Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz lacus83 #37729 üzenetére

Sajnos ezt tényleg nagyon megetted, am kezdetben lehetett használni orosz bo2t akárhol, csak megjelenés után rakták rá x héttel a régiókorlátot (mert nagyon elszabadult pár orosz trader)...
    Egy olyan emberben valóban nem szabad megbízni aki cd kulccsal bizniszel, én tegnap egy olyan srác invitjét utasítottam el aki profilomra írt ilyet h nagyon jó cserecucca van a bo2-mért, én meg elolvastam, egy jót röhögtem és aztán meg töröltem. Nem szabad jóhiszeműnek lenni mert akkor tuti átqrnak. Fel lehet ismerni azt aki hátsó szándékkal jelentkezik valamidért, megbízni meg egy vadidegenben nem szabad, egy mondás van amit előnyben részesítek: minél több embert ismerek meg annál jobban szeretem az állatokat!

ui.: azzal kell tisztában lenned hogy ilyenkor felhívod magadra a figyelmet ezzel hogy orosz dolgokat akartál vásárolni, ami valóban tilos! Lehet jobb lenne ha hagynád a dolgot mert még te húzod a rövidebbet, a srác valószínűleg ezért hót nyugodt, mert nem jött létre semmi, max keresztbe tudnál tenni neki annyival hogy árul dolgokat, ilyenkor ránéznek a tranzakcióira és talán banolják is, az ilyenre ráfér!

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák