-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
-
őstag
válasz Abrion #109618 üzenetére
Nekem 122k van most , de ha megnézed hogy egy háttér / emoji / mozgó villogó akármi szett az lehet 5000 pont is , meg van ezer féle már minden játélhoz szinte csinálnak, és szereted is ezeket gyűjteni , akkor még az 1 millió pont se sok.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
tibaimp
nagyúr
válasz Abrion #109445 üzenetére
Majd a karácsonyi nagy leárazásnál nézd meg. Annó én is ott vettem több dolgot is olcsóbban.
szerk:
Illetve célszerű megnézni egy-egy nagy deal oldalt is, ott lehet még jó árakat kifogni. Nem szürke kulcsos oldalakra gondolok![ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
válasz Abrion #109215 üzenetére
Steam szempontjabol nem szamit, hogy tenyleges csaladtag-e. Es ha dragabb regioval baratkozik, akkor foleg nem erheti szo a haz elejet. Az itteni haladobb felhasznalok viselt dolgai, akik letrehoznak egy orosz fiokot és olcson vesznek ra jatekot, majd bejelentkeznek oda baratkent...na az mar a regiok kijatszasa kategoria.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Segal
veterán
válasz Abrion #108413 üzenetére
AMD-ből kiindulva Passziánsz?
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Abrion #108409 üzenetére
Tehát még nem vettél vga-t
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Abrion #108404 üzenetére
A nyari sale ossze sem hasonlithato ezzel. Azert a teli meg a nyari az nagyobb szokott lenni, mint barmelyik masik.
-
csaba951
veterán
válasz Abrion #108401 üzenetére
Ha hivatalos boltból kell, akkor vársz még kb. 3 hónapot és megveszed a nyári akcióban.
Ha most, azonnal akarsz játszani, akkor marad a szürkebolt. Alapjátékot yuplay-ról vennék (kb. 39 EUR), mert náluk nincs mindenféle rejtett plusz költség, rejtett előfizetés (viszont nincs PayPal fizetés, csak kártyás) . Viszont cdkeys-en már 44 EUR-tól viheted a deluxe verziót. Világos, hogy ez most sokkal jobban megéri.
A mostani szürkeboltos áraknál egy kicsit magasabb (3-6 EUR) akciós árakra számíthatsz a hivatalos nyári akcióban.
Ja, most látom, hogy játék dlc nincs deluxban, csak ost és art book. Ha ezek nem érdekelnek, akkor csak alapjáték. Ha tetszik a játék, akkor szerintem így is jobban megéri most a deluxe.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Abrion #108361 üzenetére
jajj így értem. igen, bot az általában csaláshoz kötődik (pláne manapság), de itt most farmoló botokról volt szó, ahogy előttem is írták.
sale idején meg ugye még játék se kell a farmoláshoz, pusztán a várólistát kell végig pörgetni minden nap. na most ezt csinálhatod 1...3...10...50 fiókkal is, attól függően, mennyi szabadidőd van vagy milyen kis "infrastruktúrát" építész ki magadnak hozzá (bot farm)
én speciel leszoktam róla, mivel valóban legjobb esetben is 2-3 centet lehet kapni egy kártyáért mostanában...ez még az én 7 db fiókommal se túl sok (mondjuk sok kicsi sokra megy, tudom....de 5-6 centes árak mellett azért jobban megérte)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
törölt tag
válasz Abrion #108189 üzenetére
Ezt az oldalt tudom ajánlani, a felső rész az Official teljesen 100% legit kulcsok, a lentebbi Keyshops a szürkezóna, ott nem minden megbízható, de onnan is tudok neked ajánlani olyat, ami igen.
Illetve itt egy másik, ez teljesen legit csak hivatalos store-okat tartalmaz.Mindkét oldalon tudsz betenni wishlistre tételeket és a rendszer szól, ha akár adott határ alá esik a kiválasztott játékok ára. Nyilván ez beállításoktól függ, de nem csak wishlist hanem watchlist is van mindkettőnél email értesítéssel.
Így megfelelő beállítások esetén nem kell az akciókat nézegetned mindig, hanem majd értesítenek.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
-
-
nagyúr
válasz Abrion #104434 üzenetére
Nem lesz fent már sose, mert ócska védelem van benne ami már nem jó. Meg valami jogi galiba is van vele asszem. Meg a motorja sem valami kompatibilis, lehet el se indul már csak buherával. (ki se adták digitálisan már PC-re)
Ez a rész nekem is csak lemezesen van meg, a többi ott figyel uplay-en.Vegyél egy xbox-ot és ott megveheted a "one x feljavított" változatát.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Gaming notebook topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...