Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz FollowTheORI #108558 üzenetére
Ezzel a website-al kategorizálhatod a könyvtáradat. Több éve használom.
https://www.lorenzostanco.com/lab/steam/[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz Ferke[HUN] #108482 üzenetére
Van szoftver és driverek is ami nem megy 11 alatt.
-
bobalazs
nagyúr
válasz s7evcsenko #108252 üzenetére
Nálam tök mindegy hogy nvme ssdre vagy ssd-re vagy hddre vagy akármire van mentve és akármelyik játék, gigás net mellett, meg erős proci mellett is csak mondom ilyen 60-70-es a max.
-
bobalazs
nagyúr
válasz FollowTheORI #108244 üzenetére
Kíváncsiságból, hol laksz, és melyik az internetszolgáltatód?
-
bobalazs
nagyúr
válasz gejala #108232 üzenetére
steam 70 fölé nem megy nagyon. Próbáld ki más szervert hátha jobb lesz. Osztrák, Német, szlovák akármi. De gondolom akkor is fizikai helyedet fogja alapul venni. Minket leszar a Steam, és nem nyomatja 1000 Mbittel, míg nyugatra igen. Erről már nyitottam egy steam beszélgetést, és ez jött le.
Egy Ubisoft vagy Rockstar bezzeg jött le 117 MB/s-el.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
MEg tudjátok magyarázni miért van az hogy witcher 3 game of the year edition miért kerül ugyan 10 dollárba ha minden megvan amúgy már hozzá? alapjáték + 2 dlc.
Akinek csak az alapjáték van meg annak is ugyanúgy 10 dollár... -
bobalazs
nagyúr
válasz Hegyirabló #107765 üzenetére
Vagyis, ha előfizetsz új előfizetőként a Star Wars The Old Republicra, Steam fiókon keresztül, az előfizetés nem adódik hozzá az SWTOR profilodhoz Vagyis új fiókkal karakterrel játszhatsz csak?
Az rossz, de az EA is rossz, meg az is hogy steam nem téríti vissza subscriptiont.[link] ez a kihelyezett link miért nem megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
"Ez a más országból vásárolok mert onnan olcsóbb" loopholet szépen lezárta a Steam.
Az Argentin meg Török árak, 4.5-5x-ös árra változtak.
[link] -
bobalazs
nagyúr
Hát ez elég fosatós játék lesz ha egyszer elkészül.
Nézzétek meg a videóját.
[link] -
bobalazs
nagyúr
válasz tibaimp #107610 üzenetére
Ott az augmented steam kiegészítő, az alap steam oldalt kiegészítő információkkal látja el, pl. egy adott játék oldalán kiirja a jelenleg megvásárolható legjobb árat.
pl.
Current best:35,23€at Humble Widgets (DRM FREE)Historical low:7,39€-80% at Epic Game Store 2/11/2021In bundle:4 times[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz Anonymusxx #107600 üzenetére
nekem sim kártya nélküli telón van a steam ill. guard.
-
bobalazs
nagyúr
válasz petymeg #107585 üzenetére
Nekem 500as sata ssd particionálva 120 Gb rendszernek, 1 tb nvme gaménak.
Az én nvme ssdm olyan hogy lassul ha érzékeli hogy rendszert raknak rá. Egyébként ha nem így lenne akkor is így csinálnám. Macriummal rendszerről mentést készítek hogy ha bármi baj van 5 perc alatt vissza tud menni a belakott friss rendszer.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Szerk:
Újraindítás megoldotta.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Történt valami a Steammel? Mert nem értem hogy az Ubisoft Connectben indított Ghost Recon Breakpointban hogyan lett Steames felület?
-
bobalazs
nagyúr
válasz bundaskutya #107195 üzenetére
Az új win telepítéskor nem is lehet kihagyni a jelszó létrehozását.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Sidorovich #107124 üzenetére
-Do you have Beta Participation set to "Steam Beta Update"??
-Yes, it worked for me as well.Ez valami új béta funkció a komment alapján. Jó nagy szutyok. Miért marad bejelentkezve ha egyszer kijelentkeztek belőle?
-
bobalazs
nagyúr
Mi a pöcs ez minden indításkor?
Hogy lehetne ezt örökre megszüntetni ? -
bobalazs
nagyúr
válasz Segal #105707 üzenetére
A helpdesk is ilyen kalap kaki.
Alapértelmezésben meg kell adni kártyaszám utolsó 10 számjegyét azonosításhoz, meg a számlaszám utolsó 3 számjegyét.
a megadott adatok alapján az azonosítás nem végezhető el...
Na most kinek panaszkodjak?Szerk.
Na most átirtam netbankon, ezzel kellett volna kezdenem. (amugy érdekes hisz át volt ez is írva úgy tudom, aztán lehet mégsem) Az meg marad rejtély miért nem tudtam azonosítani magam telefonosan.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz l.skywalker #105705 üzenetére
ja. Mikor ott voltam mondta az ügyintéző hogy nem érti miért az első! telefonszámomat mutatja a rendszer, (amit már rég átiratattam kitöröltettem) úgy hogy közben már az új számom aktív rajta. Jól mondod két különböző rendszer van amin ők se igazodnak ki.
Három szám volt eddig bevive a rendszerbe. Az első számot mutatja a rendszerük. A második számra küldi a megerősitő smst a vásárláskor, de ez a szám már át lett írva a harmadikra az otp által. Csak épp látod, bibi van.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Steamben megadom a fizetési módot, majd a kártyámat mastercard és az otp a régi számomra küldi ki a smst, ami már megzsűnt és a steambe is uj van beálitva meg a banknál is, ergo az uj számot használom a online netbankra is. Ki a felelős ezért a marhaságért, kit kell elővenni?
-
bobalazs
nagyúr
Steam mennyire engedékeny? Teszem azt veszek kulcsot szürkébe. Kiderül hogy lopott stb.
Na gondolom elsőre ilyenkor csak törlik a gamet a könyvtárból. Mi van 2xra, stb sokadszorra, mi történik? Elég csak igazolnom hogy vettem, és nem loptam? Mi a policy? -
bobalazs
nagyúr
Sehogy se lehet steam overlayt adni epic gameses játékokhoz?
-
bobalazs
nagyúr
válasz viperabácsi #102745 üzenetére
Hálózati.
-
bobalazs
nagyúr
ennek faja szintje van: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
[link] HELLION free
-
bobalazs
nagyúr
Mikorra várható az új steam könyvtár kinézet?
-
bobalazs
nagyúr
válasz VikMorroHun #100809 üzenetére
A steam már múlt héten csinált olyanokat hogy lekapcsolodott, egész délelőtt fel se tudott csatlakozni a chat barátokba. Ma havernak kezdte el csinálni hogy fel le kapcsolgat egész nap.
-
bobalazs
nagyúr
válasz SpongyaBob #100754 üzenetére
-
bobalazs
nagyúr
Oké most vagy én vagyok paranoid vagy hülye, de azt látom hogy a steamwebhelper folyamat belenyal 13% cpu használtba 2 Mb/s hálozati forgalomba, és ahogy rányomok a steam alkalmazásra hogy megnyissam, ezek a folyamatok abbahagyják ezt a művészkedést.... DAFUQ
-
bobalazs
nagyúr
Ez a grand prix verseny dolog a steamen már eleve rossz lábbal indult... versenyezz a barátaiddal, hogy ennyit meg annyit játszol ezekkel a játékokkal, miközben meg sincs.. Akkor a barom legalább a verseny idejére adná ingyen ezeket a játékokat kiprobálási céllal.
-
bobalazs
nagyúr
DDOS
-
bobalazs
nagyúr
válasz shaddy1027 #100348 üzenetére
Lol. kösz.
-
bobalazs
nagyúr
válasz SenorGrande #100329 üzenetére
-
bobalazs
nagyúr
Haverom 2 lépcsős azonosítoval védett steam fiokját ellopták aminek a menete a következő: be vagy jeelntkezve a böngészőbe steambe, rámész egy oldalra, ott rányomsz egy gombra hogy "a kapott játékot átvehesd" mér ne mennél rá ha haverod küldte ugye, és ennyi.
Annyit írok csak hogy a weboldal nevében gift szó található. -
bobalazs
nagyúr
válasz bepken #99817 üzenetére
Vajon miért lehet az vagy mit lehet még csinálni akkor ha az van hogy:
Az összes telepített steam játék eltünt, mintha nem lenne telepítve. A meghajtón fizikailag ott van a többszáz gigab. telepitett játék. Gép újrainditás, mappák eltávolítása-hozzáadása, nem hozott eredményt.
Ha rányomsz hogy egy hiányzó telepitett játékot telepítenél, akkor letölti azt újból. Steam újratelepítés nem lesz, haver gépe, nem akarja azt. -
bobalazs
nagyúr
Kicsit álmos vagyok rajta, akit érdekel a steamcustomizer oldalam.
-
bobalazs
nagyúr
válasz vorosmarti #99298 üzenetére
a portableapps.com alkalmazás bevezetése óta kétségbe vonom a program files mappa szerepét.
-
bobalazs
nagyúr
Én ezt szoktam használni.
Steam könyvtár filter -
bobalazs
nagyúr
Ez már igy kicsivel jobb, köszi.
A kompaktot kivettem igy már két sor kifér de igy sem az igazi. A smallra rakom a font méretet akkor meg nagyon kicsi, defaulton meg tul nagy ahhoz hogy 3 sor kiférjen.(#98086) ayo
Tudom hogy poénkodsz, de nem akartam megosztani a multbeli csetjeimet a nyilvánossággal, igy olyan embert választottam aki már régen volt fenn.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Ezen kívül még mit tudok csinálni?
Jó lenne ha az új UI-t nem hülyitenék le ennyire, ill. ha nem maradna ilyen mert ez szerintem szar.
-
bobalazs
nagyúr
Steamben rámentem a linkre hogy "purchase for myself",
payment methodnek a my steam wallet van kiválasztva. Nincs rajta elég összeg ezért a paypal-el kiegésziteném. Igen ám, csakhogy a paypal gomb csak egy sima kép fájl, nem egy link, szóval nem tudom a paypalbe belépni.Aztán már annyiszor próbálkoztam hogy ezt kapom:
It looks like you've been attempting a lot of purchases in the last few hours. Please wait a while before trying again.
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz csaba951 #68436 üzenetére
Az biztos hogy nem az én oldalamon van a hiba. Szerintem ki be járnak a steam szerverein a csalók/cracker/hacker akármik, és szépen eltüntetik a nyomaikat. Én gépembe zemana keylogger, bd 2015, egyik se talált semmit, de még rescue módba sem. A másik meg, kizárt hogy azáltal tudják a kódomat hogy begépelem hisz, lastpassből nyomatom. De!, ha lastpass-t tudnák akkor az értesitőt is tudnák nyomatni, vagyis be tudnának lépni, emailembe is. Így viszont abba nem tudnak csak a steam szeróját tudták feltörni. Szerintem ez a logikus magyarázat.
-
bobalazs
nagyúr
Na visszaírt a support:
Hello,A staff member has replied to your question:
Hello Bo,
Thank you for contacting Steam Support.
We apologize for the delay.
There is no indication that your account has been compromised or accessed by another user.
You are welcome to change your email address and password if you feel someone has your account credentials or is trying to log in without your permission.
DE, ebben azért van egykis furcsaság mert ma is volt két belépési kisérlet, Rioból meg isten tudja honnan.
-
bobalazs
nagyúr
válasz csaba951 #68187 üzenetére
Épp ez a fura, tegnapelőtt vontam meg a belépési jogot a más gépektől a Steamben ahogy írtad.
Természetesen mindkettő más jelszavakkal van védve, az emailem pedig nagy szolgáltatónál van. Esetleg a lastpasshez férhetnek hozzá, mivel azt használok. Azonban ott is megváltoztattam egy hete a jelszavat. -
bobalazs
nagyúr
Ahogy korábban is írtam, újabb szoppantyú. Ami k...a érdekes mert olyan 10-12 jegyü jelszavakat használok amit nem tudnak feltörni elvileg. Azt mondja: If you did not attempt this action, please change your password immediately...
Na most már hova változtassam a jelszavamat?Tényleges helyinformációd:
IP-cím:
94.21.196.26
Város neve:
NAGYKANIZSA
Állam neve:
ZALA
Ország neve:
HU
Jelenlegi bejelentkezési kísérlet információi:
IP-cím:
195.34.78.220
Város neve:
GIBRALTAR
Állam neve:
GIBRALTAR
Ország neve:
GI
Ha nem ugyanarról az eszközről nézed ezt az oldat, amelyet bejelentkezésre használsz, a fenti helyinformációk esetleg nem teljesen egyeznek meg. Fontold meg alaposan, mielőtt folytatod. -
bobalazs
nagyúr
If that location does not reasonably match your location or the location of your
Internet Service Provider, then follow this link for more information:Verify Login Location
If the information provided does not match then do not proceed, close the browser window, and change your password immediately.
If you did not attempt this action, please change your password immediately.
To complete this process, enter the following special access code into the
authorization dialog before trying to log in again:Persze nem nyomtam semmire. Lehet kellett volna.
-
bobalazs
nagyúr
Gond van a steamemmel, ugyan már jeleztem feléjük, nyitva van egy ticket már 3 napja de nem válaszoltak rá.
Emailben a guard most harmadszor jelezte hogy próbáltak belépni egy új browserből:
We've received a request to access your Steam account from a new browser
located at IP address: 141.101.201.170
Our records show this IP address is in MOSCOW MOSCOW CITY RU
De volt hogy már Lengyelo.ból is. Jelszavak megváltoztatva, email, steam, mindegyik. És mégis ezt kapom. -
bobalazs
nagyúr
Nem tudom itt volt e már, ingyenes a Battlefield 3 Originen Június 3.-ig.
-
bobalazs
nagyúr
Mit jelent ez hogy arma 3 3 days? 3 napig játszható majd törölni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest