Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Ma két éves a játék!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Werkly
őstag
Működik az utolsó patchen az Ultra+ mod Nexusról? Van infó erről? Kösz!
-
Feck
tag
Kivettem a mods mappát, elindult, rosszabbul fut, mint bármikor... egy merő tearing az egész.
Megpróbálok visszaállni a korábbi verzióra, és letiltom a frissítéseket. Anno már sikerült, de fogalmam sincs a lépésekről... -
tibaimp
nagyúr
Ezt én is olvastam, pucér Hermione-kat vizionáltak! Egyetértek veled, nem hinném, hogy a szerveren ezt csak úgy engedni fogják, az meg, hogy tört nem fog menni az tuti!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Plata
félisten
Valamelyik újság írta hogy ha megjön a mod támogatás tele lesz a játék pucér modokkal,de azt hiszem ezt benézték.
Szerintem csak olyan modot lehet felrakni amit engedélyeznek.
Viszont mivel a modokhoz eredeti játék kell és össze kell kötni a wb fiókoddal szerintem virágbolti verzióval nem is megy. -
Plata
félisten
Meg jött.
Build Version – 1326194
Developer notes – This patch adds new Ray Tracing features and enhancements, DLSS4 support, Bug Fixes, and MODs support to the PC version of the game.
Ray Tracing now has more toggles exposed for users to customize their experience. Previously, users could just turn RT features on and off, with a global RT Quality setting. We now expose quality settings for each feature, excluding RTAO, and an additional RT geometry quality.
In addition to the following:
All Raytraced Reflections are now rendered at a higher fidelity, resulting in crisper, more detailed visuals.
Raytraced Reflections have been enabled on bodies of water, including the Black Lake.
Additional settings have been exposed for the Raytracing feature on Hogwarts Legacy, allowing users to customize the visual experience to best suit their hardware. Previously Raytracing was simply enabled or disabled via a global quality setting. In the latest patch, we now expose quality settings for each feature (excluding Raytraced Ambient Occlusion).
Raytracing Geometry settings have also been exposed; this allows users to adjust the render distance and realism of both Raytracing Shadows & Reflections. This affects the level of detail that the game renders raytraced geometry.
Support for Nvidia’s DLSS4 has been added to the game.
Support for Nvidia's Ray Reconstruction technology has been added to the game.
RTX 50 series GPU owners can utilize Nvidia's Multi-Frame Generation technology.
Another new addition is now Hogwarts Legacy’s MOD support on the PC. You now have the ability to play with Community MODs that have been added to our PC version of the game, adding MOD browsing and installation in our PC Client. We have also modified our game editor and made it available to the modding community on Epic Game Store, integrated with CurseForge MOD system, and spent some time improving the character, quests, and dungeon systems to make them more user friendly in the editor. This system will open the creativity of our community for our Hogwarts Legacy community.
Playing with MODs:
By linking a WB account, players can now install mods from the new MODs menu
Link your account — WB Games
Players can browse and discover new mods from the new mod browser, click “Play MODs”
Players are able to create new saves and copy existing vanilla saves in order to play with MODs while keeping your vanilla save files safe. Create, Access, and Play MODs on the Enable MODs screen in “Play MODs”
Players are able to assign a different mod configuration to different saves to allow mod experimentation
Reminder that you need to be online for the MODs system to work properly
MODs Creator Kit with Curseforge Integration Best Practices & Do’s and Don’ts
Do use some form of source control to back up the contents of any mods that you are working on. When the Creator Kit is updated from the Epic Game Store, sometimes files that are not part of the official installation (such as a user’s mods) will be removed. Backing up your mod source in some form of source control will help you prevent lost work such as this.
Don’t attempt to open the Creator Kit uproject directly (e.g. by double-clicking on it) - users should always launch from the Epic Game Store.
Don’t change the activation state of any of the Creator Kit project’s plugins - it tends to break things.
Don’t use non-alphanumeric characters in the names of assets (this includes whitespace characters) or database fields. This will likely cause problems and may prevent things from working as intended. In place of whitespace characters in names, use an underscore _ instead if needed.
Don’t attempt to change the enabled / disabled state of any existing plugins in the Creator Kit. That will break things.
Don’t attempt to add / remove any plugins from the Creator Kit. That will break things.
Don’t force-delete Blueprints / other assets that are referenced by any mods you might be working on in the Creator Kit. Force-deleting in-use assets can lead to instability / crashes.
Don’t attempt to create a new character from within the Creator Kit multiple times. Specifically, entering the avatar creator portion of the Root Level more than once per program run in the Creator Kit can cause the Creator Kit to get stuck, requiring the user to restart the Creator Kit.
Do link your WB Account with Curseforge - Link your account — WB Games
MODS FAQs -
*Known Issue: PC Game Client
Due to changes to both data serialization and upgrades to our Raytracing features in the Hogwarts Legacy engine, level code changes were made that will break all 3rd Party MODs that use skeletal mesh assets made before the upcoming MODs patch.
Additional updates in the patch include:
AudioResolved wrong voice lines being triggered for Avatar when equipped with Azkaban Prisoner outfit
Resolved no SFX being player when purchasing a haircut from Madam Snelling’s Trees Emporium
CharactersResolved several clipping issues with various gear and outfits
Resolved specific preset Avatar eyes protruding from eyelids
Resolved transition popping between presets in the character creator
UIResolved wrong UI icons appearing incorrectly
Resolved debug text being visible for the name of Stalk – Honey Brown want when receiving it
Resolved “Message of the Day” section on Main screen disappearing after being clicked
Resolved incorrect subtitle test being displayed when Fig cast spells against the Guardian statues
Resolved no transition and overlay effect occurring when switching between main menu and save game slots
Resolved not being able to to change submenu in character creator when using a controller left and right bumpers
Resolved issue with the end user agreement appearing twice
Resolved an outdated legal disclaimer when launching game
EnvironmentsResolved visual seam issues throughout the Hogwarts castle, Hogsmeade, etc
Resolved missing collision issue with Avatar able to walk through doors in the Greenhouse
Resolved an atmospheric saturation effect looking unnatural when walking by the graveyard
Resolved lighting leaking through walls throughout various locations
Resolved player being able to see out of the world
Resolved missing textures in the Underground Harbour
Resolved self-shadow popping near or in Manor Cape
Resolved Ravenclaw house chest clipping through a chair
Resolved waterfalls streaming out while flying on the broom
GameplayResolved Avatar getting teleported out of world after being attacked and accessing the pause menu
Resolved player being unable to collect Wiggenweld Potion
Resolved an issue with fast traveling after learning Incedio spell before a quest is complete breaking the mission flow
Resolved player not being locked from certain actions during missions
Resolved Avatar holding two wands after completing Levioso mini game
Resolved Avatar getting thrown in the air when opening the field guide after being hit during a mission
Resolved beasts getting thrown in the air when Avatar opens a menu during the Levioso or Accio spell effect
Resolved an issue with Amit not being nearby when launching or tracking a quest
Resolved Accio spell not appearing in the correct spell slot when trying to play Summoner’s court
Resolved “Out of Bound” interior volumes teleporting player out of the world when on a broom
Resolved mountains streaming out of view when flying the broom
Resolved level of detail oddities based off the players proximity near the meat cart
Resolved the abandon quest prompt appearing after leaving the cellar in the “Venomous Revenge’ mission
Resolved a wireframe outline appearing when using Lumos after a swift dodge during a Merlin Trial
Resolved Ranrok dragon remaining visible with no animations during transition phase after being defeated while Crucio burn is active
Resolved when casting Glacius while a spider is burrowing causing it to get stuck
CinematicsResolved irregular visual cuts occurring causing missing actions and dialogues during the Intro vault cinematic
RaytracingResolved blocky reflections appearing on the island in the middle of the Black Lake
Resolved reflections flickering when payer is flying on a mount
Resolved framerate issues when turning Raytracing on
Resolved bright screen flashes occurring during the game
Resolved odd eye reflection in the mirror
Resolved over brightness in interior spaces
Resolved lower level of details flickering in Overland
Resolved Hogwarts interior appearing overly bright
Resolved Gryffindor portrait appearing corrupted and flickering
Resolved shadow triangle being cast on floor of the Ravenclaw tower not showing up properly
Resolved some portraits and paintings appearing to be reflective and shiny
Resolved unnaturally appearing bright lights through walls of interiors when Raytracing was on
Stability/PerformanceResolved game freezing when launching initial game boot up
Resolved game crashing during the seizure warning screen on boot-up
Resolved an infinite loading screen when going back to the One Eye Witch Dungeon
Resolved a crash occurring after the title reveal in game
Resoled crash when opening map menu and tracking a mission
Resolved a crash when following Natsai Onai to Hogsmeade
MiscellaneousResolved floating items appearing various locations of the game
Updated to the latest PSO cache for the game
Updated Nvidia Streamline SDK
Updated XeSS SDK -
homerhamm
addikt
De jó volt, mikor a Bullyba órára kellett járni, ha meg nem mentél be elkaptak a prefektusok, meg éjjel se lehetett kinn mászkálni.
Bezzeg az 1800-as évekbe a gyerekek az éjjel szaladgálhatnak a tiltott rengetegbe!! régenmindenjobbvót
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Na, ez így már mondjuk tényleg jó lenne, mert valóban az NPC gyerekek, csak ott ténferegtek a kastélyban, időnként nézegettem párat, mintha gyakoroltak volna varázslatokat meg ilyenek, de alapvetően nem csináltak sok mindent.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Megnéztem, kösz! Remélem jó lesz, mondjuk több oktatási órán szívesen részt vettem volna én is.
A kastély nekem élethű volt alapból is nem tudom, hogy azt hova lehetne fejleszteni, nekem nagyon tetszett, mocsok jól meg van csinálva és óriási méretű.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Igen, ezt most olvastam én is! Érdekes, mindenesetre. Azt láttam, hogy sárkányon, főnixen, porszívón repült a karakter, meg egy csomó új kinézet választható lesz. Készült új dungeon is, ezt még maguk a fejlesztők tették bele, mint egy kedvcsinálót, ha jól értettem.
-
Plata
félisten
Ha tényleg lesznek majd órák,meg ünnepek és rendes evés a játékban,plusz az NPC-knek lesz napirendje akkor tuti újra végig viszem a játékot.
Kipróbálnék pár klubot is. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #2016 üzenetére
Figy törd fel a konzolod,akkor talán tudsz rá tenni modot.
Állítólag új játékmódok is kerülnek be Pc-n.
Ha igaz készül kviddics mod hozzá.
Bár az egyik külföldi cikk szerint valószínűleg először nagyon sok alul öltözött Hermione mod jön.
De emlegetnek új mini játékokat,kviddics modot,meg egy csomó mást.
Ha jön egy total conversation ami javítja a grafika bugokat az kell.
Na meg új varázslatok,kismillió új ruha.
Plusz olyan mod amivel többszáz állatunk is lehet.
Kedvenc MMO-mban én már nagyban a hetedik éves kampányt tolom,amíg konzolon csak a hatodik éves kampány megy.
Mivel megtoltam egy kicsit pénzből így már majdnem a negyede megvan.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Jönnek a modok a játékba,harmincadikán bekerül frissítésbe a mod támogatás.
Remélem egy ügyes modder kijavítja a játék elcseszett hibáit.[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Én meg magamnak építem, állítom össze a következő generációt, cserélem a komponenseket stb. (legutóbb tápot majd VGA-t cseréltem).
De persze, ki hogy, nincs ezzel baj!szerk: most majd egy HTPC-t akarok összerakni az OLED TV-hez, csak még TV sincs
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
-
Bal0924
aktív tag
Végülis visszatöltöttem egy régebbi manuális mentésemet.
Csak 1,5órát vesztettem és csinálhattam újra egy fő küldetést és 2 gyors melléket.
Van mentési hely, szóval minden küldetés előtt mentek.Másodszorra megadta a kekszes küldetést. (de csak azért is befogtam a maradék állatkát)
-
-
tibaimp
nagyúr
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
A keksz kiszabadítása küldetésnél. (Holdborjak kiszabadítása a ketrecből)
Kiengedtem őket, egyesével befogtam majdnem mindet és nem adta meg hogy megtaláltam kekszet. (pedig minhta az egyiknél odavolt írva neve, de nem csinált semmit)van megoldás? Vagy újraindítani a küldetést?
Olyan hülye az automata mentés, hogy már rég túl voltam a kiszabadításukon mire vissza tudtam volna tölteni.
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1990 üzenetére
Nem tom.
Az előbb modták játékban cseten hogy az olvasták a francosbúkon hogy jön a játék definitive edition változata.
Amiben lesz sztori dlc ha igaz.#1991tibaimp
Csak ruhák jöttek. Meg egy saját bolt küldetés.
Azok ugyanis ps-re voltak kiadva de magkaptuk PC-n is.[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
-
Plata
félisten
Azt mondják hogy még az idén jön talán a játék Definitive Edition kiadása.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1986 üzenetére
Őszintén szólva régen csináltam ezt a küldetést utoljára,vagy másfél éve.
De ha megvan sok szobor jön egy bagolyposta.
Ez a levél.
Utána a pasi megtalálható úgyrémlik roxmortsban.
De esetleg keresd meg a gondnokot roxfortban és beszélj vele.
A végén kiderül miért szivatja.
Szerintem nagyon vicces.Rákerestem a wikin,ha nem gond a spoiler nézzétek meg.
[link][ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
válasz
homerhamm #1970 üzenetére
Na, csak visszamentem és megcsináltam még ezt-azt, többek között meglett az az 1 darab Merlin Trial, ami hiányzott és az Astronomy Table is meglett, illetve a 2 darab Demiguise figura is. Így összesen 88 óra lett a játékidő a Steam szerint.
Plata: Említetted, hogyha meglesz az összes Demiguise figura, akkor azokkal jön valami Side quest az öregnek, akinek gyűjteni kellett? Nem adott be semmit. Vagy rosszul emlékszem?
-
Feck
tag
Igen! Az összes mod Nexus nekem, vagy manuálisan, vagy a Vortex Mod Manager segítségével importálom. Este megnézem a reshade-et, ill. teszek ide képet
Hármat is kipróbáltam, mert borzalmasan homályos alapból a játék...
Jó, hogy tibaimp ennyi mindent kérdez, mert újra elkezdtem, és semmire sem emlékeztem. Pl. tegnap este 5 percig nem tudtam leszállni a seprűről...azt is csak kontrollerrel sikerült.
Platának pedig ezer hála ezért a sok infóért, én az ilyen típusú játékokhoz nagyon satu vagyok, minden 2. küldinél irány a YouTube...Plusz kipróbálom a mod-ot, ami elvileg megszünteti az idegtépő tearing-et. Csak eddig nem mertem, féltem, hogy szétcseszi az egészet, de nem tudom elviselni, ha nem fluid, mert a fejlesztők lusták voltak optimalizálni...
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
homerhamm #1968 üzenetére
Az a furcsa, hogy például nálam 1 darab Astronomy Tables nem lett meg a kastélyban írja, pedig megtaláltam a helyét, ott van a nagy kőkerítés tetején, de nem adta be a lehetőséget esete sem! Viszont, ugyan akkor meg hiányzik a listámról.
Ja igen, a falut elfelejtettem ki-printscreen-elni, ott meg lett minden, 1 darab Demiguise figurát nem találtam meg.
szerk: amúgy lehet visszamegyek még, rászánok 1-2 órát és yb segítségével megkeresek még egy két dolgot, meg a 40-es szintet is jó lenne elérni...
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Na tegnap összeszedtem az összes revellio paget Hogsmeadebe, mondjuk az utolsóhoz kellett a google, már csak az a kb 12 db iskolai kell.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
homerhamm #1964 üzenetére
A repülés tuti, mert side quest!
Az Avada Kedavra meglett, mert ha visszamész Sebastian-hoz, odamész hozzá, F beszélgetés, nekem egyből beadta, hogy tanítson meg egy halálos varázslatra! Ez már akkor volt, mikor az ő quest sorozata befejeződött! Ott van lent a pincében, ahol mindig találkozni kellett vele (legalábbis nekem ott volt).
Így fejeztem be:
-
-
homerhamm
addikt
válasz
tibaimp #1961 üzenetére
Az utolsó tök jó, ott amúgy kell ugrálni is. Amiket még kihívás megtalálni a guide pagek, mikor csilingel, de találd ki hol van a lap.
A seprűset én se csináltam meg, az valami borzasztó.
Szerintem meg se lesz a 100%.
Aréna harc is kifogott rajtam, az nagyon idegesítő volt.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
homerhamm #1960 üzenetére
Én már 90% fölött vagyok, mert a térkép nagy részét kipucoltam, egy-egy chest maradt ott csak, de azokat megtalálni.....
Illetve, ami nekem nem megy, az a repülőverseny a seprűn, időre! Az elsőt még meg tudtam csinálni, de a 2. már keksz...ott már csak úgy lehet végezni időre, ha a "gyorsító gömböket" is felvenném, de akkor meg annyira gyors lesz, hogy nem találok be a karikán.
A másik, ami nem megy azok a szobák a kastélyban, ahol a kockákat kell húzogatni/taszítani faltól-falig, és úgy kell átjutni (nem jut eszembe a neve).
-
homerhamm
addikt
válasz
tibaimp #1959 üzenetére
Én is.
Amúgy tegnap meglett az összes seprű, bár úgy erzem nem mindent lesz kellemes összegyűjtögetni, pl. a szükség szobájás dekorációkat. Amúgy én már rég kivittem a játékot 88%-on vagyok Avada Kedavra nélkül, csak egyszerűen jó visszamenni. Illetve van egy 2%-os mardekáros és egy másik 4%-os végigjátszásom, bár azon legszívesebben végigrohannék az Avada Kedavráig.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1955 üzenetére
Pedig érdemes megcsinálni mindent.
Más a vége. ha százszázalékosan megcsinálod.
Legalább is mikor leadod a field guide-ot.
Plusz érdemes minden házban kezdeni egy karaktert,a sztori egy része más és más.
A szöveg is más.
Például griffendéles karakterrel tök jókat lehet dumálni a mardekáros sztori NPC-kkel.
Lesz egy kis adok kapok a csevegésben.
Sőt még eljuthatsz azkabanba is. -
tibaimp
nagyúr
válasz
homerhamm #1954 üzenetére
Hát kb.!
Én most végeztem a fő szállal, majd a side questek vannak kb. 10 darab, már amit meg tudok csinálni, illetve a térkép pucolás. Bár már ~83 óránál tartok benne, és már kicsit unom...Még megcsinálom, ami jólesik, aztán annyi, nem lesz meg a 100% mert egy csomó dolgot nem találtam meg a területen meg a kastélyban sem.Érdekes módon, úgy tűnik, hogy a fő átok, az Avada Kedavra nem lesz meg, nem is értem, hogy miért, ezek szerint rosszat válaszoltam egy adott küldetésnél, vagy ilyesmi....
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1948 üzenetére
Ez az óratoronyban van ugye?
Az egy összetett játék,úgy nyitódik ki hogy az órát lefagyasztod abban a pillanatban amikor jó jelnél jár az inga.
De nem tudom elmondani,mert bonyolult.
Nézd meg ezt a vidióóót.
[link]
Vagy olvasd el ezt.
[link]
Ez az egyik Hogwarts secret,jár érte jutalom ha megcsinálod.[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Plata: Ezen az ajtón, hogyan lehet bejutni? Kicsit elcsúszik két oldalra a két fém rész, majd hirtelen összezárul.
-
Werkly
őstag
Valaki használ nexusról valami reshade modot ami szebbé teszi a képi világot? Kösz!
-
tibaimp
nagyúr
40-es szinten, nem találtál, vagy tudtál venni 34-es szinttől nagyobb cuccot? Csak azért, mert most én 37-es vagyok, de én is 34-35-ös szintű cuccokat használok, mert jobbak, mint az újonnan dobott 37-es cuccok, még akkor is, ha legendary!!
A mostani gear-em fel van enchant-olva, de a nyersanyag költség miatt, azt terveztem, hogy majd 40-as szinten újrahúzom a teljes gear-t.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Plata
félisten
válasz
saman1997 #1942 üzenetére
Ne legyen witcher,kérleeek neeeee.
Még egyiket sem tudtam befejezni soha,egy két órát le köt aztán többet úgysem veszem elő.
Jah azért mert a logót nekem kínai vót.
A játék legelején csak is kis szintű területekre mehetsz,a sztori előre haladtával megnyílnak majd a nagyobb szintű zónák.
De erősebb ellenfelek most is vannak,csak el vannak bújva,barlang és hasonló.
Sőt bossok is vannak,nevesített ellenfelek. Van amelyik tényleg el van dugva,például egy bokorba van elrejtve a bejárat.
A gear akkor lesz érdekesebb ha már lesz neked szövőszéked a szükség szobájában.
Szerzel banditatáborokból erősítőket.
Upgradelt erősítőkkel megpakolt gear már jó.A gearedet a kedvenc spelljeidhez igazíthatod,vagy a káposztákhoz.
Lehet azt hiszed viccelek,de baromira nem,egy káposztára turbózott karakterrel olyan lehetsz mint egy terminátor,mondjuk amúgy is,de káposztával nem is kell,csinálni semmit.Káposzta videó.
[link][ Szerkesztve ]
-
saman1997
csendes tag
Nem virágboltos, megvettem mert csak úgy tudom felhőből játszani Xcloudból.
Úgy èrtem hogy èn kb 15 ig úgy húztam fel hogy 1-2 Mainz questet csináltam amúgy meg gyűjtőgettem. Nem tetszik hogy az elejèn már ennyi mindent meg lehet csinálni
Nekem az erdőben vagy azonos vagy 1 szinttel voltak magasabban az ellenfelek.
Ezt S Scalelès gondot pedig sok kritika kiemelte. Meg a nem annyira változatos loot rendszert. Bővebb gear Szátok stb..
Látszik, hogy ezt eddig csak Disney játèkokat csinált fejlesztők csinálták ez inkább egy Harry Potter èlmèny hogy mèg a kisebbek is tudjanak vele játszani.
Ha ez a játèk Witcherrè szeretnè kinőni magát akkor mèg kellenek új fejlesztők az Avalance Softwarehez illetve több idő
(pletyka szerint 2028 körül jöhet a 2. Rèsz addig még majd jön gondolom DLC)Ettől függetlenül jó játèk nem kiemelkedő de jópofa a hangulata sokat hozzátesz.
Ja a logót rendszert elírtam Loot rendszer akart lenni
-
tibaimp
nagyúr
Beadott még egy Sebastian-os küldetést, lehet ott kapom meg.
Más: ha végigvittem a fő küldetés szálat, utána ott lehet maradni a területen csinálni a side quest-eket, ill. pucolni a térképet, vagy a fő szál befejezése előtt tegyem meg ezt?
-
Plata
félisten
válasz
saman1997 #1934 üzenetére
Egyébként mi a túró az a logót rendszer?
Tényleg ötletem sincs.
Viszont a térképet megnéztem,nem tudom neked milyen változat van,de lehet hogy virágbolti és azért bugos.
De eredeti játéknál bizony van szintje a térkép minden szegletének.
Clagmar coast például 30+ szintű.
Szerintem ha te oda lemész 10-es szinten megesznek reggelire.
Azt megnézném ha kis szinten le mennél megcsiklandozni a Part urának a szakállát.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
Van szintje területeknek.
Füge prof nekem egyszer sem bugolt be.
Ellenség aki a föld alól ugatott nekem olyan volt.
Szerintem ha a karaktered jól fejleszted akkor bárkit legyőz.
Nekem a legdurvább 13 szinttel nagyobb neves boss volt. De teleportálás ki volt fejlesztve űgy meg kijátszottam. De durva harc volt, ha eltalált volna meghalok. Minden területnek van szintje, nézd meg a térképet.
Bár ha jól tudom van olyan tört amin eleve van olyan csalás hogy gyöngítve vannak ellenségek. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Nekem nincs bung, PC-n tolom.
Plata: Már 90%-nál tartok, de még hátra van 4 fő küldetés az OK, de van még 20!! side quest, az brutál sok. Illetve még mindig nincs meg a Avaka Kevadra vagy mi, átok.
Sebastian most ölte meg a nagybátyját ezzel az átokkal, Anna vitte el a testet, most kell menni Fig-gel az utolsó Ancient magic helyszínre. A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
saman1997
csendes tag
Fúú srácok ez a játèk tele van buggal Xcloudon játszok. Fig prof kicsit bebugolt a falba megy.
Illetve szerintem a logót rendszer jobbnak kellene lennie. Illetve a szintezèsnek nem szabadna mindenhez hozzád igazódni. Sajnos ez nagy hiba szerintem. Sokkal jobb lenne ha lennènek területek sehova nem tudsz menni mert gyenge vagy legyőznj xyt. Remèlem a 2. És kijavítják.
-
paler
aktív tag
Viszont az eredeti eléggé el lett cseszve a 2023-as nyári frissítéssel.
Ha szépen akarom kifejezni,akkor azt mondom hogy elkúrták mint állat.
Ezt kicsit bővebben kifejtenéd nekem?
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
Plata
félisten
Nézd,gőzöm sincs,nekem elővételben volt megvéve,vagyis kezdetektől eredeti.
Viszont az eredeti eléggé el lett cseszve a 2023-as nyári frissítéssel.
Ha szépen akarom kifejezni,akkor azt mondom hogy elkúrták mint állat.
És ez a szép változat.
Viszont tavaly ősszel az eredetihez hozzáadták a ps exkluzív küldetéseket és dolgokat.
Másik dolog meg az hogy eredeti játékhoz tört mentést nem biztos hogy jó ötlet betenni,ha a játék hisztis a dologra kaphatsz bannt.
Már ha egyáltalán nézi. -
nyozo
aktív tag
válasz
homerhamm #1928 üzenetére
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, eddig a tört verzió volt meg a játékból, viszont most elég jó árban megvehető a Steam verzió is, és az Epic verzió is, kérdésem az lenne, hogy a meglévő mentésemet működésre lehet bírni valamelyik verzióval?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
tibaimp
nagyúr
Van maximális szint? Csak mert a térképen a nem bejárható rész 40-es. Én most 35-ös vagyok már, de már a challange-ek 85% megvan meg a térképet is pucolom kifelé folyamatosan.
-
homerhamm
addikt
Szerintetek mugliként mennyi idő alatt tudnék negtanulni varázsolni? Van felnőttképzés a Roxfortban?
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1917 üzenetére
Nem.
Oda nem lehet repülni,szállj le a barlang előtt és gyalogolj át rajta.
Körülbelül ott van a bejárat ahol a térképen a coastal cavern V betúje van.
Vigyázz mert sok goblin meg egyéb vacak van.
Ha át jutottál a túloldalra ott újra repülhetsz,de később sem repkedhetsz át,csak gyorsutazhatsz oda.
De egyébként a sztoriban majd át kell menni,de úgy rémlik én mentem átt hamarabb is.
Be kell sétálni,majd be kell menned egy benti pályára,át kell menned a bányákon,vagy verekedbed,a túloldalon meg ki jössz.[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
OK, akkor gyűjtögetek tovább.
A térképen van a lenti rész, ahova nem tudok menni, mert valami pajzs-szerű cucc állja az utam, gondolom majd unlock-olódik.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Haladgatok szépen a játékkal.
Az lenne a kérdésem, hogy meglett a zárnyitás III-as is, vagyis összeszedtem a fickónak a +9 majd a +13 darab szobrocskát, de még mindig találok. Van értelme tovább gyűjteni?
vagy már csak egy-egy terület kimaxolása miatt célszerű felszedni?
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Köszi, megnézem majd
szerk: mondjuk, ha az a "kockákat kell pakolgatni" szoba, hogy átjuss szembe lévő továbbjutási ponthoz, akkor gáz, azt konkrétan visszatöltöttem, mert még yb videó alapján sem tudtam megcsinálni a 3. szobát....
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Szia ismét felmerült valami, köszi előre is.
Találtam ezt az ajtót, mögötte van egy terem, ráadásul van bent a zárnyitáshoz gyűjtendő kis figura, de kb. mindennel próbáltam megbökni azt a követ ott fent, de semmi. Ez majd küldetés kapcsán nyílik ki?
-
tibaimp
nagyúr
Működött, csak azt nem értem, ha mindent a számba rág a játék, akkor ezt miért nem mondta, vagy legalább a Options menüben megtalálható lenne a bill. kiosztásnál.
Amúgy megtaláltam a TAB menü alatt azt a tárcsát, ahol látni, hogy 3-as gombon van alapból.Most ott akadtam el, hogy ennél Merlin Trial, az megvan, hogy így meg kell fogni a követ, csak épp forgatni nem tudom. Látom, hogy a varázslatnál írja az E Q V F gombokat, de azok csak max billegtetik a követ, nem forog.
Erre gondolok itt:
Meg kellene forgatnom a követ, hogy a rajta lévő szimbólumok stimmeljenek vagy nem?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hatévnyi fejlesztést és titkolózást követően megnyitotta kapuit a Roxfort varázslóiskola. Oly sok félresikerült próbálkozást követően vajon milyen lett a XIX. századi feldolgozás?
- Nokia 808 PureView - kamerás béta
- Netfone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...