Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz SP4C3 #102648 üzenetére
És csak a Steam alatt döglödik a lemez ugye? Na persze.
De se nem ír, se nem használja NINCS használatban a lemez.Optika jön be VG nem opció. A szolgáltató ZTE csodájával már próbáltam.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bepken
veterán
válasz SP4C3 #102382 üzenetére
a különbség csupán annyi, hogy az említett két játék valóban remek, mondhatni hibátlan alkotás a maga nemében!
ez a koronás szar meg még meme-nek is vérszegény próbálkozás volt szerintem....
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
csaba951
veterán
válasz SP4C3 #102387 üzenetére
Google cache-ben még benne van.
-
s7evcsenko
addikt
válasz SP4C3 #101347 üzenetére
Rögtön a kereső/szűrő alatt, egy play kinézetű gomb
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nagyúr
válasz SP4C3 #101187 üzenetére
Nem törlöm le, mert mint írtam nálam teljesen jól működik. Sőt az összes chromium alapú dolog jól működik és használja a GPU gyorsítást is ahol kell.
Szóval további jó vergődést kívánok.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
s7evcsenko
addikt
válasz SP4C3 #100422 üzenetére
Az év 364 napján tökéletesen megy, és van egy nap, amikor az összes türelmetlen vásárló egyszerre akar belépni és megvenni mindent, amire szüksége van...
Tök életszerű, hogy ezzel foglalkozzanak... tudják ők is, hogy 1-2 óra és megoldódik magától a dolog."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
nagyúr
válasz SP4C3 #100194 üzenetére
Pont fordítva van... nagyon leegyszerűsítve:
400 DPI - 400 egység elmozdulás (lassú)
2000 DPI - 2000 egység elmozdulás (gyors)
Ugyanazon egérelmozdulásra (1 inch mondjuk).[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Csokishurka
őstag
válasz SP4C3 #100192 üzenetére
Hát az hogy nem tudom elég alacsonyra állítani ez sensit, játékon belül legkisebb, egér dpi 400 enyémen ez a min, winen belül pedig közpéptájon van azt hiszem. Se a Alien Rage, Borderlands 2, Rage játékokban nem tudtam számomra kényelmes lassú sensire belőni pedig már mindent minimumra vettem.
Jah igen egér A4Tech X7***
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csapoati
nagyúr
Rögzíteni fogja a játékidőt akkor is. Amúgy régen az özönvíz előtt, amikor csak dobozos játékok voltak, nem volt semmi ilyesmi, ha nem futott a gépeden, akkor is így jártál c. eset volt. Ez a refund egy nagyon jó dolog, persze a Valve nem nagyon akarta, az EU-nak kellett befenyítenie őket. De legalább van ilyen, én is kértem már egyszer refundot. A Kung Fury c. játék volt a delikvens, kb 10 perc után már unalmas volt a játékmenet.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Segal
veterán
Steam Halloween Sale: Októberben
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
-
nagyúr
-
croli
aktív tag
Amit te írsz az a teljes kliens frissítés. Mivel minden nap van új felugró ablak (az akciók, hírek, stb. miatt) amit egy apró frissítéssel tudnak csinálni ahhoz egy minimális pár kB-os "frissítés" kell. Ez nem is frissítés igazából hanem inkább csak egy szkript amit így egyszerűbb megoldani. Emiatt nem fogják megváltoztatni a töltő képernyőt szerintem. Nem érné meg hogy erre is külön csináljanak és így inkább feltüntetik mint frissítés még ha nem is az.
Ezek javítást így nem tartalmaznak mint a nagy frissítések amiket írtál.
Plusz a cfg fájlból amit írtál az az automatikus frissítés engedélyezése. Ha átírod "Disabled"-re akkor nem fog frissítéseket keresni. Így nem fog nap mint nap felugrani a kis ablak. Viszont akkor a nagy frissítést is neked kell manuálisan csinálni.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Inkább csak rémisztgetés,régebben a régiózárakat Steamen keresztül nagyon trükköző,rengeteg ajándékot így elküldő fiókok közül párat ezzel jutalmaztak elvileg.
Azt garantálom,hogy oroszéknál 100as tételben farmolnak a fiókokkal,mert ott sokkal nagyobb pénz amit kiszedsz,illetve több mindent lehet belőle venni,szóval illene ott rendet rakni inkább
EA: It's in the crate!
-
MoVieFaN
aktív tag
Az fel sem merül benned, hogy valaki okkal és nem jó kedvében használ bétát, mert a stabilban nem működik a Steam eszköze egy bizonyos Steam-es tartalommal és rá van kényszerítve..., és nem mellesleg a Steam Support szerint is csak ez a megoldás...
De hagyjuk, megoldottam.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
bepken
veterán
-
EmptyParadox
senior tag
Elvileg az elején frissítéseket keres/update-el/konzisztenciát vizsgál.
Ha a Task Manager-ben a Details-ben nézed, akkor sem jelenik meg semmi azonnal?Ez a Processes nézet nem is értem mire jó, kb. semmit sem ír ki értelmesen. :/
Bár azért a 30 másodperc kicsit sok. Nekem nincs túl izom vasam, szóval ez normális, de gondolom egy jobb gépen gyorsabban kellene indulnia.
-
-
edgR
őstag
Én is csak ajánlani tudom. Minden TeCsőre feltöltött videómat ezzel vettem fel, és egy átlagos i5-ös procim van. Egyedül egy bajom van vele mostanában, hogy ha fél óránál többet veszek vele fel egyhuzamban, akkor azután elkezd csúszni a hang. Emiatt meg kell állítani ~fél óra környékén, majd újra elindítani.
-
-
eami
Topikgazda
tudom off, de ha már teamviewer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest