-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz tomsolo #77899 üzenetére
Én nem panaszkodok
Utolsó 6hónapban 31 játékot nyertem és mindet meg is kaptam
Igaz van két szabály amit betartok, 20-as pontúnál magasabbra nem jelenkezek, ha egy példányt sorsol 2000 jelentkezőt éléri akkor se jelenkezek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Rellind
senior tag
Miért van az, hogy egyszer nyerek a steamgifts.com -on és persze hogy FAKE az egész....
-
-
tomsolo
addikt
Oh steam te szar!
Az megvan, hogy most már a kitűzőkészítésért kapott elemek is trade zárat kapnak?
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
cyberkind
félisten
A Batman Arkham Origins GOTY-ról van valami hír hogy mikor jön ki Steam-re?
-
Mate
nagyúr
válasz DrTechnoid #77885 üzenetére
Ha vettél játékban kulcsot, akkor azért droppolta.
-
őstag
-
Mate
nagyúr
válasz DrTechnoid #77882 üzenetére
Költöttél pénzt játékban?
-
őstag
Más is kapott csgo kártyákat? Mert nekem dobott egyet egyik nap, de hogy miért arról fogalmam sincs.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Redneck
nagyúr
Sikerült 1000 darabossá varázsolnunk egy oda-vissza cserével a drágaköveket. A problémám az hogy eladás lehetőség nincs mellette. Nincs trade korlátozásom. Miért nem tudom eladni a drágaköveket?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Spet
addikt
válasz breakout123 #77877 üzenetére
Változó időtartamú. Lehet 3 nap vagy 3 hét.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
csaba951
veterán
válasz cyberkind #77876 üzenetére
Bármelyik Steam-es játék indítása után nyomd meg a shift+Tab-ot és meglátod!
#77877 breakout123
Nekem legutóbb 24 órán belül megoldották a problémámat!
De persze ehhez az is kell, hogy normálisan leírd, hogy mi a gondod. Nem árt pár screenshot sem a problémáról. Vagy, hogy már az elején beküldj rendben minden anyagot ami szükséges az ügy elintézéséhez.[ Szerkesztve ]
-
breakout123
aktív tag
Körülbelül mennyi idő amíg a steam support reagál a levelemre?
Origin: malysztor
-
cyberkind
félisten
A régi Doom-okat lehet moddolni, itt elsősorban a Brutal Doom-ra gondolnék.
-
Arcképgyáros
Minden piac grafikonjánál azt mutatja, hogy elsején 3 centek voltak, ez real? Vagy csak bug volt? Lehetett vásárolni?
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Hogy tudom a drágaköveket 1000 db-os csomagba rakni? Külön vannak 720, 160, 100, 200, stb. Ha rákattintok egyikre-másikra azt írja ki hogy nincs elég ebből. El szeretném adni...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
tomsolo
addikt
Ez a marketes trade delay a vett cuccokra: fájdalmas.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Arkennys
addikt
szerintem lesz ezzel még valami művelve. olvastam épp CS:GO topikban, hogy valaki AWP skijét adta el másfélszeres áron, és most visszavágták invbe a skint, 1 hét trade bannal, ergo vevő is biztos visszakapta a pénzét. Az más kérdés, mi van ha pl nyitottak már a vett kulcsokkal, stb
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
nagyúr
Csak akkor van gáz, ha mondjuk hirtelen a rupia 1:1-ben váltódik az euróba és a 60 eurós vétel valójában csak 60 rupia...
Nem tudom ez vagy ilyesmi történt e, de nagyon nem mindegy.
Az kapásból közel 60 ezer eurós bukta a valve-nak (mivel ő lekönyveli az eladónak a 60 eurot, de az indiai oldalon csak 60 rupiát fizettek ki neki).[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ruti
Közösségépítő
a grafikon szerint 60 eurón mentek el a Dota2 kulcsok? több mint 1000 db?? szép történet...
ezen a Valve csak jutalékot keres, aki megvette, megérdemli
-
viszont ha van aki ennyiért is vesz, akkor mi lesz a közelgő d2 kulcslejáratkor?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
Csapoati
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz Arkennys #77858 üzenetére
Köszi, rákerestem (összefoglalót végig néztem de nem jött szembe ilyesmire válasz), ha jól értelmeztem akkor a barátom gépén be kellene lépnem az accommal, engedélyezni, kilépni és amikor belejelentkezik tudja használni. Ez kicsit körülményes és tényleg csak ki akarja próbálni.
Viszont ezek alapján nincs "megtorlás" ha másik gépről lépek be a fiókomba.
Megbízom benne, simán oda merem adni neki a jelszavam.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Ha az egyik ismerősöm ki szeretne próbálni egy játékot ami nekem meg van akkor lehet olyat csinálni hogy belép az én adataimmal, letölti és játszik vele?
Nem tilt le a steam mert egy másik gépről "jelentkeztem" be?20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Vajon meg tudta venni bárki is ennyiért a GTA ötödik részét: [link]?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
htc07
addikt
válasz Hangm4n #77854 üzenetére
Early this morning, a problem with our currency exchange rate data allowed users who use Indonesian Rupiahs in their Steam wallet to make purchases on the Community Market at heavily discounted prices. We have reverted as many of these purchases as possible. Steam Trading and the Community Market were both disabled while this rollback process was occurring, but are now enabled once again.
A relatively small set of users have one or more transactions where the item was restored back to the seller, but the wallet funds have not yet been returned to the buyer. We are still working to resolve this issue and appreciate your patience while we sort everything out.
Users using codes to add Indonesian Rupiahs to their Steam Wallets may have noticed that the wrong amount was added. These credits will be fixed later today.
-
Hangm4n
tag
Megint működik a Market!
-
Kvelstadt
veterán
Üdv!
Van olyan hogy steam törli az acc-om ha sokáig nem lépek be? Csak mert nagyon rég nem léptem be. Most felraktam a steam-et és lépnék be de azt írja hogy nincs ilyen acc.Szerk. A jelszavammal nem lehet gond mert papírra volt leírva de azért megnézek egy jelszó helyreállítást.
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
wjbhbdux
veterán
/s
-
Shodan
addikt
Persze hogy ilyenkor nincs fent semmim
Pontosan akkor most mi történt lehet tudni?? Felmentek az árak, de ennek ellenére miért vették?
[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
sagem
addikt
válasz Lackki #77839 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem nyelik be, itt nem pár 10 euróról van szó, vannak akik ilyenkor nagyban csinálják (na meg sok kicsi..) sok 100ezres (vagy milliós) tétel, euróban.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
bul07
nagyúr
válasz Lackki #77839 üzenetére
Steam nem foga benyelni szerintem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Arcképgyáros
lol
-
wjbhbdux
veterán
rollback lesz pár órával korábbi állapotra, kérdés hogy mit csinálnak azokkal akik a steamen elköltötték a pénzt
/s
-
Lackki
őstag
válasz regener #77835 üzenetére
a kulcs marketolható, csak nem tradelhető
Tags: Key, Normal, Base Grade, Not Tradable, Marketable
nem tom mi lehet, de vannak olyan fegyók amik el is fogytak keresőben
awp asii-t raktam be reggel és vitték el... meglepődve tapasztaltam hogy 38euroba elvitték mikor este még 26 volt. fél percre rá már 45euronál járt persze, akkor vettem észre hogy nem stimmel vmi...
kulcs ára is felment szépen 3.7-ig[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
valami nagyon összeomlott a marketen...
redditen azt olvasom hogy indiai rupia árak lehetnek, de nem... vettem egy kulcsot 2.29ért erre 3.30ért elvitték azonnal...Privátot hamarabb észreveszem
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz ProEvoFan #77820 üzenetére
Viszont egy csomó egyéb költség jelen van, ami meg a fizikainál nincs. Pl az Origin sm a levegőből jön, hatalmas szerverparkokat kell üzemben tartani és nem csak egyszer, míg kiírják lemezre, hanem folyamatosan, mert neked 10-20 év múlva is képesnek kell lenned feltelepíteni a digitális változatot.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Lackki
őstag
marketen mi ez a káosz? mindennek felment az ára nem kicsit...
egy kulcsot 3.59ért adnak de vannak milliós tételekPrivátot hamarabb észreveszem
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DrTechnoid #77830 üzenetére
Ezt inkabb igy mindannyiunkra ertettem, nem havi 400€-s fizetesre van árazva a store.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ProEvoFan #77820 üzenetére
Nem draga, te vagy szegény.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
cyberkind
félisten
A Mass Effect-hez leszedi a patch-et a Steam, vagy nekem kell?
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #77822 üzenetére
Még tök jó hogy ezek a DLC-k kb semmit se érnek ha az ember nem multizik, mert én a CoD-ban nem fogok soha se.
-
nagyúr
válasz Csapoati #77818 üzenetére
Akinek egyik sincs meg az ha visszaosztja nem is olyan rossz ám az...
10 CoD van benne, az játékoknként csak 20 EUR és kapod az összes DLC-t is.
Számold ki mennyi lenne külön minden játék meg season pass.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz warcat #77819 üzenetére
Na ez az amit sosem értettem...miért ilyen drága az új, friss, ropogós digitális játék?
Egy csomó költség nincs jelen: sokszorosítás,csomagolás, fuvarozás, raktározás, bolti eladási haszon (ok, itt a steam/origin elkéri a részét), de a nagy kiadóktól (oroginen, uplayen) vásárolt "saját" játékok is drágák...[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Csapoati #77818 üzenetére
Nana (igazi fanoknak már megvan mind összesdéelcévelprepurchízben),tessék inkább Blek Upsz III-at előrendelni,csak 59.99€t kell a semmiért fél évre előre odaadni, a season pass 49.99€, új rekord?
Régi szép idők amikor ennyi pénzért még Ámerikában is színes-szagos dobozos játékot kaptál térképpel stb.
De jófejek mindössze 100 euróért odaadják neked csomagban[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Csapoati
nagyúr
Végre leárazást kapott a komplett Call of Duty kollekció Steamen, így akciósan csak 200 euro.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Arcképgyáros
-
regener
veterán
-
cyberkind
félisten
A Mass Effect 1-ben van magyar nyelv?
A Mirror's Edge-ben van, azért kérdem, a Dead Space 1-ben nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest