-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #108010 üzenetére
Akkor 2 óra múlva kb?
Amúgy köszi!
-
törölt tag
Esetleg tudja valaki, hogy a Witcher 3 next update mikortól tölthető?
-
törölt tag
válasz wjbhbdux #107909 üzenetére
Itt lesz a válasz. Ezt el is felejtettem, hogy a preload így van.
Lehet miközben várt a háttértár 100on tekert, hogy kibontsa a fájlokat és utána akarta leszedni a hiányzó fájlokat.
Azért mutatott még plusz X.GB letöltést.A kitömörítés nem csak az SSD gyorsaságán múlik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz oberschurke #107686 üzenetére
Látjuk kezdő vagy.
Itt is meg a steam salenél is.
Az mindig így volt.
Nincs itt semmi látni való. -
törölt tag
Én úgy csinálom, hogy mikor görgetem a játékokat és ráhúzom az egeret és nem az van ott, hogy "kosárhoz adás" hanem "kattints rám" akkor az a megfejtés.
-
törölt tag
Lesz itt valakinek walletből eladó BF2042?
-
törölt tag
Mostani HB-ból cserélném Deadly Days, Memories of Mars vagy Mad Max-et -> Life is Feudal: Your Own-ra.
-
törölt tag
válasz meroly #102808 üzenetére
Ember! 10 euró (3500Ft). Szerinted fog vele foglalkozni a rendőrség? Ne vicceljünk már.
A fiad saját maga adta oda a skineket. Szóbeli(írásbeli, ez inkább szóbeli) megállapodás történt, hogy kap érte pénzt.
De ha hülyét akarsz csinálni magadból menj a rendőrségre. De ott szeretnék lenni nézni az arcokat.cyberwarfare: köszi, meglesz, rendőr ismerős stratra készen áll
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #101996 üzenetére
RDR2
Shadow of War Defi 4.15€-ért
2 szint téli kitűzőből
Matricák háttér
70 pont megy gabennek[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #101896 üzenetére
Hát nekem ez nem akar összejönni.
Hívj meg egy barátot játszani Indíts el bármilyen többjátékos játékot, nyisd meg a Steam Átfedést (alapesetben Shift+Tab), majd nyisd meg a barátlistát, kattints jobb egérgombbal egy barátra és válaszd a Meghívás váróba lehetőséget
-
törölt tag
Ha esetleg valakit mát megenne a fene.... [link] Day 01
-
törölt tag
válasz MegalodonS #101671 üzenetére
Szedd le tudjuk honnan és azt fogod mondani....huh de jó, hogy nem vettem meg.
Szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem kötök semmit semmihez. Érdemes pár pc-s facebook csoporthoz csatlakozni. Hát az agyam néha eldobom milyen emberek vannak és próbálják maguk megoldani a pc-s issue-kat.
Én arra akartam kilukadni, hogy ha nálam szar valami, akkor a szoftver fos, minden fos. Hogy lehet, hogy másnál jó? Tuti szar a szoftver.
Magamból indulok ki igen. Intel/Nvidia. És nincs semmi szar a gépemen csak ami kell. Érdekes nálam nincsenek szoftver bajok. Nem csak a steam-el.Csak nekem olyanok ne szórják az igét, akik win10-re még mindig vírusirtót telepítenek. Meg gép optimalizálót. CCleanert meg ilyenekt.
Kiszálltam.... Over and Out. OFF off
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Rossz az oldalt, de egy-két leárazást már látni...
L2D 1,63
R6 8ojró
PUBG 15[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na? Mindenki megnyugodott? Semmi extra. Szokásos árak.
Vicc, hogy az astronner kiemelt. 18:34-kor felnéztem még a nagy boom előtt és akkor is pont ennyibe került.
Mindenkinek jó pénz költést.(#100431) Serpiko
Nyúl
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz PeeterssoN #100406 üzenetére
Én az allkeyshop-hoz vagyok szokva. Nekem az olyan átlátható, egyszerű.
-
törölt tag
Hali!
Régen lehetett olyat, hogy átírtam a játék ID-jét egy másik játék ID-ra és a steam úgy érzékelte mint ha azzal játszanék.
Na most ugye vannak ezek a feladatok, hogy játékkal kell játszani, de nem szeretném ezért leszedni őket.
Valami kikerülő manővert lehet csinálni?(#100148) Samus
Jah hogy ez még mindig működik?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz l.skywalker #99744 üzenetére
Simán jó játék. Pikk pakk bele tettem 300 órát. Az a jó, hogy nem csak pvp van benne, mert a túléles is elég nehézkes néha.
Mondjuk én alapból látom a dlc 25%ot. Pedig böngészőben nem vagyok belépve.
Ui.:
És ha valaki magyar szervert keresne az dobjon egy pm-et.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
No good oh well.... Sírok
-
törölt tag
A szél 20án indul?
-
törölt tag
válasz Marci112233 #98717 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy 5 euró, 10 euró... Ez egy online store. XXl. század. És nincs bankszámlád. Mit akarsz?
Csinálj egy paypalt. Egy ismerősöd aki a jelenben él, rakjon rá 10ezret. Add oda neki kpban. Paypal tudsz a steamen IS fizetni és nincs ráfizetés.
-
törölt tag
66%-KAL OLCSÓBB Battle of Frigates
33%-KAL OLCSÓBB Volt
66%-KAL OLCSÓBB Psi Project
-
törölt tag
33%-KAL OLCSÓBB Divinity Original Sin 2 Definitive Edition
Becsült teljes összeg 30,14€
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #98443 üzenetére
Nem lesz, nyugi.
-
törölt tag
Valakinek? -> 55%-KAL OLCSÓBB Observer for Layers of Fear owners
-
törölt tag
válasz Heisenberg69 #90894 üzenetére
Caps lock off vagy cserélj jelszót, kérj emlékeztetőt.
-
törölt tag
Gyerekek mi van steam-el? Gaben sem veszi már fel a telot.
-
törölt tag
-
törölt tag
Jöhetnek a "mi van a steam-el?" hozzászólások.
De még a steamstat.us is nehezen jön be.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #90637 üzenetére
Nehogy csalódás legyen a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Láncfűrész topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gran Turismo
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...