Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- GTA VI
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Ez alapján próbáld. Nekem egyből sikerült. Sőt először a szinkronos magyarítást raktam fel, csak utána konfiguráltam.
Viszont ha teljes képernyőn szeretnél játszani, mert a 640x480-as felbontás miatt kicsi a kép a kijelződön, ajánlom a linkelt topic 3. hozzászólását.
[ Szerkesztve ]
-
GyureX
tag
Köszönöm a válaszokat!
3 euró manapság nem egy nagy összeg, de már csak a kíváncsiság miatt is, hogy mi lesz belőle, írok a support-nak.
-
-
GyureX
tag
Hali!
Reggel egy olyan üzenet fogadott steam-en, hogy visszavonták a grid autopsort season pass-omat, amit g2a-n vettem a humblibumdli-s akció idején. Tudom g2a, de eddig az évek alatt még nem volt gondom vele.
Van értelme futni utána, vagy hagyjam a francba, mert felesleges? Shiel nem volt hozzá véve. Ügyelni viszont szoktam arra, hogy ne nullás emberkétől vegyek.
Szerintetek hol mi lehetett benne a csalás része, vagy humbli-s kulcsra figyelnek, hogy ne lehessen tovább adni? Bár ezt nem értem hogy tudnák, meg én is adtam már el ott, ami nem kellett.[ Szerkesztve ]
-
GyureX
tag
Hali!
Segítséget szeretnénk kérni, mert barátom a következőképpen járt:
G2A-n vásárolt gift-ként egy cs:go-t. Tesója felhasználójára akarta beaktiválni, a saját pofiljából kilépett. Rákattintott a linkre, az beadta, hogy jelentkezzen be, megadta az adatokat. Kérte, hogy igazolja vissza kóddal, majd beaktiválta a játékot. Csak utána vette észre, hogy a böngésző a saját profiljába léptette vissza.
Utána próbálva ismét a linket, már azt írta, hogy fel lett már használva a játék.
Tud valamit csinálni, vagy bukta a pénzét? Meg nem úgy van, hogy a steam nem engedi duplán beaktiválni a játékot? Ilyenkor mi a teendő? -
GyureX
tag
Sziasztok!
A Metro: Last Light Complete Edition régiózáras? Amazonon sikerült 5 dollárért megvennem, de a steam meg nem engedi aktiválni, hogy az én országomba a következő elemek nem megvásárolhatók. Eddig még szerencsére nem futottam bele ilyenbe. Milyen lehetőségeim vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest