Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimic1979
aktív tag
válasz lostprophet #41299 üzenetére
Bármit csinálok vele ezt csinálja folyamatosan
-
Agyzuzo
addikt
-
mimic1979
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ismeretlen probléma számomra amit reményeim szerint talán ti tudtok orvosolni!
Adott a Steam kliens jó pár játékkal.
A tapasztalat. Ha fut a Steam akkor a processzor (I5 3570K 4Gigán) 25% -on teker! Nem csinálok semmit sem vele, csak bejelentkezem és ennyi!
A folyamatok között a leírásban látom hogy a steam.exe terheli ennyire azon belül pedig a leírásában ezt olvasom :"Steam Client Bootstrapper (buildbot_winslave04_steam_steam_rel_client_win32@winslave04)"Mi a szent sz@r ez! Folyamatosan el viszi az erőforrásokat.
Kell ez nekem? Vagy valamit rosszul raktam fel ? Eddig max. 1-3% volt az üresjárati terhelése a gépnek. -
cashback
őstag
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mégiscsak készül az a Steambox.
He was less forthcoming about whether his firm was actively working on new sequels to its hit science fiction franchises Half Life and Portal.
"We'll be giving out some prototypes to customers to gauge their reactions, I guess, in the next three to four months.
"So you need to actually be able to directly measure how aroused the player is - what their heart rate is, things like that - in order to offer them a new experience each time they play."
Mit gondoltok, mennyire tudják majd teljesíteni a saját elvárásaikat?
-
cashback
őstag
The Indie Gala Flash
Pathologic - DRM Free
The Abbey - DRM Free
Paranormal - Desura
Miner Wars Arena - Steam + DRM Free (PC & Mac)
Miner Wars 2081 - Steam
Earth Defense Force: Insect Armageddon - SteamThe AquaNox Bundle
PAY WHAT YOU WANT minimum $1.99 AND GET:
- Genesis Rising on Steam
BEAT $3.99 AND GET ALSO:
- AquaNox on Steam
- AquaNox 2: Revelation on SteamThe War Bundle
PAY WHAT YOU WANT minimum $0.99 AND GET:
- Praetorians (DRM Free)
- Imperial Glory (DRM FREE)
BEAT $1.99 AND GET ALSO:
- Men Of War on Steam[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék MW3-ban miért nem tud hozzám csatlakozni egy barátom? Egészen múlt hétig tudott de most már nem. Valami host problémát ír.
Próbáltam már rooter nélkül is hátha az a baj. Próbáltuk már kikapcsolt tűzfal és vírus irtóval is.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Lewzke
őstag
válasz cskamacska #41283 üzenetére
Kösz az infót.
-
cskamacska
addikt
válasz Lewzke #41282 üzenetére
Van bőven, az alapjáték minden változata kompatibilis egymással, de te magad is kipróbálhatod a Lite változatot, ami egy teljes értékű ARMA 2 alapjáték multi része elhomályosított textúrákkal.
A Steamen most csak 15€ az ARMA 2 Complete Collection, ha megtetszett a játékmenet, vagy csak DayZombiznál egyet, akkor ajánlom ezt a csomagot. A legtöbb embernek aki csak kicsit is érdeklődött az ARMA iránt, annak már minimum megvan a a Combined Operations, így magában az alapjáték már nem sokat ér. A DayZ viszont különálló játékként folytatja valamikor a nyár körüli megjelenéssel(igazából májustól decemberig minden időpont szóba jöhet), a külön zombis játék megjelenésekor a DayZ mod ki fog halni.
Viszont várhatóan a népek tömegesen fognak átállni a következő ARMA részre, miután az ARMA 3 Alpha funding változatban már most elérhető 25€-ért.(csak az alfa teszt ideje alatt, később drágább lesz!)
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Lewzke
őstag
Rövid kérdés, mennyiségbe értve hány aktív szervere van még az Arma II-nek? A steames verzióval elérhető az összes szerver? A sima verzióra értem, nem az OA-ra.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem is AVG van fenn es nem jelzett, igaz nem fizetős/warez hanem free a legfrissebb update-ekkel.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Agyzuzo
addikt
A Microsoft Security Essentials is akar néha küldözgetni EXE meg DLL file-okat a Steam mappából, bár vírusnak nem érzékeli. Fene se tudja, minek, mindenesetre a Steam mappán belüli figyelmeztetésekkel sose szoktam foglalkozni. Ez egy olyan trójai, amit bevállalok.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
JONAS77
aktív tag
Nekem szinén volt tegnap Steam Updatem, de a vírusirtóm AVG, trójai falót észlelt, és tett karanténba.
"nattyoeprobe.dll troja" nevű pontosan. Tegnap nem is tudtam elindítani a steamet, mert a vírusirtóm nem engedte, de ma reggelre már nem akadtak össze, megint updatelt a steam, majd sikeresen befejezett valamit, nem tudom, hogy mit. De kezdem már unni, hogy mindíg windows indításakor megteszi ezt. Valaki találkozott ezzel?Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #41274 üzenetére
Ennél jobb javaslatom nekem sincs.
-
a178
tag
Szép reggelt mindenkinek! Tegnap volt egy csodás Steam kliens frissítés, ami után ma reggel már nem volt hajlandó elindulni a kliensem. A hibaüzenet:
A ClientRegistry.blob-ot már próbáltam törölni, akkor is ugyanez az eredmény. Valakinek valami ötlete?
-
Arkennys
addikt
Hm. Valaki tudja, hogy letöltött add-on-okat hogy lehetne letörölni? Left4dead 2 nél kicsit kezd átláthatatlan lenni a lista, és van pár, ami nem kellene már.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
SenorGrande
senior tag
Van egy Steam-Borderlands 2 kérdésem a Borderlands 2 topikban. Ide is belinkelem, mert nem jár oda mindenki, de nem tudom, pontosan hova illene. Ha valaki válaszol, inkább már oda írjon. Köszönöm.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Arkennys
addikt
válasz JoolsNOS #41264 üzenetére
3-at Én, valamint a hacker evolution-t és még előttem egyvalaki. De tényleges, ha már ingyér' játékot kapok, a minimum, hogy megköszönöm. Legalábbis így vagyok vele. Külön örültem, hogy végre nem maradtam el, mint a borravaló.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
horvathd
senior tag
Megpróbálom összeszedni:
Crysis 1: 50 gépes limit
Crysis Warhead + Wars együtt települ: 50 gépes limit
Crysis 2 (régi): 5 gépes limitEzek megtalálhatók az általad linkelt [link] oldalon is.
Viszont a most kapható Crysis 2 Maximum editioin-ben úgy tűnik, hogy nincs benne más DRM, azaz nincs aktiválási limit.
Crysis 3: Utánanézve úgy tűnik, hogy nincs aktiválási limit, Origin account kell hozzá.
"The Kid just rages for a while."
-
VGYke
addikt
válasz horvathd #41258 üzenetére
Akkor vannak ám még kérdések. A sorozat (tudtommal): Crysis, Crysis Wars, Crysis Warhead, Crysis2 (ami valami összeveszés miatt csak nem régen bukkant fel a Steam-en ismét, addig csak dobozos és Origin volt = nekem pl. dobozos + origines regisztrációs van és a serial-t nem eszi meg a Steam), és most a Crysis3. Jó lenne tudni, melyikre mi vonatkozik.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
horvathd
senior tag
válasz n@p@lm #41256 üzenetére
Az 50-es limit csak az első részre és a Warhead- re vonatkozik. A második és talán a harmadik részre továbbra is az 5 gépes limit él, de ezeknél visszakapod a felhasznált aktiválást, ha szabályosan uninstallálod a játékot.
VGYke: Forrás: [link], valószínűleg ez mindegyik (steam, origin, dvd) verzióra vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
"The Kid just rages for a while."
-
VGYke
addikt
válasz horvathd #41254 üzenetére
Ez korrekt információ és érvényes az összes Crysis játékra? Pl. itt, vagy itt nem találom nyomát, (vagy csak vak vagyok!), de jó lenne, ha így lenne, én is számolom a telepítgetéseket, nehogy baj legyen.
És ha igazad van, ez a Steam-es játékokra, vagy úgy ahogyan van az összesre (pl. Origin) is érvényes?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Almappák szerintem teljesen rendben, (aztán lehet hogy nem ):
Sajnos fogalmam sincs hogyan kell a csinálni a "Vágj rá full accesst ", mert világ életemben magyar win-t használtam és ennyire nem vagyok ntfs-ben profi. Mondjuk 1 játékot próbálva a kísérleteim után nem volt gond, csak biztosra akarok menni, hogy a későbbiekben sem lesz.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
n@p@lm
őstag
egy kérdés, elvtársak.
van ugye a crysis játék, ami 5 aktiválást engedélyez.
ezt hogy kell értenem?
ver. 1. : 1 gépen (konfigon) végtelen installálás (akár félévente).
ver. 2 .: ha ötször cserélek konfigot és telepítem a játékot csak akkor merítem ki a játék telepítésének maximumát?[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
válasz tupacamaru #41250 üzenetére
Hmmm. Kivettem a fekete pipákat, viszont így a korlátozott fiókból nem indul el a Steam. Márpedig a rendszergazda nem játszik, nem nézeget meztelen néniket, csak telepít. Ilyeneket csak a korlátozott felhasználó csinál
-
tupacamaru
veterán
Nálam a Felhasználóknál csak az a három pipa van bent ami neked szürke.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Megnéznétek a kedvemért, hogy ha van a gépen Főnök ("rendszergazda") és Korlátozott felhasználói fiók, a Steam mappa tulajdonságok/ Biztonság fülön mi látható?
Első körben valami ilyesmi?
Az az igazság, nem figyelve, elbarmoltam a jogokat és nem tudom hogy helyesen állítottam-e helyre.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
addikt
válasz BomiBoogie #41246 üzenetére
Hiába rendezed kategóriákba, ha még abból se tudsz választani
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
csaba951
veterán
Itt van egy másik megoldás ugyanerre a problémára!
-
ayo
veterán
gondolom nem csak nekem nagy problema amikor elulok a steam ele a par szaz jatekhoz es nemtudom mivel is jatszak
egy nagyon jo segedlet ilyenkor!!
http://jateknaplo.blog.hu/2013/03/04/melyik_jatekkal_jatszak
http://jateknaplo.blog.hu
-
Agyzuzo
addikt
válasz Mr.Csizmás #41238 üzenetére
Céges lepire is úgy feltoltam a steam klienst mint a huzat.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
danih
veterán
Találtam egy régi bundlit, vigyétek, kinek mi kell:
Zombie Shooter 1 code: [ 8MQ7W-306W5-NZI3X ]
Hacker Evolution: Duality code: [ 8R7CA-RFN57-NC56K ]
Saira code: [ 8EB54-JVKKD-0Y5F3 ]
Your Doodles Are Bugged! code: [ 8PQDZ-YWZ43-ZRERE ]
Zombie Shooter 2 code: [ 8ND4H-A7ZMH-WD0G5 ]
Hacker Evolution: Untold code: [ 8N7Z2-JPA6X-7XPXW ] -
BigBlue69
őstag
válasz lostprophet #41232 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ROW verziót aktivált.. Legalábbis Tomb Raider-ből ..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
lostprophet
aktív tag
Tudja valaki, hogy az AMD Never Settle Reloaded kuponjához kapott kulcsok régiómentesek-e?
[ Szerkesztve ]
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Csapoati #41230 üzenetére
Méghozzá tipikus. Csak nehogy téged is elérjen a "gaming fatigue".
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz BomiBoogie #41227 üzenetére
Munka es tanulas mellett heti 168-170 oranal nem tudok tobbet szanni jatekokra...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Allien
veterán
Még senkise rakta be a "Mai ajánlat"-ot?
Sid Meier's Civilization V: Gold Edition
Komplett Civ 5. 10€Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
VGYke
addikt
MaxPayne3-al kapcsolatban, bejegyzéseim miatt, remélem nem haragszik rám meg senki (főleg akik ingyen dolgoznak az ügyön, fordítják, kísérleteznek vele, mert én egyáltalán nem vagyok illetékes). De az említett tesztek után jó híreket kaptam. A magyarítás alakul és úgy néz ki, a steam-es verzióval sincs különösebb gond, tehát HAJRÁ a magyarítás csapatnak!
[ Szerkesztve ]
-
-
danih
veterán
válasz SenorGrande #41214 üzenetére
Dear Ether... reneszánszát éljük a szimbolikus, emlékösszerakós császkáldáknak.
-
Zamery
senior tag
Arma II: DayZ Mod. Ez eddig is volt Steamen, csak én nem vettem észre?
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
McCartman
őstag
Hú, ez a War of the Roses nagyon gyenge a Mount&Bladehez képest, nem ajánlom senkinek.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
SenorGrande
senior tag
Ejjha, ez az Ether One igencsak ígéretesnek tűnik!
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
chatran
őstag
Az Alienware féle kupon működik a jelenleg akciós Serious Sam 3 BFE-vel?
-
Razuel
aktív tag
válasz csoli31 #41209 üzenetére
Szerintem meg, mert a steam akkor kap ip címet, ha felmész onlineba és offlineba rakod. Innentől kezdve fél évig használhatod offlineba miközben a steam nem tudja, hogy mi folyik a gépeden (net se kell hozzá) és mivel be lehet jelentkezni bárhonnan az országból, így ők csak annyit látnak, hogy egymás után különböző ip címről léptek be. Tehát elméletben működik.
Szvsz haverokkal ezt meg lehetne lépni, hogy single játékoknak külön acc és csak akkor kell újrajelentkezgetni, ha új játék lett beregelve.
[ Szerkesztve ]
-
csoli31
aktív tag
válasz Razuel #41200 üzenetére
Nálam egy lakásban van két gép, és működik így. Én be vagyok jelentkezve, a másik gép meg nincsen, és gond nélkül lehet mind a két gépen játszani. Mármint az egyiken offline single játékokkal, a másikon meg akár online játékkal is.
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
addikt
válasz lafaty80 #41201 üzenetére
Egy lépésben nem fog menni, de elvileg megoldható: létrehozod az új mappát, megadod a Steamnek, átmozgatod oda a játékot , 'Helyi fájlok törlése' (törli a semmit), és aztán Telepítés, csak akkor már az új helyét adod meg.
Persze ez azon is múlik, hogy az adott játék támogatja-e a máshová telepítést!Razuel : nem hiszem hogy ez működne így, bár sose próbáltam.
CarajoEsp : amíg régiót nem váltasz, addig nincs semmi gond. És még talán játszás szempontjából akkor se lenne, régióidegen vásárlás az amire nagyon harap a Steam.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
lafaty80
addikt
Sziasztok,
1hsz elolvastam, de nem értek valamit még.
A kliens-ben van lehetőség felvenni másik mappát is. Viszont nem találok opciót, hogy egy játékot át tegyek oda. mklink-en kívül van lehetőségem átpakolni a másik helyre játékot, mert ha nem, akkor nem értem mi értelme van ennek az opciónak (ok, gondolom új játék esetén tudok váltani, de én meglévőt szeretnék oda pakolni).Cuccaim: https://kit.co/lafaty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest