off nélkül) a topikba, ezek nyilván érdekesebbek, tartalmasabbak mint egy témáról beszélgetni
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz CactuS #79767 üzenetére
Tök jó lenne, ha rendesen elolvasnátok amit írtam (de lehet, hogy félreérthetően írtam) . Azt írtam hogy, az elv ugyanaz. Pont. WH egyéb azért lett beleírva, mert nagyon sokszor írja azt egy-egy lebukott user, hogy az nem is csalás. Ezt a nem is csalás dolgot emelgetik itt is, s erre még ráerősít a Valve is hivatalból, ami nem biztos, hogy szerencsés. Ha ezt valaki nem tudja megérteni, akkor megérdemli hogy szarul érezze magát xy online játékban, miközben egy csaló átmegy rajta, aki éppen azt gondolja, hogy ez nem is csalás Leegyszerűsítve: ki hol húzza meg a csalás vonalát, sokaknak a wh/zero visszarúgás mit tudom én mi sem csalás, ha nem használ mellé aimbotot, komolyan írom, vannak ilyenek.. Az ilyen félresikerült szösszenetek meg csak ráerősítenek a hol húzzuk meg a határt kérdésre.
Dehogy osztogassanak VAC-t. ez is nem tudom, hogyan került ide, csak eleve olyan játékot kellett volna alkotniuk, aminek kapcsán fel sem merül az, hogy a Valve most akkor tulajdonképpen hogyan is viszonyul a külső programok használatához? Az, hogy látva a scriptek előretörését még feljebb emelték a maximális korlátot (tök mindegy, hogy marketing szempontból vagy azért hogy így kerüljék el a "leégést", hogy két nap alatt teljesítve lett a játék) az egy újabb baki, legalábbis szerintem, meg még pár ember szerint..
Elvekről és hozzáállás kérdéséről van szó, személy szerint magasról teszek a kitűző szintjére, tőlem aztán 10 milliárdos kitűzök is lehetnek, rózsaszín csillámpónival
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
CactuS
Arcképgyáros
Azért aki egy szinten emlegeti a wallhack-et ezzel, az meg is érdemli, hogy emiatt szarul érezze magát. Itt semmilyen hátránya nem származik azoknak, akik nem használják (nem úgy pl: egy goldfarmer botnál egy MMOban).
Ez számomra egy kicsit hasonlít scene-eken a 4k intro és társai versenyéhez. Szerintem a Valve is hasonlóan látja (meglátja az értelmet, a "retro" érzést, a versengést egy alapvetően értelmetlen dologban, amivel nem okoznak kárt, de jó buli) és jól reagálta le a helyzetet. Az sokkal negatívabb reklám lett volna, ha emiatt VAC ban-t dobnak az összes scripterre.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
sagem
addikt
válasz #58000384 #79760 üzenetére
A játék részében igazad van, de nem ettől a játéktól sikeres a sale, ez semmivel sem dobja meg az eladásokat, voltak ennél sokkal jobb játékok is, sőt, sokszor még játék sem volt, mégis pörgött a sale A régebbi csapatversenyes mókánál is voltak Reddit csoportok meg miegymások, a Steam bármit csinál, annak önmagában van akkora marketing ereje, hogy körbejárja a fél netet. Ezzel a szörnyű játékkal 0,8-1,5 millió ember "játszik" maximum (ugye ki van írva, hogy éppen mennyi) ennek jó része csak belépett, akár csak 2 percre és ennyi, mert ugye semmi aktivitást nem kíván. A legtöbb aktivitást az váltja ki, hogy az ember újra indíthatja ide-oda lépked, hogy hátha egyszer valamikor végre dob kártyát, ez a bugos remekmű
Ha egy sima "snake" lenne a vásár játéka, abba is belépnének ennyien, amíg ez dobja az ingyenes kártyákat
A csalás vagy nem csalás kérdéshez meg..mindenkinek belátása szerint, leginkább a "SAM" (Steam Achievement Manager) jelenséghez hasonlítható. Sokan csalásnak gondolják, sokan nem. Aimbot/wallhack hasonlat pedig igenis helytálló, el kell attól vonatkoztatni, hogy ez nem pvp (szerencsére). Minden "teljesítményfokozót" azért használnak az emberek, hogy elérjenek egy olyan teljesítményt, amit maguktól nem tudnának. Aztán, hogy ez a doppingszer legális e avagy sem, az mindig változó.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
nem véletlenül teper mindenki, az első csoport 1500 tagja amelyik eléri az 1 milliárdomodik szintet az megkapja a Steamen lévő összes játékot
/s
-
törölt tag
válasz Assimilator #79759 üzenetére
Ezt a "marketingguru dumát" nekem egyetemen oktatták (meg más webáruházak is viccből vezették be karácsonykor, hogy időnként megjelent valami, amire kattintani lehetett pontgyűjtésért), de nem tudtam, hogy szakértője vagy a témának, ráadásul látod is, hogy a store forgalma mekkora a tavalyihoz képest, szóval akkor gyorsan zárjuk is le.
Szóval tuti nem látták ezt előre. Bedobták az ötletet, hogy kattintgatós böngészős játékban kell az egeret tönkretéve pontokat gyűjteni úgy, hogy az semmilyen előnnyel nem jár. Biztos senkinek nem jut eszébe autoclicker programot használni, esetleg írni egy scriptet rá, mert mindenki annyire hülye, mint ők. Főleg, hogy a Cookie Clicker-hez is vannak elég érthető és egyszerű leírások a neten, amikre 2 másodperc rákeresni. Ők ezekről biztos soha nem hallottak.
-
Assimilator
őstag
válasz #58000384 #79758 üzenetére
Az altalanos marketing ebben az esetben nem hinnem, hogy mukodik. Az amikor el kell menn3d egy oldalra, ott le kell gorgetned, vegig az akciokon, az ugyanolyan hatekony. Mert ez a jatek semmivel sem tesz tobbet. Szoval kerlek kimelj meg ettol a marketingguru dumatol.
Nem tudom mennyire vagy aktiv, de nem hiszem, hogy tulzottan. Ezt, hogy ok elore lattak kizart dolog. Egyebkent pedig neha halmozzak a hulyesegeket, ezert neha hulyenek nezem oket, ez ilyen egyszeru. -
törölt tag
válasz Assimilator #79755 üzenetére
Ez egy tök általános üzleti fogás, az online áruházhoz kötik a felhasználót valamilyen játékkal, közben az állandóan a szeme előtt van, nagyobb eséllyel költekezik, ezt nem most találták ki.
Arra nem számítottak, hogy ennyire hatékony lesz a dolog, mert azt már írtuk páran, hogy a 300 ezres célt sem lehetett volna sehogy elérni. Ezekről mind tudnak, ne nézd hülyének őket.sagem: A wallhack meg aimbot teljesen más kategória.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz #65313280 #79753 üzenetére
Igen, pont ez a baj, hogy a Valve adminok, meg a Valve is így áll hozzá, ezek után kevésbé tartják őket sokan szavahihetőnek akkor, amikor szép körmondatokat írnak a játékok tisztaságáról, meg az elkötelezett csaló ellenes mivoltukról Ez a játék semmiség, hülyeség, csak az elvek ugye..bort iszik s vizet prédikál esete
Itt is sokan írjátok, hogy ez nem is csalás, így meg úgy: Na pont ezért rohadtul kártékony az, amit a Valve csinál! Ne mossuk össze a dolgokat, attól még, hogy ez nem pvp, még egy külső szoftverrel megkerüljük a játék mechanizmusát, s kiiktatjuk a legfőbb gátló tényezőt: az embert. Tudjátok hányszor lehet olvasni CSGO vagy egyéb VAC multis játéknál, hogy hát most az, hogy átlát a falakon, nem rúg vissza a fegyver/akármi, az miért lenne csalás, csak növeli a játékélményt meg stb.. Ezt a felfogást most remekül sikerült táplálniuk a saját játékukkal..
[ Szerkesztve ]
-
-
Assimilator
őstag
-
törölt tag
válasz #65313280 #79753 üzenetére
Hát engem lekötött a játék 10 percre mikor indult, aztán hagytam a fenébe A háttérben gyorsabban pörögtek a szintek, mint mikor megnyitottam. Scritpeket meg clickereket nem akartam használni, de egy jó szobába csatlakozva mások felhúzták a szintem. Van pár csoport, ahol írják, milyen szobába lehet bemenni, ahol direkt ez folyik, én meg beléptem egybe passzív játékosnak. Megváltozott a kitűzőm, aztán ennyi. A szavazós tényleg jobb volt tavaly, de ez aktívabbá teszi az embereket, többet nézik az akciókat, vagyis több pénz folyik be.
Amúgy tegnapelőtt volt azt hiszem, mikor az egyik játék fel sem lett oldva, pedig a scriptek már élesek voltak, szóval valami nem kapott nagyobb akciót. Egyszerűen kizártnak tartom, hogy bárkinek ártana ez az egész, mert a Valve belekalkulálta ezt az elérendő célokba (is). Na mindegy.
A profilnullázós hiba meg addig nem gond, amíg a pénztárca megvan. Ha éppen aktuálisan eltűnne az is, akkor elég morcos lennék
-
törölt tag
válasz #58000384 #79743 üzenetére
Pedig a Valve adminok is scripttel játszanak... Vicc hogy külön szobákban játszanak a scripterek amihez a mezei játékosnak semmi köze (de ettől függetlenül csatlakozhat nyugodtan script nélkül is), általában nem is tudnak a létezésükről mert semmit nem befolyásolnak, de azért megy a sírás. Az a 10-20 szoba egymással "versenyzik" hogy ki tud minél messzebb eljutni 24 óra alatt és ennyi. Nincs semmi extra "nyeremény", max egy profil badge ami meg a kutyát nem érdekli mert nem ér semmit. Amúgy poén a dolog ha nem savanyú pofával zabszemmel a seggünkben tekintünk rá.
Jaaa de hurrdurr hát ő máshogy játszik mint én hurrdurr az má' a net legalja hurrdurr csalás meg fődet rá. "Csalás nélkül jó buli lenne" de ha nem olvastam volna róla nem is tudnám hogy van ilyen. Magyar mentalitás, vicc.
(#79730) sagem : Alapból valóban unalmas és értelmetlen egérkoptatás a játék, kb fél perc kattintgatás után nyitottam egy AutoHotKey-t és írtam egy rapidclickert. Jelen esetben a script még mindig nem csalás hanem a játék egy módja (mivel még mindig külön szobákban játszanak), senki nem kényszerít a használatukra. Ha meg egy kitűző miatt "rákényszerítve" érzi bárki magát az inkább nézzen mélyen magába.
Pozitívum viszont hogy az eddigi leértékeléseknél még ez a játék is jobb. De az eddigi szavazós módszer jobb volt.[ Szerkesztve ]
-
cattus
addikt
válasz realmdrude #79750 üzenetére
Nekem is volt ilyen, meg fog javulni, szimplán lehalnak néha a szerverek.
Do the thing!
-
SQX_Barto
addikt
Na vegre csatlakoztam egy jo kis szobahoz
Level 6600 felett jarunk mar. (Tudom masok mar a 300k fele jarnak, de en ennek is orulok.)#realmdrude: Lehet csak epp behalt kicsit a Steam community resze, es nem mutat semmit, mas otletem hirtelen nincs.
De en mar ritkan hasznalom a Steamet, a rutinosabbaknak hatha van mas otletuk.
Erdemes meg kiprobalni, hogy kliensben es weben is ugyanez-e a helyzet.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
realmdrude
tag
Szisztok,
Egyik pillanatról a másikra eltűnt a steames profilomnak a háttere, szintje és az összes kitüző amivel rendelkeztem (szám szerint 40 darab).
Mi lehet ennek az oka? Többször is frissitettem, de nem javult meg.
Köszi előre is.
link[ Szerkesztve ]
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
-
croli
aktív tag
Már több mint 2 hete nem tudom szerkeszteni a Steam profilomat. Helyre fog ez állni valaha is vagy mit tehetek?
-
wjbhbdux
veterán
válasz 1 among many #79611 üzenetére
talán attól van hogy volt vmikor free weekend és úgy veszi hogy azóta az accon van
/s
-
1 among many
tag
Igen, böngészőből sem ment. 2 másik gép böngészőjéből sem. Az egyiken még Steam kliens sem volt soha telepítve. Reseteltem a modemet, hogy kapjak új ip-t, de úgy sem. Külföldön élő barátom bejelentkezett a fiókkal, neki sem. Viszont úgy látom, itt valami nagyobb gond van, és ha valaki tudja, hogy milyen limitbe vagy egyébbe ütköztem, kérem ossza meg velem.
Ma reggel meg akartam venni az adott fiókra meg a cimboráknak egyesével, a fene sem fog órákig *****kodni 60 cent különbség miatt. Viszont úgy sem sikerült vásárolni a vendéggép fiókjáról! Egy barátom fiókjáról sem tudtam vásárolni, aki megadta a loginját. Saját fiókomról viszont tudtam. Tegnap pároméról is - oda ment a 4 pack. Saját paypal fiókkal próbáltam. Szóval nem csak a 4 pack nem ment a vendégfiókról de egy külön példány sem, viszont saját fiókról ajándékba tudtam küldeni a vendég fiókra, szóval a paypalom az én fiókomon működik.
Tegnap viszont a vendégfiókra hozzátartozóm gépéről, az Ő paypal fiókjával sem ment a dolog, ami egyébként ugyancsak működik, 2 napja használta utoljára sikeresen netes rendeléshez.Ez nekem most már teljesen érthetetlen...
Nem is a konkrét probléma miatt, ami igazából már nem is probléma, de most már a későbbiek miatt is, meg úgy egyáltalán, nagyon szeretném tudni, hogy ezekkel most mi a fene van?! -
törölt tag
válasz cskamacska #79738 üzenetére
Szerinted a Valve nem tudott a botokról, scriptekről, ilyenekről? Az egyik játék, ami inspirálta őket, a Cookie Clicker. Hát abban sem kattintgatással lehet komolyabb eredményeket elérni. 1.000.000-ig meg el sem lehetne jutni scriptezők nélkül, mégis készítettek kitűzőt a 300.000 után, mert tudják jól, hogy ez megy. Én is becsatlakoztam egy szobába, amit írtak Steam-es csoportban, ma reggelre 6M+ volt a szintem, pedig semmit sem csináltam (scriptem sincs), ráadásul írták rá, hogy rengetegen nem tudják, hogy milyen csoport, ezért nuke-olták a bossokat. Semmi nem volt belőle, se vita, se csúnyán nézés.
Szerinted valaki majd megfogja az ezres barátlistáját, felmennek egyszerre TS-re taktikát beszélni és 24 órán át megy majd a csapatmunka, hogy mikor cripple, meg mikor wormhole, hogy meglehessen valamelyik nagyobb szám? Ugyan.
Most is voltam olyan csapatban, ahol semmi ilyesmi nem volt. Állandóan ment a nuke, alig volt arany, a 2000-es szintet is elég nehezen értük el.
A másik meg az, hogyha semmi tétje nincs, senkinek nem lehet belerondítani a játékába (ugye script sem magától települ), akkor miért zavar? Akkor lehetne visszaélésről beszélni, ha nem lenne 200XP-s korlát. Más játékokban történő csalással meg vicces, hogy összehasonlítod
Én örülök, hogy lett egy ilyen kitűzőm, mert érdekes a szintje.Egyébként a pénzemet tegnap vissza is kaptam, tényleg 4 nap kellett, mire megjelent.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Még ha több XP-t adna a durvább kitűző... de így? Kb. annyi értelme van a dolognak, mint valóságshow-kat nézni. Lehet, de minek?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
wwenigma
Jómunkásember
Hulyeség. Ha ezt akartak volna akkor ugy irjak meg hogy ilyen konnyen ne lehessen belenyulni, es ment volna a banán az elejen hogy elriasszak az embereket az autoclickertol.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Danny365
őstag
Van igazság abban, amit mondasz, de mindenkinek meg van adva a lehetőség, hogy úgy játsszon, ahogy szeretne.
Ha kattintgatni akar, akkor úgy tesz. Mivel a szkriptes szobák kb 2 másodperc alatt betelnek, ezért elég kicsi az esély, hogy egy ilyenbe kerüljön, ha mégis, indít egy újat. Itt tényleg nem rontja el senki senkinek a játékát. Aki meg rekordokat akar döntögetni scriptekkel, hát tegye.
Senki nem néz le senkit amiatt, hogy hogy játszik. Aki meg a twitch és egyéb cseteken van, annak persze el van mondva, hogy ne nuke-oljon, meg ne növelje a DPS-t, ami tök normál, hisz alapból azért van ott az emberke, hogy magas szintet érjen el.
No mindegy, többet nem akarok a témában hozzászólni, mindenki úgy tolja, ahogy neki jól esik.
-
regenmindenjobbvot
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
cskamacska
addikt
válasz Danny365 #79732 üzenetére
Jó buli volt a játék amíg a net legalja rá nem szabadult. Azért ugye az megvan, hogy eredetileg tényleg az volt a szándék hogy mindenkit bevonjanak a klikkolósdiba. Az alapok szolidak és elérhetőek, kitűzőt mindenki kap aki csak egyszer is rányomott a játék bekapcs gombjára, 400-as szint a 200xp-ért abszolút nem harapós és teljesíthetetlen a 11. nap végére még a lustábbaknak sem, és a legjobbak megfeszített összehangolt munkával, felhalmozott tárgyakkal talán eljuthattak volna a legmagasabb kitűző szintre a végéig.
Kivéve ha nem írnak hozzá páran csaló botot, ami 2 óra alatt teljesíti az egészet. Tucatszor nem kell hozzá klikkolni, nem hogy majd két hétig szenvedni az első helyért.
De érted, itt már arról van szó, többször ki is emelik a "húzós" témákban, nehogy bele ne merészeljen nyúlni a botok dolgába az ember, mert az egész csoportot visszatartja azzal, hogy úgy szeretne játszani ahogy azt a Valve kigondolta. "meg anyázni, hogy már megint nuke-olták a bosst" mert ugye ezt a buliba be nem avatott földi halandó csinálja csak, botok be vannak tanítva a cash cow pátyolgatására - mondom hogy az igazi játékosok csak visszatartják a botjainkat. Így a csalók vidám kis világában egy tök értelmetlen számsor emelkedésének kell örülni, miközben nem csinálnak semmit(!), csak egymás répáját fényezik mélyen lenézve az analóg klikkeléssel szenvedőket..
Nos pont tökéletesen ugyan úgy, mint más játékokban csalók is teszik ezt. De itt nem gond, mert ez nem versus, hanem coop, itt meg van engedve, jó ez. Nyilván.
maross: Néha úgy érzem régen jobb volt minden, ó kancsal Isaura érted fáj a szívem.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
eami
Topikgazda
válasz djculture #79662 üzenetére
az a homáros példa tipikus példája a külföldről rendeléssel kapcsolatos adó/vám kerülési módszereknek. Nem gondolod komolyan hogy a Valve ilyenekkel operál...
amúgy meg Steam Hardware Order Terms
3. Transport Costs and Taxes
All transport costs and taxes will be disclosed to you prior to purchase.hát ennyike. Ugyanaz mintha amazonról rendelnél. a végösszeg mindig tartalmazza a vám+áfa költségeket is (ha van).
-
eami
Topikgazda
válasz 1 among many #79735 üzenetére
annyira furcsa hogy még egyszer rákérdezek valami böngésző (firefox, chrome) alól is próbáltál vásárolni vagy csak a kliensből?
-
1 among many
tag
Kösz a tippet, próbáltam. ugyanaz. Másik gépről + másik paypal fiókkal fizetve: ugyanaz.
Külföldön élő barátom bejelentkezve az én vendégfiókommal ugyancsak nem tudta megvenni a négyest.
Egy másik barátom fiókjával bejelentkeztem itt és arra sem engedte megvenni. Neki ugyan miért ne lehetne??
Nonszensz. Itt valami nagyon félrecsúszott Steam részéről.
Akció alatt 200 Ft. különbség sincs külön a 4 példány ára és a 4 pack között, legfeljebb veszek külön. Egyszerűen nem értem, milyen alapon, és főleg hogyan tiltották le nálam a 4 pack vásárlást. Ez izgat leginkább, mert ezzel itt valami nagyon nem stimmel.
-
Jinxb1rd
addikt
Csalás nélkül jó buli lenne, így nem.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Danny365
őstag
Szerintem jó buli ez a játék. Nyilván, ha az ember csak belép egy random játékba és kattintgat, úgy unalmas, de ha követi a twiccs chatet, meg a szobákat, akkor izgalmasabb versenyezni, meg anyázni, hogy már megint nuke-olták a bosst, stb. Én amúgy is szeretem a klikkelős játékokat, szóval az alapötlet is tetszik, mégha itt hátráltat is minden egyes klikkelés.
-
kippedli
tag
Karácsonykor vettem egy tucat State of decay DLC-t majd el is adtam és 3 maradt amit nem is erőltettem. Ma meg akartam venni az egyik játékot és walletből és hiányzott 2 euro. Gondoltam eladom a 3giftet 2kulcsért, kitettem ide-oda de semmi. Ennyire értéktelen?
-
sagem
addikt
válasz #65313280 #79729 üzenetére
Ettől függetlenül ha nagyon akarnák semeddig nem tartana listát készíteniük a gépi kattintókról, más kérdés, hogy nem fogják megtenni, még a kedvükért a maximális szinteket is emelgetik.
Viszont ez a játék egy kalap fekáliát ér (unalmas, értelmetlen és még a szervereket is terheli), és erősen megkérdőjelezi a Valve csalás ellenes filozófiáját is egyébként. Ezt már páran pedzegetik a Steames fórumokon is. Azt mondod, hogy semmi előnyt nem ad, ez mondjuk igaz is, de ettől függetlenül ezt sugallja: önerőből valószínűleg nem éred el a maximumot, használj "csalást" (külső szoftver), vagy lógj együtt "csalókkal", máskülönben úgy sincs esélyed. A többi oldalon meg fennen hirdeti a Valve, hogy: a játékokban ne használj csalást, külső szoftvert, légy fair, stb stb, kicsit visszás ez így
Szerintem egyértelműen ez a legrosszabb sale játék az eddigiek közül. Az utóbbi években sem volt nagy show, de ez..a fordítás fején találta a szöget, szörnyű nyári játék néven vonulhat be a történelembe
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még mindig nem csalás mivel nem juttat semmiféle előnyhöz. A hasonlatodra meg tudnék még bullshites képet linkelni.
(#79718) eami: Igen, nyilván a gépeden lesz az a kód/módosítás amit a játékba injektálsz. De példának a csgo.exe mellé odatehetsz egy halom cheatet, ha nem futtatod azt a VAC-ot nem fogja érdekelni mi van ott. Legutóbb egy egyszerű DNS olvasás után is vasvillával lázadtak a Valve ellen, mi lenne ha a fájlokat is ellenőrizné...
De még mindig semmi köze nincs sem a VAC-nak sem a Steam kliensnek egy böngésző pluginjának egy-két javascriptjéhez. Sőt, megkockáztatom hogy még az ESEA kliens sem fog abba belenézni pedig nekik aztán tényleg teljes hozzáférésük van a gépedhez ha futtatod.
VAC is a component of Steamworks and the Steam client, and works by scanning the users system for cheats while your game is running. It works a lot like a virus scanner, and has a database of known cheats to detect.[ Szerkesztve ]
-
-
NyMRooD
őstag
SteamEN csak olyan játékok árát igényelheted vissza amit ott is vettél, ha kapsz egy giftet, azért (legalább is hivatalosan) te nem adtál pénzt, így nem is kaphatsz utána pénzt vissza (de javítsatok ki ha tévedek).
szerk: egyébként ha emlékezetem nem csal djculture-nek volt belőle gondja, pont azért írja és a fórumon még 1-2 embernek. Arról nem is beszélve, hogy ha jól emlékszem a nem is olyan régen történt ubisoftos botránynál, a 30 napon belül vásárolt és shield-el védett kulcsok árát sem akarták elsőre visszafizetni.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Sleek
senior tag
Vááá megint gyalázat a steam.. Megvettem az Assetto Corsat de alig van letöltési sebesség. Így lesz vagy fél éjjel mire letölti
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
eami
Topikgazda
olvasd el amit korábban írtam, bőven lehet hogy csak 30 nap után kezdik el a játék tiltását a g2a garancia meg csak 30 napos. De ha visszakeresel akkor találsz rá példát hogy élesben mennyit is ér az a "garancia".
-
mark!
őstag
Egyenlőre walletcard-ot vettem, abból vettem in-game itemet és a Terraria-t. A következő az a Don't Starve lesz. Megmerjem venni? Ehhez kapcsolódóan, a gift az hogy megy? Csak akkor kapom meg, amikor az illető fenntvan, vagy azt is rögtön?
djculture: de legalább megjött viszont ha törlik, akkor visszaigényelhetem, mert van rajta G2A garancia. És ki is van irva, hogy bárminemű baj, probléma esetén adnak egy új példányt, vagy visszafizetik.[ Szerkesztve ]
>
-
djculture
félisten
Nem is egyböl szokott a probléma kiderülni és főleg új játékoknál mikor lép a kiadó és letilt egy rahedli serialt a steam-en .. Akkor szépen akár játék közben is kivág és jön a felirat hogy probléma adódott a fizetéssel a játékot törölheted vagy vedd meg újra.
[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
G2A-n megvolt az első vásárlásom: tökéletesen ment minden, eddig nincs baj. A kód 2perc alatt megérkezett. Ha a holnapi vásárlásnál sem lesz gond, megy a könyvjelzőkhöz
>
-
bul07
nagyúr
válasz #65313280 #79713 üzenetére
Én csak arra akartam utaltam hogy nyíltan ösztönözni embereket csalásra nem a legjobb ötlet, ennyi erővel akkor jöhet a WH ajánlás is(és nem arra a részére gondolok hogy hogy lépjen be egy pörgős csoportba)
Na jó ez erős túlzás volt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az azért megvan hogy VAC csak az egyes játékok szerver oldali anticheat modulja, és csak az adott játék .exe-jébe illetve a memóriakészletébe injektált kódot keresi HA olyan szerverre mész fel amin fut a VAC? Mi köze lenne a VAC-nak egy akármilyen BÖNGÉSZŐHÖZ és egy javascript játékhoz? Meg biztos azért csináltak külön 1milliós kitűzőt mert script nélkül annyira lehetséges a dolog.
Szerk: 2 és fél óra alatt mi is elértük az 1milliót.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Igen marad 200TP , ezért is én tojok a szintre egyszerűen nem izgat egyik nap voltam egy csapatva 10.000 ment bőven elég
Vásár után 1héten az égvilágon senki nem fog emlékezni ere a szint elérős marhaságra
Más
Az azért erős túlzás kijelenteni hogy más szankcióval nem járhat a monster játék csalás hogy csak a montser játék kerül tiltásra, ki tudja két hónap múlva hogy elemzi a VAC ezeket a csaló scripteket
Mert a VAC később is osztogathat meglepetéseket
És persze itt azokra gondolok akiknek ténylegesen a gépén megvan a script, nem azokra akik csak belépnek a csoportba[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz breakout123 #79100 üzenetére
passz,most láttam 1.250.000 szint 200tp,azt hittem emelkedik azért a tp...de nem
valamint szaporodnak az eshető kártyák is,12 db most,de nem esik csak napi 2...[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
-
törölt tag
-
Danny365
őstag
Yaay, kereken 2 órába tellett elérni. És van még 895 WH-m.
-
Niczo
senior tag
válasz csaba951 #79701 üzenetére
köszi, nem tervezem így hagyni, csak pont a sale alatt egy csere tiltás nem eset volna jól
ezt nem hiszem el, a kikapcsolásra is email-es megerősítés kell
nem tudja valaki, hogy a mailbox-on mi a fenét kell beállítani hogy megkapjaam a steamtől jövő email-eket
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest