-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz tibaimp #108333 üzenetére
Én beléptem a csapdába, le tudom neked írni.
Jött egy üzenet régi ismerőstől. Bíztam benne. Hibátlan magyarral leírta, hogy van egy CSGO csapatuk és szavazzak rá. Hibátlan weboldal, precízen adatokkal mindennel. Szavazás vote menü minden tökéletes. Steam hitelesítést kért a szavazáshoz.
Utána csak azt vettem észre akivel beszéltem blokkolva, és törölve.
Utána szinte minden ismerősöm végig blokkolva.
Előzményeket megnézve kb 50 ismerősömre írt rá.Azonnal jelszócsere, és összes eszköz kizárása. Steam Guard is megbolondult, bár az önmagában is csinál érdekes dolgokat (nem tudja betölteni az oldalakat, infókat).
Steam supportnak jelentve, és minden bejelentkezéshez jelszót kérek egy ideig, valamint steam guardon belül biometrikus ellenőrzés. Nem tudom a steam guardot le tudják e nyúlni, vagy klónozni, de biometrikus ellenőrzés csak nálam van fizikailag.Természetesen minden ismerős figyelmeztetve, FB kiposztolva, Steam aktivitásba kitéve.
Ennyit tudtam tenni.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz chris0000 #108330 üzenetére
Rendben köszi, mostantól figyelek.
Viszont a steam guard (mobil) olyan üzeneteket dob, hogy nem sikerült csatlakozni a szerverrel. Leválasztani sem engedi (a mobilt). A kód, és a QR kód működik rendben. Annyit vettem csak észre, hogy blokkolta minden ismerősömet.
Remélem a jelszócsere, és az összes eszköz leválasztása elég.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz chris0000 #108328 üzenetére
Sajnos belefutottam, de még időben cseréltem jelszavat, és ki tudtam minden eszközt zárni.
Ezen, és jelszócserén kívül, mit érdemes még tenni?
Átkapcsoltam email hitelesítésre, mert semmi nem működött a steam guard-on mobilon.Szerintetek válasszam le és tegyem rá újra?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz alratar #89353 üzenetére
Kinquin is egy kutya?
Mi ott évek óta vásárolunk több haverom is, és hála égnek komolyabb gond sosem volt. Egy esetről tudok amikor a kulcs duplikált volt, de azonnal vissza adták a lét és levásárolható volt. Van is buyer protect.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz EmptyParadox #89344 üzenetére
+1
Valaki tudja esetleg, hogy honosítás létezik e, vagy elkezdte valaki?
Jó kis game lenne amúgy a Fidel Castro szimulátor Főleg döglégy Zolee hangjával![ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz kemotox #82204 üzenetére
Köszönöm király, én első klikkre ezt nem találtam meg
Érdekes korábban a rendes normál kártyámat használtam amit pl mindig vásárlásnál, de ott nem vettem észre, hogy ezt levonta volna. Biztos elkerülte a figyelmem, itt meg pont szemet szúrt.
Köszi
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz kemotox #82202 üzenetére
Direkt egy elkülönített webkártyát hoztam létre ami egy Mastercard-nak felel meg virtuálisan. Az esetleges visszaélések miatt pont annyi lesz rajta amennyi kell. Azon most volt is egy minimális összeg és amikor regeltem eltűnt pont egy euro. Vissza azóta se jött.
Köszönöm az infot
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Regisztráltam az új kártyámat a steam fiókban amivel majd fizetni szeretnék adott esetben és volt pofája emiatt levonni egy eurot. Ez standard eljárás? vagy kiröhögnek ha visszakérem?
Üdv, Hartge
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hatalmas üzlet.
Szerk:
Our help desk is currently disabled. Normal operations will resume shortly. Thank you for your patience.Ejnye ejnye!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Minden tiszteletem , de akkor nem kell ajánlgatni Nem az a kolléga a hibás aki most szólt, hogy "szívesen" jönne group buy-ba. Én ha látok valami csomagot ami érdemes azonnal jelzem a haverok felé, tolom fel magam TS-re és megbeszélem velük.
Nem offense, de most miért más legyen a hibás mert ő vett egy 4-es pakkot, úgy hogy nem tudja lesz e "beszállós" gazdája a többi copy-nak. Egyébként is el lehet adni, el lehet cserélni a megmaradt tételeket.
De tényleg nem flame akar lenni, csak nehogy már a kolléga legyen hibás mert szólt , hogy érdekelné a tortából egy szelet.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz csaba951 #59768 üzenetére
Ez valóban egy ULTRA pocsék gameplay videó
Korábban is volt akcióban nem sok kellett, hogy rányomjak (hasonló árban) de néztem róla én is videókat. Amit nem tudok, hogy cockpit nézet van e benne, mert tudomásom szerint NINCS, csak sima kijelzős "belső" nézet.
Jól tudom, hogy nincs/van benne belső nézet?
Hmm.. összességében abszolút igazad van. cirka 600 forintért talán
vállalhatóAnnyiért egy whopper szendvicset se kapsz,nem hogy még játékot
Szerk:
Adjuk meg a tiszteletet szerencsétlennek
GamePlay HD[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Elsőként is nem offense csak privát vélemény erről..
Annyira egy marhaságnak tartom ezt a megosztást. Ez is az "okos" embereknek csinál táp talajt az okosságokhoz. Értem én , hogy van egy apuka aki meg akarja osztani a gyerekének a játékokat, hogy ne kelljen kétszer megvenni,de akkor használjanak egy accot egy gépen vagy irkálják be a steam guard kódot szépen mindig. (sőt egyszer kell beírni egy gépen és később nem kéri)
Azt is értem, hogy ha nem akarom nem veszek részt ebben a "programban", de annyira imádom a valve "szakembereit", hogy próbálom védeni a fiókomat ahogy lehet, erre föl találgatják ki a lehetőségeket miként lehet megosztani MÁSOK számára. Értem én hogy az alap esetben családtag, de nem biztos hogy mindenki a jó és korrekt oldaláról közelíti meg a dolgokat.Természetes aki akarja osztogassa, szerencsére opcionális a történet.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Lehetséges.
Az én véleményem az , hogy a PS csomagja ellen esélytelen az XBOX-ot fel sem írom a listára az apple ellen pedig jó pofa próbálkozásnak tűnik.
Aki ennyire nem ért hozzá és ennyire nem látja át, hogy ugyan azt a hardvert egy általa összerakott gépben egy webshopon keresztül olcsóbban megkapja akkor az tényleg vegyen méreg drága Valve masinát pusztán egy habiszti OS miatt. Mondom ezt úgy, hogy nem próbáltam a csoda szoftvert.
Ámen.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha a TrackMania² Stadium egy alapból ingyenes játék, akkor mit kap az ember ha fizet érte?
Olvasom a leírást de valahogy nem egyértelmű mit kap az ember ha megveszi plusszban. Lehetséges én nem tudom értelmezni rendesen.
Támogatom a fejlesztőket ha megveszem és ennyi?
Szerk:
(#58882) Szent ég! Én ilyennel még csak hírből sem találkoztam pedig már lenyomtam jó sok futamot Véletlenül nem ATI kártyád van? Ahol negatívan értékelnek ott említenek piros oldalon jelentkező problémát. Én hála égnek ezzel nem találkoztam, de még egy rendes jóra való buggal sem
Persze ahány gép annyi féle.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Lehet ezt is kritizálni persze, de hát melyiket nem. Shift U2 fizika érzésed van. Aki azt szerette az ezt is fogja. Ha korábban pl bejött a Porsche Unleashed akkor itt is bejön a "csak" Ferrarival mész feeling.
Nekem személy szerint bejövős a dolog. Nem egy összegányolt cucc az érezhető rajta és inkább a szimulátorhoz mondanám közelebb mint az árkád autóversenyhez.
Ennyiért bőven jó. Durván 1k az ára.
Aki leszólja az csináljon jobbat[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Hunbeast87 #58735 üzenetére
Köszi és viszont kívánom mindenkinek!
Újabb PH-s év a hátam mögött
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz FollowTheORI #58629 üzenetére
+1
Microsoft Security Essentials.
Plussz nem kéne olyan oldalakra menni ahova normális jogtiszta érzésű felhasználó nem megy és akkor nincs probléma.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz DeFranco #58613 üzenetére
Szuper köszönöm szépen
Abszolút igazad van. Korábbi padom pont Logi RumblePad 2 és tényleg egyből minden kézre esett
Egyedül nekem az XBOX kiosztási változata valahogy nem fekszik. Talán mert korábban PS3-ról szerettem meg a "GamePadozást" PC-re. Lehet ezért furcsa nekem az XBOX feeling.
Minden esetre köszi az infot, így már tiszta
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz DeFranco #58602 üzenetére
Az X-nél miért Xbox controllerként funkcionál? Próbáltam erről keresni infot annak idején , de nem sokat találtam. Fifánál, NBA-nél, F1-nél különösen nagy gond volt. Beléptem a játékba és Xbox controllerként volt hajlandó csak működni az meg nekem abszolút nem áll kézre beállítások terén.ezért mert nem Xbox padként hanem Logi Padként akarom használni, ezért kapcsoltam be D-re ott mindenhol Logitech GamePad-ként ismeri fel az összes.
Nem teljesen értem itt az elgondolást. Azt értem hogy korábbi szabványoknak is megfelel így a pad, de miért Xbox és miért Logitech a két külön állás.
Szerk: A gombok színesek, és már nem számok hanem betűk jelzik a gombokat. Ha jól tudom az Xbox Padnál is ilyen színes gombok vannak. Lehet innen van az átmenet egymásba?
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz DeFranco #58595 üzenetére
Szerk:
Nálam az X állás XBOX Controllerként, a D állás pedig Logitech Padként ismeri fel a windows és a játékok is
Sok játéknál ez erősen probléma volt amíg nem jöttem rá
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ugyan ez a padom van Logi F510 és abszolút nincs holtjáték sehol, pedig komoly WTCC futamokat gurulok vele ahol nagyon fontos a precíz pontos irányítás és reakció. Javaslom tedd fel a Logitech Profilert és ott be tudod lőni mennyire legyen érzékeny.
Plussz a pad hátulján van egy X/D (XInput/DirectInput) kapcsoló gomb, az D állásban kellene legyen.
Ha az adott játék engedi akkor nagyon pontos,precíz beállítást lehet elérni.
Hamar feladtad.Szerk:
Elsőre windows-on belül a hardvereknél is nézd meg hogyan reagál az analóg. Ha nem pontos csinálj egy kalibrálást és utána jöhet a driver ha még érzékenyebb vagy pontosabb kell. Játékon belül pedig húzd le a DEAD ZONE csúszkát mert az okozza a te problémád főként!Ez egy nagyon jó pad, az egyik legjobb. Ne add fel.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Miről szól ez a játék? Lara Croft feeling?
TR-el nem tudtam rendesen játszani mert állandóan Lara melleit meg fenekét néztem. Olyan 200 print screen-t biztos csináltam róla
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz FLATRONW #58557 üzenetére
Szavaztam rá
Trine 2-nél pedig az elején a "launcher"-nél ha kiválasztod a (Magyar) nyelvet akkor teljes egészében dolgozik a beépített honosítás. Ez eleve így jött ki. Talán valaki majd itt okosabb mert hirtelen nincs ötletem
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #58554 üzenetére
Szerk:
A launcher mindig english lokalizációval legyen indítva és játékon belül állítsuk a Suomit!!
Ha esetleg a launcher localization missing jelzést mutatna, nem kell vele foglalkozni továbbra is MAGYAR lesz a felirat. (Ez akkor fordul elő ha véletlen mindenhol átírtad az fi = Magyar-t)A megadott linkeken minden info elérhető
Work.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
M3oH Nagyon hangulatos kis game, nem gondoltam volna.
DeFranco +1
Ennyit megérdemel a játék:
Ha valaki szükségét érezné az első rész magyarosításának akkor létezik rá megoldás. A steam verzio 1.10 de a magyarosítás ami hozzá létezik az a korábbi verzióhoz készült még ezért NEM működik. Egy kis értelmezés után itt el lehet olvasni a megoldását a dolognak.
Korrigálva mert nem egyértelmű.
A magyarítás tartalmaz egy data1.fbz fájlt.. Ezt nyissuk meg egy WinRAR-ral, majd nyissuk meg egy másik WinRAR ablakkal a data3.fbz-t is. Mindkét RAR ablakban nyissuk meg a data /locale / fi mappát, az elsőben jelöld ki az összes fájlt, majd húzd át a másodikba (data3.fbz-t). A RAR frissíti a fájlokat.. A megmaradt data3.fbz ablakban nyissuk meg a data/locale/locales.txt-t , majd javítsd ki a következő sort a NativeNames alatt:
fi = Magyar
Mentsd el és magyarul játszhatsz."
(Nálam így működött a Soumi nyelvet beállítva)A felesleges körök elkerülése végett gondoltam leírom nektek amennyiben valaki igényt tart erre.
Második rész szerencsére alapból tartalmazza a magyar nyelvetVégig kell vinni
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Meglett
Oddworld: Abe's Exoddus®
Gyerekkori kedvenc a kis formaA pontosítás végett a történet mivel rosszul emlékeztem , valószínű kevertem a EWJ-el
[link]Respect.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy ismerősöm ajánlotta a TRINE complete csomagot. Régi időket idézi bennem. Elsőre a Golden AXE meg talán a Prehistoric jutott eszembe ami picit erre emlékeztet mint feeling.Még az első gépeim egyikén futottak ezek.
Grafikai élmény pazar, a történet is biztos jó, a feeling meg a régi időket idézi brutál jó látványban.
Ajánlott
Az alap játék 1,67 de megéri a complete story. Még kb 3 óra van vissza.
Szerk: Még az earthworm jim meg az a másik kis földönkívüli kis figura jut eszembe akinek nem jut eszembe a neve pedig sokat játszottam vele. Aki tudja mezei PH piros pont
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nem baj, állítólag kicsit bugos a game és a developerék nem foglalkoznak vele rendesen
Na mindegy
-
HartgeH3-2.8
addikt
Most komolyan nem a Nascar nyert?
Őszinte elismerésem a steam felhasználóknak
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm aki szavazott
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha rá értek akkor szavazzatok a NASCAR 2013-ra
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz warcat #58290 üzenetére
Uhh ezt köszi szépen, hogy linkelted
Én csak olyan játékot veszek amiben multis rész is van, de most onnan megfogott egy
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ez a wallet azaz péntárca, ha van rajta pénz akkor csak onnan lehet vásárolni vele, vagy ha credit card-ról vásárolunk akkor be is számítja a walletes összeget? vagy ez külön szekció?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz djculture #57933 üzenetére
Ja értem köszi.
Engem haverok rábeszéltek korábban, de annyira nem jött be igazán.
Most meg nesze neked itt van. Király
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz djculture #57925 üzenetére
Merre van ez FREE?
Nézem a steam oldalát, ha nagy nehezen bejön ott van a rendes ára még.
Asszem nekem megvan, de minek.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ezt én is akartam már kérdezni, hogy ezekkel a gömbökkel mit tudok kezdeni.
Ha valakinek kell kulcsért cserébe oda adom az összeset
Asszem van már egy jó pár.
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz warcat #57824 üzenetére
Igazából szubjektív Nem akartam címeket sorolni, mert lehet az pont valakinek nem jön be
Na jó , de amiket ide prezentálnak hát... Oké várok
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tisztelet a kivételnek akiket érdekelnek a jelenlegi címek..
..de tényleg nem jön valami értelmes game ebben a winter sale-ben?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ezt kaptam válaszul a drágább árképzésre.
Hello Gabor,
Thank you for contacting Steam Support.
If you are encountering a pricing discrepancy between the Steam Store and your purchase confirmation page, this may be caused by outdated/cached information in your browser or Steam.
-Ensure that you are not using any IP proxy or VPN software with Steam.
-If you are using a web browser, please try accessing the Steam Store through the Steam application on a Windows, Mac OS, or Ubuntu Linux computer.
-If you are already using Steam to access the store or are still encountering this issue after loading Steam, please restart your computer and test the issue again.Sales that have expired or pricing errors that have been fixed cannot be offered at a later time.
When completing a purchase on Steam, the price shown on the final purchase confirmation page is the amount that you will be charged for that transaction.
Steam does not offer price matching, and Steam Support cannot modify the terms of a transaction for a single user.
Vélemény?
Bankban bent voltam , semmi egyéb díj részükről nincs és nem is lesz
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz FollowTheORI #57494 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszod Kíváncsi leszek mit írnak. Én meglepődtem mert mindig kiszámolom és annyi
Nem is az a 200 forint, de drágább játéknál kicsit kellemetlen.Kvázi 344-be számolták nekem az eurot, ami azért jóval magasabb érték.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Heavyrain #57486 üzenetére
Nem arra a közleményre gondolok ami átutalásnál van. Hanem arra a közlemény "részre" amit meg lehet nézni részletesen honnan/kitől történt a levonás. Semmi egyéb díjat a bankom nem számol fel ha vásárolok.
Annyi történt, hogy vásároltam a steam-től 688 forint értékben. A gondom az, hogy 1,89 euro az nem 688 forint.
Mondjuk egy drágább játéknál ez vicces eredményre vezetne.
Szerk: Yaya megtörtént. Ha azt írják az én bankom vont le plussz taxot, akkor lesz egy kedves válaszom. Sokszor vásárolok a kártyámmal és maga a vásárlás teljesen díjmentes. Ez benne van a havi számlavezetésben. De sehol máshol nem hallottam még, hogy levonnának külön mindegy egyes vásárlás mellé tranzakciós díjakat. Szép lenne.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz djculture #57483 üzenetére
Nem. Többször vásároltam és teljesen díjmentes maga a vásárlás. Nincs rajta semmi egyéb tax vagy díj. Nem az a 200 forint, csak akkor írják oda miért ennyi.
Közben megnéztem újra 688 , de az akkor sem 2 euro.
Közleményben is kizárólag a steam szerepel.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha valami 1,89 euroba kerül. Akkor miért 788 forintot von le a steam?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz djculture #57419 üzenetére
Imádom ezt a fórumot
Végülis valahol valamiben szakértő, akkor gondolom ezt is megteheti
Örül neki , hogy jól járt na. ..hát naNe vegyük el tőle
Most én is elhittem mennyire jól jártam a PayDay-el 1,89-ért. ----> és tényleg
Szerk:
Összesen:
1,89 EURAkkor most írok is egy petíciót a steam fórumon, hogy minden játékot ennyiért AKAROK megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na jó a PayDay 90% azért tetszett.
Gyerünk steam próbáld űberelni
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ez a Winter Sale gondolom csak valami viccnek szánt dolog eddig
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Annyira izgulok.Az sok óra ami azzal telt el, hogy "na vajon mik lesznek akciósan" biztosan kifizetődik.Áhh nem is bírom idegekkel.
Gyerünk már, hát el akarom megint hinni mennyire jó áron vásároltam.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz DJGABI #57126 üzenetére
+1
Szerk:
(#57135) : hát ezen szakadtam!!! XD
Na jó akkor én is
Chuck Norris - Merry Christmas EPIC SPLIT
[link][ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Fogadjunk,hogy pocsék címek lesznek a winter sale-ben
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz djculture #56948 üzenetére
WTF
2020?? Ez most komoly?
Szerk:
Mainstream alatt mit értenek pontosan? A többi asszem világos.Abszolút rendben van a 7-es és nem indokolja, de egy SP2 azért még illene, nem?
Persze ha nem kell akkor nem kell Ami jó abba nem kell belenyúlni alapon.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz DeFranco #56945 üzenetére
Meg még lesz is támogatása hosszú évekig szerintem
Elég sokáig még nem lesz ilyen jellegű problémánk, hogy oprendszert kelljen váltani
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz samugalaxys #56876 üzenetére
Ha kizárólag lányok lesznek ők akkor szóba se állok veled
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz wormenth #56871 üzenetére
Egyet értek veled én is hasonlóan gondolkozom. Egy előnyét látom magam részéről a sötét oldalnak. Ki tudom próbálni az adott terméket. Ha tetszik megveszem ha nem akkor nem. Tudom léteznek demo változatok, de nem mindenből elérhető ez és a kiadók/fejlesztők nem nagyon foglalkoznak ilyenekkel.
Sokszor magát a rendes játékot sem tudják talán a határidő szorítások vagy egyéb tényezők miatt "rendesen" megcsinálni, nem hogy még demokat is kiadni.Régen volt ez divat mindig a CD/DVD mellékletekről tette fel a sok nép a demokat.
Csodálatos volt.Csináljanak mindenből starter edition-t. Azaz kaphassam meg az egész játékot teljesen legálisan egy lekorlátozott változatban. Ha tetszik úgy is meg fogom venni.
Másik: Nem teljesen steam-es téma, de amikor egy BF4 meg egy Ghost hibák halmazával és lagg/stuttering problémákkal jön ki ráadásul ezt még meg is kellett fizetni, akkor szerintem a warez témában mélyen hallgasson bárki, akár a fejlesztő akár más. Igen előfordulhatnak egy új terméknél hibák és igen dolgoznak rajta, adják hozzá ki a javításokat, de azért ez így ebben a formában elég gáz.
Ugyanis pontosan ott lett becsapva több ezer felhasználó, hogy bízott egy termékben és az rossz volt !!Javítsatok ki ha nem így volt.
Szerk: Nem érheti szó azt aki kipróbálta ezeket vásárlás előtt és konstatálta a rossz eredményt.
Ismerősöm megvette komoly ezrekért a Ghost-ot és súlyos napokig ott állt a polcon kihasználatlanul.Akkor ilyenkor ő nem lett becsapva? Lehúzva? De.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen a steam gift miatt is kell a nyitott fiók. Azért is inkább hagyom.
Remélem azért ezek az acc okosságok csak egyedi esetek. Nyilván ha olyan egyszerű lenne ez akkor mindenki ezt csinálná. Steam-nek se érdeke, hogy ne bízzanak a rendszerben.
Gondolom.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz dejaris #56833 üzenetére
Kérdés:
Hogyan kezdenéd a fiók visszaszerzését? Egy ismerősöm mesélte, hogy jó ideig nem sikerült neki. Support is csak szép lassan válaszolt , pedig az ilyenek prioritást kellene hogy élvezzenek.
Mire visszakapta: VAC státuszt kapott az account amit már nem vesznek le.Én úgy tudom ha birtokomban van pl egy megvásárolt játék amivel (kezdtem a steam pályafutásom) azzal tudom igazolni magam, de kérhetnek személyit is ha jól tévedek fotó formájában. De tudok olyat is hogy banki tranzakció is tudja igazolni a személyemet amiről van másolatom.
Azért nem egyszerű ez a hopp gyorsan vissza szerzem az accomat téma, vagy igen?
Necces a téma de beszéljünk róla mert bármikor jöhet a gond. Én privátoztam a fiók láthatóságot, az email fiókom pedig többszörösen van lebiztosítva. Mi mást lehetne még tenni?
Semmit. /vagy igen?/
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz DeFranco #56718 üzenetére
Na shit..
Egyébként ez mire jó valakinek? Olyan mint az autóskártya hűű megvan az X,Y példány és ennyi?
Gondolom ezen felül, hogy kvázi "megvan jajj de jó" másra nem alkalmas.Akkor akik pl kártyát "próbálnak" cserélni teljes játékokra azok miben bíznak?
-
HartgeH3-2.8
addikt
bladegery Igen Kicsit többért mint lehetett volna. Hogyan lehet azt visszahozni?
Csapoati Kinek, mire jók ezek a kártyák egyébként?
Agyzuzo Na neeeeee
Kérlek okosítsatok ki hogyan kell ezeket eladni (mennyiért), és honnan tudom melyik kártya értékesebb?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Arkennys #56711 üzenetére
Innen nézve is teljesen érthető abszolút. Én ezt a részét ugyan sose használtam még a steam-nek. Egyszer felraktam 1-2 kártyát de a kutyának se kellett és asszem vissza sem kaptam
Tényleg lehetne másra is fordítani ezt a kapacitást. Jogos.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Arkennys #56707 üzenetére
Abszolút megértem a kolléga álláspontját
Én azt hiányolom hogy nincs komplett decemberi sale folyamatos heti frissítéssel vagy adventi naptár minden napra egy komolyabb off az árakból.
Persze értem én hogy egy bizonyos időszakra akarják időzíteni, csak furcsa.
Szerk:
Danielssss Na basszus akkor az már a béka seggénél is még alább van
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Abszolút egyet értek és jogos.
Ugyanis: A uplay ugyan úgy letölthető és használható mint bármely másik kliens program lásd (origin, steam). Lehet használni steam rendszerétől függetlenül is ezeket a játékokat a uplay szoftverén keresztül. Ha viszont steam rendszerében megvesz az ember egy játékot és az is le akarja külön szedni akkor teljesen legálisan össze tud akadni a kettő
Mindösszesen annyi volt a probléma, hogy már korábban fent volt a uplay amit a steam megint le akart szedni és ez összeakadt Örülök, hogy sikerült rájönnöd a problémára. Elég kellemetlen hiba, miért nem lehet ezt összehangolni rendesen.
Inkább örüljön a ubi, hogy eredeti szoftvert vásárol a felhasználó én azt mondom. Az árképzésen meg az optimalizáláson dolgozzanak hülyeség helyett.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hatalmas akció
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz djculture #56496 üzenetére
Igen teljesen egyet értek, csak nem akartam egyértelműbben fogalmazni.
Ha jól tudom ezek az "indie games" kategóriába esnek, de majd cáfoljatok meg ha rosszul tudom. Ez is egy bizonyos rétegnek bejön lásd: Terraria elég népszerű és kedvelt.
Lenne 1-2 euro akkor azt mondaná az ember oké hát akinek ez a perverzitása annak lelke rajta és vegye meg.
Kis gyerekeknek még azért ez lehetne potenciális piac) nekik ugye ez még azért élvezetes. Van benne logika , ügyesség stb. Nincs is ezzel gond. Inkább mint a halomra lövöm minden véres aztán meg este nem tudnak aludni vagy épp agresszívak ezek miatt.Igazából a pofátlan árképzéssel van a gondom, de hát ez steam rendszerében nem meglepő dolog.
Sajnos tényleg az van bármilyen hihetetlen mindent megvesznek. Az egyébként nagyon remek játék Shift 2 U amit régóta szeretnék behúzni de mai napig 50 euro steam rendszerében. Nyilván már nem ér ennyit és komolyan leakciózva sem ér annyit. Értem én az elgondolást, csak marhaság amit csinálnak.Viszont az árakat ők szabják meg. Ez van.
Szerk: genndy pont egyre gondoltunk Egy dologban vitatkoznék (a költségek) egy ilyen játék fejlesztése már csak a 2d miatt is jóval alacsonyabb mint más egyéb komolyabb cím.
Lásd: Naval war Arctic Circle. Az egész térkép egy full 2D map , persze 3D-s megjelenítéssel de lényegében egy teljesen alap szintű elgondolás az egész Sokaknak nem jön be, nekem pl tetszik mint RTS
Szerk2: Igen természetes a kiadó, a steam csak árulja
[ Szerkesztve ]
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
(#56485) Nem akarom tényleg minősíteni mert biztosan van ennek is egy rétege aki látja benne a fantáziát és a szórakozást, de ez lássuk be Commodore 64 meg Amiga szint. Nem is ezzel van a gondom. Ezt ennyiért NEM SZABADNA árulni és akkor nem is lenne gond a történettel.
Valaki tudja esetleg mikor teszik fel a karácsonyi akciókat? Igen majd karácsonykor, de előbb szokták
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kicsit zavaró ez a Tales of Valor probléma..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Bal klikk a hajóra és jobb klikk ahova menni akarsz, (úgy nem műxik?) elvileg külön way pontokat is belehet állítani ,de arra még nem jöttem rá.
Na igen a rakétákkal szokott némi gond lenni rövid a hatótáv, de biztos mindenre megvan a megoldás csak még én sem jöttem rá Tutorialokat kéne majd lenyomni.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ez csak természetes Egyből lecsaptam én is a lehetőségre
Ha picit szeretnél nosztalgiázni akkor egy próbát mindenképp megér a történet
-
HartgeH3-2.8
addikt
Akit érdekel a Naval War Arctic Circle van fent demo..
Kicsit vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatosan, de annyira nem vészes el lehet vele mókolni, csak egy picit tartok tőle ár/érték arányban nem stimmel a dolog.. esetleg valami leárazás keretében jó lehet
Szerk: csaba951 fórumtársnak, hát igen kicsit tényleg olyasmi érzése van az embernek, mintha pár egyetemista srác összeült volna csinálni egy (amúgy egész jó kis játékot), de ez az érzet sajnos fent is marad..
Azért szvsz elég jó kis kezdeményezés Ha emlékeim nem csalnak sac per kb meg is üti a Jane's Fleet Command mércét..
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nekem egyébként tetszett a Take On heli..
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz csaba951 #21785 üzenetére
Igazad lehet
Ez a metacricit mennyi időn belül szokott élesedni? Mert steam fórumon már látok bejegyzéseket a játékkal kapcsolatban.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz tupacamaru #21782 üzenetére
Isten őrizz Sebesen haladok a csodálatos győzelem felé
Sn[4k3] Ha megnyerem elmondom
[ Szerkesztve ]
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jelentkeztem!! Ugye nyerek????
Nem vagyok ideges..
csaba951 Akkor azt mondod nem éri meg megvenni? Konkrétabban mire alapoznád ezt az állításod kicsit bővebben?
sith7 Értem
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nagyon meglepődtem most..
Régi nagy kedvencem volt a Jane's Fleet Command talán van aki emlékszik rá.
Elvileg itt a méltó utódja
[link][ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Rabbitf_24 #16548 üzenetére
Miért mit követtél el?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Joci93 #16173 üzenetére
Tudom velem ugyan ezt csinálták, nagy nehezen össze is szedtem a 7 szenet, erre egy 25% Valve ami már eleve volt.Nem értem legalább a rendszer láthatná ,hogy ami van olyat ne adjon.Értem, hogy sorsolás és szerencse alapon megy de hát basszus.
Más meg kapja zsákszámra a jó cuccokat meg full játékokat.
Nem jó ez valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kicsit érdekes, de köszi
Szerk: Igen erre gondoltam köszönöm (de valami itt nem jó)..
NBA2k 11-12 amit kerestem de nincs a listába, az meg lehetetlen hogy senki sem játsza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Direct One (műholdas és online TV)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Router gondok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...