-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz Assimilator #79097 üzenetére
15£ ha mindharmat megveszem, lehet ez lesz. 3. korai kiadas, mire vegig megyegyunk az elso ketton talan vegleges lesz a harmas is
-
wjbhbdux
veterán
gogogo
[ Szerkesztve ]
/s
-
törölt tag
válasz Jinxb1rd #79094 üzenetére
Na de ennyire? Én sem akartam kattintgatni (meg erre bármit használni), csak a háttérben hagyni kicsit futni. Most már elindult. Mindenesetre vicces a 100 TP-t érő 150-es szintű kitűző.
djculture: Pontosan így vagyok én is, csak érdekes lenne egy 300-as szintű kitűző a profilban
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Urak!
Mi történik itt? Én el sem tudok kezdeni egy új játékot (there was a problem...), másik acc meg 45 perc alatt 140-es szinten van (háttérben), gyakorlatilag 20 másodperc egy egész menet Ennyire felfedezték az emberek a turbo clicker programokat, vagy valami hiba van? -
noorbertt
őstag
válasz Assimilator #79091 üzenetére
Vicc ide vagy oda, jogos Steamen lattam, azt hittem tudsz valami egyeb forrast ahol olcsobb Mindenesetre koszonom a tippet
-
cskamacska
addikt
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
KubanitoS
veterán
Steam megint úgy döntött, hogy nem küldi a trédes e-maileket?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Kareszovics
addikt
Nekem egész nap semmi. Feleségemnek az accountján csak kíváncsiságból beléptem tegnap erre kib@sz Neki három kártyát úgy, hogy még a Steamje se volt bekapcsolva. Beszarsz
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Jinxb1rd
addikt
184-es levelen a leveltime 0:25
We are only Stardust...
-
noorbertt
őstag
válasz Assimilator #79081 üzenetére
Fillérekért honnan? Linket tudsz dobni?
-
bul07
nagyúr
Veszettül pörög a játék már 65 szinten vagyok
Mi lesz itt 4-5 nap múlva szemmel nem lehet majd követni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Urguru
aktív tag
Hogy lehet kiszedni a kártyákat ebből a klikkelős játékból?
Böngészőt használva vagy klienst?
Nekem nem igazán akarja dobni, a kitűzőknél azt írja 2 kártya eshet még.
-
törölt tag
4 pack valaki?
-
noorbertt
őstag
válasz Assimilator #79077 üzenetére
Ezeket offline egymás mellet is lehet játszani? Trine bol melyiket ajánlod?
-
CanibelZ
aktív tag
Vlaki megnézné a Don't starve Together-t? Meg szeretném venni, mert öcsémnek is megvan, de lentebb találtam, hogy lehet 2-t venni és akkor olcsóbb. De ott kettő ilyen ajánlat is van és szerintem ugyan az a kettő, de más az ára. Van köztük különbség?
-
Heavyrain
őstag
Outcast 1.1 eddig is 33%-os volt. Most a Szörnyű játék miatt kapott egy hatalmas leárazást és......maradt 33% .
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
válasz Jinxb1rd #79055 üzenetére
Mi haverommal a a Trine mindket reszet vegignyomtuk.
Nagyon tetszett. Van egy kis humoros tortenet. Meses vilag. Remek ugyessegi megoldasok.
Tenyleg megkoveteli a csapatmunkat. Nem csak ugy vegigsetalunk.
Borderlands 2-t is toltuk. Az se rossz. De nekem viszonylag hamar elment a kedvem tole, mert elegge repetitiv.
Illetve nem csapatjatekorientalt. Ha ugyesen rakod ossze a karaktert, le lehet szolozni majd az egeszet.
Sanctum 2. Tower Defense FPS nezetben. Nincs sztori, viszont szerintem nagyon jo kis jatek.
Szinten kell csapatmunka. Akar 4-en is lehet nyomni, mint a Borderlands 2-t.
Hirtelen most ennyi jutott eszembe. Remelem tudtam segiteni.
(mindegyik kartyas ) -
nagyúr
Lehet naponta resetelik majd.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
maddionmax
senior tag
Most kaptam meg a játékból a 3. kártyámat tegnap este óta.
-
warcat
veterán
Érdekes,bugos ez a statisztika most? nálam highest level: 360-at ír most, 361 millió arannyal
EA: It's in the crate!
-
-
NyMRooD
őstag
A legjobb napi ajánlatok ucsó nap visszatérnek igaz?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
djculture
félisten
Az igazi szörnyű az hogy nem egy játéknál megemelték igy szélre az alapárat és abból adnak kedvezményt, igazi ugyse tudod mennyi volt hülyegyerek de megveszed mert akciós felfogás.
-
sagem
addikt
Hehe, most látom a játék fordítását, nagyon igaz!
"Még nincs feloldott ajánlat. Csatlakozz a Szörnyű Nyári Játékhoz.."
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
warcat
veterán
Én most arra gondolok,hogy teljes fix helyett 1 órán át mindenkit kivagdosnak kezdéskor de engedik elindulni a játékot így megkapod a kártyát ha egész nap alatt sem sikerült eddig elindulni,nekem sikerült beszerezni párat
-
djculture
félisten
Lehet nyomni resetelődtek a szintek ..
Tiszta mint a téli sale minden resetelődött a profilnál is 0 szintű lettem[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
"The game is over. Click to continue."
Nekik megy, nekem nem a mai
6,570 people playing
64 games in progress"Update":
0 people playing
21 games in progress[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ez a cserélgetős dolog mi lenne?
Most kaptam 5 kártyát, ezekkel lehet valamit kezdeni is, mondjuk pénzre váltani, vagy hasonló? -
hjanos1
senior tag
Mást sem enged belépni ebbe a community-s játékba? (There was a problem trying to join a game. Please try again later)
The Factory Must Grow
-
Heavyrain
őstag
válasz Jinxb1rd #79055 üzenetére
Itt az első pár oldalról az összes olyan. (amennyiben megjeleníti rendesen,és nem szarakodik a Steam szervere. )
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz FollowTheORI #79054 üzenetére
Én tegnap este kaptam kettőt és most, hogy hazaértem melóból, ott volt a 3. is....természetesen nem ment a gép, amíg nem voltam itthon.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként tudnátok ajánlani valami jó co-op játékot? Olyanra gondolok, ami szórakoztató, sztoris és tényleg leköti az embert.
We are only Stardust...
-
nagyúr
Én arra lennék kíváncsi valaki kapott e kettőnél többet... szerintem úgy van beállítva hogy hetente dobja a kettőt... szóval most kettő, meg jövő héten 2... addig meg semmi.
Mondjuk azis érdekes számít e az aktív játék vagy sem, mert ugye a játék fut akkor is amikor offline vagy.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Agyzuzo
addikt
válasz -secret- #79047 üzenetére
"In this game, you play a young man who travels in an old subway car, and the main goal is to Alt+Tab out, and wait for the trading cards."
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
SQX_Barto
addikt
válasz #65537792 #79042 üzenetére
Annyira nem foglalkozom vele. Tudom hogy akciokat lehet feloldani, mar csak az utolso van a mi csapatunkban 20.000 boss kill. Talan este 7ig az is meglesz, a level 100 az biztosan.
A jatekra elfelejtettek odairni, hogy "sponsore by Logitech/Razer/ barmely random egergyarto" ....[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
őstag
-
bul07
nagyúr
Amúgy nem a kártya az elsődleges szempontja a játéknak az csak mellékes
Hanem valami speciális kedvezményeket lehet feloldani ha jól teljesít a csapat( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SQX_Barto
addikt
válasz Assimilator #79034 üzenetére
18 oraja megy a jatek nalam kisebb-nagyobb megszakitasokkal.
Meg mindig nem adta meg a 3. kartyat. (elvileg 4et fog adni osszesen)
Ha ilyen utemben "adja" a kartyakat, nem ebbol fogok meggazdagodni (meg amugy sem)
Termeszetesen nem jatszom, csak megy a hatterben. Talan ha egy fel ora aktiv jatek van benne, az elso kettot nagyon hamar megadta, aztan elzartak a csapot...[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #79038 üzenetére
Ha akarsz kártyát, akkor neked is kell majd klikkelgetni. Ha meg van a 3, akkor majd este.
-
warcat
veterán
Mirror's Edge egyébként még 4 órán át -78% 2.19€
Ez majdnem fele az US árnak,ha kimaradt eddig, most megéri.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #79036 üzenetére
Nem értem az értetlenségedet. Auto betesz egy csapatba a steam. Ha mások játszanak mindenki kapja a goldot, aki a csapatban van és a többi szarságot is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #79032 üzenetére
Mert mondjuk nem egyedűl játszól. Csapatok vannak. Valahol 1000+. Neked csak, akkor kell játszani, ha kell a kártya.
-
Assimilator
őstag
Ennyi a nagy jatek.
Mindegy lett volna ha kiirjak, hogy ha reszt akarsz venni kattints ide es kapsz napi 3 kartyat.
Ettol szerintem a kraftolos verseny is sokkal jobb volt.
Az legalabb porgette a piacot. -
D4v3
őstag
Persze, mivel ha belépsz egy játékba onnantól kezdve magától is sebez, ha fejleszted azt a skill-t. Ezért nem is értem minek hagyják ott páran estére a gépüket 50 ft-os kártyát farmolni, amikor magától is megteszi
-
őstag
Wtf, én nem is csatlakoztam sehova se, se team-be, de most az előbb beléptem és a 154-es szinten vagyok, és volt az előbb több mint 45000k aranyam, és annyit tettem hogy tegnap beléptem a játékba, kattintottam kettőt, most meg ez történt. Hol lehet megnézni hogy kik a 'társaim' akik miatt ezt elértem?
A profil linkem : DrTechnoidhttp://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem még semmilyen dropom nem volt. Jó lenne ha nyitnának még szervereket, mert kezdenék egy teljesen új játékot elölről.
We are only Stardust...
-
Kareszovics
addikt
Na jövök sírni, mert akkor van drop (tegnap este legalábbis így volt ): szinte egész nap be volt kapcsolva a játék itt munkahelyi böngészőn, 1 kártyát érdemelnék, de nem kapom. :S
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
sagem
addikt
válasz Assimilator #79025 üzenetére
A "rinyálás" réges-régen befejeződött volna, ha nem "szívnád az emberek vérét" de részemről is ennyi, köszönjük Emese
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
törölt tag
Ezt a kártyát, ami negyedik lenne, nem engedi eladni, csak maximum kövé alakítani... valaki járt már így?
-
Assimilator
őstag
Jezusom, fejezzuk mar be a rinyalast.
Legkozelebb mindenhez majd rakok negyven smileyt, vagy a vegere irom, hogy poen.
Csak szivom a vereteket.
LVL76-on vagyok, semmim sem resetelodott, elvileg 17 oraja vagyok bent.
Eddig egy darab kartyat sem kaptam. Erdekel? Nem!
Hepciasabbak vagytok ettol a par centes dologtol, mint a mikulasos nok...Egyebkent koszi a gyors diagnozist rolam. Hetfon majd szolok a fonokomnek, hogy nem lehetek tovabb fejleszto, mert azt mondtak forumon. (poen volt)
S1M0N
Koszi[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Amazon-t és Nuuvem-et kell sasolni egész évben, ott szoktak jobb áron hivatalosan Call of Duty-k lenni.
Vagy pedig be kell vállalni a G2A, Kinguin és tsai-t.
A WaW-hoz úgy lehet olcsón hozzájutni, hogy veszel leárazott Black Ops 2 Digital Deluxe-t és abba benne van. Én legalábbis így vettem meg anno mikor a Nuuvem-en 7ezer volt kb (3500 per játék ugye így).
De egyébként ez a WWII bundle már most sem rossz... talán a sale alatt kap picit nagyobb akciót.
Ez akkor még nem volt mikor én zsákoltam be ezeket.[ Szerkesztve ]
-
-
sagem
addikt
válasz Assimilator #79016 üzenetére
Jézusom..látom te nem szoktál fejleszteni vagy hasonló munkát végezni. És szerinted, ha nekem tegnap este működött, elértem benne lvl 10+-t, majd elmentem aludni, majd ma ugyanezen a gépen a többiekhez hasonló hibaüzenetet kapok és hibásan jelenik meg a statisztikám, amit nem az én gépem, hanem a Steam szerver tárol, akkor kinél van a hiba?
Tudom, kapcsoljam ki a routert, meg indítsam újra a gépet, ha úgy sem lesz internetem, akkor biztos nálam van a hiba (like netszolgáltató support style)
Nem rinyálok a kártyák miatt most már, majd este újraindul, de lehet, hogy holnap pl. Te jársz majd így, mert hidd el, nem az user tehet erről..
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
-
S1M0N
senior tag
-
warcat
veterán
Ne legyünk már ilyen lenézően okosak.Fix számú játék van engedélyezve,ha ebből egy sem lvl 10 alatti,nem tudsz csatlakozni, ennyi.
Tegnap este óta bővítették párszor a keretet de így sem elég.24 óránként resetel,a tanulság,hogy gyorsan végig kell lépkedni a fiókokon ha több van.EA: It's in the crate!
-
Dilikutya
félisten
válasz Rendo84 #78997 üzenetére
Jelenleg 25%, a télen kapott 50-et is némelyik, szóval esélyes.
De van egy World War II pack, az most 31,49€, benne van az összes II. világháborús, a Warchest-ben 22€-ért csak az 1-2. rész van a kiegészítővel.
Én az Amazonról vettem őket, 15$ volt a Warchest, 9,99$ meg a World at War és a MW2. MW1-et 5$-ért árulták valahol, a MW3 pedig 1600Ft volt a Tesco-ban. Black Ops részek makacsul tartják magukat, de nagyjából az egész sorozatra igaz, az alapáruk is ritkán esik keveset, és akcióban sem jeleskednek a többihez képest.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
noorbertt
őstag
válasz Assimilator #79008 üzenetére
Egér gyártók nagy örömére
-
sagem
addikt
Ja, nyilván egy fórum a sok közül/
-
válasz FollowTheORI #79012 üzenetére
0. szinttel nem tudok joinolni, csak 10. szint alattiakhoz. Na ilyet nem latok, mindenki 50+
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
Úgy kell, hogy rámész "see friends games", és ott keresel egy játékot ami már fut és ahhoz joinolsz.
Nekem se indult el a normál, de így be tudtam lépni egy játékba.Amugy ha veszel "autofire upgrade"-t akkor magától is lő minden másodpercben, szóval nem kell klikkelgeni.
-
nagyúr
-
SQX_Barto
addikt
válasz maross #79009 üzenetére
Nekem elsore kliensben nem ment, utana Chrome-ban igen. Es egesz ejjel ment, most level 77en vagyok (kliensben megy) Hozzateszem en ejfel korul inditottam, miutan hazaertem.
-
"onok keszulekeben", pl nalam se megy, se chrome, se kliens, se mozilla alatt.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Źşë'
addikt
meg csak annak esik kártya aki el tudja indítani a béna játékukat...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
sagem
addikt
válasz SQX_Barto #79003 üzenetére
Ebben bízom én is..így csak a mai kártyákat bukjuk. Feltéve ha nem lesz újra ilyen hiba..
_-ORANGE-_: probálj meg keresni egy olyan lvl10 alatti embert akinek elindul, a Steamen írogatnak felhasz neveket, akik elfogadják a barát kérelmet. (Közösség-témák-help and tips és ott a "Can't play the.." topic)
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz _-ORANGE-_ #79002 üzenetére
Ha jol ertelmezem, naponta ujraindul az egesz "moka" Level 1-rol, tehat ma este 7kor resetelodik minden. Es csatlakozhatsz ujakhoz. Ha 10levelnel kisebb a kulonbseg csatlakozhatsz baratokhoz.
sagem #79005:Naponta kapni kartyakat?
Bar nekem mar eleg regota nem adja a 3. kartyat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest