Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urguru
aktív tag
Ha ezt látja valaki
Szállítási állapot: Szállítva+4-5 nap
Én 2 hete várok a linkre no para a többi is megjött.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Én még mindig gondolkodom rajta, hogy mi is itt a kérdés...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
törölt tag
~€48 a cucc és ~€19 a szállítás. Ezen felül nem kell fizetned.
A címet gondolom megadtad, ha nem, akkor a regisztrációnál megadott cím.
Ha PayPallal fizetted, akkor meg az ott megadott cím. De valahol tuti kellett címet megerősíteni.
További infó pedig jön majd levélben később.[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
>Hogy a szállításért külön kell e még fizetnem
fizetés előtt ott van egy tétel hogy szállítási költség. kifizetted, miért kellene még fizetned azon felül bármit is?>meg mikor érkezik
futárnak átadás után kb 3 nap. jelzik ha átadták.>hová érkezik stb. Mert nem kérdezték és nem mindegy!
dehogynem! kosárba rakás utáni következő lépésnél kérdezi hogy hova kéred....>Meg az sem világos miért annyi, amikor a megrendelés indításakor nem annyi volt, de az már mindegy, kifizettem, ha nem jön be, élhetek a 14 napos visszaadási lehetőségemmel...
vásárolj kérlek bármelyik hazai webshopból. a termék árán felül általában van szállítási költség is amit az összesítésnél megjelenik (mint itt is). de ha írsz a supportnak lehet biztosítanak neked lehetőséget hogy felvedd a holland irodában személyesen és akkor nincs szállítási díj
btw, a 14 napos elállás szerintem magyar dolog, szóval erre ne számíts
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Hogy a szállításért külön kell e még fizetnem, meg mikor érkezik, hová érkezik stb. Mert nem kérdezték és nem mindegy!
Meg az sem világos miért annyi, amikor a megrendelés indításakor nem annyi volt, de az már mindegy, kifizettem, ha nem jön be, élhetek a 14 napos visszaadási lehetőségemmel...[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz elithun #95033 üzenetére
Hát ezért kérdeztem hogy mi mennyi, mert számomra egyáltalán nem tiszta!
Ha veszek egy játékot, kiírja a "bruttót", pl:
Amikor megvettem a hardvert, ezt láttam:
E-mailben ezt kaptam:
És kiderül a fentiekből mi az ÁFA és mi a szállítás? Keverednek a költségek?
Na majd meglátjuk, megrendeltem a cuccot...[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
válasz tupacamaru #95031 üzenetére
Hogy jött ki végül, hogy én sem tudom mennyi a szállítás?
Le bírtam olvasni a képről, és az áfát is tudom hogy működik.A "miként" a szállítás módjára vonatkozott.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
eami
Topikgazda
válasz tupacamaru #95031 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz elithun #95028 üzenetére
Nem értem hogy mit nem értetek. 15.04 euro a szállítás, az 27% áfával 19.10 euro, csak nincs külön leírva. Vagy én értek félre valamit? Nekem a héten jött meg egy Link, GLS hozta Hollandiából, kaptam nyomkövetési számot is.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
De4d
őstag
válasz DrTechnoid #95018 üzenetére
Erről jut eszembe, esetleg valami steam app-al, azt meglehet nézni, hogy mennyi a "valós" összeg amit a ráutaltam a walletre? (nem piaci tranzakciók meg giftcard amit kapott az acc) Hanem amit tényleg valós pénz került rá bankkártyáról?
Minden jó, ha a vége jó!
-
VGYke
addikt
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Vásároltam egy ilyet.
Ennyit kell fizetnem, állítólag:
Ami a "Szállítás és kezelés" 27,85% felárat illeti elég soknak tűnik, de már mindegy, kifizettem.
Kíváncsi vagyok hogyan tovább....[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Az érdekelne hogy egy játék ami nem rég jött ki, pontosabban pár napja, Mud runner, amúgy spintires koppintása, lehetséges hogy akciót kapjon karácsonyig ?
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
PöCöKuk@c
tag
válasz DrTechnoid #95018 üzenetére
Pont ma gondoltam egy ilyen funkció hasznosságára, mivel kavicsokat gyártottam....és lám megelőztek a Valve- nél. Köszi Viszont a Portal2 ilyen jellegü mozgásait nem mutatja, azt írta.
-
válasz shaddy1027 #95016 üzenetére
Hát, izé. Kb. Havonta egyszer kell újra belépnem Idle Masterbe. Pedig mobil hitelesítőt használok.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
őstag
-
eami
Topikgazda
válasz shaddy1027 #95015 üzenetére
ja hát ha futtatás közben még VACos játékkal is tolod akkor nincs min csodálkozni szerintem
-
shaddy1027
tag
Idle master azért rosszabb mert minden egyes alkalommal be kell írni felhasználó nevet jelszót, amit egy folyamatként futtat a háttérben, és hiába zárod be a programot a folyamat néha ott marad. Majd elindítod a játékot és nagyon hamar érzékeli a rendszer, hogy valami nem oké nálad ezért kirak a játékból figyelmeztetéssel. CSGO-s fórumos linken látod mennyi idő megcsinálni, hogy minden jó legyen újra.
Ezzel szemben az ASF mondok egy példát beírtam a steam felhasználót jelszót + telefonos kódot és 3-4 nap után is(még ha kikapcsolom estére a gépet), és másnap elindítom a programot folytatja magától akár több accounton is a farmolást. Utána VAC védelmes játékkal akarok játszani kikapcsolom majd játszom nyugodtan.
100% tudom állítani ennél, hogy semmi problémád nem lesz belőle ha futtatod.
Idle Masternél ezt már nem tudom garantálni mert nem használom az ominózus eset óta. Ezért is próbálom itt is felhívni a figyelmeteket.[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
shaddy1027
tag
CSGO topikból ez jött elő nálam is, utána jobbnak láttam váltani. Csak egyszer felejteném el újraindítani, és pont akkor módosítanak a rendszeren, hogy nem csak figyelmeztet de meg is kapod.
Ezt pedig korábban írta Bluerainbow.
Ezért írtam jobb váltani, a másiknál 100% tudom mondani, elég kilépni belőle és utána nyugodtan játszhatsz VAC védelemmel ellátott játékkal.
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
válasz shaddy1027 #95011 üzenetére
Erről még nem hallottam, de szem előtt tartom.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
eami
Topikgazda
erről van vmi írás valahol?
-
De4d
őstag
De ha el se indítod ezt az idle progit (nem is kellett installálni se) akkor nem akadhat össze a vac véd-es játékokkal nem?
Minden jó, ha a vége jó!
-
shaddy1027
tag
Csak annyi a kettő között a differencia, hogyha az Idlemaster után akarsz VAC védelemmel ellátott játékkal játszani, érdemes a gépet újra indítani, mert a csaló programokkal ellentétbe erre nagyon rövid idő alatt megkapod a VAC-bant.
Elején használtam az Idlemastert, de amióta ez az újraindításos dolog előjött, váltottam ASF-re. (Korábban a folyamatok közül elég volt kinyomni, de már ez se segít.)
Több idő kifarmolni a kártyát de zéró rizikó, és több accountot is tud egyszerre kezelni!"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
Az Idle Master legális nem jár érte semmi, csak kártya (használom pár éve). A másik változatot nem ismerem, az kicsit komolyabb (több fiók egyszerre, automatikusan küldi a kártyákat a master fiókra, stb. Most hirtelen a neve sem ugrik be).
[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
Biztos van itt olyan aki ismeri ezeket a kártya farmolós programokat. Pl idle master. Ezek legálisak? Olvastam most róla kicsit, de mindenhol mást írnak.
Ezért járhat valamilyen ban?Minden jó, ha a vége jó!
-
havri1
félisten
válasz bepken #95006 üzenetére
Faja, köszi
De ha emailhoz nem fér hozzá (nyilván nem, mert akkor egyrészt már megváltoztatta volna a jelszót, meg akár be is tudna lépni), akkor csak kitalálta a jelszavam? Nem egyezik az emaillal természetesen, és mail szolgálatótól nem kaptam értesítést, hogy próbálkoztak volna.
Elég bonyolult a jelszó, nem vágom....[ Szerkesztve ]
havri
-
-
havri1
félisten
Üdv!
Már másodjára kapok emailt a support-tól, hogy valaki loginolt a useremmel, és kéri a guard code-ot.
Ez azt jelenti, hogy valaki a fiók jelszavát is tudja?Current login attempt info:
IP address:
37.214.30.103
City name:
Minsk
State name:
Minskaya voblasts'
Country name:
BY[ Szerkesztve ]
havri
-
Vertigo18
addikt
Szintén rendelkezem kettővel...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
VGYke
addikt
Kenek van Steam Controller? bocs ha rossz helyen kérdezem, így kérlek, írányítsatok át jó fórumba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest