Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
válasz Tybor66 #90110 üzenetére
Rendben, köszi a válaszokat! Akkor majd innen választok. És ha egy global kulcsot aktiválok itt, abból nem lesz gond? Steam nem balhézik a régiózár sértésem miatt?
[ Szerkesztve ]
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Иван
őstag
Sziasztok!
Valszeg már 600x elkérdezett kérdés, de van egy játék (Injustice: gods among us) ami Magyarországon le lett blokkolva a steam által. Nincs ötletetek hogyan lehetne esetleg megvennem?
G2A-n nézegettem global kulcsokat, de hát ugye G2A eleve egy nagyon shady biznisz minden szempontból, amiről még soha nem vettem semmit, és igazából nem is akarok. Plusz nem tudom mi van, ha egy régiózáras játékot beaktiválok a blokkolt régióban. Elég sok játékom és itemem van ahhoz, hogy bekockáztassak valami bant vagy szankciót.
Foggalmam sincs, hogy tudnám ezt a játékot legálisan a steam fiókomba berakni... Valakinek valami ötlete?
Köszi
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Иван
őstag
-
Иван
őstag
válasz headhunter86 #44325 üzenetére
VAgy veszel pl. dota2/tf2 itemekért. A dota piacon most steam kártyákét egész jó árakat fitenek. (Én mondjuk hard cashbe raktam és eladtam jurókért).
-
Иван
őstag
Ezek a steam backgroundok mennyit érnek? (pénzben, dota - tf itemben, font sterlingben, galaktikus kreditben, akármiben)
-
Иван
őstag
válasz cskamacska #43586 üzenetére
Előbb utóbb gondolom mindenkinek ilyenre vált, ha kilép a béta fázisból, szóval gondolom nincs mód a visszakapcsolásra (amúgy meg mindegy a profilod szerintem).
-
Иван
őstag
válasz Doki16 #43571 üzenetére
Megvan a játék, még előrendeltem, nem f2p-s vagyok.
Csak azért kérdem, mert játszani nem nagyon akarok vele, de annyit megéri, hogy benyomom a menüt és lerakom tálcára vagy afkolok. Csúnya dolog, de igazából szerveren is afkolhatok.
SZERK
Freeroam: egyelőre szerintem még nem beváltható semmire, vagy igen?[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
válasz Joe Swanson #43567 üzenetére
Én most direkt ezért felraktam CSGO-t, és ha benyomom, nem megyek fel szerverre akkor is esik, vagy kell actual gameplay is?
-
Иван
őstag
Mennyit kell tolni ahhoz egy játékkal, hogy essen ilyen trade card?
-
Иван
őstag
Csak érdekesség kedvéért, mert az egyik ismerősöm steam accján látom, hogy trade probationön van. Azt tudom, hogy miért lehet kapni, de ezt hogyan ellenőrzik? Automata valahogy, vagy report alapján?
-
Иван
őstag
Ez a mirrors edge most így X évvel a megjelenése után egy méretes csalódás.
-
Иван
őstag
Mirrors edge olyan nálam, hogy steam csetben valamiért cirill betűkkel írok, ráaádsul alt-tabnál kifagy.
EA kódolás. GG.
-
Иван
őstag
válasz atomeec #39139 üzenetére
"én a fejlesztő honlapjáról töltöttem le anno, kellett hozzá Steam-en keresztül telepíteni az SDK-t, és annyi. "
Igen, ennyi. Azt nem vártam meg, amíg steamre beerőszakolják.
-
Иван
őstag
válasz Agyzuzo #39097 üzenetére
Toolsnál egy SDK akadt be.
DeFranco: régen én is külön mappát csináltam, hogy games, de rájöttem, felesleges. A 3-4 játék ami konstans fent van elfér a C program filesban, meg az a pár tíz program ami kell. Csak felesleges bonyolítás volt.
-
Иван
őstag
Amúgy az miért van, hogy a Steam folyamatosan egy 70%-ig töltött zöld csíkkal azt érzékelteti, hogy valamit töltök és az megállt? Update nem jönne, minden más játékom fullon lent van.
-
Иван
őstag
válasz TESCO-Zsömle #37322 üzenetére
Még jöhetnek Oracle vagy SAP szoftverek is
-
Иван
őstag
Csak egy javaslat, de szerintem ezt az első HSZ-be le lehetne írni, mert már sokadszor van leírva ugyan az (melyik kártya, hogyan, mikor jó kinél). Sok időt és energiát spórolna meg. Szerintem.
SZERK
Ez az Európából kivonul meg honnan jött? Ki volt az az okos, aki ezt elkezdte terjeszteni?[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
A holiday badgehez van olyan achi, hogy "Log in to Steam using the Mobile client". Ez most a hivatalos iOS/android klienst jelenti, vagy elég, ha egy mobil böngészőjéből lépek be? (BlackBerrym van.)
-
Иван
őstag
Most hirtelen miért hiszi azt a steam, hogy az üzeneteit spanyolul akarom olvasni?
SZERK
Ja, és el se küldi a mail címre, amit akarok...[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
Ez a community choice ez mi? Hol és mikre kell szavazni?
-
Иван
őstag
Amúgy ahhpz, hogy elérjem a badget, hol kell szavaznom és mire? (Még ez a kettő kéne).
-
Иван
őstag
Mirror's edge és HL1 anthalogy nagyon csalogató.
-
Иван
őstag
válasz Goldwin #36185 üzenetére
Amúgy ha jól tudom sok helyen már chipes és kódos a maestro (pl Angliában) és sok bank már nálunk is csak ilyent bocsájt ki, ezek ha minden igaz alkalmasak netes vásárlásra.
Ami logikus, mert ma már nem sok rételme van egy kártyának, ha neten nem használhatod.
-
-
Иван
őstag
Akarok venni dotához egy itemet (0,79 eurocent), és steam walletből kell fizetnem, amire minimum 5 eurót fel kell pakolnom.
Nincs arra mód, hogy kártyaszámot adjak meg, és csak ezt a 80 centet vonják le?
-
Иван
őstag
válasz kovsol #31625 üzenetére
Tudom, de a legtöbb iskolában a nyelvvizsgára hajtattják a gyereket.
Arról ne is beszéljünk, hogy ezt még erősíti az állam promotálása (plusz pont felvételinél). Ja, és rontja a hyelzetet, hogy két rendszer fut paralell (nyelvvizsga + érettségi). A vicc bónusz, hogy pl a nyelv érettségik egész jó feladatsorok. Szóval én azt csinálnám, hogy a nyelvvizsgákért nem adnék plusz pontot (max talán TOEFL, Cambridge, meg ezek a nagyon elitek), mindenki érettségizzen (főleg, hogy ma már ki se váltja pl. a felsőfokú a középszintű érettségit, ami enyhén LQL). Aztán akkor minden egységes, mindenki egységesen van lemérve és a plusz pontokat is lehet logikusabban osztogatni.
És a nyelvvizsga hajhászás helyett csak az érettségi hajhászás menne, de ott meg az állam rakhatna össze életszagú feladatsorokat.
-
Иван
őstag
Már most van. Ahogy ma még itthon mindenki a nyelvvizsga bűvöletében él, és az senkit sem érdekel, hogy hogyan s mint beszéli az illető a nyelvet, még őt magát sem, de a papírjait lobogtatja nagy bőszen.
Na meg a "tanuljon meg 10 óra alatt felsőfokon szanszkritül!" hirdetések (amikre ugranak is a vevők) amik jelzik, hogy itt MO-n a nyelvoktatás valahol úgy el lett rontva, hogy csak na.
-
-
Иван
őstag
Szerintetek HL antaholgy (HL1 + opposing force + blue shifT9 lesz majd leárazva karácsony környékén vagy valamikor? Mert akkor tudok várni vele.
-
Иван
őstag
válasz BigBlue69 #31209 üzenetére
Nehogy vissza add te tuskó, mondtam, hogy nem kell. Ha akarod sorsold ki, ha akarod használd el, akárhol hasznosabb, mint nálam.
Nem bántásból mondtam, vagy mert irigylem a dolgot.
-
Иван
őstag
válasz po1son #31206 üzenetére
Dehogy is, most az az egy duel minigame akkor se lenne nálam használva, ha még tolnám. HA ő felhasználta, annak is jobban örülök, mintha nálam lenne és állna.
-
Иван
őstag
válasz Wolverine #31204 üzenetére
Így van. Sok játékra pályáztam volna, de van bennem annyi tartás, hogy mivel egy lyukas fillért nem dobtam a közösbe, még esélyt se adok arra, hogy kivehessem.
Mondjuk a TF2 item sorsolásra ajánlottam fel, de azokat azóta se láttam kiírva sorsolásra. De ez más kérdés. Meg lehet csak én nem figyeltem.
SZERK
Visszakerestem, az egyiket kirakták sorsolásra, de ha jól tudom egy duelt is adtam. Na mindegy, nem akarok én itt izélni.[ Szerkesztve ]
-
-
Иван
őstag
Nem tudom láttátok-e már, én beszartam.
-
Иван
őstag
válasz cskamacska #30938 üzenetére
77 pont nem olyan gáz. olyan 70-80 az átlag, 85-90-től már nagyon jó.
-
Иван
őstag
válasz SenorGrande #30498 üzenetére
Nem, nekem egy kártyám van.
De nem fenyeget az a veszély, hogy sokat nyúljanak le róla
"Persze, csak a webkártya éves díja jelentősen kevesebb, mint egy - ha jól értem - másik bankkártyának."
Attól függ. Ma már használható kártyát is lehet olcsón kapni pl maestrót már évi pár száz ft-os fenntartásért (és ha igaz amit írtatok, jó netre), és még fizikai kártyád is lesz.
-
Иван
őstag
válasz SenorGrande #30472 üzenetére
Az, hogy külön van kártyánk netes vásárlásokra, az azt hittem alap. Azon nem is kell többet tartani pár ezer forintnál.
-
Иван
őstag
válasz BigBlue69 #30470 üzenetére
LQL
Van az a vicc, két férfi beszélget:
- Ellopták a bankkártyámat, a tolvaj minden nap használja.
- Nem tesz feljelentést? Hátha megkerül.
- Dehogyis! Még így is kevésbé fogy róla a pénz, mintha a feleségemnél lenne.Bocs, a lényege ez, de az eredeti viccesebben van megfogalmazva. Rossz viccmesélő vagyok.
-
Иван
őstag
Azon viszont nem segít a webmoney/webkártya sem. A kártya adatait ígyis-úgyis be kell pötyögni.
Na meg vigyázni kell, acchoz nem kötünk kártyát, warezt nem töltünk le, reklámokra nem kattintunk stb stb.
-
Иван
őstag
válasz #73540608 #30466 üzenetére
Nem tudom ez a biztonság dolog miért fontos mindenkinek, ilyen szinten borzasztó sötétség van kicsiny országunkban.
Gondolod, hogy majd a VALVe jól lenyúlja majd a kártyádról a kis összespórold forintjaidat?
Kedvencem, amikor valaki nekem azt ecsetelte, hogy azért nem rendel amazon.co.uk-ről, mert meg kell adni a kártyája adatait, és majd biztos leemelik az összes pénzét.
Mondom akkor ne rendelj b+...
Ha valaki egy kétes kókusz szigetekre bejelentett, orosz lapról akarna rolexet/viagrát venni 3 dollárért, még megértem...
danih: a te megfogalmazásod valóban pontosabb De akkor meg minek kell az emberek fejét azzal tömni, hogy az arcade nem "teljes játék". Könyörgöm, az arcade egy zsáner... Legzközelebbe a "teljes értékű játék" meg mér FPS lesz?
-
Иван
őstag
válasz Ilsyde #30453 üzenetére
Régen az arcade játék nem az volt, ami ilyen ugrabugra stílus? Pl a COD1-et sokáig hívták arcade szarnak gúnyból, mert mindenféle eszement ugrás közbeniség volt.
SZERK
Nem tudok gépelni...[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
Ha nincs rajta az a biztonsági kód, akkor bukta, mert azt meg KELL adni a steames vásárlásnál. Nem tudod kikerülni. Az enyém nem tudom mikori volt, de még nem volt rajta.
SenorGrande: igen, a webkártya jó megoldás, asszem az én visa electronomhoz is ajánlották, de ha alapból elfogadják, felesleges.
-
-
Иван
őstag
-
Иван
őstag
Az emberek mindig sírnak, ha fizetni kell valamiért.
A helyzet az, hogy a steam így működik, ha nem kell neki, elmondja hogy jaj de szemét pénzéhez bagázs, és ott hagyja őket. Senki se kényszeríti őket a 100 dollár befizetésre. Ez a szolgáltatás ára.
Ez úgymond a beugró arra, hogy befusson. A lottó szelvényt se osztogatják ingyé.
-
Иван
őstag
100 dollárt beleraksz és vagy lesz belőle valami, vagy nem. Üdvözöllek a vállalkozók világában, ezt hívják befektetésnek. Vagy találkozol azzal a pénzzel, vagy nem.
Amúgy meg az kb nem is tudom mennyi? 25 ezer HUF körüli, az nem egy eget rengető összeg szerintem. Gondolom a 100 dollár egy lélektani határ, ami fölött már nem érdemes poénból jelölgetni meg szét trollkodni az egészet.
Azért azt ismerjük el, hogy valahol érhető ez a beugró összeg. Ebből nem fogja magát megszedni a VALVE. Ebből a pénzből max Newell vesz még egy sajtbureszt.
Közösségalapú bírák: egy ekkora méretű bizniszben sajnos már nem feltétlenül működik a rendszered, jogi és anyagi vonzata is súlyos lehet annak, ha a közösség rosszul működik. Azt is megértem, ha a döntést nem engedik át csak úgy a vonal másik végén egy ismeretlen névnek.
SZERK
Ja igen, és el felejtettem a HSZ végére amit Ollie írt. Ez már nem ötlet börze vagy fórum, ide már épkézláb játékok kellenek.SZERK II
sagem (#30301): Nem félkész játékok kellenek, hanem már kész játékok.Hobbi Hedvig pedig ha az életéből több száz órát egy játék fejlesztésére fordított, 100 dollárt meg sajnál kiadni, így járt. Mellesleg nem tudom ez mennyire Hobbi Hedvignek szól, inkább az Indie fejlesztőknek és a kezdő studióknak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Иван
őstag
És ha mondjuk kint élek egy évet teszem azt Pétervárott, laptopom viszem, accomra veszek egy játékot (ami régiózáras), akkor az hogy van?
danih:[ én is azt hittem, szopnék-nyalnék a nővérwm Londoni fizujáért, egészen addig, amíg meg nem láttam milyen árakkal dolgoznak kint. Csak példa: ő egy hóra annyit fizet ki albérletre, amennyit itthon egy középosztályú család összekapar.
-
Иван
őstag
válasz vzsryl #30146 üzenetére
Nem hiszem. VALVe a steamen túl nem rak védelmet a játékaira (szerintem a steam eleve egy elegendő védelem).
Amúgy rákerestem, és 30 másodperc google után nem láttam erre utaló nyomot. Ja, és jobb egérklikk a játékra se ajánl fel ilyesmit (nemtom amúgy hogy kell revoke-oklni). Mindenesetre ha van valakinek erről konkrétabb infója, ossza meg.
-
Иван
őstag
válasz csaba951 #30139 üzenetére
Elképzelhető, hogy szerződésük van néhány fejlesztővel/kiadóval, átalánydíjért annyit forgalmazhatnak steamen, amennyit akarnak. Vagy ilyesmi.
Amúgy meg a játék minősége nem hiszem, hogy különösebben a steamre tartozna. Persze, valamennyire igen, de a szupermarket se tehet arról, ha mondjuk valamelyik csoki rossz minőségű.Természetesen a saját imidzsét IS rombolja vele, de alapjáraton a gyártó/fejlesztő szégyene. A felelősség sztem valahol úgy 30/70 körül van.
Aki meg 44 eurót kidob egy játékra úgy, hogy nem jár utána, annak meg sok pénze van.
-
Иван
őstag
válasz kérdező00112 #30123 üzenetére
Steames? Csak mert ha nem, akkor nem szeletelem miért ide jöttél.
-
-
Иван
őstag
-
Иван
őstag
válasz Mardel #30011 üzenetére
Jól van, most már mind a kettő fél elmondta amit elakart, majd akinek tetszik a dolog részt vesz benne, aki nem az meg nem.
Innentől tényleg felesleges HSZ számot növelő fikadobálás lesz. Nem kell ennek a fórumnak szerintem a flém.
-
Иван
őstag
válasz Csabee. #29931 üzenetére
"Van olyan játék, ami úgy van levédve hogy5 alkalommal telepítheted fel/aktiválhatod be, s utána újra meg kell venni."
Az azért elég erős seggberakás a kiadó részéről. mintha egy könyv elégetné magát az ötödik kiolvasás után.
-
Иван
őstag
válasz csaba951 #29786 üzenetére
Na jó, de honnan tudják, hogy az a kártya az enyém? Úgy értem,a steamen való regisztrációkor meg kellett adni a nevemet? Már nem emlékszem. Vagy ez hogy van?
Vagy csak szimplán arra számítanak, hogy az igazi tulajdonos tudja a kártya adatait?
"Szerintem csak azokat érdemes felhasználni azonnal, amikkel azonnal játszik is az ember."
Csak olyan játékokat veszek/vetetek,a mikkel játszok is.
-
Иван
őstag
válasz csaba951 #29784 üzenetére
Ha giftbe veszem meg, attól még ugyanúgy kapok róla számlát és igazolásra jó lesz? Mert akkor 100ft-ot bőven megér (meg fel is avatom az új kártyám).
Amúgy igen, azonnal felhasználtam őket
Monitor meg hát... Ezt dobta a gép. Mindig van valami, nem igaz?
-
Иван
őstag
válasz csaba951 #29779 üzenetére
Ja bocs, a VAC-om good standinges.
Miért érdekeltek, hogyan kaptam a gifteket?
Am tuti veszek valami 2 jurós gémet, csak épp most döglött szét a monitorom...
-
Иван
őstag
válasz csaba951 #29777 üzenetére
Email címemre kértem, az emailek még megvannak. Am good standingem van, mert a CSS és az Orange Box mint írtam, erre a fiókra lett véve, csak nem az én kártyámmal. Meg az emailem is verified.
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
válasz csaba951 #29773 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is, mit tennék ha ellopnák.
Orange boxot édesapám kártyájáról vettem: a típusát, nevet tudom rajta, utolsó négy számjegy szerintem már nincs meg, mert azóta lejárt és újat kapott. Lehet ennyivel meg nem esne meg a szívük rajtam.
Több játékot is giftben vásároltattam, és egy számlát (l4d2-ét) el is rakattam az illetővel, a számla meg a gift bizonylat it van a gépemen .pdf formátumban.
Ez elé lenne, vagy nem?
-
Иван
őstag
válasz Akos2110 #29744 üzenetére
De a support feladata, hogy átirányítsa az illetékesekhez. Ha udvariasan útbaigazítják, egy szava se lett volna Agyzúzónak. Ennyi erővel azonban a szomszéd Dezső bá'-t is megkérdezhette volna.
SZERK
De minimum annyit megérdemelt volna a júzer, hogy egy "we dunno, lul" választ visszakap...[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
válasz Agyzuzo #29742 üzenetére
Nem nagyon ismerem Origint. Mondjuk a steamet elég sokan használják, el sem tudom képzelni naponta hány hülyeséget kap a support. persze ez nem mentség, sőt, egy ekkora cégnek kötelessége lenne - ha más nem, a hírneve miatt - jó supportot nyújtani.
-
Иван
őstag
Ha az a kérdés, hogy tudtak-e segíteni - márpedig egy supportnál végső soron mindig ez a legfőbb kérdés, akkor a válasz egy egyszerű "nem".
Amúgy szerintem valamennyire a support feladatköre is ezekre tudni válaszolni. Ha érdeklődő vásárló vagyok, akkor kihez fordulok először? Support. Valamit azért tudniuk kéne arról, hogy mit árulnak.
ui: ez pont olyan, mint a hülye piros bolt, ahol a legtöbb eladónak fogalma sincs semmiről, segítséget kérni tőlük szuiszájd
-
Иван
őstag
válasz csaba951 #29727 üzenetére
Miért lenne büntetendő árukapcsolás? Szerintem nincs ezzel semmi gond úgymond. Ő csak bundle-ben árulja és ennyi.
Ollie: egyetértek agyzúzóval, ha nem is a supportnak kéne erről tudnia, akkor legalább küldjék azt vissza, hogy nem tudnak segíteni, keresse az illetékest.
Ezzel a random automatikus(nak tűnő) válasszal magukat járatják le.i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest