Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nos HA csalnak akkor azért amit (#66942) Roth írt azért...
Amíg azt látod van esély nyerned, költessz rá... ha egy csapat elhúz és nincs esélye a csapatodnak akkor nem költessz.
Márpedig it egy-egy csapat milliós létszámú... és egy egy craftolásból, még ha csak pár cent is esik be, akkoris milliókról lehet szó valve bevétele szempontjából is, attól függően hány csapat tagjai költenek még vagy hányan adják fel.És akkor még a többi pontlevonós, pont hozzáadós piaci műveletről nem is beszéltünk, pedig azt is használták rendesen a csapatok egymás ellen. Az se két fillér.
Röviden ezért érheti meg bundázni... de nem állítom bundáznak persze, főleg a már előbb említett perelhetőség miatt, amerikában ezzen biztos nem viccelnek mert cégek mehetnek tönkre benne (egy egy ilyen csalás vád és ellenkampányban, a pereket nem is számítva).
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Źşë'
addikt
kitalálta a marketet, ez az év biznisz ötlete volt (szvsz még a googlénél is jobb - minél többen vannak annál jobb, és szerencsére emelkedik a steam userek száma, hát még a f2p játékosoké - még ha nem is fordítanak a játékra pénzt úgy is forgalmat csinálnak azzal hogy játszanak meg marketoznak mivel megveszik tőlük az ingame itemeket) tavaly, vagy amikor elindult, nem csinálnak semmit közben meg a sok idióta veszi a dolgokat, mindezalatt persze fizetnek feléjük is és a játék kiadó fele is - nem is csodálom miért nem jön Half Life 3, meg Portal 3 stb. mert megvan a megélhetésre való pénz... röhögve fenntartják a tranzakció feek-ből magukat!! hogy miért csinálják az emberek, mert 10cent nem pénz nekik, mindenkinek kell egy hobbi, valaki bélyeget gyűjt, valaki falevelet, valaki meg kitűzőket - kézzelfoghatóbb lenne az egész tényelg ha azt a felügyelő bizottságot az ember látná is, hogy vannak tényleges nyertesek, biztos sokakban felmerülne a kérdés és jönne az ellenérv hogy ugyan már pitiáner játékokra minek felügyeleti szerv... talán azért mert szabályosan, szabályszerűen kell zajlania az egésznek... mivel ez egy nyereményjáték és jogi vonzata is van a dolognak - hogy miért ilyen a sorsolásos része, és tuti nem lesz egy olyan ember se (hülye is lenne), aki szembeszállna a valvéval egy perben hogy átcseszték az agyát, nagy hal megeszi a kicsit törvényszerűen
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bul07
nagyúr
Ez oké, de hogy sehol senki aki hallotta volna hogy szomszédjának a barátnőjének a tesójának a haverjának egy ismerőse nyert volna
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Nekem az a gyanús hogy senki de senki nem írta hogy talált valahol is utalást arra hogy valaki jelezte volna hogy nyert játékot
Pedig elméletileg több százan kellet hogy nyerjenek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BigBlue69
őstag
Én level 17 vagyok.. De nem rég raktam össze 5 kitüzőt... És kb 2 hetente kapok Packot.. Pl. Ma is kaptam Bad Rats-t 41 cent volt.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Edorn
senior tag
Mondjuk az is lehet, hogy:
- a rendszer terheltsége miatt nem működik rendesen az osztása
vagy
- a sale alatti időre visszafogták az osztását, mert előre tudták, hogy túl sokat kellene kiosztaniuk, ami nekik nagyon nem jó...AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
peu407
senior tag
Nem "csodálkoztam", csak bátorkodtam kérdezni, mert ahogy írtam, most ismerkedem a steam-mel. Nem a játékok listáját, hanem a leírást olvastam, hogyan lehet nem team-es játékokat bevonni a steam alá.Ezt tévesen közöltem,elnézést. De ez esetben a Pes-sel nem sikerült. Bármilyen módon próbáltam beírni a játék kódját, nem fogadta el.Most már tudom,nem is fogja.Ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Minden tiszteletem , de akkor nem kell ajánlgatni Nem az a kolléga a hibás aki most szólt, hogy "szívesen" jönne group buy-ba. Én ha látok valami csomagot ami érdemes azonnal jelzem a haverok felé, tolom fel magam TS-re és megbeszélem velük.
Nem offense, de most miért más legyen a hibás mert ő vett egy 4-es pakkot, úgy hogy nem tudja lesz e "beszállós" gazdája a többi copy-nak. Egyébként is el lehet adni, el lehet cserélni a megmaradt tételeket.
De tényleg nem flame akar lenni, csak nehogy már a kolléga legyen hibás mert szólt , hogy érdekelné a tortából egy szelet.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
ayo
veterán
olyan is kene hogy mondjuk nem a teljes library. ahogy latom steamen is sokan panaszkodnak hogy a gyereknek nem akarjak az osszes brutalis jatekot megosztani pl. de lehet egy komolyabb online jateknal en se orulnek ha mas miatt szivnek.
gondolom ez is majd javul ha kesz a steam machine meg eza dolog vegre nem beta lesz.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mardel
őstag
Profilra feltöltött screenshotok.
A kép linkje mögé kell írni ?jpg tagot.
Pl itt egy screenshot.
http://cloud.steampowered.com/ugc/595809294162063343/E8C510A9FC2B1516CE66902BC682795AD90851CA/
Beillesztve:
[IMG:http://cloud.steampowered.com/ugc/595809294162063343/E8C510A9FC2B1516CE66902BC682795AD90851CA/?jpg][/IMG][ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
eami
Topikgazda
tisztelettel kérdem ha a steam market kibeszélése a minden hozzá kapcsolódó jogi vonzattal együtt nem a steam topikba való, akkor 1) hova 2) ide milyen téma való?
előre is köszönöm a választ.
#55610 akkor azt is linkeljuk be ide, hogy legyen egy 6. steamhez kapcsolódó topik is amit külön lehet nézegetni...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
BigBlue69
őstag
Jah .. Repül.. 1 hétre.. Én annyit kaptam mert amit nyertem játékot nem aktiváltam (rossz volt a key) viszont kaptam helyette másik játékot.. Csak ezt nem jeleztük Sg felé.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
7
addikt
-
JoolsNOS
veterán
-
Vertigo18
addikt
Nah, lecsapott a cenzúra!
Akinek esetleg megéri... .. 85% leárazás. Állítólag...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
zsolt19900
őstag
meg van mind a kettő helyen a pipa és így sem megy sajnos
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
-
-
csaba951
veterán
Na így már rögtön más a helyzet!
Akkor jelenleg 3 magyarázattal tudok rá szolgálni, hogy ez miért lehetséges:1) Ockham borotvája szerint szerintem ez lehet: Az illető nem az USA-ban vásárolta a kulcsot, hanem a felsorolt országok ((#39024) csaba951)valamelyikében. Esetleg már ő is úgy cserélte valakivel a nagyvilágból.
2) Steam adatbázisban nem a megfelelő területhez van rendelve ez a kulcs.
3) Bethesda adatbázisban nem a megfelelő területhez van rendelve ez a kulcs, és ezt a rossz információt adták tovább a Steamnek.
A 2-3-as megoldásnak is van esélye ez alapján. Bár itt csak a dlc-k aktiválásával volt a gond, de ezek után semmi nem garantálja, hogy az alapjáték kulcsait nem cserélték össze valahol.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
My bad, nekem a .com is a .co.uk-ra irányít át, nem tudtam, hogy lehet dollárban is vásárolni, USÁ-ból.
Akkor viszont valószínűleg ugyanaz lesz a gond, kaphattak vajon olyan batch-et a kulcsokból ami már teljes régiózáras, vagyis csak a vásárlás országában aktiválható? Lehetséges ilyen? Ha igen, mi van akkor, ha ott tartózkodásom alatt vásároltam, de itthon aktiválnám? (csak hipotézis)
Ezt sehol nem látom a vásárlási oldalon leírva, hogy nemhogy csak vásárolni, de aktiválni is csak az Egyesült Királyságból lehet.
ollie: nem zárhatod ki, hogy ma érkezett meg a szokásos éves amerikai nyaralásáról. Ha jól tudom, ezzel kapcsolatban a PH!-n a "don't ask, don't tell" szabály van érvényben, vagyis amíg elvileg lehetséges valami, mert más nem bizonyítja az ellenkezőjét, addig megtárgyalhatók az ilyen kérdések.
DeFranco: de frankó lenne, ha nem játszanál fogadatlan prókátort.
[ Szerkesztve ]
-
Joci93
senior tag
Most néztem meg , hogy még mik voltak a csomagban... Hát ez a csomag megérte volna az árát
ayo: Pedig szinte naponta olvasom ezt a "Steam" fórumot...
[ Szerkesztve ]
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Ez igaz , de van jó néhány igen jó játékuk amit ha jövőben játszani akarsz , +1 kliens.
Gondold meg...
Call of Duty-t akarsz játszani , 1 kliens.
Mass Effect-et akarsz játszani , még egy kliens.
Assassins Credd-el akarsz nyomulni , hopp +1 kliens.
Hova jutunk igy ?pylon - ja , persze , el is felejtettem a GFWL , Battle.net , rockstar dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Alien83
senior tag
Köszönöm hülye nem vagyok, a warez téma tudom hogy tilos, de itt nem maga a játék akart lenni a lényeg, hogy még 1x megemlítsem.
Hanem hogy erről a vírusról azt olvastam hogy belepiszkál egy idő után a registry-be, és hogy a steam-et elcseszheti, és nem tudja a gazdája elindítani.
Szóval nem warez játékról kérdezgettem hogy hogy indul el, csak akartam jelezni hogy akinek netán valami gondja van előfordulhat hogy ott lesz a probléma....Ennyi. De köszönöm a figyelmeztetést.
privátba nem tudtam írni mert nem emlékeztem ki mondta régebben hogy szar a steam neki.
Ha waerzról akartam volna írkálni konkrétan akkor az elmúlt kb fél év alatt sokszor megtehettem volna. -
cskamacska
addikt
Nagyon remélem hogy igazuk lesz, Achtung Panzer Operation Star egy nagyon jó stratégiai játék, viszont röhej hogy mennyire nem akciózzák sehol. Legnagyobb leárazása GamersGate-en eddig 38% volt. És van 3 kiegészítője..
mod: Úgy nézem leengedték az árát, mert eddig 30€ körül árulták az alapjátékot. Mondjuk így is van 28 eurónyi DLC hozzá.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
lehet hogy tudok szerezni még egy embert, majd holnap kiderül.
bocs, az 5 percen belüli hsz-ekért, de mobilról nehéz a copy-paste. ugye nem bannolsz ezért?
Mazlid van, epp tobb volt 5 percnel...
[ Módosította: 7 ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mardel
őstag
Ha fele ennyibe kerülne akkor talán.
Az a baj ezzel, hogy ehhez is lesz kismillió DLC darabja 2-4 ezer forintért.
Talán a steam minden egyes új DLC-nél leárazza az alapjátékot meg a DLC-ket hogy több fogyjon belőle, de nem érzem úgy hogy valamiről is lemaradnék, ha később veszem meg olcsóbban.
Főleg ahogy utánaolvastam valami új Badass rendszert akarnak alklamazni a játékban hogy több évig tudj vele játszani, hogy a játék ne csak pár órás szórakozás legyen hanem hobbi.
Tehát borítékolható az 1. résznél több DLC mennyiség.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
cskamacska
addikt
Ez a cucc már évek óta előrendelhető, és minimum 1 éve már Steam bétás. 35 dollár szerintem igen vaskos ár érte, én félek nem lesz jobb vége mint a Ravagednek. De ha tökéletes állapotban ki is adják( ), akkor a játékos létszámmal lesznek problemái, az összes hozzá hasonló RTS-FPS-nek vannak ilyen gondjai, nem is beszélve az multiplayer only indie játék átokról.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
HS 2142
őstag
Most nem arról van szó, hanem hogy az alapból csak a játék vége felé elérhető, erősebb cuccokat meg tudja venni már az elején (illetve nem is venni, mert ingyen odaadja), ezzel eltüntetve a kihívást a játékból.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Bluerainbow
Közösségépítő
If you see any of these games as a giveaway, feel free to report it so mods can see it and investigate. Especially if the giveaway is private or group!
Eszerint nemÉs ha létrehoznék egy Logout blogot (nem vagyok jártas a témában , kérlek javitsatok ki ha tévedek) és ott minden eggyes sorsolás egy egy topik-bejegyzés lenne. Ugyanugy zajlana mint a Defranco-é , esetleg mellékelnék egy képet a random.org sorsolási eredményéről a hitelesség kedvéért.
[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Puma K
nagyúr
Igen tudjuk, hogy így is lehet, csak biztosra akartam menni, hogy meglegyen és lássam én is az acc-ján, hogy meg van véve és már csak letölteni kellene.
Ez roppant mód lehangoló amit leírtál.
Viszont írtad, hogy meg lehet venni dobozosan Magyarországon, és akkor azt tudja Steam-hez párosítani és akkor onnan az archivment-ek menni fognak? ha megadta a serial-t (már ha van serial-ja a Skyrim-nek telepítésnél )?
Köszi szépen a válaszokat!
Kellemes ünnepeket!
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Varoz
addikt
Ezért is írtam oda, hogy szerintem.
Amúgy meg nyald meg a fülemet.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Teszla_
senior tag
Játékfájlok épségének ellenőrzése...
Így lett magyarra fordítva
Egyelőre csinálja, utána megpróbálom megint elindítani.
Azért ez elég gáz, hogy ennyire túlterheltek a szerverek. Pedig tudtommal ehhez a játékhoz csak annyira kéne a Steam, hogy elinduljon, utána talán nem nyúl hozzá. -
Ilsyde
őstag
En is erre gondoltam. Tul gyorsan fogy a jatek (es tul uj) ahhoz, hogy leakciozzak. Ugy eladnam ha kapnek egyet!
@Murder3 veszik azt allandoan. Bespajzol a nep. Abban is van valami amit ollie irt, de ha nem lesz kisebb erteke a szennek akkor is egyre tobben fogjak kinalni. Tehat kevesebb az eselye hogy pont toled veszik majd.
Az emberi butasagot soha ne becsuld le. Adtam en mar el Brink DLCket is, meghozza 10 fontert darabjat[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
portal 2 gift elég sokat ér szerintem mivel elég új játék és mellesleg nagyon jó játék is. akinek nem sikerült beszereznie első nap olcsón az adni fog érte valami jó cuccot biztos
mellesleg a super meat boy sokkal jobb mint a bit trip könnyedén végigvittem az első világot boss-al együtt emlékszem régen az sem sikerült.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest