-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
a178
tag
Ezt a játékot keresném :Governor of Poker 2 - Premium Edition Ha esetleg valakinek meglenne, legyen szíves jelezze. Sajnos lemaradtam róla...
Ugyancsak keresek egy Indie Gala packot, akinek esetleg maradt ki Happy Hourból...
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A THQ még gyorsan kisajtolja a pénzt a játékokból, mielőtt megveszi más a licenszeket.
-
tupacamaru
veterán
válasz warcat #39293 üzenetére
Meg már a Company of Heroes - Tales of Valor is az lett.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
warcat
veterán
válasz tupacamaru #39292 üzenetére
A Dawn of War Gold is Steamesre lett cserélve,szóval majdnem minden beregelhető már.
Cheesus: azért nehogy már ilyen ördöngösség legyen számodra,megnyitod az adott játék amazonos oldalát /itt a bundleknál pl a játékok felsorolásánál mindegyik link is egyben/ és bőszen keresed a Steam szócskát.
Ha nagyon lusta vagy, ctrl + F vagy keresés, és beírod,hogy Steam.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
tupacamaru
veterán
válasz Cheesus #39291 üzenetére
Két játék nem regelhető csak a Steam-re: [link]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Razuel
aktív tag
válasz BomiBoogie #39289 üzenetére
Hát szerintem már csak a darksiders 2 + dawn of war 2 megéri ennyiért, + ezen kívül van jópár jó játék benne..
-
-
warcat
veterán
válasz BomiBoogie #39286 üzenetére
19 játék van benne,kicsit más kategória.Humble bundle meg nem lesz újra,tehát aki nem vette meg az sokat nem tehet.
EA: It's in the crate!
-
Razuel
aktív tag
Újabb amazonos finomság: THQ pack
Nem tudom, hogy steamesek-e. Még nincsennek reviewok, de valószínű, hogy azok. -
fpeter07
veterán
Letöltöttem az InMomentum nevezetű játékot, csak van némi problémám vele. Az első indításkor elkezdi telepíteni a .Net keretrendszert, de egy idő múlva kilép belőle, következő indításnál ugyanez. Gondoltam törlöm a Steam mappából ezt a telepítőt, hiszen ha nincs mit telepítenie, el sem kezdeni. Így meg nem indult el a játék. Próbáltam letölteni a hivatalos oldalról a legfrissebb .Net-et, ott meg valami kompatibilitási problémát ír. (nem lehet telepíteni XP-re?) Most letöröltem a játékot, utána megnéztem, hogy le tudom-e törölni a .Net-et. Találtam legalább háromféle verziót a gépen, de törlésnél is hibát ír ki.
Tudtok valami ötletet adni, hogy mivel próbálkozzam? Estefele még megpróbálok egy újrarakást, de önmagában ez nem hiszem, hogy elég lesz.
-
Tomy Yayo
senior tag
Sziasztok, hülye kérdés 2 forintért
Kaptam egy csereajánlatot erre: BF3 Premium Edition (Origin)
Tudom én ezt steamen regelni, ha igen, hogy működik ez? Origint nem használtam még, nem vásároltam onnan soha.
Köszönöm
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
DeFranco
nagyúr
válasz huskydog17 #20874 üzenetére
Most fejeztem be a Legendet, abszolút megérte az árát, várakozáson felüli volt. Kellemes könnyed játék, jó sztorival, nagyon jó zenékkel, izgalmas kalandokkal. Kicsit már retro, de minden percét élveztem.
A fura kontroller támogatásért levonok fél pontot, de amúgy 4,5/5.
Már csorog lefelé az Underworld.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
-
olly
aktív tag
Egy kis érdekesség.
Tegnap kaptam a raceroom racing expercience closed beta meghívót.
ez f2p játék lesz, de lehet venni benne autókat (vagyis ilyen vrp pontokat) és 5$-ért véletlenül rányomtam h veszek 100-at és azt írta nekem h a steam wallet-ból vonta le (miközben ott nem volt semmi pénz rajta) illetve se paypal semmit nem kért, kaptam róla e-mailt h steam store walletből vették le.. De ott semmi nem volt semmit sem kért.A pontot megkaptam az 5$-ért járót de sehonnan nem vont pénzt (paypalrol semtud nincs rajta 1 fillér sem) se bankkártyát nem kért a wallet-et írja de azon sem volt semmi.
érdekes, bug? mondjuk ezzel szórakozni nem akarok mert kitujda milyen következményei lehetnek..
Itt az e-mail róla:Your recent in-game purchase through RaceRoom Racing Experience WIP has been processed and 5,00 USD has been debited from your Steam Wallet.
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
válasz BomiBoogie #39271 üzenetére
és (#39272) hjanos1:
Téééényleg!!!! Milyen figyelmetlen vagyok, pedig rányomtam a DLC-kre csak nem a tulajdonságoknál, hanem a játék melletti infósávnál és ott írta, hogy megvehetem őket. Benéztem! Köszi az infót!
PSNID: Tomy83PS
-
hjanos1
senior tag
válasz psycroptic #39270 üzenetére
A játék tulajdonságainál nézd meg a DLC fület.
The Factory Must Grow
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz psycroptic #39270 üzenetére
Nem fogja kiírni a listában, egyszerűen a játékon belülről el tudod érni a DLC-ket, amik benne vannak a GOTY-ban.
-
psycroptic
őstag
A greenmangamingen még tavaly vettem egy Borderlands GOTY-t, a steam viszont csak sima Borderlands-nak látja. Ez már így marad vagy lehet tenni ellenne valamit?
PSNID: Tomy83PS
-
válasz horvathd #39264 üzenetére
Van a Steamen Painkiller Black meg Gold Edition is. A digitális változatban gyakorlatilag nincs különbség, de úgy néz ki, hogy akkor mutatja a Steam, hogy neked megvan a Black, ha a Gold van benne a librarydban. A Gold amúgy valamelyik bundle-ben volt, onnan lehetett aktiválni. Így nekem most van Black meg Gold Edition is a librarymban, de a kettő - mint írtam - gyakorlatilag ugyanaz. A dobozos változatban annyi volt a különbség, hogy az egyik CD-ken, a másik 1 DVD-n jelent meg.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
horvathd
senior tag
Nem tudjátok, hogy a Painkiller: Black Edition [link] Steam oldala miért nem mutatja, hogy nekem már megvan a játék?
"The Kid just rages for a while."
-
mrhitoshi
veterán
Van egy kis problémám a Max Payne 3-mal.
Mivel a játék topicja nem egészen élettel teli, így ide tenném fel a kérdést, hát ha kapok rá választ.
A problémám az, hogy mikor fedezékbe vonulok, akkor egyszer csak bebugol a játék, és nem tudok mozdulni, akármit nyomok, csak forogni tudok. Nem tudok mozdulni, se lőni, se semmi.
Ha tudna valaki segíteni, annak nagyon örülnék.[ Szerkesztve ]
PS4
-
cskamacska
addikt
válasz csaba951 #39242 üzenetére
Innen is üdvözlöm a steam adminok felmenőit. Van még több ilyen profilú csoport, de messze ez volt a leggyorsabb-legpontosabb-legtöbb akciót bejelentő az általam ismertek közül.
Gondolom azok is sorra fonak kerülni, ha felnőnek majd a Hookups-hoz.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ledgeri
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #39241 üzenetére
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sagem
addikt
válasz csaba951 #39244 üzenetére
Ejej, az ilyen húzások jelentik azt, hogy egy cég végérvényesen elveszti a "szerethető" státuszt, és szép csendben áttranszformálódik "naaaagy gonosz multivízfej" vállalattá
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
íHm, úgy tűnik a tulaja követ minket, mert jelenleg "under construction" a lap Egyébként szerintem egy sima "továbbpasszoló" oldal, megveszi a zember a legolcsóbb helyről a kulcsot, ráteszi a hasznát, aztán eladja. Hogy működik e vagy sem az meg már más kérdés. Kb. mint a Vaterás árusok, akik a leütés után rendelik meg Kínából xy terméket, felárral persze
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
zseko
veterán
Üdv, ismeri valaki a mo-keys.com oldalt? Steames, Origines, sima játékokat lehet venni. Haver szeretne vásárolni, ránéztem, vpn-es aktiválást ír több játéknál is, meg text-ben vagy fényképen kapott cd-kulcsot ír. Úgy vélem nem kellene erőltetni az itt való vásárlást. De érdekelne a ti véleményetek is.
HR24.hu
-
addikt
válasz Vertigo18 #39245 üzenetére
Nyugi. Nyilván azért zárták be, mert 'Steam csoport' volt, és ezen belül írták le egymásnak a Steamen kívüli akciókat.
Ilyen alapon a Valve bezárathatná a SteamGameSales, IsThereAnyDeal, stb. oldalakat is. Nemár.
Ha irónia volt, akkor viszont lemaradt a szmájli[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
csaba951
veterán
válasz BigBlue69 #39243 üzenetére
Egy petíció amivel a Steamnél lehet tiltakozni a Hookups Steam csoport felfüggesztése miatt. Itt egymással lehetett megosztani a legújabb, legjobb akciókat. Gondolom csípte a Steam szemét, hogy (a Hookups) bemutatta hogyan lehet "Steames játékokat" vásárolni a Steamen kívül. Hm. Hát ezt tényleg szomorú a Steam szemszögéből. Amikor a Steam húz hasznot a globalizációból akkor jó, ha a felhasználók akkor meg rossz.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Bring Steam Group Hookups Back & Make Steam Follow Their Own Rules
Target: Valve Corporation, Gabe Newell, Steam
Sponsored by: Sammy, HookupsThe group Hookups was recently "disabled" because advertising and sales groups are not permitted on steam according to Steam. Steam threw the rules at us without even having the rule in the Legal Rules of Steam. It doesn't even say those two words in the Steam Subscriber Agreement which they told us was the reason the group of 12,500 members was disabled.
-
ledgeri
nagyúr
Meglepő figyelmességre lettem figyelmes. vagy csak eddig nem voltam túl türelmes:
Eddig mindig amikor a steamet telepítette a rendszer manuálisan igényeltem az ellenőrző kódot.
Most feltelepítettem a steamet, de ennyi hagytam...volt egy log-off-in, utána már az email ott csücsült...
(most esett le, hogy csak az os lett újrarakva, a steam mappa maradt [másik partíción..]..)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tome.jr
addikt
Mitől van, hogy 10-ből 7 játék induláskor egyből leáll XY működése leállt, zárja be a programot hibaüzenettel?
Próbáltam online, offline, a játékot áttelepítettem másik meghajtóra de így is kifagy induláskor.
Borderlands 1, Crysis, Crysis Warhead működik.
Borderlands 2, Limbo, I am alive, Darsiders II, Darkness II, Titan Quest, stb azonnal fagy.
-
addikt
válasz jozsi252 #39234 üzenetére
Nagy valószínűséggel nem fogod tudni beregelni, mert akkor ezt már az első telepítésnél meg kellett volna tenned. Tehát a játék nem Steames, és igen ritka, hogy dobozos játék később regelhető legyen a Steamre.
Ettől függetlenül próbáld meg nyugodtan, legfeljebb nem fogja elfogadni a kódot, bajod nem lesz abból hogy már a gépeden van.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy még amikor kijött az Euro Truck Simulator 2, megvásároltam dobozosan. Ezt most én betudom elvileg regelni a Steam fiókomba? Nem lehet belőle semmi gondom hogy már a gépre fel van telepítve?
iPhone 16 Pro Max
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Gateways -66% 1,35 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz abteam2008 #39229 üzenetére
Nekem most nem főt le mint a kávé megy rendesen. Tegnap viszont ilyenkor hulla volt.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #39228 üzenetére
Ok semmi, szerverek halottak...
-
Mardel
őstag
válasz Speeedfire #39227 üzenetére
Hétfőnként sync-eled a steamgift-el az accod, sose lesz ilyen problénád.
Igen workaround, mert nem létezik rá megoldás, steamgifts részéről sem...
De egyúttal ez jó is, free weekend bug matt kevesebben tudnak rá jelenetkezni, nagyobb esély.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
abteam2008
tag
Nektek is azt írja a Steam, hogy "Nincs kapcsolat"?
Xbox Series X
-
hodostamas
addikt
Hm, másnál nincs ilyen hiba?
Steam hitelesítés elutasítva
CClientSteamContext OnSteamServerConnectFailure logged on = 0Tegnap még semmi gondja nem volt... CSS-nél írja. Egyúttal mikor indítanám a játékot, reklamál hogy a steam felhővel valami nem oké
-
Speeedfire
félisten
Steamgift-en, hogy lehet jelentkezni valamire, ha free weekend van és bent van az invertory-mban?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
shadow1901
aktív tag
Üdv!
[link]Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
Lewzke
őstag
válasz MATEO6600 #39220 üzenetére
Ha megint ellopták akkor nálad valami nem stimmel, egy jó hosszú egyedi jelszóval + SteamGuard-os email fiókkal aminek a jelszava nem egyezik a Steam-es jelszavaddal gyakorlatilag bombabiztos. Kivéve akkor, ha van keylogger meg hasonló az oprendszeredben.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz eszement24 #39207 üzenetére
Sajnos már Exon-nak sem tudtam odaadni, mert eltűnt az invertory-mból.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
MATEO6600
őstag
Olyankor mi a teendő, ha 1 account lopás miatt már 1x felírtam a ticketet a játék cd kulcsa alá, és most megint ellopták, és megint oda kéne írnom??
Steam support csak sablon üzeneteket ír. -
Lewzke
őstag
Egy rövid kérdés: amikor a STALKER Call of Pripyat -75% leárazás volt, volt mellette "Loyalty Promo" vagy csak teljes árnál érvényes ez?
[ Szerkesztve ]
-
-
Youri
veterán
Köszönöm a Steamnek a 8db Dotát...
RTX ON
-
-
-
Vertigo18
addikt
Bakker, mire elolvastam, amit írtál, már jelezte is a steam! Szintén 8at kaptam!
A vicces az, hogy az elmúlt 2 hónapban egyszer léptem be, és a karakterválasztásig jutottam, azt gondolták, Én vagyok a megfelelő ember, akinek adhatják...
Mennyit kaphat az, aki tolja is a játékot?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Niczo
senior tag
válasz eszement24 #39209 üzenetére
Ezek nem kuponok, a Dota 2 egy játék ami free2play lesz ha végül megjelenik.
Vegyél fel steamen (niczo), és adok pár példánytA Trine kuponok szerintem már lejártak, az én inventorymba is volt pár, de már eltűntek.
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Niczo
senior tag
Ebben a pillanatban kaptam még 8 dotát
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
eszement24
aktív tag
válasz Speeedfire #39204 üzenetére
engem érdekelne a másik
-
Speeedfire
félisten
Vegyél fel steam-en. speeedfire
Illetve van sok dota2 ha érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
-
Exon
tag
válasz Speeedfire #39204 üzenetére
Én elfogadnám az egyiket.
-
Speeedfire
félisten
Valakinek nem kell 2db trine 2 kupon? Sajnos le van fagyva a számlám, nem tudom megvenni. De nem akarom, hogy kárba vesszen. Még elvileg jó 1 napig.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest