-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz Golden9 #105298 üzenetére
Köszi!
Ha szerencsém van, a SmartSwitch mindent átpakol üzemképesen. Meglátjuk...
Más: Fiam akart valami CSgo ládát eladni, de nem engedte neki, mert nem volt vásárlása valami 1-hét-1 év intervallumban. Tölöttünk fel neki 5eurót, ezzel elvileg
1) egy hét múlva fog neki működni a trade?
2) ha egy évig nem tradel, akkor hiába lesz a walletban pénz, ugyan úgy nem fogja engedni tradelni?[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Golden9
veterán
válasz vaakuum #105295 üzenetére
A hét napos "Csere- és piaci korlátozások."-on kivül más hátrányod nem lesz szerintem.
[ Szeretkezve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Golden9 #105296 üzenetére
Ennek még nincs kerete (ősrégi kártya), szikével kell igazítani. Tudom, szolgáltató tudja cserélni kisebbre, de az idő miatt ez most nem opció.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Egy sürgős kérdésre kérnék választ!Nyakamba szakadt egy telefon készülékcsere, amit egy órán belül meg kell lépni. A sim kártyát is méretre kell igazítani, ezért a régi telóba biztos, hogy nem tudom visszarakni. A régi telefonon azonban fent van a Steamguard. Fog ez okozni bármilyen kellemetlenséget az új készüléken, vagy csak simán letöltöm arra a telefonra az appot, és belépek a Steam jelszavammal?
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
RPG Maker MZ - Öt napig ingyen használható.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Arma: Cold War Assault Mac/Linux
ngyen megtarthatod, ha a korlátozott idejű promóció alatt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
ARMA: Cold War Assault
Ingyen megtarthatod, ha a korlátozott idejű promóció alatt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Ingyen játszhatóak három napig.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Battlefield 4 Vehicle Shortcut Bundle
Ingyen megtarthatod, ha jún. 28., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
bul07
nagyúr
Nagyon sok mindentől függ
Ha első nap valami oknál fogva jön vagy 8-10 kártya ahogy a téli esetén a szavazás miatt, akkor hiába csak 1-et osztanak naponta már az első nap beszakad az ára és onnan már csak stagnál majd esikNagyon nagyon régen volt olyan hogy a vége felé nőt az áruk, jelentősen
Én az tuti hogy a naponta kapottat egyből dobom fel a piacra és vissza se nézek, mi lett volna a felkiáltással
Legutóbb ~53€ sikerült kiszednem(egy nyári meg egy téli vásár) persze engedményt adva nem volt ennyi( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bepken
veterán
hát, ha ismét csak 1 kártyát farmolhatunk majd naponta, mint legutóbb....akkor még akár 10-12 centért is mehetnek majd a kártyák (YESSS!! )
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
senior tag
Már vannak Mysterious Summer Sale 2021 kártyák a market-en, illetve minden kitűző csinálás után dob egyet
-
wjbhbdux
veterán
Steam Next Fest elindult, több mint 700 demo játszható idén megjelenő játékokból.
/s
-
arfer
senior tag
A Steam-em a legutóbbi update óta indításkor mindig elfelejti, hogy több könyvtárba vannak telepítve a játékaim, és minden egyes alkalommal újra hozzá kell adni a nem default library folder-eket . Akár rendszergazdaként indítom, akár nem... Van esetleg ötlete valakinek, mit tehetnék , hogy ne felejtse el ?
-
Segal
veterán
válasz esezmiez #105281 üzenetére
Gondoltam most kifizetődik hogy utálom a focit és nagyon nincs "konkurencia", de így sem jártam még.
Vinném, de nem lehet
Azért köszi[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
esezmiez
tag
Dead by Daylight - Spark of Madness Chapter steam kulcs:
WBVKZ-0kettőYháromZ-NXHG0 -
Golden9
veterán
Orcs Must Die! 2 - Hét napig ingyen játszható.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Titan Souls
Ingyen megtarthatod, ha jún. 14., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
Segal
veterán
válasz wjbhbdux #105275 üzenetére
A fene ezt benéztem rendesen
Csak a piacon sem találtam (most jobban rákeresve a hatodik oldalon kullog...) és megzavart ez a nem cserélhető cimke...
A lényeg hogy van"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Talán 1 hete néztem a drágakövek árát steamen és egyértelmű volt hogy akkor nem érdemes venni (0,37 euro volt).
Erre ma ránéztem és nem találtam.
Gondoltam akkor raktárból rákukkantok és mit látok?
Nem értékesíthető
Mi a francról maradtam le?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #105271 üzenetére
Hát igazából csak NAGYON kicsit ismerem... Ezért is akartam kipróbálni!
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #105269 üzenetére
-
Golden9
veterán
Ingyenes lett a Loria.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
EA SPORTS FIFA 21 - Három napig ingyen játszható.
Fallout 76 - Öt napig ingyen játszható.[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Museum of Other Realities
Ingyen megtarthatod, ha jún. 21., 8:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
-
Golden9
veterán
Museum of Other Realities - Tizenegy napig ingyen játszható.
[ Szeretkezve ]
-
bepken
veterán
ha jól értem, az a probléma, hogy 1x éves fiókon egyetlen (gyémánt) operation érme van mindössze kitűzve. ebből következtetni lehet arra is, hogy a fiókot vásárolták vagy rosszabb esetben feltörték.
én csak amiatt nem vagyok ebben biztos, mert ugye nem látjuk, hogy hány órája van pl 1.6 vagy source játékokban.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
senior tag
válasz wjbhbdux #105255 üzenetére
Na ezt nem tudtam, CS:GO-t meg nem nagyon akartam ide írni, mivel van hozzá topik Egyébként azért fura nekem a fiók, mert ugye meg van neki az 5 meg 10 éves veterán kitűző, és ezeken kívül meg csak az Operatio Broken Fang, és semmi más. Nekem azért ez már eléggé gyanús.
Mindegy dobok nekik egy email-t, aztán majd lesz valami. Köszi a választ
-
wjbhbdux
veterán
A rejtett profil jobb felső sarkában a ...-ra nyomva tudod jelenteni, bár nem értem hogy mi a gondod vele azon kívül hogy nem használta a fiókját párévig
Komolyabb ügyben a help.steampowered.com oldalon lehet kapcsolatba lépni velük, nincs email cím.
Illetve ha CSGO-ról van szó akkor van egy CSGOTeamFeedback @ valvesoftware.com emailcíme a fejlesztő csapatnak
[ Szerkesztve ]
/s
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Golden9
veterán
Dimension Drive - Két napig ingyen játszható.
[ Szeretkezve ]
-
Micsurin
nagyúr
Köszi szépen! Akkor ma ránézek, jó lett volna a story során megszerezni ugyanis főleg mert szemre ez az achi nem lesz olyan könnyen bemérhető.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bepken
veterán
válasz Sirpi #105246 üzenetére
én azon az elven vagyok, hogy akivel steamen beszélni akarok, azt majd én felkeresem. amennyiben egy rohadt szót nem beszéltünk még soha valamilyen más platformon (pl.: PH!), felőlem írhat nekem bármit, azonnal blokkolom
(ja és őt konkrétan a helyedben reportolnám is mellé )
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Micsurin #105245 üzenetére
Na kipróbáltam a CSGO egyik achijével amit még februárban szereztem meg. Relockoltam majd egy gyors DM meccsen újra megszereztem, és a mai dátum szerepel ott.
Sirpi: Hanyagold, a scammerek szoktak általában ilyeneket írogatni minden alá (meg hogy véletlen reportolt stb).
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
Egy megosztott képernyőképemhez kaptam ezt a hsz-t. Szerintetek is hagyjam, ugye? A fura az, hogy nem newbie a srác, 32-es szintű.
Szerk.: közben már meg is találtam, hogy community ban-t kapott a srác.
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Micsurin
nagyúr
Nem fogom tudni, hogy hol adta be. Megnézni meg nem akarunk semmi most másik barátommal amolyan no wikipédia szabállyal játszunk most.
roland0807 Köszi szépen neked is!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
senior tag
válasz Micsurin #105238 üzenetére
SAM-vel lehet relockolni, csak azt nem tudom, hogy az achi dátumnál mit fog majd írni (a régi dátumot vagy az újat). Sose próbáltam én ezt, ezért nem is tudok rá fix választ mondani. Max annyit tudok csinálni, hogy holnap kipróbálom valamelyik játék achijával, aztán leírom ide a tapasztalatokat.
Egyébként ahogy wjbhbdux is írta, csak akkor nem szabad használni, ha VAC secured szerveren vagy.
-
Micsurin
nagyúr
válasz ollie #105239 üzenetére
Nem adtam kölcsön. Serveren(tetszik tudni Conanben a coop mindig hostolt server tether range-el ahogy ARK-ban is.) játszottunk admin paranccsal teleportált erre a tether distance miatt mindenki a hosthoz került így megkaptuk az érd el az eget achit.
Nem kell rögtön kioktatni és lekezelni...
wjbhbdux Ergo offline állapotban SAM-el kiüthetem?
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
ARK: Survival Evolved - Ingyen játszható három napig.
[ Szeretkezve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ha egy idióta barátom unlockolt egy achit admin parancs használat során véletlen amit én a story során szerettem volna rájönni, hogy hol kapok meg lehet ezt valahogy "relock"-olni?
Supportnak esetleg megérhet egy ticketet? Hátha... Konkrétan a játékvégén lett volna az acsi amolyan story vége cucc nagyon jó lenne relockolni.SAM nem játszik multis a cucc VAC-ot nem ér a dolog.
-
Golden9
veterán
Minion Masters - Scrat Infestation
Ingyen megtarthatod, ha jún. 10., 18:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Warhammer Underworlds: Online
Ingyen megtarthatod, ha jún. 7., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz Winne #105232 üzenetére
Itt van pl konkrétan a tegnapi PUBG frissítés, zöld ami új fájl, piros amit töröl, a többit meg módosítja kisebb vagy nagyobb méretre, ezektől a műveletektől pusztul egy régi HDD.
/s
-
wjbhbdux
veterán
válasz Winne #105232 üzenetére
Nem bírja a merevlemezed a tempót, a Steam nem csak letölt hanem egyes játékoknál mozgatja, kibontja a fájlokat közben, ha a zöld csík a letöltési sebességed alá esik akkor az fogja vissza.Vannak játékok amik összesen pár több 10 GB-os fájlba csomagolva tárolják az adatokat, a Steam pedig frissítéseknél ennek részleteit cseréli ki, nem pedig az egészet tölti le így kisebb a letöltés mérete.
A Windows erőforrás figyelőben nézheted hogy konkrétan min ügyködik amikor ez történik. Egy töredezettségmentesítést megpróbálhatsz de jó eséllyel ezen csak gyorsabb HDD vagy SSD segít.[ Szerkesztve ]
/s
-
Winne
nagyúr
Mit csináljak, ha a feltelepített játékaim frissítései nem akarnak menni rendesen? Néha elindul, néha megáll, van játék, ami fixen elmegy valameddig, onnan semerre.
Régiót már váltottam, sebességlimit vagy ilyesmi nincs beállítva, gyorsítótárat töröltem, nem fut semmi a háttérben, családi megosztás be és vagy ki tök mindegy.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Segal
veterán
válasz pingtest #105228 üzenetére
Vittem.
-
pingtest
tag
Keep Looking: 5R23Z-03TYV-CCFCY
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
bepken
veterán
válasz ollie #105226 üzenetére
pedig ha azt nézed, máris segítettünk:
Ingyenes >> "6,932 eredmény felel meg a keresésednek."
Ingyenes + Egyjátékos >> "1,607 eredmény felel meg a keresésednek."╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
Abrion
senior tag
hogy tudom azokat a játékokat megtalálni ami ingyenes és nem kimondottan online játék, hanem inkább single game.
-
Golden9
veterán
Tell Me Why
Ingyen megtarthatod, ha júl. 1., 8:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz chatran #105216 üzenetére
jobbklikk menüben, bár abban nem vagyok biztos hogy a sima GTA 5höz is jár-e kulcs vagy csak ha valami bónusz packel vetted
Arra nagyon figyelj hogy pontosan miket ír a r* support mert nagyon szeretnek automatikus válaszokat dobálni, én 2FA resetet kértem telefoncsere miatt erre elkezdték a folyamatot a steam és a r* fiókom szétválasztására amivel buktam volna a játékot..
[ Szerkesztve ]
/s
-
chatran
őstag
Kb 4 év inaktivitás után szerettem volna nyomni egy kis GTA5-öt, de a social club-ba belépéskor kiírta, hogy meg kell erősítenem az e-mail címem. A megadott e-mail cím persze már nem létezett.
Nosza nyitottam tikettet a Rockstar support csapatnak, akik az alábbit kérik:"Screenshot of the Steam CD Key window clearly displaying the code.
The activation serial key typed into the text body of the request.
If you received an error message when redeeming the code, please include the exact error message."Ezt a GTA5 Steam CD key-t, hogyan tudom előhozni a Steamben?
-
De4d
őstag
válasz Serpiko #105212 üzenetére
Vrjuk, csak csalódás lesz mint mindig. évről évre ugyanazok a learázok. Nagyon ritka a jó.
A Witcher 3-al szoktam mindig példálózni évek óta 75%-t kap mostanság kapott már 80%-at
Valószínűleg most is így lesz, ami mondjuk tavaly kapott 50%-t az most is annyit fog kapni. Persze most nem az 5 eurós nagyon indie címekre gondolok. De hátha a remény élMinden jó, ha a vége jó!
-
Serpiko
addikt
A nyár szél jöhetne már. Mikor várható? Ti várjátok?
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Novver
senior tag
válasz wjbhbdux #105210 üzenetére
Tejézusf.... Velem még nem jött szembe magyar trailer. A kliens is angol meg minden is ami lehetséges, de nagyon remélem hogy ez szintén beállításfüggő lesz, és nem lokalizáció alapján.
Mondjuk kishazánk nem akkora hogy megérje minden fejlesztőnek meg kiadónak magyarítani videókat meg promóanyagokat hozzánkLife is a game... The game is my life!
-
chatran
őstag
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm a választ!
-
Golden9
veterán
Little Nightmares
Ingyen megtarthatod, ha máj. 30., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Golden9 #105202 üzenetére
Köszi! Nem ismertem ezt az oldalt!
btw, ez a Greenman Gaming mennyire meghízható oldal?
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
válasz Micsurin #105201 üzenetére
A Price History of Conan Exiles grafikon alapján próbáld prognosztizálni.
[ Szeretkezve ]
-
Micsurin
nagyúr
Conan Exile esetében mennyire gyakori az akció? Ha most skippelem sanszos, hogy a nyár folyamán lesz még vagy inkább felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.