Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz #65537792 #108985 üzenetére
Két, egymásnak teljesen ellentmondó dolgot mond az UBI. Az egyik helyen leírják, hogy azoknál vizsgálják felül ezt, akik fél évnél hosszabb ideig nem léptek meg egy másik helyen meg azt, hogy akik 4 évnél hosszabb ideig. Igazodj ki rajtuk... De tök mindegy, mert ez elvi kérdés. Te sok esetben 60 eurót (vagy még többet) adtál ezen játékok darabjáért, annak tudatában, hogy amit megvettél az a tiéd, függetlenül attól, hogy milyen gyakran lépsz be. Nem kell folytatnom, hogy miért iszonyat gáz az UBI hozzáállása a kérdéshez.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
Segal
veterán
válasz #65537792 #105660 üzenetére
nálam jelenleg akkor ha leértékelik 4 eurora
Ennyi walletem van"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
senior tag
válasz #65537792 #105124 üzenetére
Azt szerintem sehogy, de egyébként ezek közül adta az egyiket: "Gladiators IDLE", "Mission IDLE", "Knight`s Pride", "Horus IDLE"
tboy93:
Itt van még kettő:
ABLFH-FJV4W-7ECKI ("Furry Love", "House of Detention", "OMON Simulator", "RUSSIAPHOBIA", "Furry Love 2" ezek közül adja valamelyiket)
DK3QL-FTMH3-94ZG5 ("Legend of Assassin: Siberia", "Hentai Police", "OMON Simulator", "RUSSIAPHOBIA" "Furry Love 2 ezek közül adja valamelyiket)
Ha ezek sem jók akkor nem tudom, én hiába próbáltam aktiválni, mindig azt írta hogy nekem már a könyvtáramban van
-
Segal
veterán
válasz #65537792 #102809 üzenetére
Majd azt mondják neki mint nekem amikor ellopták a kerékpárom... 50% esély van rá hogy meglesz.
Aztán jött 30 nap múlva a levél hogy ügy lezárva. Gondoltam kiváncsiságból lemegyek megkérdezni a lakásszövetkezetbe hogy járt e rendőr náluk mert jeleztem feléjük hogy kamera rögzített a helyszínen (csak nekem nem adták ki a felvételt).
Természetesen arra sem vették a fáradtságot hogy legalább a látszatát mutassák hogy érdekli őket az ügy. Gondolom inkább traffizni küldték ki az embert..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Sirandrish
legenda
válasz #65537792 #101901 üzenetére
Pár hsz-el feljebb írták hogy "távoli játékra" kell meghívni az emberkét
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Źşë'
addikt
válasz #65537792 #101275 üzenetére
az hogy neked intel/nvidiád* van se garancia arra hogy sose lesz problémád, éppúgy mint az "Érdekes, nekem tökéletes." elv is hülyeség, a számítástechnika nem így működik... orvosolnak egy bágot, erre lesz helyette 3 másik, csak várd meg míg előjön abban a bizonyos környezetben... akkor tudnám elképzelni, hogy neked nincs szükséged vírusirtóra ha linuxot használnál ez a szokásos hülye duma, hogy "win10-re még mindig vírusirtót telepítenek" akkor gondolom nem is levelezel, se netezel, max 3-4 oldalt nyitsz meg, de azt is egészen addig míg az adott site be nem nyal egy zsarolóvírust az hogy a géped mit húz le www-ről azért te vagy felelős, azért hogy biztonságos tartalmat kapjál meg az adott oldal adminja, üzemeltetője, akiket nem ismersz, nem tudod mit csinálnak a nap 24 órájában ^^) (tehát ez sem törvényszerű mint ahogy "érdekes, nekem tökéletes" elv sem) amúgy úgy tűnik, hogy túlértékeled magad másokkal szemben a tudásod alapján, ez egyáltalán nem bölcs dolog, és etikátlan is!
// nvidiánál utóbbi időben havi 2-3 driver megjelenése nem tudom mennyire mondható korrekt dolognak, felraksz egy új drivert (ddu-után) és adott játékban máris csökken az átlag fps 5-6al (csak példa) - plusz fagyogat egy/másik játék mindemellett, mert létezik ilyen, nagy fasság az hogy megjelenik egy új játék és máris egy full új meghajtóprogramot kreálnak neki - szóval nvidiánál is eléggé elgurult a gyógyszer, és nem ma kezdték! régen hol voltak ilyenek?! úgy nyúlnak bele abba is ahogy nem szégyellik, csak hogy vedd a következő generációt, mobilpiac detto
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
kwzatz
őstag
válasz #65537792 #101275 üzenetére
A te géped különleges lehet, tekintve, hogy gyakorlatilag nincs olyan szoftver, amiben ne lenne egy-két (száz) bug, ami miatt ne kellene folyamatosan ezeket javítani. Nem igazán értem, hogy miért hihetetlen, hogy másnál ezek esetleg előjönnek.
Nekem pl. a designnal nincs problémám. Ami nálam történik, hogy ha a library-ben vagyok és tálcára rakom a Steamet, majd vissza, akkor nem jelenik meg a teljes képernyő, egy része csak akkor, ha áthúzom rajta az egeret. (i5 6500, 16GB RAM, RX570 - nincs fent "gép optimalizáló" )
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Źşë'
addikt
válasz #65537792 #101273 üzenetére
amúgy 2pc van a házban, ez az új amin vagyok, meg a régi, a réginél nincs semmi újonnan tapasztalt hiba...
pedig ott is megy játék alatta...egyébként folyamatosan kötöd az ebet a karóhoz, hogy nem létezik az hogy másnál szar hisz nálad tökéletes, erre most mit lehet írni? "hülye kérdésre hülye válasz" hidd el, nem hazudni járunk fel ide steam topikba...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz #65537792 #101268 üzenetére
de az, hogy nálad tökéletes nem feltétlen jelenti azt, hogy mindenki másnál is tökéletes
ahány konfiguráció annyiféle hibaforrás, kompatibilitási gondok, de ez mindegyik szoftverre igaz ^^(#101270) Louro nekem is ugyan ez, főleg ha átfedésben böngészek, akkor egy idő után tuti
-
-
pilipi
aktív tag
válasz #65537792 #101264 üzenetére
Ebben igazad lehet, a hiba biztosan nem az én gépemben van.
Évekig nem volt soha hasonló probléma, most lett.
C meghajtó Acronissal visszaállítva, így ott nem lehet maradvány, a D meghajtón van a Steam kliens ami újra lett telepítve.
Hogy és hol maradt volna bármilyen maradvány vagy töredék? -
Ryder62
őstag
-
Źşë'
addikt
válasz #65537792 #101061 üzenetére
így van, én stream nézésre használom, míg pl warframezek addig hallgatom a háttérben a streamert, és még gyorsan tudok is kommunikálni vele ha úgy van, továbbá ott a lehetőség youtubon egy kis zenehallgatásra, ami gyorsan eszembe jut már nyomom is be
-
SP4C3
veterán
válasz #65537792 #100419 üzenetére
Biztosan qrva nehéz felkészülni erre az "átállásra" amit ők ütemeznek. ))))))))
Most akkor mi is az elrugaszkodott?[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
dolá
csendes újonc
válasz #65537792 #99922 üzenetére
Ez lesz ha majd engedi a support hogy újra próbálkozzunk a bejelentéssel, de azon ledöbbentem, hogy a facebookon és a gmailban ahol a bejelentkezéskor nem kell kódot megadni csak a jelszót ott belépés után gond nélkül törölni lehet a telefonszámot. Na jó a gmailnál be van még egy biztonsági szint állítva ezért ott először egy típus azonos telón is be kell jelentkezni de azt sem kunszt kijátszani, mert írja milyen telóm van.
De a haveri körtől jött visszajelzés hogy ezt a mait nagyon sokan benyelték, úgyhogy van dolga a supportnak. -
[Prolixus]
addikt
válasz #65537792 #99410 üzenetére
Ehh. Don't waste your time trying to taunt me. You see, I have this habit of intertjecting english words into hungarian sentences. At wim. Just because. I have no intention of showing off or anything like that. So please...give me a break and mind your own business.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Segal
veterán
válasz #65537792 #98720 üzenetére
a 30%-os részesedésbe
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz #65537792 #98718 üzenetére
de van mert a paypal "adót" fizetheti
Értem amúgy hogy hova szeretnétek kilyukadni.
Egyszerűen régen monopol helyzetben volt a steam megtehetett lényegében bármit. Most már nincs abban el is kezdett szép lassan engedni de lassan."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
NY_A
őstag
válasz #65537792 #98532 üzenetére
Az van, hogy lejárt az Access. Steam kódot kapnék hozzá egy ezresért. Ha biztosan menne megvenném a kódot de ha nem akkor inkább megint előfizetek Originsre. Ez a Mad Max. Beteg voltam a héten gondoltam kipróbálom annyira nem izgatott, hogy meg is vegyem de volt még egy hét az Accessből. De nagyon kellemes csalódás volt, elég sok órát beletoltam. Nem szeretném elölről kezdeni az egészet, még egyszer biztosan nem próbálnám ennyire kimaxolni.
De jobban belegondolva elég forintb***ó gondolatmeneten haladok. Megveszem egy ezresért feltelepítem, kipróbálom. Ha megy zsír, ha nem akkor újra előfizetek Accesre.
Bocs, hogy raboltam az időtöket. -
JoceeHunt
őstag
válasz #65537792 #90926 üzenetére
Vicces vagy sem, ez van Szeretem a szép, gondosan elkészített játékokat, de ez egyre kevesebb...
Sokszor szeretnék egyet a régi idők emlékére stratégiázni, sima leegyszerűsített grafikával, nem ilyen olyan 3D féleségekkel. A Dune 2000 vitte minden téren a prímet számomra, egyik Red Alert (1-2-n kívül) és C&C sem hozta azokat a régi élményeket, ahol tényleg termelned kellett és harcolnod .(#90927) FollowTheORI
Köszönöm ezekre ránézek.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
törölt tag
válasz #65537792 #90772 üzenetére
Maximum Forró sale-lel tudok szolgálni.
-
MrTwister
őstag
válasz #65537792 #90616 üzenetére
Link? Ha szürke jöhet privibe!
Más:
Komoly LARGE PIXEL COLLIDER, nézzétek meg a videót![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
-
őstag
-
-
törölt tag
válasz #65537792 #79977 üzenetére
Nem, itt most arról van megint szó, hogy bár tudta a Valve, hogy vannak scriptek, ahelyett, hogy bannolta volna az embereket, még ösztönözte is a használatukat azzal, hogy készített új kitűzőt. Ha valaki a szörnyes játékban használt scriptet, akkor az megy is tovább aimbotot meg wallhack-et használni a CS-be. A végén már a Store-t fogják megscriptelni.
hemaka: Botnet script? Szerintem valami mást használsz, mint kéne Amúgy nem új játékot kellett volna kezdened (akkor lemegy 0-ra a szinted), hanem direkt átmenni egy másik szobába, ami legfeljebb 10 szinttel lehet magasabb, mint ahogy most állsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #65537792 #79856 üzenetére
Redditen láttam egy posztot ahol a csávó éveken keresztül félretette az apróit és idén Sale előtt beváltotta egy 100 eurós/dolláros (nemtudom) Steam kártyára. Mostantól én is félreteszem a kávépénzem és félévente beváltom.
A Monster Game játék meg lett hosszabbítva 22-ig, gondolom mindenki örül. #YOWH Room1-el másfél óra alatt elértük a 12 milliót.
-
-
htc07
addikt
válasz #65537792 #79692 üzenetére
1. megnyitod: http://steamcommunity.com/minigame/
2. konzolba: JoinGame(szobaszám);
3. profit -
Hunbeast87
senior tag
-
-
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz #65537792 #79042 üzenetére
Annyira nem foglalkozom vele. Tudom hogy akciokat lehet feloldani, mar csak az utolso van a mi csapatunkban 20.000 boss kill. Talan este 7ig az is meglesz, a level 100 az biztosan.
A jatekra elfelejtettek odairni, hogy "sponsore by Logitech/Razer/ barmely random egergyarto" ....[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest