Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz customer114 #94699 üzenetére
Lehet hogy semennyit ,de max 10-et.Talán GMG lehet hogy dob rá pár százalékot.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
customer114
őstag
Ma tipp játék: Vajon hány %-os akció lesz a PUBG-n az őszi sale-en?
-
Arcképgyáros
válasz Anonymus23 #94696 üzenetére
Szerintem nem tudod megnézni.
-
Źşë'
addikt
válasz DrTechnoid #94692 üzenetére
pont tegnap gondolkoztam el azon hogy te aztán bátor vagy hogy fűnek fának linkelgeted szabadon a raktáradat meg játékkönyvtárad... sztem ezen ne is csodálkozz ezek után
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Anonymus23
veterán
Honnan tudom megnézni egy kulcsról, hogy fel van-e használva már?
Mármint van egy jó pár kulcsom, játékok, amik nekem megvannak, de nem tudom, hogy nem-e adtam oda ismerősnek, és feltenném SteamGiftre, de nem akarok magamnak sem problémát, mert kipróbáltam ha ugyanazt a kulcsot többször be akarom regelni, akkor olyan mintha ugyanazt az üzenetet írná ki, mármint, hogy már rendelkezem az adott játékkal.
Azt tudom, hogy ha másnál be van regelve a játék, akkor kiírja, hogy másik accounton van felhasználva, de ezek most előkerültek nekem egy excelből, de nem tudom, hogy mennyire jók-e;) - The Power of the Light Side
-
őstag
válasz KubanitoS #94694 üzenetére
Lehet hogy ezt? Mert marketon már nincs kinn, csak itt opskins-en. De nem hiszem hogy van inventory-ban kereső segédlet Amúgy a legkisebb szintűeken kívül visszaigazoltam őket, ezidáig nem basztatnak trade offerrel.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
KubanitoS
veterán
Valamit akarnak tőled, annyi szent. Én is valami cuccra tippelek. Lehet valaminek (ami neked is megvan) marhára felment az ára valami okból kifolyólag és most vadásszák az adott tárgy tudatlan tulajdonosait, hogy két forintért lehúzzák őket.
Amúgy fogadd már el őket, kíváncsi lennék mit akarhatnak.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
nagyúr
Pedig elég sok csoportba vagok én is... szóval ez valami máshol be-/megtaláltak dolog lesz.
Vagy van valami értékes cuccod a piacon.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
őstag
-
nagyúr
-
XenHai
senior tag
válasz FollowTheORI #94689 üzenetére
Köszi !
Csak email-es van bekapcsolva .Kötelező hozzá a mobilos is ?
Ha veszek 2 EUR-ért kulcsot ládához az is nyitja 30 nap után a marketet? -
nagyúr
-
XenHai
senior tag
Üdv!
Kérnék egy kis felvilágosítást.
Szerének eladatni marketen egy pubg itemet de nincs vásárlásom, továbbá nyitni pubg ládát meg venni ezt azt marketen gondolom a wallet-ra kell pénzt rakni (paypal van) .
Hogyan célszerű feloldani a dolgot ? (Gondolom ha a fenti 2 opció nem jó akkor csak a store marad) -
nagyúr
-
Źşë'
addikt
válasz Vertigo18 #94682 üzenetére
elég sok játék került le mostanság steamről, mert ocsmánykodtak a kiadók, régebben is voltak már ilyenek, csak most valahogy elszaporodtak a haszonlesők, meg kiskapukat kereső csótányok
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Vertigo18
addikt
válasz Anonymus23 #94680 üzenetére
Mondjuk az fura, hogy "Nem értékesíthető"...
Hogy lehet ez?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Sirpi
senior tag
válasz Anonymus23 #94680 üzenetére
Ki tudod bontani (és drágakövekké alakítani vagy a kártyákat külön cserélni), vagy el tudod cserélni az egész pakkot egyben.
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
bepken
veterán
valóban dobálja 2 óra előtt is. szerintem ez addig van így, amíg nem refundolgatod sorban a kártyás játékokat (nekem pl eddig 1 refund volt nem kártyás játéknáls játéknál)
de mondjuk azért háttérben futtatni csak azért 1-2 játékot, hogy köpje a kártyát...nekem túl nagy pazarlás volna. inkább ASF-re bízom az ilyesmit - annak még a Steam kliens futtatása sem kell
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
croli
aktív tag
válasz Csapoati #94677 üzenetére
Hogy 2 óra után dob kártyát a játék nem minden esetben igaz! Mivel a Valve-nél tudják hogy mindenki Idle Mastert és társait használja erre, azt érzékeli valami úton-módon a rendszer és abban az esetben nyújtja el nagyon a kártyák szórásának idejét, gondolom pont a refund elkerülése végett. Nekem nem 1 játékom van ami alig 60-100 perc közötti intervallum alatt kiszórta az összes kártyáját. Ehhez csak tényleg az kell hogy letöltsd és elindítsd és akár háttérben is futhat vagy akár 5-10 percenként kiléphetsz. Amúgy ezeket csak tesztelés miatt tudom mert próbálgattam mi a leggyorsabb módja. Ha 1-1 játéknak kell a kártyája akkor ez ha viszont több száz akkor tényleg az idle master a legjobb a maga idejével.
Most 2 játéknál is kiszórattam így a kártyákat 1.7 óra alatt. Telepít, futtat és háttérben megy míg közben másra használom a gépet. Mindkettő 3-3 kártyát adott a lehetséges 5-ből. -
Csapoati
nagyúr
válasz Jinxb1rd #94676 üzenetére
Először is refUnd, a refound eléggé elterjedt, csak rossz. Ha jól tudom, a preordereket a megjelenésig bármikor refundolhatod, utána viszont max két óra játékidőig. Ez egyben válasz a második kérdésedre is, mert kártyákat 2 óra után dobnak a játékok, szóval azután már nem működik a refund.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok! Két kérdésem lenne felétek:
1) A pre-ordered játékokat is lehet refoundolni?
2) Ha szerzek kártyát egy megvett játékból és el is adom, utána is lehet refoundolni?We are only Stardust...
-
Arcképgyáros
válasz billythekid #94673 üzenetére
Nem lesz probléma. Gondolom online játék miatt lesz még 1 fiókod, ott meg a fiók menti az adatokat.
-
billythekid
újonc
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha készítek még egy Steam fiókot, akkor a jövőben csak ki-be kell lépegetnem a kettő között? Mire kell figyelnem, hogy sose legyen probléma a 2 fiók közt (zárolás, stb), illetve hová telepíti a 2. fiókról a játékot, úgy hogy ne akadjon össze a jövőben a másik fiókkal.
Köszi a segítséget.btk
-
törölt tag
sziasztok!
telefonos steam guard felrakása után mennyi időt kell várni, hogy tudjak eladni a piacon?
illetve steam controlleres kérdésekkel kapcsolatban ide írjak?
állítólag megfelelő beállításokkal jobb, mint az xbox360 kontroller. egyelőre nagyon béna vagyok vele, és a vibramotor hangját sem tudtam kikapcsolni.előre is köszönöm a válaszokat
(#94672) -secret-
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz chungee #94669 üzenetére
Nem az újoncokkal van a probléma, hanem a sok hekker bottal. Egy időben (kb 4-5 éve) marha nagy divat volt, hogy napi szinten jött akár 10 barátfelkérés 0-ás szintű "felhasználóktól". Amikor elfogadtad a felkérést jött valami kamu duma egy webes linkkel mellékelve.
Ha arra rámentél, akkor már le is nyúlták a fiókodat.
Ez még a Steam Guard előtti időszak volt, ennek hatására találták ki azt is. Ha jól emlékszem a Valve adott is ki egy közleményt, miszerint 50-80 ezer / hó megkeresésük volt fiók/tárgylopással kapcsolatosan. Ezért is volt olyan marha lassú az ügyfélszolgálatuk reagálása. (Manapság nem tudom hogy van ez.)
-
chungee
addikt
Én régi motoros vagyok, több mint 10éve van steam-em. Ezeket a szabályozásokat amik bevezetnek az újoncokra nem is értem Anno nekem nem volt ennyi bajom amikor regeltem steam-re
-
-
Źşë'
addikt
ha nincs feltöltve a walletba legalább 5€ akkor a steam bizonyos funkciói nem lesznek elérhetők, érdemes megcsinálni, mert egészen addig rohadtul lekorlátoz mindenben
-
EmptyParadox
senior tag
-
mark!
őstag
válasz EmptyParadox #94663 üzenetére
azt nem próbáltuk
de egyéni url-t lehet beállítani amíg nem volt meg az 5€?
>
-
KubanitoS
veterán
válasz EmptyParadox #94663 üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni, csak megfogalmazni már nem sikerült.
-
-
mark!
őstag
-
shaddy1027
tag
válasz chungee #94656 üzenetére
Szigorítva lett a barát felvétel a sok nullás szintű profil miatt, ha csak ingyenes játékai vannak nem is fogod tudni felvenni. 5 eurót minimum fel kell tölteni és akkor minden menni fog.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
chungee
addikt
Napot!
Most szerveztem be 1 ismerősömet steam-re. De sajna nem tudunk felvenni egymást barátnak
-Meg van erősítve a fiókja.
-Ezekkel a játékokkal rendelkezik: Twd s01, Outlast+DLC
Milyen követelmény kell még[ Szerkesztve ]
-
-
Arcképgyáros
Miért van az, hogy elindítom a játék letöltést és tölt-tölt és megszakad 0,0 Kb/s tölt-tölt és ismét?
2 gépen is ezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
probléma megoldva a Knightmare 1.42D patch-al
...köszi a tanácsokat mindenesetre. -
Agyzuzo
addikt
Ezt próbáltad már?
Return to Castle Wolfenstein Single-player v1.42d Unofficial PatchNekem amúgy az eredeti is megy Win10 alatt, de ezzel a patch-el UHD felbontásban is.
Másik megoldás:
Right click Return to Castle wolfenstein in steam: Local Folder Tab : Browse Local Folder.
Now you're in rtcw folder: Open wolfconfig.cfg: Press alt F: Enter Full screen: Click Find: Then behind the Full Screen command line you see this GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST"
seta r_finish "0"
seta r_dlightBacks "1"
seta r_dynamiclight "0"
seta r_drawSun "1"
seta r_fastsky "0"
seta r_ignoreGLErrors "1"
seta r_flares "1"
seta r_lodbias "0"
seta r_lodCurveError "250"
seta r_ignoreFastPath "1"
seta r_smp "0"
seta r_subdivisions "4"
seta r_vertexLight "0"
seta r_simpleMipMaps "1"
seta r_customaspect "1"
seta r_customheight "1024"
seta r_customwidth "1600"
seta r_fullscreen "1"
seta r_mode "10"
seta r_ignorehwgamma "1"
seta r_overBrightBits "1"
seta r_depthbits "24"
seta r_stencilbits "0"
seta r_stereo "0"
seta r_colorbits "32"
seta r_texturebits "32"
seta r_detailtextures "1"
seta r_rmse "0.0"
seta r_roundImagesDown "1"
seta r_picmip "1"
seta r_ext_texture_env_add "1"
seta r_nv_fogdist_mode "GL_EYE_RADIAL_NV"
seta r_ext_NV_fog_dist "0"
seta r_ext_textuChange seta r_customheight "1024" to "768"
Change seta r_customwidth "1600" to "1024"
Change seta r_mode "10" to "4"then save wolfconfig.cfg
Start game
Do the same for wolfconfig_mp.cfg
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
bepken
veterán
igen, pár hétig probléma volt több hasonló oldallal is. konkrétan privátnak látta a raktárakat, így használhatatlan volt. most egy jó hete javították - valószínűleg az API-val volt valami probléma egyébként.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Psychopeti #94639 üzenetére
változtasd meg az email címedet, mert valószínűleg valami gebasz van vele. - Elérhetőség >> E-mail-címem megváltoztatása
ha meg mondjuk nem férsz hozzá az email fiókhoz, akkor írj a supportnak
-
Hauptmann
addikt
Úgy néz ki, működik a SteamTradfe Matcher.
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Ma reggel akartam hitelesíteni az E-mail címemet mert, belépésnél ezt kérte a Steam, de még most sem sikerült.. Vajon mi lehet a gond? Ez csak nálam van így?
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
alcsa
senior tag
Ha valaki nem látta volna, ingyenes a Humble-n az Outlast Deluxe Edition.
-
croli
aktív tag
válasz EmptyParadox #94635 üzenetére
Az a probléma hogy a Greasemonkey Firefox-hoz van írva, míg a Tampermonkey meg Chrome-hoz. Legalábbis amit én találtam Greasemonkey-t egy része működött Chrome-mal, de csak működött... régen. Az újabbakat már nem támogatja.
Így aki a Greasemonkey-t szeretné használni az kénytelen Firefox-ot használni.
Amúgy jól tudod a Tampermonkey is mindenről szeretne tudni. Én ezért is tiltom és csak mikor szükséges akkor engedélyezem. -
EmptyParadox
senior tag
válasz bepken #94634 üzenetére
A scriptek kezelése miatt. Greasemonkey megbízható. (Tampermonkey google analytics-ot használ, legutolsó információim alapján, ezért nem ajánlom.) Az már a user felelőssége, hogy milyen scripteket használ, de ugye a kódjaikat bármikor át lehet nézni.
Bár én Violentmonkey-t használok, a Firefoxos WebExt átállás miatt. -
bepken
veterán
válasz EmptyParadox #94627 üzenetére
"Greasemonkey or Tampermonkey is required to install." - ami igazából ugyanazokat a jogosultságokat kéri, mint a SIH....
-
Niczo
senior tag
kaptam a mai napon egy Death penalty: Beginning tiszteletpéldányt
gondolom mindenki kapott akinek nemrég töröltékHa nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
[Prolixus]
addikt
Na ez ígéretesnek tűnik, köszi.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
tomsolo
addikt
például több újdonságot, akciót látnék alapból az valamennyire jó lenne
most összesen 10 új játékot mutat vhol a közepe fele, listában, a tetején van egy elcseszett ajánló tele ezeréve megjelent ingyenes játékokkal, utána van az elqurt akció sáv - pont a lényeg nem látszik ott se
Utána van még egy semmire se jó ajánló, ahol látom a gyűjtők gáláról kukázott förmedvényeit, sose kattintok rá
szóval tök jó a csak nem működik nem használható és kényelmetlen
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
EmptyParadox
senior tag
válasz [Prolixus] #94620 üzenetére
Steam Economy Enhancer
Hátha ez jó lesz.(#94626) tomsolo: Milyen funkcióra gondolsz? Mit tudna Steam fejleszteni, hogy egyszerűbb legyen a válogatás a játékaid között?
-
Agyzuzo
addikt
Inventory Helper - egyszerű, Chrome-ban ki lehet kapcsolni a plugint. Csak arra a 2 percre kapcsolod be amíg felteszed a kártyákat.
Gyerek mellett is működik, letesztelve.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
CactuS
Arcképgyáros
Nálam is, egészen addig, amíg nem jött a gyerkőc, utána hanyagoltam a dolgot, most elővettem pár hete az idlemastert és ~ 1000 kártyát pörgetett ki steamből. Azt kézzel tuti be nem raktam volna.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Out
addikt
válasz [Prolixus] #94620 üzenetére
Nálam bevált ez a módszer
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
CactuS
Arcképgyáros
És most már nem is vállalja a nevét, hanem csak annyi van ott, hogy SIH Team. Mindegy, amíg volt, addig jó volt, az értékelés és a report ment a chrome store-ban.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Vertigo18
addikt
válasz [Prolixus] #94617 üzenetére
És ossza is meg mindjárt velünk, mert többen használnánk a SIH alternatívájaként!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
bepken
veterán
ezzel csak az a gond, hogy bármennyire is próbálom, az agyammal nem tudom százasával fel-le pakolni a cuccokat a közösségi piacon
-
bepken
veterán
válasz Bluerainbow #94612 üzenetére
csak az a kérdés, hogy akkor mit használunk majd helyette
-
ZsZso
Közösségépítő
ÉÉééés törölte ezt a hozzászólást Steamről és Redditről is és feltette a "nem is csinálok semmi különöset" verziót. Gondolom rollback se lesz. Cookiekhoz és a Google -höz hasonlítja magát ... szerintem meggyőző az érvelése (NEM).
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Ma reggel akartam hitelesíteni az E-mail címemet mert, belépésnél ezt kérte a Steam, de még most sem sikerült.. Vajon mi lehet a gond? Ez csak nálam van így?
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
alratar
addikt
válasz jozefgucci1 #94600 üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos, nem.
Ha egy játékot aktiválsz, az a fiókhoz van kötve.
De szerintem a te esetedben a Family Share tökéletes megoldás.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Golden9
veterán
válasz SenorGrande #94605 üzenetére
Steam:
"Online kell lennem, hogy egy megosztott játékkal játszhassak?
Igen. Online kell lenned ahhoz, hogy hozzáférhess és játszhass a veled megosztott játékokkal."[ Szeretkezve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz jozefgucci1 #94603 üzenetére
Egyszerűbb, ha beléptek a játékkal rendelkező accounttal, letöltitek a játékot, és utána offline-ba teszed a klienst.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz jozefgucci1 #94603 üzenetére
Online kell lennie annak aki a megosztott játékkal akar játszani + egyszerre nem férhettek hozzá a megosztott könyvtárhoz. Ez utóbbi gyakorlatban úgy játszható ki, hogy miután online elindítottad offlinera tolod magad és kész (legalábbis régebben így ment, hosszú ideje nem próbáltam, max. majd mások kijavítanak ha már megváltozott ).
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
jozefgucci1
addikt
válasz Golden9 #94602 üzenetére
Ez nagyon jó köszönöm szépen a segítséget. Tehát ha jól értelmeztem ha fiam játszik egy másik játékkal ,tehát ő online akkor én melette tudok pl a skyrim-el játszani ,de csak amíg ő online azaz él az ő steam-e ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Golden9
veterán
Így tudod használni:Steam Családi Megosztás. Vagy meg kell venni a másik fiókra is.
Hoppá. Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
[Prolixus]
addikt
Játékot nem lehet átpakolászni egyik fiókról a másikra. Max family sharing-et tudsz használni, vagy megveszed a másik fiókra is.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest