Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz Bluerainbow #38088 üzenetére

    mielőtt nagyobb visszhangot kap, azért ragaszkodjunk már a forrásokhoz. Te se jelölted meg, de egy gyors keresés kidobja a steam fórumon a hozzászólást egy random forumozótól, aki abszólut nem jelöl forrást, csak amit Te is idéztél (hogy titkos részvényesi dokumentumokban -- ez már necces, mert bár közel sem értek az amcsi tőzsdéhez, de ahogy nézem az Activision Blizzard Inc. nyílt rt. tehát bárki lehet részvényese, innentől kezdve a titkos részvényesi doksik értelmezhetetlenek), a másik idézett forrás, hogy jól rá lehet keresni... ez minden csak épp forrás nem.

    ha tovább olvassuk a fórumot, kiderül, hogy más boltokból is eltűntek Activision címek, még a sajátjukból is.

    persze ettől még lehet igaz, hiszen egyértelmű, hogy mindenki szeretné minél jobban és minél közvetlenebbül magához kötni a játékosokat vásárlókat, de sztem az így ebben a formában be fog bukni.

    a uplay-t pl. mindenki utálja, nekem már az is sok lenne, hogy origin-re regisztráljak steam mellett. valószínűbbnek tartom, hogy a vége az lesz, hogy a uplay, stb. integrálva lesz a játékokba és nem külön kliens lesz; az lesz csak plusz fáradtság, hogy minden kiadóhoz regisztrálnod kell majd, amivel egyúttal arra is lehetőséged nyílik, hogy vásárolj a kiadótól (új játékot, dlc-t stb.-t). ez gyakorlatilag kiadónkénti drm.

    amire feltehetőleg az lesz a warez scene válasza, hogy kivágják ezeket a *csába a többi drm-mel együtt.
    lehet 1-2 év múlva egy crack-elt játék azt (is) fogja jelenteni, hogy lesz egy helyi, "kiadói" szerver a gépeden, csak, hogy menteni tudj.

    hozzáteszem, lehet dühöngeni a fentieken, meg lehet tenni is ellene, még ha nehéz is. meg kéne tanulni (itthon is), hogy kapitalizmusban élünk: a pénztárcáddal kell szavazni.

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák