-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
Az FB csoportban megosztott találkozókra volt már valaha valaki?
nemsokára lesz megint egy új összejövetel, egyelőre kevés jelentkezőt látok rá, a karácsony előttin elég sokan voltak.
Gondolkodom meg-e éri elmenni, szabadon lehet-e szaglászni a kiállított portékát, potyáran igen vonatoznék 8 órát. Nyilván nem akarnék mindent szana szét fújni, elég számomra a kupakba is bele szagolni hogy alapból érdekes-e lehet számomra az illat.
Eközben egy Packetás csoportban valaki PS 5 helyett egy Xerjoff Naxost kapott. A packeta valamiért átcimkézte a csomagot..[ Szerkesztve ]
-
-
dirtboy86
tag
válasz
Jhonny06 #32451 üzenetére
Köszi - igen ezt sokan írtátok, de visszagondolva amikor próbálgattam őket, habár lehet nem előny de tetszett, hogy ilyen könnyed "lenge" illatok, amit lehet 3 óránként újra fújhatsz viszont végtelenül kellemes mind amit kipróbáltam - olyan alig város hogy újra fújd (de lehet túl idealizálom, és az olasz kis falvakban az összkép mélyebb nyomot hagyott bennem mint amit tudnak
majd itthon is próba fújok és kiderül)
-
tibbike01
őstag
válasz
Piftuka #32446 üzenetére
Miért ne számítani? Illetve ha nem tart egy óránál tovább, akkor nem tök mindegy milyen illata van?
Reggel felfújod, bemész a munkahelyre és a reggelinél azon agyalsz, hogy de jó lenne, ha érződne az illat rajtam, amit reggel fújtam...
Én sem bírom a nagyon erős fojtó illatokat, főleg nyáron, de azért legyen huztaja. Az MFK acqua széria pont ilyen, főleg a forte vonal.Nem arról van szó, hogy gyengécske az illat, nyomokban érezni, hanem szó szerint nem érzel belőle semmi rövid időn belül. Te nem éreznéd magad átverve? Ha vennél egy TV-t, ami 1 óra nézés után mindig kikapcsol...
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Tibu 75 #32447 üzenetére
Hú de szeretem az AdP illatokat és a márka dizájnját.
Essenzia-t hordtam egy nyáron keresztül, azért az bírt egy 3 órát ruhán, közepesen gyenge szillázzsal. Emiatt is jobb neroli, mint a TF Portofino.
Fico di Amalfi még kellemesebb illat, és szerintem az is bír egy 2 órát, ugyan bőrközelivé száradva.“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Piftuka
veterán
válasz
tibbike01 #32443 üzenetére
"Szóval tökmindegy 1 óra után úgy sem érezni őket.
"
Egy friss, természetes illatú kölnivíz esetében miért számít, hogy mennyire tartós az illata?
Tudom, sokak számára illatszerek esetében szinte kizárólag ez a tulajdonság a lényeg, de nem feltétlenül van direkt korreláció az illat tartóssága és minősége között.
(Kicsit olyannak érzem ezt az egészet, mint a chili paprikák világát. A termesztők egymásra licitálnak rá, hogy ki tud erősebb chili szószt készíteni, a fogyasztók pedig ezeket hajszolják... Pedig az aroma sokkal fontosabb.)"Aquila non captat muscas."
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32442 üzenetére
Köszi
-
dirtboy86
tag
Folytatom a nyárra készülődést
Acqua di Parma-t rol valaki? Tavaly Toszkánában vagy 4 félét kipróbáltam helyi parfümériákban, nagyon adta pl a Fico di Amalfi vagy az Arancia di Capri Acqua és a Mandorlo di Sicilia.
Bárki tol bármit AdP-től? Tapasztalatol? Olvastam vissza itt hogy kb 0 longevity.
-
Tipo16V
aktív tag
Sziasztok!
Krémmániáról vásárolt már valaki Pirosarany nevű eladótól?
Köszi -
dirtboy86
tag
-
válasz
IntelKiller7 #32437 üzenetére
Notinoban szerintem vannak. Nálunk Nagykanizsán most nyílt egy Armaf, Al-Haramain kis maszek bóót.
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok.
Armaf parfumot lehet valahol boltban kapni?
elobb megszagolnam milyen, utana vennek csak.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
pohár
félisten
válasz
dirtboy86 #32435 üzenetére
baszki, ezekből 100ml még az unokáidnak is elég lesz, olyan kurva erősek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dirtboy86
tag
Még ugyan nem vagyok Maison Crivelli tulajdonos de most látom tiktokon hogy bejelentette a srác hogy az alábbi 3 illat a nagy érdeklődésre tekintettel mostmár 100ml - ben is elérhetò
: ahogy latom 370 EUR mind.
Oud Maracuja
Oud Stallion
Oud CadenzaA 86.000 -es 50ml ár így durván 75k / 50ml lesz.
-
Misogi
aktív tag
Megjott a Cherry Punk Extrait. Fu srácok, ez az illat kegyetlen jó. High-quality, bőrös cseresznye illat.
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Elektrosokk #32427 üzenetére
Szerintem minden amouage borzalmas
-
whbear
senior tag
válasz
Amikor felfújom az Interlude 53-mat, az a nap egy ünnep.
Arch Linux, openSUSE, Network Radios, VoIP, HAM
-
tibbike01
őstag
válasz
Ahh nekem nagy kedvencem. A sima a legjobb, jó régi Ománi. Brutál jó cucc!
-
Elektrosokk
veterán
Ez az Interlude zseni cucc.
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
ricsik
őstag
Valaki 1-2 napja ajánlotta a DM féle Roxanne Tobacco-t. Mért lett törölve? Már nem ajánlott?
Eladó Citizen CB5841-05E Promaster Navihawk
-
Petyuska111
tag
válasz
gergo5991 #32420 üzenetére
A Greenley egyébként félrevezető illat, sokan azt hiszik, hogy kapnak egy olyat férfi illatként, mint nőiben a DKNY Be Delicious. Hát nem. Nem véletlenül van a Fragrantica-n a jegyek közt első helyen, hogy: Woody. A Fruity meg csak 3. helyen. A Greenley inkább fás illat (az első 30-40 perctől eltekintve). Akik egy gyümölcsös/zöld illatot keresnek, azoknak csalódás lesz. Én összességében nagyon gyenge illatnak tartom...
-
Petyuska111
tag
válasz
gergo5991 #32420 üzenetére
1. Semennyire. A Greenley friss-samponos zöldalma, a Boss fűszeres alma. Hiába alma mindkettő, teljesen más. A Greenley egyébként jó lenne, ha végig tartana a zöldalma, de kb. egy óra után egy nagyon gagyi fás alap marad csak, nekem kifejezetten rossz, béna illat egy óra után. Férfi vagy uniszex parfümben nem ismerek jó zöldalmás illatot, pedig engem is érdekelne.
2. Azt nem ismerem, Shobi-ból néztem copy-t, de nagyon rossz, teljesen szintetikus, nem is zöldalma, hanem valami katyvasz, persze a leszáradása meg pont ugyanolyan rossz, mint az eredetinek. Olyan zöldalmás illat kellene, ami teljesen lineáris, végig ugyanaz.
------
Nem zöldalma, de szerintem nagyon jó alma illat: ELDO I'am Trash. Sajnos nem túl tartós.
-----
Ez elvileg zöldalma (alkoholos): Mawj Appletini Paris Corner. (Kilian Apple Brandy On The Rocks dupe.) Nem próbáltam... -
gergo5991
őstag
Jönnék 2 kérdéssel:
1.A pdm Greenley mennyire hasonlítható a boss bottled no6-re? ugyebár mindkettőt almásnak mondják.
kb 1 éve karácsonyi vásáron az egész utcát / teret leuralta egy ilyen zöld almás illat, mai napig nem jöttem rá mi az, de brutális volt.
2. Aether-Fragrance World valaki illatolta már? állítólag nagyon jó pdm greenley copy, nálunk elég keményen tolják most a parfüm influencerek[ Szerkesztve ]
-
dirtboy86
tag
Valakinek van tapasztalata esetleg a Stephane Humbert Lucas - Fire of God -al? Nagy volt a hype körülötte, elég borsos az ára is viszont leírások alapján olyan ami nagyon bejönne. Forumon is 1x jött csak szóba ahogy visszanéztem.
-
Jhonny06
veterán
-
-
iatti
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32411 üzenetére
pont most vágtam mellé egy kis kolbászt a füstölőből.
-
tibbike01
őstag
-
Jhonny06
veterán
Csak minimális mennyiséggel nehéz partial üveget találni, azt is maximum ilyen nagyon népszerű illatokból. De ha van is, akkor is azonnal lecsapnak rá, vagy eleve fel se kerül, mert aki már elhasznált egy csomót egy parfümből, az nem valószínű, hogy az utolsó 10-20ml-t fogja eladni. Vagy vehetsz nagyobb mennyiséggel partial üveget, csak akkor megint ott vagy, hogy el kell adnod egy csomó decantot, amit nehezen visznek. Parfumo-n mondjuk jó, hogy be lehet állítani emailes értesítőt, az legalább minimálisan könnyíti ezt a keresést.
[ Szerkesztve ]
-
iatti
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32401 üzenetére
én most a vöröskeresztes gömbbel vagyok így. ki is megyek mindjárt a spejzba, azt megsimogatom
-
pohár
félisten
válasz
Freddycom #32399 üzenetére
partial bottle a válasz
én új üveggel max akkor veszek, ha kifogyott az előző, és el fogok használni 50/100/125ml-t az újból is, vagy vadiúj a parfüm, és jegyek alapján blindbuy-olom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Misogi
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32401 üzenetére
Lehet nem is baj...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!