-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
Sziasztok.
Megvettem ezt a DLC-t: Miniature Gods DLC
Ingyen elajándékoznám!
Csak a DLC! Írjon privátot akit érdekel!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
válasz kenand #80494 üzenetére
Megnézni nem tudod az aktivált játékaid sorozatszámát, de olyan lehetőséged van, hogy egy tetszőleges fiókkal megpróbálod aktiválni újra. Ilyenkor a Steam közli, hogy ezt a játékot egy másik fiókon már regisztrálták, és lesz egy olyan gombod, hogy "Fiók felderítése". Ha erre ráböksz, a Steam küld egy mailt arra a címre, ami ahhoz a fiókhoz tartozik, amivel eredetileg aktiválták az adott kulcsot. Kényes infó nincs benne, gyakorlatilag annyi az egész, hogy a fiók nevét mondják meg, hogy tudd, melyik fiókodban keresd a játékod (mert ugye legálisan akárhány lehet).
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Csapoati
nagyúr
válasz eszement24 #80493 üzenetére
Lehet mert 3 euro is sok egy plusz kameranézetért?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kenand
veterán
válasz NyMRooD #80492 üzenetére
Ez egy 15 éves mail cím, már nem is használom másra, de gmailes fiókom meg a fiam steam accountjára van használva, majd ha ez rendeződik megváltoztatjuk.
Gondoltam még egy dobozos játék soroztaszámát is megírom.
War in the North meg van 3 példányban, 3 Steam fiókba beaktiválva, de nem tudom melyik volt az enyém, ( mási kettő a 2 fiamhoz ven beaktiválba) valahogy ki lehet euzt dertíteni, pl a nem ellopot fiokbál a War in the North játéknál megnézi mi volt a kód? -
eszement24
aktív tag
Csodálkozom, hogy senki sem írta (vagy csak nem vettem észre), de How To Survive: Third Person Standalone mindenkinek 70% akinek megvan az első rész (július 9-ig) a 20% helyett és így 2.99€ a játék.
-
NyMRooD
őstag
válasz kenand #80491 üzenetére
1. Support átfutási ideje általában egy hét, várj egy picit, ha küldtél számlákat nem lesz gond.
2. El kellene felejteni az olyan szolgáltatókat mint indamail és helyette pl. Gmail-re, Outlook-ra vagy Yahoo-ra váltani, ott van több szintű azonosítás.PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
kenand
veterán
Sziasztok!
Egy ukrán hacker feltörte a mail címemet (indamail) és ellopta a Steam fiókomat
Írtam a Steam ügyfélszolgálatnak megírtam egy Humble Bundle vásásrlás paypal adatait és egy Oyln paypal vásárláésát is amit közvetlenül a Steamtól vettem. Már kb. egy hete megírtam, de nem történik semmi. semmit sem válaszolnak.
Pedig nyilvánvalóan látható az is hogy 6 ében keresztül magyar IP címekról jelentkeztem be, most meg valaki Ukrán IP címeket használ.....Valakinek tapasztalata?
-
Vertigo18
addikt
válasz Sonlon #80477 üzenetére
Bár nem túl olcsó, viszont haláli, roppant aranyos, és helyi co-op van benne.
Rayman legends, ráadásul ki lehet benne lockolni a Rayman Origins pályáit...
Egyébként meg Trine az ász, a fiam minden nap megkérdezi, kész van-e már a harmadik része!?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
regener
veterán
válasz Sonlon #80477 üzenetére
Mint fentebb írták a Trine-t, akkor már: 1$-ért a Trine 2 Complete Story (meg még 2 számomra ismeretlen játék jár hozzá).
A Trine 1 és 2-höz találsz Demo verziót a Steamen például, ha tetszik akkor pedig ajánlott vétel.
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz KubanitoS #80478 üzenetére
Az egy remek jatek. Parommal ketten jatszunk es nem unalmas egyatalan a legjobb hogy egyszerre lehetunk ketten a jatekban plusz intenetrol johet harmadik fel is akar.
Elso reszben lehetett csalni a varazsloval de a masodiknal mar erre is gondoltak igy meg nehezebb de nagyszeru Miutan kesz johet a 3.resz is -
Sonlon
csendes tag
Sziasztok!
Tudna ajánlani valaki pár címet? Ami érdekelne a Lego játékokhoz hasonló stílus-Zelda sorozathoz hasonló stílus. Tehát aranyos némi agymunkát igénylő játékok érdekelnének.
Előny kevés helyigény,alacsony ár.
Előre is köszönöm! -
Assimilator
őstag
-
djculture
félisten
Mi a franckarika ez a NotGTAV izé..
-
kaszaking
tag
(#80461) htc07
(#80462) marcusa
(#80463) genndyKöszönöm nektek a segítséget
-
vorosmarti
senior tag
válasz Assimilator #80464 üzenetére
Biztosan nem fogod megkapni, nekem is ugyanez volt a helyzet. Tegnap huztam be. Ha a kosárba teszed, figyelmeztetni is fog, h nem kapsz belole gift-et.
-
Assimilator
őstag
Ha EZT megveszem es aktivalom, uy, hogy az elso resz mar megvan, akkor azt megkapom giftben, vagy semmi ilyen?
Van ezzel valakinek tapasztalata?
Odairva nem lattam, hogy visszakapom, de volt mar ra pelda, hogy igy is visszajott.Kozben a Steam kosar egyertelmuen leirta, targytalan!
[ Szerkesztve ]
-
kaszaking
tag
Ha a ezen az oldalon megveszem a CS:GO-t [link] akkor ugyan úgy kapok játékkártyákat steam-en mint ha ott vettem volna meg illetve steam teljesítményeket is kapok?
Megbízható az oldal és nem használt kódot ad?[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz Assimilator #80458 üzenetére
legfeljebb majd belül sejtjük
-
Assimilator
őstag
En mar elore latom, hogy *urvanagy rohoges lesz a vege. Bar valszeg mit itt a forumon soha nem tudjuk meg az igazsagot.
-
tomsolo
addikt
válasz unrealnoise #80456 üzenetére
Éne csak azt nem értem, hogy a refund 22. a vásárlás meg 29....
De lényegében tökmindegy, mert ilyenkor a support fogja megmondani a tutit.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
unrealnoise
senior tag
válasz NyMRooD #80455 üzenetére
Csabának nem hiszek, mert tudom mit vásároltam mennyiért, és igen, NEM A STEAM-en raktam kosárba a pakkokat, pályákat, hanem az EREDETI, OFFICIAL Raceroom oldalon, ez irányított át steamre. Tudom, már leírtam, csak ugye törölve lett. A többit kösz, majd megpróbálkozom vele.
[ Szerkesztve ]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
NyMRooD
őstag
válasz unrealnoise #80446 üzenetére
Nálam is volt ilyen amikor trükköztem és másik régióban vásároltam. Akár igazad van, akár nem, mást nem tehetsz, muszáj kivárnod, megfogják indokolni, hogy mi a probléma és ha igazad van könnyedén betudod bizonyítani, közel 100 milliós közösség (igaz a fele csak alt), elidegeníteni nem fognak. Nálam egyébként 2 hétig ment a banzáj és nem 4 játék volt az accomon, aztán megoldódott. Csabának meg hihetsz, valszeg Gabe a nagybátyja vagy valami közelebbi
Félreértés elkerülése véget, nem azt mondom, hogy trükköztél, csak, hogy ilyet minden ok nélkül nem csinál a steam vagy valamit csináltál vagy téged véd
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Mindenki nyugodjon le!
(#80451) b3ny: nem
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
b3ny
csendes tag
Ha megvettem 2004-ben a GTA San Andreas-t talán a Media Market-be, beírom annak a cd-kulcsát akkor bekerül-e a steam játékkönyvtáramba?
-
unrealnoise
senior tag
válasz csaba951 #80444 üzenetére
Erre inkább nem is reagálok semmit. Most ez komoly?
Volt már, hogy elütöttem egy számot amikor beírtam a bankkártyám kódját. Xbox One-on 25.000 acsi mellett rengeteg játékot fizettem már digitálisan, de ilyen steames problémám még sosem volt. Ez rohadt kellemetlen, és gáz. Nem nekem, nekik. Ilyen 2015-ben nem is értem, hogy létezhet. Bármilyen online boltban, rendszerben, még egy bóvliban is látom azonnal, mert kiírja, hogy sikeres volt a tranzakció. Itt meg valami gebasz van.Steam, így szeretlek...
-
csaba951
veterán
válasz unrealnoise #80440 üzenetére
#80268 unrealnoise
>Most egy hete vettem meg egy 50 EUR-es Raceroom pakkot,
>semmit nem csináltam csak beléptem a steambe.Ez biztosan nem állja meg a helyét. -50%-ot kapott, így 36,78 € volt akciósan.
Ilyen korlátozást általában olyanok kapnak, akik:
* csalással szerzett itemek/játékok eladásában vesznek részt
* VPN-en keresztül vásároltak más országból és rajtakapták őket.A te esetedben valószínűleg az a gond, hogy valójában nem fizetted ki a játékot. Nem érkezett meg a Steam-hez a pénz, és ezért befagyasztották a fiókodat. Beszéld meg a bankoddal/pénzügyi szolgáltatóddal a dolgot!
Lehetséges okok:
* valami ok miatt mégsem lehetett teljesíteni a tranzakciót
* fizetés után visszavontad a szolgáltatónál a tranzakciót.Ez egyébként az egyik legsúlyosabban üldözött viselkedés a Steam-nél. Ne csodálkozz rajta, ha ugyanezt a nevet, címet, fizetési módot, e-mail címet, gépet (tetszőleges kombinációban) használva más Steam fiókon se fognak veled üzletelni! A többi Steam fiókodat is igyekeznek majd felderíteni és befagyasztani.
-
tomsolo
addikt
Furi hogy a steamrep nem mond rá semmit
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Sirpi
senior tag
"Úgy tűnik, hogy ezt a fiókot szabálysértő tevékenységre használták."
Ha tényleg van valami komoly érvük erre (időnként az is elég, hogy scammer-ekkel trade-elsz), akkor lehet, hogy nem is oldják fel. De nem tudsz mást tenni, minthogy vársz a válaszukra, nem a gyorsaságukról híresek (átlag egy hét a válaszidő).
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
unrealnoise
senior tag
Persze nem szerettem volna bunkó lenni, csak nem látom a kiutat belőle, az okokat sem, semmit.
Mi van ha egy hét elteltével sem oldják fel a korlátozást, és nem is válaszolnak?"Kukába" ment 50 EUR erre a profilra?
Itt egy kép, erről van szó: [link]
Ha valaki tud megoldást, vagy bármit, nagyon megköszönöm, ha pesten járok, még egy jó sörre is a vendégem, csak lenne már jó végre.steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
unrealnoise
senior tag
Ezt értem. DE.
Ha beírtam helyesen azt a mocsok kódot, akkor meg miért szórakozik korlátozással??!
Azért mert fél a Steam, hogy valaki feltörte az email és a steam fiókom is?Na ne vicceljünk már...
A másik ami rohadt dühítő, szerda van, azóta is basztak válaszolni. Azóta is él a korlátozás, és igen, azóta sem tudom konkrétan az okát! Mondom, NEM TUDOM AZ OKÁT, MERT hivatalosan nincs is KONKRÉTAN MEGFOGALMAZVA az oka.
De persze én vagyok a hülye.
Jah és miért vagyok mérges egy játék miatt? Azért mert szeretnék mással is ONLINE LEGÁLISAN JÁTSZANI, de vásárolni SEM tudok...Tudom, valamit biztos elbasztam. De mit? Ennyit sem tud leírni a steam, csak azt, hogy vegyem fel a kapcsolatot velük. AHHA. És akkor most várjak, amíg lesznek szívesen megengedni, hogy használhassam a rendszerüket.... Fantasztikus.
-
cattus
addikt
Hi!
A Steam megeszi az OTP Junior-os MasterCard Online bankkártyát?
Do the thing!
-
válasz vorosmarti #80433 üzenetére
Senki sem állította, hogy alternatíva lenne, hanem hogy mobil tokenként használhatod biztonságos belépéshez, bármilyen gépen/böngészőben is próbálsz belépni a Steambe.
-
noorbertt
őstag
Én ahol tehetem ott használom ezt két lépcsős azonosítást, Facebook, Google, Steam, szerver jah és persze bank ...
[ Szerkesztve ]
-
válasz vorosmarti #80426 üzenetére
Pont ezt lehet most már megcsinálni a mobil appal. A böngészőben belépésnél a mobil appban látott kódot kell megadnod (gyakorlatilag tokenként működik).
-
Danny365
őstag
válasz vorosmarti #80426 üzenetére
Az SMS miért lenne biztosabb, mint a Steam app használata? Konkrétan ugyanaz a kettő, csak nem sms-ben kapod a kódot, hanem meg kell nyitni az alkalmazást.
-
vorosmarti
senior tag
válasz SenorGrande #80425 üzenetére
Én olyan kétlépcsős azonosításra gondoltam, mint a bankok sms-es beléptetése. Az talán biztosabb mint a Steam Guard, de igazából nem éreztem soha szükségét több védelemnek. Nem kattintok idegen linkekre, és mással sem tudtak eddig átverni. Hasonló a munkám, úgyhogy nem is lenne illene bedőlnöm ilyennek.
Amit nehezményeztem, az az, hogy ha belépek a steamcommunity oldalán, akkor store-ba külön kell authentikálnom, és viszont. Ezzel többször összefutottam, és teljesen indokolatlannak érzem. Amennyiben webről vásárolok, és újra be kell írnom nevet/jelszót, azt teljesen elfogadom, hiszen pénzügyi tranzakcióról van szó...
-
SenorGrande
senior tag
válasz vorosmarti #80424 üzenetére
A Steam Guard a kétlépcsős azonosítás/beléptetés második lépcsője!
Egyébként nem tudom mit akarnak egyesek, álljon egy Valve alkalmazott mellettük internetezéskor, és csapjon a kezére, ha bizonytalan linkekre kattintgat, vagy ismeretlen fájlokat töltöget le és indít el a crackelt vírusirtós gépén?! Vagy tartson ingyenes informatika oktatást az internet ésszerű használatáról? Én úgy érzem, a Valve sokat tett a biztonságért, akit ezek után kipakolnak, az a saját hibája, figyelmetlensége. Miért kéne kártalanítani? A többséget nem scammelték még meg, ez azért rámutat valamire...
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
noorbertt
őstag
válasz vorosmarti #80422 üzenetére
Én használom, miért vezessék be? Vagy nem követem rendesen a témát? Mobil appal...
-
nagyúr
válasz vorosmarti #80417 üzenetére
Két "lépés" van amikor belépsz (2 "step" verification).
1. felhasználónév + jelszó
2. egy külön egyedi egyszeri kód amit levélben/telefonra, stb. kapsz más csatornánAz ellen véd, hogy a jelszavad és felhasználóneved megszerzésével sem tudnak hozzáférni a fiókhoz, mert kell a más csatornán kapott személyes egyedi egyszeri kód is.
(Ezt általában amugy az adott eszközön el lehet menteni, így az adott ezköz később nem kéri ha egyszer beazonosítottad ezzel a külön kóddal. Ha több eszközt/belépési módot használsz akkor mindegyiket külön kell azonosítani.)[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
eami
Topikgazda
két faktoros amikor két különböző azonosításon mész keresztül.
pl jelszó + sms-ben kapott kód. A lényeg hogy egymástól függetlenül álljon rendelkezésre egy időben. -
vorosmarti
senior tag
válasz Assimilator #80418 üzenetére
Nem tudom, de borzasztóan bosszant, mert én soha nem mentem el ezeket a jelszavakat...
-
Assimilator
őstag
Tenyleg, amugy miert kell kulon belepni?
-
marcusa
addikt
G2a-n, kinguin-on vagy ebay-en hirdetsz egy giftet, egy steam support-os megveszi, ott látszik, hogy milyen account-ról küldték, és korlátozhatnak. Sokan új accountot használnak erre, de ugyan úgy visszakereshető, hogy melyik a fő account, ahonnan a gift származik. Ettől függetlenül, még én sem láttam senkit, akit ez miatt megbüntettek, sőt, egyre több ember steam-es nevében látom, hogy *g2a.com vagy *kinguin a név után...
:-)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz maross #80411 üzenetére
"ez igy igaz, semmi koze ahhoz hogy te elpaypalezed vagy sem."
De a srác ezen a két szón rugózik, hiába mondtam neki, hogy az a Steam rendszerére vonatkozik...
Na de tényleg, köszi srácok infókat, téma úgy tűnik offolva lesz úgyis.
#80413) Ozrych
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Nem tudjak, de attol még szabalyzatba utkozik.
@mate3553: "a tárgyaknál megjelenített "nem értékesíthető" felirat a steam rendszerében való eladásra érvényes."
ez igy igaz, pontosan azt jelenti amit irtal, semmi koze ahhoz hogy te elpaypalezed vagy sem.
"akkor miert tiltjak" - jopofa vagy, kb olyan kerdest vetsz fel, hogy miert tiltjak be az ugyes gyilkossagokat, ha ugyse tudják bizonyitani.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Mate
nagyúr
válasz maross #80408 üzenetére
Szvsz két dolog össze van mosva.
Egyfelől ahogy elmondtad elvileg a giftet nem szabadna eladni. Másfelől a giftnél és a tárgyaknál megjelenített "nem értékesíthető" felirat a steam rendszerében való eladásra érvényes.
(#80409) orichalcos: "Viszont azt nem értem, hogy mi alapján büntetnének, hisz a Steam csak annyit lát, hogy giftet küldök valakinek."
Ezért nem is nagyon büntetnek, de ez a része lényegtelen a dolognak. Mint ahogy odaát is írta, ettől még nem szabadna. Ha veszek 2 doboz cigit és a kollégámnak eladom az egyiket, mert nekem épp nem kell mind a kettő, neki pedig szüksége van rá akkor törvényt sértek. Elkapni nyilván nem fognak érte, mert nincs rálátása senkinek és bizonyítani is lehetetlen. Nincs összefüggés a két dolog közt.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz maross #80408 üzenetére
Köszi a pontosítást. Viszont azt nem értem, hogy mi alapján büntetnének, hisz a Steam csak annyit lát, hogy giftet küldök valakinek. (az orosz/ukrán gifteket kivéve, ott feltűnő, ha más régióból jön az ajándék. Gondolom én)
#80411) maross
Akkor viszont miért tiltják? Mindegy, kollega offolja a témát úgy tűnik.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
A steam eulaba utkozik, es a kis kiralysagukon belul megbuntethetnek tetszes es aprobetus resz szerint. Az eladast nyilvan nem steam rendszeren belul ertik, ahol nem lehet eladni, hanem pontosan arra ami, paypal, tf2 kulcsok es egyebek. Mas dolog az, hogy a gyakorlatban eddig csak orosz/ukran tradereket lattam buntetve, tonnaszamra - regiok kozott - attalicskazott giftekert.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
djculture
félisten
válasz wwenigma #80379 üzenetére
Nem tehetünk szerintem róla ha valaki annyira béna vagy elvan kényelmesedve (a nem kivánt rész törlendő)hogy a fórum keresőjébe képtelen rákeresni hogy rátaláljon mit hogy kell csinálni hogy angol legyen...
Segítség képpen 2013-10-08 13:45:39 a hozzászólásom az eredeti játékok off topikban, de a szájába nem fogom ötszázadjára belerágni valakinek..[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Assimilator #80404 üzenetére
A Valve a megbeszelt vedelmi intezkedesek betartasa melletti kifosztas eseten sem adja vissza a cuccaid, tortenjen barmi. De szerintem hiaba magyarazom neked mert nem fogod megerteni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
bul07
nagyúr
válasz csaba951 #80393 üzenetére
És szerinted aki megír egy ilyet nem gondol az email megerősítésre , akkor már beépíti hogy a böngészőből elküldje az összes mentett jelszót és jó eséllyel email is törve
Volt már nekem olyan vírusom hogy adobe egy hibáját használta ki és elég volt csak az adott szerver bármelyik oldalára felmenni már meg is fertőzte a gépemet , mert nem csak magán a honlapon volt hanem a szerveren amin volt a weblap és mindig visszamászott a weblapra míg a szervert üzemeltető is ki nem irtotta
Igaz ez jó pár éve volt, de azóta sokat fejlődtek ők isÉn ezért is használok Noscript-et, igaz hogy néha macerás de én már megszoktam
Szerintem steam le akarja magáról ezt is rázni, mert nehogy már felkeljen venni még 10-20 supportost hogy tudjon segíteni hanem egy tollvonással áthárítja mindenki másra
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
htc07
addikt
válasz wwenigma #80399 üzenetére
ennyi erővel akkor tenne meg mindent, ha nem lenne se trade, se wallet.
egyéni mérlegelés kérdése a védelmek kikapcsolása, ahogy a jelszavad is azzal osztod meg akivel akarod, valahogy azt mégsem teszi senki (mert tisztában van a kockázatával?)
itt is tisztán és érthetően le van írva minden. aki lustasága miatt ilyenen kockáztat, az így járt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik