Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz HornedReaper #104030 üzenetére
köszi
Leírnád, a menetét? Mert én is végig zongoráztam de semmi. Azóta is várok. Én a gmailra sem kapok semmilyen emailt.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Nem kapom meg a steam guard kódot az emailemre, mit lehet tenni? Support 2 napja nem válaszol, sokáig szokott tartani?
-
bepken
veterán
a Kolléga pont azért regisztrált, mert nincs kártyája, viszont PP fizetéshez nem kell bankkártya. vagy én értek félre valamit?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Marci112233
addikt
Én is így tudtam és ezért küldtem a PP-re pénzt. Ettől függetlenül a számlaszám társítva van már a PP-hez.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
C64
őstag
válasz Marci112233 #104042 üzenetére
Kártya mindenképpen kell, azt lehet csak társítani a számlához, maga a bankszámla az kiutaláshoz kell csak.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
wjbhbdux
veterán
-
Marci112233
addikt
Ezt tudom, de csak bankszámlám van, kártya nincs hozzá. Ha azt adom hozzá akkor is játszik a dolog?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
C64
őstag
válasz Marci112233 #104039 üzenetére
Nem szükséges pénzt utalni a FosPal számlára, elég csak a kártyát hozzáadni és azzal vásárolni FosPalon keresztül.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
SP4C3
veterán
válasz ollie #104038 üzenetére
Ezen vitatkoztok?
Processzor 🤮
RAM memória 🤮
Windows 🤮
Kurzor 🤮Azthittem ez a fórum nem a nyelvészprofesszorok melegágya, de tévedtem. Mint mindenhol itt is vannak egyedek, akik belekötnek. Értik, hogy mire gondolt a költő, de akkor is belekötnek, ráadásul ők is hibáznak nyelvészcsatában. Szerintem hagyjuk meg a szőrszálhasogatást az irodalmároknak és hasonló kaliberű neradnik* bandának, itt meg csak társalogjunk, mint hétköznapi értelmes emberek.
*Neradnik, yugoul olyan emberekre mondják, kiknek a mottójuk lehetne az, hogy: "Mindegy, csak dolgozni ne kelljen!"
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Marci112233
addikt
Na fórumtársak. Meggyőztetek, és a PayPal fiók már kész. Pénz utalás megtörtén rá, így várom hogy jelentkezzen is a PayPal egyenlegen a pénzem.
-
válasz DrTechnoid #104037 üzenetére
Ne röhögtesd már ki magad.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
őstag
-
válasz DrTechnoid #104035 üzenetére
Az USD-ben megadott ár mindig nettó ár, arra még rájön az áfa. Amúgy olyan szó nincs hogy usánkából.
-
őstag
-
wjbhbdux
veterán
válasz DrTechnoid #104033 üzenetére
Akkor 60 EUR (~21,650 HUF) helyett 60 USD + 27% VAT (~23,083 HUF) lenne, jobb ez így
/s
-
őstag
-
C64
őstag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy euro helyett GBP-ben fizetek?Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
őstag
válasz HornedReaper #104030 üzenetére
Lehet átsiklottam felette az előző hozzászólásokban, de azt tudnod kell hogy a support-hoz más login tartozik mint az alap steam belépéshez. Legalábbis jó egy ideje így van , értelem szerűen ha lopják az accodat , vagy elhagyod valahol a belépési infóidat akkor is képes legyél elérni valahogy a support-ot.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
AnonymusX
senior tag
válasz HornedReaper #104028 üzenetére
A Te problémádat a "Nem kapok Steam guard kódot" pont leírja. Ez egyébként arra pontra kattintva jön elő, amit az előbb írtam és nem kell bejelentkezni továbbra sem!
Ide kellene eljutnod és a "Nem kapok Steam guard kódot" választani. Akkor van gond, ha ezt követve sem sikerül, akkor a többi opcióval lehet próbálkozni.
-
HornedReaper
senior tag
válasz FollowTheORI #104025 üzenetére
Nem látok oda külön regisztrációt. Akárhol próbálok belépni, a fenti képernyőmentést látom
-
AnonymusX
senior tag
válasz HornedReaper #104024 üzenetére
Ugye a bejelentkezés helyett azt választottad, amit írtam? Tőlem nem kér bejelentkezést és az én esetemben simán tudok az email cím ismeretében a fiókhoz rendelt telefonszámra SMS-t küldetni.
Ha erre kattintasz, akkor további opciókat kapsz, hogy mi a probléma pl. nem kapok Steam guard kódot.
De a lényeg, hogy nem kell tudnod bejelentkezni a Steam fiókoddal (másképp az ellopott fiókokat se tudnák visszaszerezni).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz HornedReaper #104022 üzenetére
A supporthoz külön regisztráció van, nem kell hozzá az eredeti.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
AnonymusX
senior tag
válasz HornedReaper #104022 üzenetére
Akkor a "Segítség nem tudok bejelentkezni" menüpontra van szükséged.
-
wjbhbdux
veterán
válasz HornedReaper #104019 üzenetére
support.steampowered.com oldalon van bejelentkezési segédlet és kapcsolatfelvétel, nem emailben.
/s
-
csaba951
veterán
Euro Truck Simulator 2 - Beyond the Baltic Sea; 4,58 EUR
Ha megvan már a Euro Truck Simulator 2 Map Booster BUNDLE többi tétele, akkor most ennyiért megvehető.Pinball FX3 - Star Wars Pinball: The Last Jedi+Pinball FX3 - Star Wars Pinball: Solo; 4,12 EUR
Ha megvan már a Pinball FX3 - Star Wars Pinball: Season 2 Bundle többi tétele, akkor most ennyiért megvehető.7 Billion Humans; 4,24 EUR
Ha megvan már a Tomorrow Corporation Puzzle Pack BUNDLE többi tétele, akkor most ennyiért megvehető. -
HornedReaper
senior tag
Ezt a k@kit.. Van működő email címe a Steam-nek? Egy ördögi kör: nem tudok bejelentkezni mert rég nem tettem és új gépem is van, email nem jön a Guard kóddal (amit ki sem tudok kapcsolni, mert bejelentkezni sem enged)
Tuti nem küldtek emailt, yahoo-s emailcímemre mindig megjön minden, spam mappában sincs...[ Szerkesztve ]
-
válasz l.skywalker #104017 üzenetére
Közvetlenül a bankszámlájáról akar vásárolni. Nyilván megoldható Revoluttal is, de akkor már célszerűbb lenne egy PayPal account.
-
válasz Marci112233 #104013 üzenetére
De akkor sehogy sem fogsz tudni vásárolni Steam-en arról a bankszámláról.
Szóval 2 lehetőséged van, ha arról akarsz fizetni:
1. kérsz egy hozzá csatolt bankkártyát a banktól
2. létrehozol egy PayPal accountot és hozzácsatolod a bankszámlád[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
válasz Marci112233 #104013 üzenetére
Iiingyen vaaan. Ne akkor szórakozz vele, amikor már tényleg kell. PayPal topik.
[ Szeretkezve ]
-
-
-
senior tag
Csak úgy kíváncsiságból, ti mit jelöltetek GOTY játéknak ?
PSN: KalacskepuXY
-
Golden9
veterán
válasz Marci112233 #104007 üzenetére
Lehet fizetni PayPal-al is, amihez nincs bankkártya csatolva.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Šolaire
veterán
válasz Marci112233 #104007 üzenetére
Nekem netkártya van hozzárendelve ami mastercard, semmi gond vele.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Olyan számláról ami él valós folyószámla (OTP), de nincs kártya kiváltva, hanem csak mobilról vagy gépről belépve egy felületre lehet utalni, lehetséges a steamen fizetni? Vagy mindenképp kártya kell hozzá?
-
rolcsi910
csendes tag
Szevasztok, nekem az lenne a kérdésem hogy a rust nevű játék megéri e 13 ezer ft ért?
Illetve ha valahonnét vagy akár tőled be tudnám szerezni a rustot kérlek szólj.
De a fő kérdés az hogy megéri e. -
Golden9
veterán
Blackout Z: Slaughterhouse Edition
Ingyen megtarthatod, ha 2021. jan. 4., 17:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
Serpiko
addikt
Szokásos kicsit lehalt a steam De azért lehet csemegézni.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
senior tag
Amúgy, van olyan játék, ami már kb 2-3 napja le van árazva (Pl Tomb Raider széria)
Vicc az egész...
Frissítettem még egyszer a kívánság listát, most már azért több minden le van árazva, hála istennek
[ Szerkesztve ]
PSN: KalacskepuXY
-
AsakuraDave
őstag
Mi ez a sok 0% akcijó?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest