Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Egy bug: android 15 óta újraindítás után nem jegyzi meg melyik SIM kártyát szeretném alapból hívásra használni. Visszaáll a "mindig kérdezze meg" opcióra.
Elég idegesítő.Ελευθερια η θανατος
-
laczkaba
aktív tag
megjött.
-
stLhee
csendes tag
Még három hete tettem fel én is, különösebb baj szerencsére nincs vele, csak az értesítések jönnek összevissza
Meg az SMS-kezelés maradt kevésbé használhatónak, sajna
-
laczkaba
aktív tag
Jó mindenkinél a 15?mert én visszamentem 14-re.A launcher gyakori össze omlása végett.
-
laczkaba
aktív tag
https://firmwarex.net/download/moto-edge-50-pro-xt2403-android14_u2um34-27-38-1-eqe_reteu/. Hivatalos,eddig megjelent firmware.
[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
Igen, ez a "Seamless Update" nevű Androidos frissítési lehetőség, ami Android 7 óta létezik. Van, aki átvette, van, aki nem, de az Android 15-től csak ezt támogatja már a Google (ennek ellenére, ha valaki nagyon akarja a régi, telefon kikapcsolós frissítési lehetőség is megoldható, ha külön kódot írnak hozzá), úgyhogy most már a Samsung is áttér erre.
Elkezdte támogatni a zökkenőmentes frissítéseket a SamsungMotorola 4EVER
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Exquisito #235 üzenetére
Így vannak a Motorola frissítések, mert közben végig tudod használni a telefont és csak a háttérben fut a frissítés, és amikor kész van kell egy újraindítás.
Nem úgy megy, mint régen, hogy telefon kikapcs és 10-15 percig csinálja a frissítést, és közben nem lehet használni a telefont.Motorola 4EVER
-
Exquisito
csendes tag
Röpke 1 óra alatt felszenvedte magát a frissítés. Ez Motorola jellemzö vagy csak az én készülékem ilyen lassú? Már a biztonsági frissítéseknél is elég sokat tökölt, de ez most kiakasztott.
-
laczkaba
aktív tag
Ha megjelenik az Android 15 frissités,nyugodtan lehet telepíteni.Hiba nincs.Nálam 2 telefon frissült,az egyik a Szoftver Fixel a másik Ota.Apró hasznos újitásokat hozott,a rendszer észre vehetően gyorsabb..
-
laczkaba
aktív tag
megjött,semmi hiba.
-
stLhee
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan sms kezelő app a telefonra, amiben az sms-eket idő szerint lehet rendezni? Többet próbáltam (az alap Google Messagest, a Textrát, a Simple Messagest), de egyikben sem találtam ilyen opciót. (A Signal Messages-t is néztem, de az már nem kezeli az sms-eket).
Köszönöm. -
laczkaba
aktív tag
Holnap kapom meg a telefont,kiváncsi leszek az első benyomásra.A 55 5g vált.Habár annyi videót, össze hasonlitást néztem róla,hogy biztos vagyok benne megleszünk.Esetleg használ valaki Nova launchert?Kb.8 éve vettem 130 forintért,azóta csak azt használom.
-
ncc1701
veterán
válasz
nightshadow #220 üzenetére
Nekem megérte. Pipec kis teló, szeretem nagyon.
-
nightshadow
veterán
-
hans989
tag
válasz
nightshadow #217 üzenetére
Én az emag-on vettem (ahol a forgalmazó is az emag volt) kicsit több mint 1 hónapja 180-ért. Azóta is nagy szerelem ez a telefon
-
ncc1701
veterán
válasz
nightshadow #217 üzenetére
257-ért vettem. Anno.
-
nightshadow
veterán
Kinéztem magamnak ezt a telót, de valamiért az Istenért sem akar csökkenni az ára! A Honor 200 gyakorlatilag szinte ugyanez a teló, már 160k az Alzában, míg az Edge 50 Pro továbbra is 220k. Az MM-es 242k-ás árat már meg se merem említeni!
-
b4rn3y
csendes tag
Nektek is 4234000% az akku állapota?
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Jött novemberi SP.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Phoenixy #201 üzenetére
A Razr 50 Ultra, aminél ez már nem ennyire gáz. Ismerősnek volt Edge 50 Ultra, de pont a videó rettenetes zajszűrése miatt adta el. Most Razr van nála és azt mondja ott végre javították a hangot. iPhone-nal és Galaxy S23-assal hasonlította. Nem tudom ezt a kameraszoftvert Ti megfogjátok-e majd kapni, de azért nem ártana.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Phoenixy
senior tag
-
Csápájev
őstag
válasz
Phoenixy #201 üzenetére
Az komoly,pedig a képe szép szerintem.
Elvileg ez a pro-nál is jelen van.
[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Csápájev #199 üzenetére
Annyit nem is ér, ezért vettem 290-ért.
Itt van pl. S24 Ultrával összehasonlítva és az elején a videónál felváltva van a Motorola és a Samsung hangja. Elég nagy a különbség. A szokásos Motorolás sz*rság, hogy telefonhívásnál használt zajszűrés megy a videó alatt is...
https://www.youtube.com/watch?v=4PT0jzb33mQ[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Csápájev #192 üzenetére
Ne tőlem kérdezd, nekem Ultra van, de általában figyelem a Motorola fórumokat. Általános dolgokban tudok segíteni.
A videó nem a Motorola erőssége. Az Ultrán rossz a hang, de ez volt a G7 Plus-on is már évekkel ezelőtt, a Hyper és One Zoom esetén is bajok voltak a videóval, az Edge 20 Pro 60 fps-nél szinte használhatatlan volt.
Ultrán amúgy a videóval elégedett vagyok, csak a hang rossz nagyon.
Ha sokat fotózol szerintem megéri a Pro.
A Call Recorder linkre azt írja a Play Store, hogy nem található.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
Csápájev
őstag
válasz
gretzky77 #196 üzenetére
De működhet,pont ezt írtam
Ez a call recorder simán ment nekem Pixel 6a-n.
A GDPR részével természetesen tisztában vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Azon agyalok, hogy a fusion-hoz képest megér -e a Pro egy ötven ezres felárat
Esetleg van,akinek volt mindkettő?Ncc1701
Pixel 6a -n is működött appal, mindenféle mókolás nélkül -
Phoenixy
senior tag
válasz
Csápájev #190 üzenetére
Sehogyan.
Alapvetően a telefon appban van, de csak azokban az országokban jelenik meg az opció, ahol legális a hívás rögzítése (Magyarországon csak akkor az, ha erről tájékoztatod a másik felet is).
Ezért itt nem érhető el ez az opció, és ha letöltesz egy appot, az is le fog állni a felvétellel, amíg a hívás folyamatban van.Motorola 4EVER
-
Csápájev
őstag
A hívás rögzítés gyárilag vagy appal működik?
-
KoryHu
aktív tag
Én nézegettem, de azért nem veszek ilyet, mert a K&H-nál bankolok privátban és cégesben is, és ha nem megy az app, az gáz...
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
ncc1701
veterán
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Phoenixy #185 üzenetére
Csak, hogy növeljem a hozzászólásokat: Már két beta is kijött az Android 15-ből a Pro-ra. Még október végén jött ki a második, lehet már harmadik is van. Ez rekord tempó Motoéknál.
Titoktartási szerződést kell elfogadni, ha valaki Motorolánál beta tesztel, ezért nincs sok infó.Motorola 4EVER
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Csápájev #183 üzenetére
Végülis pozitív is lehet, ha nincs sok hozzászólás, mert lehet, hogy mindenki annyira elégedett, minden rendben van, és nincs miért írni.
Valószínű, hogy elég kevesen vettek ilyet. Nagyon drágán nyitott, 280ezerért árulta az Alza hónapokig. Először én is Pro-t akartam, mikor levitte az Alza 240-re majdnem vettem is, csak mire döntöttem, addigra elfogyott a Moonlight Pearl.
Végül a szlovák Alzán kb. 290ezer forintra akciózták le az Ultrát, úgyhogy megvettem azt. Meseszép a fahátlappal.
Amúgy most emagon 174e Ft-ért akciós a Pro, az már jó ár.Motorola 4EVER
-
Csápájev
őstag
Nem nagyon pörög a topic. Kevesen vettek ilyen telefont vagy semmi hiba vele?
-
Csápájev
őstag
Melegedést mennyire tapasztaltok?
MOndjuk pl navigációnál vagy bármikor?
A kamerával mennyire vagytok elégedettek,mennyire keresi a fókuszt stb videók készítésénél?
180 körül most jó vételnek tűnik.
Olvastam,hogy 3 droid verzió frissítést és 4 év biztonságit igérnek rá,de erről van valahol hivatalos info?
Mik a hibái?
(ha valaki szánna rá 15 percet,hogy kipróbáljon nekem egy appot,az írjon rám PM) -
sbeci
csendes tag
Sziasztok!
Két appal is problémám adodott:
Aki használ k&h mobilbankot megtenné, hogy megnézi működik-e a színes qr kód olvasás (főoldalon k&h e-bank kód beolvasásra bökve)? Nekem bejön a kamera képe, de 1-2 másodperc után kiírja, h hiba, még mielőtt a kódot beolvashatná.Ezen kívül a microsoft authenticator app is végtelen ciklusba kerül a telefonos bejelentkezés hozzáadásánál, mert kiírja, hogy a képernyőzár megváltozott.
Erről talaltam neten infókat, hogy edge 50 pro-n sok embernek előjön, de egyik megoldási javaslat sem működött eddig.
Extra infó, hogy a céges microsoft fiók megy, csak a privát nem.Előre is köszi bármiféle segítségért/javaslatért!
-
ghiottone
nagyúr
tvcmall.comot megnéztem, de ott sincs
Ezeket a tokokat nem szeretem nagyon feszülnek. A méreteket nézd meg, de szerintem a kamera elhelyzkedése és a "dombor" miatt nem biztos, hogy jó lenne az Ultra tokja a Pro-ra.
-
ncc1701
veterán
Viszont ha már. Ilyen valódi, tényleges karbon tok jó esetleg a pro verzióra? Nem lelek, csak ultrához, de nagy gyanúm, h a háza az összesnek ugyanaz.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Csápájev #169 üzenetére
Én Ultrán feladtam az üvegfóliát. Ugyanaz a kijelző mint a Proban azért írom meg a tapasztalataimat. Ha valami jobb védelemmel ellátott tokkal használná együtt az ember, akkor azok rendre felnyomták a fóliát, még az uv-set is. A hydrogel folia is küzdelmes volt és a sarkoknál minimálisan tolta nekem sajna több tok is.
Amúgy ha a gyári tokkal használnád ahhoz viszont jók a fóliák, mert az oldalain ugye nuku a védelem."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Csápájev
őstag
Kijelzővédő üveget lehet erre a hajlított kijelzőre rakni? Ha igen, melyiket ajánlanátok?
Illetve elvileg meddig érkezik erre droid illetve biztonsági frissítés? -
Csápájev
őstag
Sziasztok,képbe került nálam a telefon a szuper kamerája miatt.
Mennyire melegszik? Pl navigációnál vagy videózásnál?
Milyen hibáját említenétek?[ Szerkesztve ]
-
.St.
tag
Kipróbálnom elég nehéz lenne (ha nem lehetetlen). Ha volnál olyan jó fej megtennéd? Remote desktop app teljesen jó. Egy LG V30 -on már probáltam, az appal nincs gond, csak ugye ennek a képét nem tudom áttolni a monitorra. Arra lennék kiváncsi, hogy jól kirakja e a desktop módban. Adok egy teszt szervert is ahova tudsz csatlakozni akár.
gép: 54.220.223.143
login: SimCloudTest
pass: SimTest!PSWD
Köszi!-= St forever =-
-
Bibby
addikt
Próbáltam. Előtte pont S21 FE volt, és őszintén megvallva a dexhez képest a Motorola desktop felülete valahogy sokkal reszponzivabb, gyorsabb, egyszerűen jobb használni.
De jó lenne ha ki tudnád próbálni azért azt a távoli asztalt, hogy tényleg működik e vele.Ελευθερια η θανατος
-
.St.
tag
Sziasztok!
Ready For funkciót próbálta valaki? Jövő hónapban tervezek venni telefont, ha megy egy 50 Pro -t. Videók alapján nagyon meggyőző. Nekem ez a funkció elég fontos lenne, ha jól működik. Ha nem tudná vagy használhatatlan, inkább egy másik telót vennék. (OnePlus Nord 4, vagy a dex miatt a Samsung 23, a 24 már kicsit húzos árban)
Távoliasztalon dolgozom, gondoltam elég hozzá egy teló is, nem kell egy PC, ha működik rendesen.-= St forever =-
-
Bibby
addikt
Éjszaka frissült megint, szeptember 1-es biztonsági frissítésre.
Ελευθερια η θανατος
-
ABal
őstag
Bocs, hogy ide írok, nekem Neo van, de látom, hogy vannak közös kérdések.
Az ébresztést a Neon simán le lehet állítani, nem kell feloldani a lezárt kijelzőt. AOD is van, kétféleképpen lehet beállítani.
Két hete érkezett egy frissítés, ami szeptemberre húzta fel a biztonsági állapot dátumát.
Az akkumulátor információ ugyanolyan használhatatlan nálam is, ahogy feljebb írták, és a képen is látszik. (#156)
A Neo csak 15W-al tölthető vezetékmentesen, szóval relative lassú a folyamat és jobban is melegszik a készülék, mint a vezetékesnél, de működik. A 68W-os vezetékes töltő viszont szemmel követhetően tolja bele az elektronokat. A Neo akksija egyébként 4310mAh.Szerintem amit az egyik készüléken elérhetővé tett a Motorola, azt hamarosan a másikon is megkapjuk, hacsak nincs hardveres gátja a dolognak.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Phoenixy
senior tag
Szerintem nem olyan rossz, az a hátránya, hogy nem legutóbbi töltéstől írja, hanem napokra lebontva, de ha minden reggel töltöd akkor ez nem gond.
Rögtön írja, hogy ma 46 perc képernyőidő.
Én Ultrát használok, de feltételezem, hogy ugyanaz.
A részleteknél pedig appokra lebontva.
Motorola 4EVER
-
Bibby
addikt
válasz
Phoenixy #155 üzenetére
Ok köszi, de ez elég haszontalan. Eddig a kijelzőidő egy tök jól használható mérőszám volt az akksiról. Most nézhetem hogy mondjuk a facebook elhasznált 20%-ot, sokra nem megyek vele.
Miért kell egy funkciót lebutítani, teljesen érthetetlen... Hogy látható legyen, eddig így nézett ki a dolog:
[kép]
És most már így:
[kép][ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
ncc1701
veterán
Új sw verzió jött reggelre. Végre lehet korlátozni a max töltést 80%-ra.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Pete55555 #144 üzenetére
Szia,
Pro szerintem nem, már fél éves telefon, ha eddig nem volt, nem is lesz. Neo az van.
A Neot szerintem Telekomnál ki is tud próbálni, Pro-t egyedül Pesten a Róbert Károly körúti Alzában.
A két telefon azért eléggé eltér, a Neo inkább egy kompakt eszköz és annak nem ívelt a kijelzője, mint a Pronak. Szerintem a Neo amúgy jobban megéri, a Pro kamerában kicsit jobb, gyorsabb a tárhely és 8 helyett 12 GB a RAM. A többiben kb. ugyanolyan, kijelzőben a Neo jobb (LTPO).
#145: Xiaominak van 20w meg 50w-os vezeték nélkülije is, másoknak nem igazán, mert Samsung, Apple általában csak 10W körül tudnak.
#146: Gondolom hasonló lehet, mint az Ultra esetén, ahol azt írták, hogy "framework fejlesztések, amik a jövőbeli frissítésekhez szükségesek". Feltételezem, hogy itt is augusztusi a security patch.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
szente
addikt
AOD-t próbáltad külső appal? Engem inkább az zavar, hogy nem lehet kinyomni az ébresztőt a lezárási képernyőn, hanem fel kell oldani hozzá a kijelzőt. Reggel ez nem olyan egyszerű.
Egyébként vezeték nélküli töltőnek Alza Powert használok, teljesen meg vagyok vele elégedve, de az csak 10W-tal tud tölteni. -
szente
addikt
Jött egy 1.5GB-os update, se sokat nem árul el a changelog.
-
Bibby
addikt
Valaki nem tudna hozzá jó, gyors vezetékmentes töltőt ajánlani? Fogalmam sincs mi a szabvány, mire kellene figyelni, nem fontos hogy 50 wattal menjen, de mondjuk 20-30 wattos töltéssel el lehetne lenni.
Ελευθερια η θανατος
-
Pacee87
aktív tag
Na, tulaj lettem, jobban mondva Anyám lett tulaja egy lila Pro-nak. Emagnál most akcióban van éppen 200e alatt. Sufni gsm-ből tudom, hogy lehet olcsóbban, de ennyi felárat megért a céges számla és a garancia.
Anyámnak az elsődleges szempont a jó kamerás képességek voltak, második, hogy elférjen a kezében a készülék, az meg nem hatja meg, hogy ha esetleg az Asphalt122 esetleg nem fut szaggatás nélkül max grafikán. Eddig elégedett a portékával hála az égnek, mert én javasoltam neki. Egy SGS8-at váltott. Rosszat nem tudnék mondani magam sem a készülékről eddig, legfeljebb azt, hogy nekem így is nagy, de még vállalható és nincsen jack csati. Én Zenfone 10-re szavaztam... Hangzásban mondjuk az lemossa a porondról, hiába a Dolby Atmos feliratok... És manapság már ritkaságszámba menően bőséges az ellátmány a csomagban, szóval méltatlanul nem kapott plecsnit a teszten. Szerintem azok a telefonok helyből nem érdemelnének semmilyen plecsnit a szaron kívül, amikhez nem jár töltő, vagy már USB kábel sem, millió környéki áraknál. Ehhez a telefonhoz még egy tok belefért, sajnos a 3,5-es jack és egy hozzá méltó fülhallgató már nem (ami az SGS8-hoz még járt).[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
-
ncc1701
veterán
Valamiért eltűnt a play-ről a hp ilo progi. Letöltöttem az apk fájlt, de ez a q telefon eldugja előlem. Total Commander látja, de az már egy ideje nem engedi telepíteni, a file manager nem is mutatja az apk fájlt. Hogyan tudnám kitrükközni?
Megvan, google file managernel lehetett engedélyt adni apk telepítésre, az látja.
[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
-
Krisz0630
senior tag
Szia!
Köszönöm most is ezek voltak kint.
Ki is próbáltam őket, nekem a Fusion pozitív csalódás!
Eddig a Pro tetszik a legjobban, az Ultra árát sokallom azért (iPhone 14 Pro Max-ról váltanék, sokallom már az almáért az árat).Sajnálom, hogy az új sima Edge 50 nem volt kint, meg a Neo sem (bár az méretileg kicsi lenne). De annyira összezavar ez a sok modell, hogy a Pro a jobb vagy sima 50?!
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Milka 78
nagyúr
válasz
nightshadow #133 üzenetére
Nem gyenge, csak az árához mérten az. 200-240-ért jóval erősebb telók vannak a piacon.
Az Edge 50 pro-ban lévő soc durván 10-20%-al erősebb mint a sima Edge 40-ben lévő (amivel amúgy vígan játszok), de az 115-140 k-ért simán beszerezhető volt...ennek a telónak 180 körül kéne mennie, hivatalos helyről. -
ncc1701
veterán
válasz
nightshadow #133 üzenetére
Heh. Én nem játszom a telefonnal, csak használom mindenfélére. Q gyors, sosem fordult elő, h gondolkodott volna.
-
nightshadow
veterán
Mindegyik tesztben - akár magyar, akár külföldi - azt olvasom, hogy gyenge ennek a telónak a pocija, pedig tudtommal ennél sokkal gyengébb procik is vannak. Ezt egy teljesen átlag user, aki nem játszik, mennyire veszi észre mindennapi használat során? A válaszokat előre is köszönöm.
-
Krisz0630
senior tag
Sziasztok!
Olvastam itt, hogy az Alzában vannak kiállatva Motorola telefonok.
Nem tudja valaki esetleg melyik modellek vannak? Engem az Edge 50 Pro, az új sima Edge 50 és az Edge 50 Neo érdekelne (50 Ultra is) főként.
Köszi!XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Phoenixy #122 üzenetére
Kipróbáltam már az Alzában, ki van állítva mind, ha más is szeretné kipróbálni őket. Sehol máshol nincsenek kiállítva, csak az Alzában a Róbert Károly körúton.
Hosszú mérlegelés, és a múlt heti Ultra teszt után arra jutottam, hogy veszek egy Edge 50 Pro-t, a Moonlight Pearl színűt, amennyiben sikerül beszereznem egyet. Egy szlovák oldalon most megrendeltem, azt mondták tudnak még szerezni, mert Alzán már sajnos lecsúsztam róla.Motorola 4EVER
-
sphe
senior tag
Bár Edge 50 Ultrával de annál inkább köszöntök mindenkit. Jó ez a vékony fogás, jó a súlyelosztása ezeknek, és a - Samsungokkal és almákkal ellentétben - a kijelző villogás a szemem se bántja, úgy néz ki.
-
ncc1701
veterán
Érkezett egy júli 31-i security update ma reggelre.
-
htom127
aktív tag
Üdv
A hálózati sebesség megjeleníthető az értesítési sávon vagy esetleg máshol?[ Szerkesztve ]
" Bazinga !"
-
-
Phoenixy
senior tag
Nem tudja valaki, hogy meg lehet-e nézni valahol ezt a telefont? Mert Media Marktban nincs, csak rendelésre, de kirakva nincsen.
Érdekelne, hogy mennyire lila ez a levendula szín, vagy inkább kékes, illetve az ívelt kijelzőre is kiváncsi lennék.Motorola 4EVER
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Donki Hóte #116 üzenetére
Adott oldalon hosszan nyomsz egy üres területre és widgetként hozzáadod a névjegyek alól:
Itt a 3 ikon balról az első a közvetlen hívás, a középső a közvetlen sms és a jobb szélső a sima névjegy.
[ Szerkesztve ]
-
Motorola telefonokon hogyan kell kitenni egy adott telefonszmhoz rendelt gyorshívógombot (ikont) a kezdőképernyőre?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
ncc1701
veterán
Megvan. A képernyövédö üvegfólia ragasztója folyt bele. Kipiszkáltam.
-
ghiottone
nagyúr
Milyen izét, amitől nem tudod bedugni a kábelt? Ha type-c a kábel véged, akkor mennie kellene. Most vagy micro usb-s végű a kábeled, vagy van egy porvédő dugód a telon, de azt nyilván mondanád, mert te tetted rá - ha egyik se, akkor ne piszkáld ki a csatlakozóját. Nálam van 2 fajta OP type-c kábel, kínai noname, kínai nevesebb és Anker, Ugreen, de egyikkel se volt gondom.
-
ncc1701
veterán
Eddig vezeték nélkül töltöttem, de most a kocsiban dugtam volna rá type-c kanócot, és nem megy bele. Lehet régimódi vagyok, és lemaradtam valamiről, de úgy tudom, ez szabvány. A saját kábele nyilván otthon, eljöttünk nyaralni.
Esetleg ki kell piszkálni belőle azt az izét, amitől nem tudom bedugni a kábelt? Moto 50 pro amúgy.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
ghiottone #88 üzenetére
Én kinéztem az ultra-t, mert cégnek a 40-es széria jól muzsikált, de ezen az áron egy vicc, főleg a 8s soc fényében, kb. 100k-val, ha nem többel lejjebb kéne lennie. Az 1TB tárhely számomra érdektelen, így fájó szívvel, de kihagyom, bár még nem tudom mi lesz helyette. Asszonykám kapott viszont egy prot, nála most megy az üveglap+tok vadászat, nem sok sikerrel, eddig minden tok felnyomott minden üveglapot. Ilyen téren nagyon sajnálom, hogy nem sík a kijelző, én anno a 1+ 7T proval is szívtam emiatt rendesen.
Nekem a mostani telefonon mediamarkos fólia van - 2 éves, a tapintásával, áttetszőségével vannak pici gondjaim, de az tény, hogy gyógyul és nem jött fel.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ncc1701
veterán
Sima szilikon tok nem jó, pont leérnek a kamerák. Ennyi gagyi szart gyártani, pofám leszakad.
-
Nem tudok pontosabb infót adni
Az MM-es csóka szerint ez önjavító (mint a hidrogél), de sokkal keményebb felületű (mint egy üvegfólia). Na ez így túl szép, hogy igaz legyen
Eddig viszonylag jól bírja, bár ugye 10 napja van rajta, de azért kapott a nyaralás alatt rendesen...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
ncc1701
veterán
válasz
ghiottone #101 üzenetére
Aha, túl messze van tőle, plusz a fém darab pont a tok közepén van. Tettem egy naív kisérletet, pofával lefele a töltőre tettem a telefont, nem is lepődtem meg, h nem tölt.
Qi pedig nekem kellene.
Amúgy nem pöcsöltem a tokgalaxistól rendeltem 2 féle tokot (klasszik szilikon, plusz egy vastagabbat), meg egy üvegfóliát, az itt van a héten. Nem akarok még 3-4 hetet várni az új telóra. Utálok telefont cserélni, de most már csinálnám, ha már itt van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Érdekes egyveleg a középső Edge 50: a jó tulajdonságai közé becsúszott pár rossz, de vannak szerethető, egyedi megoldásai is.