Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Üdv!
Nincs sok reményem, de felteszem a kérdést itt is, hátha: volt néhány Uplay-es játék, amit STEAM-en keresztül vettem meg, de kellett hozzájuk az U-s regisztráció. Megcsináltam, ugyanarra az email fiókra, mint a STEAM-et, és meg is jelent a UPlay kliensben a játékaim között az adott cím. Viszont ha UPlay-ből szeretném telepíteni, akkor rögtön felugrik a Steam-bejelentkezés, ugyanis onnan akarja mindenáron letölteni.
Mit tegyek, hogy közvetlenül Uplay-ből, Steam nálkül tudjam telepíteni és játszani ezeket a címeket?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
morfondőr
őstag
válasz morfondőr #92198 üzenetére
Próbálgattam az új vga-val a játékokat és újabb érdekes dologba futottam: a Batman Arkham City játékban működik minden gond nélkül az overlay! A többi telepítettben (Rise of the TR, Witcher 3, Batman AK, GTA 5 stb.) pedig nem. Mindegyikben külön-külön is engedélyezve van az átfedés!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz FollowTheORI #92197 üzenetére
Letiltottam mindkettőt, steam-et újra telepítettem és csak annyit értem el, hogy elveszett az összes képernyőmentésem, az overlay nem jött helyre. Nem is értem, hogy egy uninstallal miért töröl minden user datát a steam, vagy legalább figyelmeztetne!
-
nagyúr
-
morfondőr
őstag
Több variációban megnéztem a dolgot és kiderült, hogy normál nézetben a shift+tab-ra sem jön elő az ovarlay, abszolút nem működik, pedig mindenhol be van kapcsolva. Amit a napokban csináltam: vga csere, driver teljes ddu, legújabb nvidia driver fel, afterburner + riva tuner ss újratelepítve. A fentiek közül esetleg tipp, hogy mi okozhatja az overlay eltűnését? Első körben a steam frissítésre gyanakodtam, de akkor valami más blokkolhat.
-
eami
Topikgazda
válasz morfondőr #92194 üzenetére
hm, ha big picture módban vagy ott is van egy settings aminél ugyancsak külön be lehet kapcsolni (features/steam overlay). ott is próbáltad? ez az alap beállítástól független.
ha igen, akkor még kérdés:
hogy indítod a játékot (lépésről lépésre, pl mikor kapcsolod be a controllert)?[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Pár napja volt egy Win és egy steam frissítés is, és azóta az xbox one kontrollerrel nem tudom behozni az overlay-t nagy kép módban. Előtte működött, a regedit-ben 0-ra állítottam a megfelelő értéket (UseNexusForGameBarEnabled). Ezzel lehet valamit kezdeni? Win 10 64bit.
A segítséget előre is köszönöm!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
szami777
addikt
válasz SenorGrande #92183 üzenetére
Jah, akkor jó, köszi az infót.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Sqveeze
tag
Sziasztok,
lett 4 oldalnyi kuponom. Tudom legtöbb esetben semmit nem ér, de hátha valakinek mégis.
Inventory:
http://steamcommunity.com/id/sqveeze/inventory/#753Offer URL:
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=93795966&token=cHzajJI-GeTreKt!.hu - Magyar Teamspeak Közösség
-
csaba951
veterán
Pár hónapja kulcsos boltban vettem kb. 10 €-ért. Úgyhogy bőven van még hova esnie az akciós Steam árnak!
#92179 Samus
Köszönöm! Évek óta sírtak már az emberek a fórumokban ezért az opcióért. Most végre beletették! -
Out
addikt
5 euro-t megér majd nekem
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
sixpak
nagyúr
Topikjába nézz be azért, mielőtt megvennéd.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Franklin
addikt
Hát az értékeléseket elnézve többet nem is nagyon ér
-
SenorGrande
senior tag
válasz szami777 #92182 üzenetére
Nagyon friss feature, pár hete került bele a kliensbe, azért emlékszel úgy rá.
A 16,49€-os Mafia III vajon elárazás, vagy tényleg ennyire beesett az ára?
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
szami777
addikt
-
BandiHUN
veterán
Megoldva!Csak nem tudom,hogy a kliensnek miért nem része egyik beállítás sem,pedig az a lényeg,én böngiben nem használom,az app is azért van,mert a guardhoz muszáj...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
válasz szami777 #92178 üzenetére
Kliens->Steam->Beállítások>Barátok->Csoportesemények és bejelentkezések->kiveszed a pipát az értesítések megjelenítése részből. A többi felugró értesítést is itt állíthatod be.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
szami777
addikt
Van rá mód pc-n, hogy steamen kikapcsoljam a jobb alsó sarokba pár másodpercre felugró (csoport) értesítéseket?
2-3 percenként, vagy gyakrabban felugrik egy, eléggé zavaró.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
válasz BandiHUN #92174 üzenetére
Az email értesítéseket itt, Az Elérhetőség résznél, azon belül E-mail beállítások kezelése menüpont alatt találod.
Az Alkalmazásban pedig bal felső sarok, Beállítások, Push notifications. Kiveszed a két felső jelölést, és a csevegés értesítőt is kikapcsolod.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
BandiHUN
veterán
Valaki tudna segíteni,hol lehet kikapcsolni a Steam értesítéseket telón?Mindig jönnek a rohadt jelzések és emailek,hogy mi akciós a kívánságlistámról...és már nagyon idegesít,mert sokszor éjjel,nem 7kor,ugye.Az email lenne a lényeg,de egyszerűen nem találok értesítésbeállítást,csak az ilyen ki-belépésekre,új üzikre vonatkozókat...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Ryder62
őstag
Nektek minden rendben a steam hangos csevegéssel?
-
eami
Topikgazda
válasz energy4ever #92170 üzenetére
jobban is jársz a steam gifttel mert ha kiderül hogy átvertek akkor hamar (2-3 hét) visszakapod a pénzed
-
addikt
válasz energy4ever #92170 üzenetére
Természetesen be tudod aktiválni a giftet is magadnak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
energy4ever
addikt
Olyan kerdesem lenne, hogy kineztem egy Steames jatekot G2A-n, de ami olcsobb, az csak Steam Gift, es nem Kulcs.
Ha a Steam Ajandekot vasarolom meg, akkor azt a jatekot csak masnak tudom tovabbkuldeni, vagy magamnak is betudom aktivalni?
[ Szerkesztve ]
-
slig84
újonc
Talán menni fog hamachival, talán nem. Legrosszabb esetben akkor win alól, és akkor a bankszámlája barátomnak megcsappan. Viszont most már játszani szeretnénk!
-
Agyzuzo
addikt
Ez biztos? Pont az olcsó MAC-es COD-oknak örültek itt sokan anno, merthogy simán megette a win-es Steam.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
slig84
újonc
Tehát akkor fel tudja tenni win-re is, amit még mac-en vett meg steam-en. Jelenleg így nincs több kérdés.
Egy a sötétbe zár, mert steam, az egyetlen!
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz slig84 #92163 üzenetére
A Steam fiók ugyanaz. Attól, hogy másik géphez ülsz és azon lépsz be még ugyanaz a fiók marad
Szóval mi is a kérdés? (Egy fiók mind felett, a fiók az egyetlen...)
Szerk.
Mac/Win telepítőt adnak a vásárlások, így mindkét rendszeren telepíthetőek és futtathatóak.
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
slig84
újonc
Kérdésem volna: Ha valaki mac-re vesz játékot steam-en, aztán nekiül a windows-nak be tud e lépni ugyanazzal az account-tal a win-es steam-be amivel a mac-es steam-be lépett és ha betud, szükség van e újra megvenni a játékot, avagy a steam automatikusan érzékelni fogja, hogy win és win telepítőt dob be, avagy mac-es telepítőt?
[ Szerkesztve ]
-
slig84
újonc
Igen én is látom ezt. Mégis úgy gondolom, hogy mivel Virtual LAN-nal nem a worms szerverére megyünk fel, lehet rá esély, ha tudjuk egymást pingelni. Hisz így már nem kell szerintem multiszerver, mert egyenrangú hálózattal megoldható lehet esetleg. Ha nem akkor viszont marad a win-win kapcsolat.
-
SenorGrande
senior tag
válasz slig84 #92159 üzenetére
Ez nem hálózati probléma, tehetsz alá akármilyen virtuális hálózatot. Leírtuk már, nem támogatja a játék a win-mac közötti játékot, ez a Steam fórumon is le van írva több tucatszor.
Megoldás: Windows mindkét gépen, vagy a mac-en egy próbát megér Wine alól.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
slig84
újonc
És a hamachi? Egy próbát megér.
-
eami
Topikgazda
válasz [Prolixus] #92153 üzenetére
szerintem előtte 1-2 nappal.
-
slig84
újonc
Esetleg még megoldás lehet, a Team17 support-nak írni.
-
slig84
újonc
Gondoltam rá, hogy mac-en win alól indítani, illetve a hamachi még megoldás lehet virtual LAN-nal, már ha egyátalán fogjuk egymást tudni pingelni,, illetve kérdés, hogy mac-win mennyire fog a játékban a kapcsolódásnál hisztizni.
Igazából végül nem a support email-jére írtam, hanem a steam fórumra így nem csak a support fog reagálni hanem a playerek is.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz slig84 #92150 üzenetére
Sajnos egyetlen Worms cím sem támogatja a cross-platform játékot, a Reloaded sem.
Az talán megoldás lehet, ha a Mac-es fél Wine alól indítja.(#92151) Robokutya:
Steam support nem fog tudni segíteni, semmi közük ehhez.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
slig84
újonc
Sziasztok!
Volna egy windows-mac network game kérdésem. Steam-en megvette egyik barátom a Worms Reloaded játékot, neki macbook-ja van, nekem asztali win 10-em van, mindkettő x64-es arcihtectúra. A két gép a steam-en látja egymást, viszont amikor csatlakozni szeretnénk, akár én hozom létre a lobby-t akár a barátom, a csatlakozást eldobja a steam. Kirja hogy a játékos elhagyta a lobby-t. Hiába hívjuk meg egymást. A tűzfalak kikapcsolása után is ugyanez a probléma áll fenn. Utána olvastam fórumokon, nem találtam megoldást. Sokak írják, hogy nem tudták megoldani. Kérdésem az volna, van e erre esetleg erre megoldást. hivatalos patchek vagy bármilyen más lehetőség. Gondoltam esetleg virtual LAN-ra, megnéztem van hivatalos oldalon hamachi mac-re is, kérdés látni fogja e egymást crossplatformokon a két gép, de legjobb volna eredeti szerveren megoldani. Előre is köszönöm.
-
VGYke
addikt
válasz GyureX #92117 üzenetére
Köszönöm! Korábban is próbáltam már, aztán uninstal/install és most is próbáltam a kompatibilitás állítgatást. Nekem nem sikerül működésre bírni. Érdekes, Syberia2 állítgatás nélkül egyből fut állítgatás nélkül win10 alatt
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
sixpak
nagyúr
Néztem én is pár gameplay-t, de egyelőre fázok tőle, kicsit lélektelen a környezet...persze milyen legyen 11 ezer valahányba, emberek nélkül...
Ez a bemutató viszont nem fukarkodik a kitüntető jelzőkkel...ígéretes.(#92141) Samus: így van.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
tomsolo
addikt
válasz DrTechnoid #92142 üzenetére
Igen
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
őstag
válasz D.Orion #92138 üzenetére
Kéne valami EU-NA rendelkezés hogy az oroszokat valahogy távol tartsák a világ többi részének az online babrálásától. Sajnos nem hallottam még olyat hogy egy ruszkival kapcsolatban valakinek is pozitív élménye lett volna az online világban, de lehet hogy ez csak előítélet?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
válasz sixpak #92140 üzenetére
Az egyik Google, a másik "PiciPuha" termék. Mindkettőnél elérhető a két lépcsős azonosítás, szóval most már mindegy. Emlékeim szerint a Google pár évvel korábban bevezette mint a Microsoft. Gmail volt 10 éve is, csak akkor még talán meghívásos alapon működött.
-
D.Orion
veterán
Üdv! Barátomnak valamilyen módon ellopták a steam account-ját. Természetesen citromail-es regisztráció volt. Freemail volt a backup. Citromail-hez már nincs hozzákötve a Steam account. Mi a teendő? Eme oldalon merre kell navigálni, hogy érdemi előrelépés legyen?
Ha lehet kicsit szájbarágósan, mert elakadtunk.
Azóta az account már másik email címen van regisztrálva.
[ Szerkesztve ]
-
-
SP4C3
veterán
Anulu detected
Anulu79 - Elég ha a számládra töltesz fel, vagy a másik fél vesz fel téged barátnak.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ahhoz, hogy mikrofonon keresztül csevegjek valakivel ahhoz játékot kell vennem vagy elég ha csak az a bizonyos összes a számlámon van?
-
válasz Robokutya #92125 üzenetére
Ennek annyi haszna van, hogy ki lehet probálni játékokat anélkül, hogy megvennéd, sőt végig is lehet játszani. Akár többen is külön-külön, saját mentésekkel, teljesítményekkel. Családon belül jó dolog. Vagy baráti körben.
-
válasz Robokutya #92121 üzenetére
Nem lehet egyszerre használni. Ha megosztja (családi megosztás), akkor hiába játszik a "családtag", amint a fiók tulajdonosa játszani kezd, a családtag figyelmeztetést kap, öt perce van befejezni, amit csinál, utána kilépteti a rendszer.
A kódok pedig Steam fiókhoz vannak kötve. Viszont a Steam fiók (account) gépfüggetlen. Akárhány gépen beléphetsz, akárhány gépre letöltheted a játékaid (szinte korlátlanul), viszont játszani egyszerre csak egy gépen tudsz velük. Ha dobozos játékot aktiváltál be, onnantól a doboz (lemez) sem kell a Steam szervereiről bármikor letöltheted a klienssel.
[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
ha jól értem akkor egy kulcsot szeretnél két steam foikra aktiválni mert akkor igen
egy kulcs egy steam fiokra aktiválható.A dlct meg arra aktiváld ahol a játék tényleg aktiválva van.
Viszont van egy olyan fukció hogy megoszthatod a játékot egy másik felhasználó fiókra viszont azt nem tudom ebben az esetben mind a ketten játszhatok e vele párhuzamosan vagy csak az egyik ötök használhatja. -
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Megvan az ETS 2 dobozos változata,amivel eddig csak singlibe játszottunk! Tartalmaz egy kódot,amivel aktiváltuk a játékot. Most szeretném megvenni hozzá a Going East+Skandináviát,amit csak steamen keresztül tudok aktiválni! De ezek csak úgy működnek,ha az alap játékot steamen keresztül aktiválom.Steam letöltve,kód beírva,és azt írja hogy a kód már aktiválva van egy másik fiókban. Ez azt jelenti,hogy egy kódot csak egy gépen tudok használni? A gyerek meg én is használni szeretnénk,de külön gép van. Köszi előre is!
-
Robokutya
senior tag
Tényleg hol tudok 100% csapást mérni ezekre a botokra akik látszatra level 2 8 at mutat alapra, de ha ráhúzom az egeret és a felugró ablakán meg ott a szép 0 ás szintjelző?? Mert az hogy blokkolom az nem jelenit azt hogy kizártam steamről.
-
GyureX
tag
Ez alapján próbáld. Nekem egyből sikerült. Sőt először a szinkronos magyarítást raktam fel, csak utána konfiguráltam.
Viszont ha teljes képernyőn szeretnél játszani, mert a 640x480-as felbontás miatt kicsi a kép a kijelződön, ajánlom a linkelt topic 3. hozzászólását.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
-
VGYke
addikt
Pl. ezt próbáltam, de számomra nem hozott értelmezhető megoldást. Vagy ha ezekben le van írva, nem értem.
Kérhetem, hogy a lehetséges megoldások közül 1-et belinkelj, vagy esetleg leírd?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Muhaha... rákerestem a neten és a legtöbb helyen egy crack volt a megoldás ezekre a prblémákra több játéknál is.
Most vicces lenne a Syberia tartalmazna bármi DRM-et, de amugy akár azis lehet gond.
Szerintem itt valami hozzáférési jogkör probléma lehet... szóval első körben azt nézném át, pl admin módban futtatás meg ilyesmi. Steam és játék egyaránt.
Lehet a program files könyvtárral van baj, vagy valahol speciális karakter is lehet valamelyik elérési úton, vagy felhasználói névben (windows).Esetleg máshova telepíteni... stb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
S1M0N
senior tag
Érdekes, nálam mindenféle mókolás nélkül megy Windows 10-en...
Esetleg nézd meg így: Doing the settings to both syberia.exe and game.exe made the difference.
Magyarul 2 helyen kellene beállítani a kompatibilitási dolgokat.A magyarításokat nézd meg a vezérlőpult->programok eltávolítása listában. Ha ott van uninstall lehetőségük, akkor futtasd. Ha csak fájlokat cserélnek ki, akkor meg valószínűleg a játék törlésekor azok is törlődtek.
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
válasz sixpak #92099 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat a Syberia problémára. Én a javaslataitok szerint bármit csinálok, fail
Lehetnek a programnak beállítás előzményei a D:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Syberia elérési úton kívül, amit nem töröltem újratelepítés és újra próbálkozás után?
Mert előzőleg, első körben telepítettem, majd rögtön ráküldtem a magyarítást és szinkront[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
Az a vicc hogy nem rémlik hogy facebookon vagy steamgiften kívül csatiztam volna bárhová is a fiokomat kár hogy nem lehet ezekután utánna járni hogy megtudjam hova és milyen módon van csatizva a fiokom.
Bár egy rakat csgos steamcsoporthoz csatiztam én marha, lehet hogy törölnöm kéne ezen kapcsolataim. -
Robokutya
senior tag
Skacok kérdés.
Másnál is támadnak a 2 es színtű privát profilos felhasználók??
Ha igen Sokáig tartott a steam szankciók ellenük.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz FollowTheORI #92103 üzenetére
igaz. úgy néz ki, még nagyon korán volt...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nagyúr
-
bepken
veterán
válasz FollowTheORI #92101 üzenetére
itt le van írva szépen, miről is van szó - [link]
szerintem sem para egyébként. ha valaki ingyen akar küldeni nekem valamit, azt nyilván amúgy sem utasítanám vissza
(mondjuk az számomra is rejtély, hogy hogyan kerülik meg ilyenkor a hitelesítőt....de pl tremorgames botok is pillanatok alatt fogadják a csere ajánlatokat)[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nagyúr
Ki lehet kapcsolni benne, de csak ajándék ajánlatokat fogad el, tehát cserét nem.
Mellesleg milyen gyakran esik meg hogy lopott cuccot küldenek ajándékként?
Mondjuk még abban sem vagyok biztos, hogy nem e csak az általa kezelt accokról történő ajándék küldéseket fogadja automatikusan e...
Szóval igazán félnivaló nincs szvsz (legalábbis ettől a részétől).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest