-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
válasz Urguru #101776 üzenetére
Nekem is van pár accom és korlátozva vannak vásárlás szempontjából,mindegyik aktív volt (5€),mivel már ávek óta nem vásároltam velük így a piacot nem tudom használni.csere természetesen megy.
phenomHUN: trade korlát nincs,ha jól tudom csak az újonnan csinált fiókon.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Urguru #101529 üzenetére
én nem rendeltem belőle (csak gondolkoztam), btw de legalább tudok együtt érezni azokkal akik most szarban vannak, nyilván azért frissítgettek mert várták az újabb készletet - az hogy a steam weboldal még mindig kritikán aluli bizonyos esetekben azt ez is bizonyítja, de legalább csinálnák meg tényleg foglalóval...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz Urguru #101525 üzenetére
ha normálisan meg lenne írva az oldal akkor a valós készletből vonná le foglalóval - de az is lehet h szimplán szemetek és gondolták hogy nemár ilyen olcsón adjuk, mert tönkremegy a vállalat - de nyilván te sem örülnél neki ha törölnék a rendelésed csak úgy, egy 30ezres 50" Samu tvről ami nem gagyi meg kerül 10x annyiba normál esetben, a pénzed meg levegőben lógna főleg most két sale között
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bul07
nagyúr
válasz Urguru #99032 üzenetére
Hát szerintem régi árra biztos nem
Több oka is vanSok van eladó 0,28-ig van vagy 7500 zsák , aki venni akart az most vett, és nagyon sok van betárolva is
Meg ugye eddig is és ezután is keletkeznek és jelen lesznek azok isTippem hogy 0,3€ felé már nem igen fog menni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Elvileg ha apad a kínálat vissza fog menni... de azért gondolhatod hogy lassú lesz, ha lesz ilyen, mert akinek van esze az most pont ezért felvásárolt, hogy majd később magasabb áron eladjon.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Segal
veterán
Sale után tutira feljebb fog menni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
válasz Urguru #95559 üzenetére
Az a lényeg hogy mennyiből szeded ki, csak azután kaphatsz. Nekem 228-as szinten is alig több a drop mint százX-es szinten volt, azaz havi 2db drop kb, és emellé még ennyi játék ami szóba jöhet : 1039 games eligible for booster packs
Szóval ebből nem nagyon kell meggazdagodni.http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
VGYke
addikt
válasz Urguru #95050 üzenetére
eami, Crisp Rat, Csapoati és a többiek! Nagyon köszönöm hogy törődtetek a problémámmal! Itt hardvert csak most rendeltem először és kétségbe estem, mert nem láttam a fától az erdőt. No meg közben a szomszédom frissen főzött pálinkáját is meg kellett kóstolni
Várom azt az e-mailt, mikor érkezik, még nem jött levél. Azért más helyeken, online megrendelés után még faggatózni szoktak az átadásról, itt ugye nem. Hát meglátjuk.
Még egyszer mindenkinek köszönök mindent!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Franklin
addikt
válasz Urguru #92405 üzenetére
Igen, pl. én
A legkorábbi account 2003. szeptember 10-i lehet csak, mert előtte a Steam nem logolta a regisztráció dátumát (marhák ), csak a SteamID lehet árulkodó, minél alacsonyabb, annál korábbi az account.
Az én Steam ID-m pl. 7 számjegyű, tehát mikor én regeltem, már több mint 1 millió user volt.
A nagyon korai, 1 és 2 számjegyű accountok tulajdonosai Valve alkalmazottak voltak, csak néhányan már kiléptek és eladták ezeket az accokat, mert sokat érnek (akár 1-2 ezer dollárt is, de még a 3, 4, 5 számjegyű fiókokért is megadnak/megadtak pár száz dolcsit).
Itt van pl. egy Valve admin, Zoe, az ő Steam ID-ja 1-es (steamid.io oldalon csekkolható), simán el tudnám képzelni, hogy ha ő eladná ezt az accountot, akkor lenne olyan őrült, aki kicsengetne érte akár 10 ezer dollárt is
-
-
válasz Urguru #92092 üzenetére
Oké, megoldódott, bár egy elemkivétel és bekapcs nem volt elég, úgy kellett bekapcsolnom, hogy az A gombot lenyomva tartottam.
Mondjuk most meg a Steam linkkel szopok. Vagy a Steam fagy le a PC-n (vagy crashel), vagy megszakad a kapcsolat a link meg a gép között.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
addikt
válasz Urguru #90722 üzenetére
Maradnak, a Steam nem fog változtatni, de kiadók akciózhatnak még külön (tavaly asszem Ubi árazta még le pluszban jópár játékát a sale indulása után pár nappal).
@zseko: refund. Erre (is) van.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Urguru #90217 üzenetére
Szerintem sokkal olcsóbb nem lesz a Steam Controller, de aprón is szokott lenni 13-15k körül, én úgy vettem, mert a szállítás drága.
A "case" szerintem nem éri meg, hacsak nem szállítod kb. naponta, az XBox-kontrollereket sem tartja az ember dobozban, nem lesz annak baja.
-
-
Archttila
veterán
válasz Urguru #76104 üzenetére
Valoszinuleg a laptopban talalhato Integralt HD3000-ret nem szereti! A fejlesztok nem is ajanljak.
Egyelore sikerult atugranom a kerdeses jelentetet. A hivatalos oldalon azt ajanlottak, hogy le kell venni a grafikat, window modra kell valtani, es tenyleg, egyelore ugy fest, hogy mukodik
Most indultunk el a jegen a haz fele, szoval nincs mar sok!
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.